Partyflock
 
­ Nederland
Nou ik kwam hierop omdat ik dus zelf een paar weken geleden mijn auto in de poeier heb gejaagd, ik heb geen voorrang verleend op een 80-kilometer weg.

Ik heb gewoon degene die rechts van mij kwam niet gezien en die is toen vol op mij in gereden toen ik de weg op draaide :C ik merkte het pas toen ik de klap voelde en de rest weet ik niet meer, dat was gewoon een ongeluksauto want ik had hem nog niet eens 3 weken, ik heb er in totaal nog geen week in gereden! :(

Eerst deed hij t niet goed...terug naar de garage, vervolgens jatten ze hem helemaal leeg + deel 3 dus wachten op een nieuw kenteken rij je er net weer een dag in en dan %)

pfffff

Nou was ik benieuwd hoe het met jullie zit?
Heb een x met 2 vrienden van mij een ongeluk gehad ik reed niet maar zat achterin, maar die vriend van mij had wat teveel gedronken en reed wat te hard. Op een bepaald moment begonnen we te slippen, hij probeerde tegen te sturen maar het lukte niet meer. Toen hebben we een paar rondjes gedraaid, door een bloemen perkje over een boom heen tegen een hek aan geknald.

Gelukkig had niemand wat maar hij had wel 1300 piek boete omdat ie teveel gezopen had, en zn auto had veel schade natuurlijk
en in melvin's geval .. is de les van vandaag toch weer ..

STAP NOOIT IN BIJ IEMAND DIE GEZOPEN HEEFT
En wat als je van de kaart bent? Stap je daar wel bij in?
ik stap eigenlijk altijd bij mensen in d eauto die gewoon geslikt hebben of behoorlijk dronken zijn of alles doorelkaar heen.
De laatste tijd denk ik er steeds vaker over na hoe stom dat eigenlijk wel niet is.....
Ga er echt beter opletten!!

ga mijn leven beteren ;)
als ik uitga, en als ik rij, ben ik clean en nuchter, heb alleen wel altijd harde techno aan.
 
pas men rijbewijs.. en ik weet zeker dat ik een gevaar op de weg ben :)
als je mij tegenkomt raad ik jullie aan me voorrang te geven
of gewoon bij jou uit de buurt te blijven, denk dat dat ook levens redt
gewoon niet in jou buurt komen
 
Uhmz heb m'n autootje total loss gereden :C

had 'm net 4 maandjes, mijn mooie leuke 106-je :C :C :C :C

Ben om half 2 's nachts op de A2 in slaap gevallen heb toen het UIT-bord geramd en ben zoooo een greppel in gereden :(

snik...snik...treur nog elke dag om mijn bakkie....
 
ik heb tot nu toe nog geen ongeluk gehad met de auto :)
Ik ben clean als ik moet rijden. Gelukkig hoef ik niet zo vaak te rijden maar je brengt iemand anders mans leven in gevaar als je hebt gedronken of geslikt en als je een ongelukt krijgt en je passagiers/feestgangers zijn dood vergeet en vergeef je je dat nooit meer
Wel stoer dat je in slaap valt tijdens het rijden :P

En nee, als automobolist nog nooit een ongeluk gehad, als fietser wel 100, maar dat heb je met taxi's in Amsterdam :(
met auto ik ook nooit, wel bijna
werd toen bijna door n Hongaars bus de vangrail in gedrukt, gelukkig dat ik toen in n snelle auto zat, die meteen goed hard wegtrok
 
Hmmzzzzz 1x m'n auto in de vangrail gezet, was op weg naar de FUN, voor de velsertunnel ( btw auto helemaal in de puin ergens geparkeerd en toen toch nog wezen :bounce:)

En toen vorig jaar september had ik zin om kontje te kussen met een andere autootje ( kweennie wat die van mij had maar reed gewoon door zeker flieft ofzo??? :P) Weer heeeeel veel schade en een maand later deed ik precies hetzelfde nog een keer dus dat was in een jaar tijd 3x....en alle 3 de keren mijn schuld :cry:

Maar hij rijdt nog steeds...heerlijk all-risk verzekerd... :P