Partyflock
 
­ Nederland
Wat is jullie mening over het aantal foto's?

Zelf vind ik het aantal foto's van feesten echt veels en veels te groot. Nu al ruim 400 foto's van generation hardhouse %-) Klein feestje, niet al te veel mensen, waarom dan zooo veel foto's. Nu krijg je steeds dezelfde mensen erop.

Ik vind het niet meer leuk om al die foto's te kijken. Ik kijk alleen overzicht foto's en als ik een leuke zie, klik ik hem aan. Ik vind foto's van een feest leuk, maar dezelfde personen in 10 verschillende houdingen, steeds met een ander niet.

Persoonlijk vind ik voor een klein feest ala generation hardhouse/q-base enz 100-150 echt max. Een feest als Innercity,Qlimax 200-250 en echt niet meer. Daarna word het gewoon niet meer leuk om te kijken.

imho zou het een goed idee zijn om bv het aantal fotografen op een feest terug te dringen. 4 fotografen op een feest is toch nergens voor nodig. Op een klein feest 1 en op een groot feest 2 en meer niet. Dan zal je net zo goed een goed overzicht van het feest krijgen. Zeker gezien het feit dat de meeste mensen toch wel bij elkaar staan en al de fotografen daar dus ook vaak.

Ook zou het geen slecht idee zijn om het aantal foto's van 1 persoon terug te dringen. Dus geen 20,30,40 foto's meer van dezelfde persoon op 1 feest. Dat gaat gewoon vervelen, na 3 foto's weten we ook wel hoe diegene er op dat feest uitzag. En ja ik weet dat mensen graag met bepaalde mensen op de foto willen. Of 10x met hele rara bekken, maar als je dat echt zoo graag wilt, kan je ook partyfoto's laten maken of je eige weggooicamera meenemen.

Tot zover mijn mening, nu die van jullie.
Het is zo slim als JIJ... :-p

2Wilbert: ik onthoud wel wie er zo'n beetje op de foto staan, trouwens je kan achteraf foto's weglaten.
Je kan het een amateursite noemen, ik vind 'm tamelijk professioneel. Bovendien moet je als site geloofwaardig overkomen om op feesten camera-toestemming te krijgen, dusz...
"denk eens na!!We zijn niet allemaal zo slim als jou!!!Sorry ik ook niet"

HUH, wat is dát nou voor een domme antwoord? Moet zij nadenken? Over wat in godsnaam, ze heeft toch blijkbaar al nagedacht toen ze dit topic opende! Dat kun je niet zeggen van de meeste topic openers..

Niet zo'n grote bekkie joh.. gewoon chill.
maar dat had ik al eens gezegd, maar ja sommige mensen lezen niet goed en roepen dingen zonder ze zinnig te onderbouwen.
2Dancelady: dat dacht ik ook al, hij heeft het vast tegen zichzelf, nadenken lijkt 'ie niet te doen.

Ow sorry Mix, we moesten aardig blijven :-)

lief-mode on: :lief:
Ik vind een stuk of 3 foto's waar ik op sta al meer dan genoeg per feest. Vooral met de mensen met wie ik ben en die ik ken vind ik gewoon leuk.

Leuke herinnering.

Maarja, ik zeg ook niet dat het slecht is dat er veel foto's op staan, maar laat ze dan van goede kwaliteit zijn en op een manier waarop ik snel de foto's vind die ik graag wil zien.

Er zijn iig al meer mensen die namen onder de foto's kunnen zetten dus dat gaat al een stuk sneller.

Kweet het eigenlijk ook niet. Valt mij ook op hoor Mixie maar volgens mij is er gewoon helemaal niks tegen te doen.
hehe Sneeuw, we begrijpen elkander :)

Confuzer, tuurlijk is er wat tegen te doen. Je kunt echt niet zo maar 400 foto's opkwakkken. Dan zou het helemaal puin zijn. It's in tha hands of the admins ;)
Jawel... maar het aantal blijft alsnog reusachtig. Je maakt een hoop mensen boos als je teveel weglaat.
Ik had zelf bijvoorbeeld nog een zooi hele leuke foto's van de streetparade, maar er staan daarvan al meer dan 300 online, dus ik heb de mijne er maar niet bij gezet, jammer maar helaas, volgende keer beter.
Wel heel sneu om boos te worden als een foto niet geplaatst wordt :-S
Ja sneeuw, dan zet je toch je eigen foto's op een andere site, en plaats je een topic in de SPAM ofzo..
Kunnen ze daar kijken, moet je ff een url link bijzetten dan hoeven ze helemáál nix meer te doen... Opgelost toch :S

Best sneu ja trouens...
Tja als je daarom boos wordt, vraag je je toch af waarom sommige mensen naar een feest gaan. Voor de foto??

Vroeger, ja jongens en meisjes zo lang geleden is het nog niet ;-) Waren er helemaal geen digicams en inet sites met foto's. En toen gingen we ook allemaal gewoon feesten.
Nah vind eigenlijk dat het hier echt nergens om gaat weet je....

Ik bedoel je bent toch niet verplicht om ALLE foto's te bekijken...

Ik ben er dus ook gewoon voor dat ze alle foto's gewoon blijven plaatsen!! (heb ik tenminste nog wat te doen op me werk:) )
Waarom druk maken om de hoeveelheid foto's....??
En als je er wel opstaat... leuk toch!!! Sta je er nie op... jammer dan! Je gaat toch om te feesten!

greetzzzz
 
Vind juist hardstikke leuk zoveel foto's en zo kan ik dus ook veel mensen herkennen als ik op mn eerste meeting kom na de zomer.

En foto's zijn toch ook geen hoofdzaak?? Zoals Alias al zegt gaat het toch om uit je dat te gaan! Als ik op een Technofeest sta ga ik altijd helemaal op in de muziek! en wil ik eigenlijk niet eens stoppen om foto's te maken!

En Jeffrey Dat jij gelijk Digle arrogant noem Emilio begint uit te schelden vind ik wel beetje kinderachtig! KOM op Hey je bent 21! Beetje volwassen mag wel hoor!
Nee, maar als je bv 1 foto hebt laten maken van jezelf ofzo en het toch wel leuk is dat je die krijgt dan steekt het denk ik wel. Mensen die 40x op de foto gaan hoeven zich daar geen zorgen over te maken, maar de mensen die gewoon ff 1 foto willen zijn dan de dupe hiervan.

Dus wat doe je? kijken of mensen er heel vaak op staan en die dan weglaten?
Sommige mensen zijn gewoon Camera Geil ;-) :D
 
Ok, hier dan de reactie en mening van een fotograaf (dus niet die van alle crew members !):

Wat bepaalt een maximum aantal foto's voor een feest ? Lees je liever een boek van 50 pagina's of liever een van 500 ? Wil je liever op de eerste pagina lezen dat de butler het gedaan heeft of wil je een verhaal..

Ik denk dat dat heel persoonlijk is.. Als je PartyFlock ziet als een informatieve site met als doel puur en alleen de sfeer op een feest weer te geven dan zul je aan maximaal 50 foto's meer dan genoeg hebben.. Misschien zelfs wel aan 20..
Als je PartyFlock ziet als een community, met als doel het bieden van een 'service' aan de leden (en niet leden !) door het maken en plaatsen van foto's van die leden (en niet leden), dan kun je wel 1000’en foto's plaatsen.. Mensen zien zichzelf nou eenmaal graag op foto's..

Ik ben het ermee eens dat 70 foto’s van 1 iemand op een avond teveel van het goede is.. En dat foto’s die alleen het plafond laten zien ook niet echt veel bijdragen aan de site.. Wellicht zou er strenger geselecteerd kunnen worden door de fotograven zelf, maar om de foto’s van verschillende fotograven naast elkaar te gaan leggen om zo de onderlinge dubbele foto’s van mensen eruit de filteren is onmogelijk.. Daar hebben we gewoon de tijd niet voor..

Wellicht gaan we aan de hand van dit topic toch eens kijken wat we nou echt willen.. En sturen we voortaan maximaal 1 fotograaf naar een feest.. Dan zijn er in ieder geval minder foto's, maar of ze er kwalitatief beter van worden ?!
laatste aanpassing
Ik ben het er helemaal mee eens, lange. Maar ik zie dus graag van een feest een fototje of 250. Ik maak er zelf vaak 300 a 400, en ga dan filteren. Eerst alle wazige eruit, dan die waar mensen te verrot op staan. Dan eventuele dubbele foto's. Als ik dan nog steeds blijf steken op 275 a 300 foto's stuur ik ze gewoon op. Kijk, zodra hier een limiet aan komt, zal ik dit aanpassen.

Maar je moet je ook inzien dat op een meeting van 400 man, iedereen wel met 3 verschillende mensen op de foto wil. Tja, je kan moeilijk iedereen weigeren... Maar om nou iedereen te gaan fotograveren en vervolgens maar 100 foto's op te sturen is ook minder, tevens moet je je dan helemaal ziek mailen om al die smeekberichtjes om mensen hun foto's op te sturen.

Het wordt er iig niet makkelijker op allemaal! Wel eens gedacht aan TE VEEL LEDEN?
Wauw Lange, wat een reply voor zo'n trutje :-p
 
Meer zaalshots en Dansshots!!!!
Snap helemaal wat je bedoelt Xyp, ik zorg ieg dat ik bij een meeting niet met een camera in m'n poten rondloop, dan word je echt gek. Maar mensen praten hier over 'op de foto gaan' en of zij zelf te bepalen hebben of ze op de foto gaan. Het is nog altijd aan de fotograaf te beslissen waar die foto's van maakt. Het is niet zijn plicht om iedereen die komt zeuren op de foto te zetten, steeds weer met anderen, dan hoeft er geen fotograaf op een feest te zijn, dan kan je net zo goed zo'n fotohokje als op het station neerzetten.
Misschien wel een idee; PF-fotohokje voor op feesten :-p
Gewoon alles plaatsen alleen kan er op het feest zelf wel wat meer selectief gekozen worden zo hoefen de fotografen zelf ook niet te veel tijd aan het filteren te besteden wat best wel een kut werk is.

Er zijn zoveel foto's op PF omdat PF simpelweg niks hoeft te betalen aan dataverkeer en andere sites meestal wel, dus waarom niet, als je niet alles wilt bekijken dan niet toch.

En Xypzo je hebt helemaal gelijk man!
 
2- Mixie Je schrijft dat je van 1 persoon niet tien houdingen op verschillende foto's wilt zien,dat vind je belachelijk.
JIJ staat bij Trance Energie 17 keer erop
Qontact 32 keer erop!!!!
innercity 15 keer erop

Dan heb je het over anderen!!
Maar ik wil er veder helemaal geen gezeik over.
maja dan heb je ook nog mars-l die als je ook maar even zijn kant op kijkt 30 foto's van je maakt :D geef nie hoor vonnut wel lekker al die aandacht met mijn %-) kop.......volgende keer weer?
 
Precies Wilbert heb ik ook al gezegd!

Niet verstandig om zo'n topic te openen hoewel ze in bepaalde zaken zeker gelijk heeft!!!
60 foto's vind ik ook veel teveel!!
moet kunnen toch ik was op Qlimax beetje wappie toen zijn er van mij teveel foto's gemaakt maar dat kwam door de drugs maar iedereen heeft zo zijn eigen keuzes enne ik vind wel dat niet alle foto's erop kunnen sommige denk je echt van, was is dat dan?
:frusty: Wilbert, hoe vaak Mixie erop staat heeft hier helemaal niks mee te maken!!!!!!!!1 :frusty:
 
ja ach.. en dan staat ze er een keer vaak op. So what? Dat was nog toen pf heel klein was.. toen kon je nog geen 400 foto's van een feest schieten zonder de leden er vaak op te zetten. En dan nog.. ze heeft nu slechts 100 foto's in totaal, maar ze is wel een van de oudste leden.
De situatie is nu gewoon anders.. pf is een stuk groter...
laatste aanpassing
 
is het niet mogelijk ofzo dat er een selectie wordt gemaakt die op de site wordt gezet... en dat alle foto's die min of meer "dubbel" zijn (zelfde mensen, weer dezelfde groep enz. enz.) op te vragen zijn op een apparte pagina ofzo?

kweenie of dat werkt hoor, ik denk dat dit teveel uitzoekwerk gaat kosten, maar misschien is het een poging waard

ik ben het wel met de mensen eens die vinden dat 1100 foto's een beetje teveel van het goede is
Ik ben het met de reacties van Lange, Xypzo, Sneeuwwitje en Mixie eens.
Zelf filter ik ook altijd mijn foto's voor ik ze naar t0mm1e upload. Dit doe ik om er voor te zorgen dat er geen dubbele foto's bij zitten en dat mensen er niet al te vaag/verrot opstaan. Uiteindelijk mag de fotograaf zelf beslissen welke foto's hij op PF wil hebben. Foto's van mensen die meest vage hoofden trekken zijn voor een partysite niet interessant.

Ik denk dat sfeerfoto's, foto's van lasers en foto's van dansende mensen een beter beeld weergeven als foto's van mensen die verrot zijn van de drugs of van mensen die 100 keer op een feest op de foto staan.

Daarnaast is het ook aan de fotograaf om te zeggen of hij wel of geen foto's van een bepaald iemand maakt op een feest. Als iemand al 10 keer op de foto is geweest, hoeft hij eigenlijk geen 11e keer op de foto. Tuurlijk, het kan zo uitkomen dat iemand iets vaker op een foto staat. Maar d'r zijn bijvoorbeeld ook mensen die het liefst voor elke camera vinden die ze maar tegenkomen. Of als je bijvoorbeeld een foto van een groep niet PF'ers maakt, dat ze er toch voor springen.

Tot zover mijn mening :-)
laatste aanpassing
Mooi neergezet Beck
laatste aanpassing
Had net al mijn mening gegeven op dat topic over Q-Base, maar hier nog n keertje:

Ja he zeg, heb ik eindelijk een keertje goed lopen slettebakken bij die PF-fotografen, worden zeker net die pics wegens te vaag/te heftig eruit gehaald....!!!

Echt nie!!!!

Ik wil ze allemaal zien!!!!! En JUIST die heftige he Lange???? Idd, sommige mensen staan vaak op de foto, en ik heb dus dit keer ook behoorlijk wat pics op mn naampje staan, maar dat zal echt neit altijd zo zijn, Xypzo, Lange, M@ArS-L en de rest willen zelf ook graag lekker feesten. Kan me voorstellen als er de hele tijd mensen achter je reet aanlopen dat ze op de foto weillen dat dat godse irri is, zeker als die mensen al 100x op de foto staan. Misschien kunnen de fotografen in kwestie er volgende keer voor kiezen juist eens de wat minder bekende/gefotografeerde mensjes op de gevoleige plaat vast te leggenHet valt mij ook wel op dat het vaak dezelfd mensen zijn die op de foto staan en da's dan wel weer jammer, PF is veel groter dan dat groepje mensen. Maar daar kunnen de dames/jheren in kwestie ook zelf rekening mee houden!

Jackie's idee op de late avond: plaats een oproe hier op PF aan alle leden, dat het de bedoeling is dat er een goed overzicht gegeven wordt van een feest. Dat iedereen evenveel kans moet maken gefotografeerd te worden, en dat diegenen die nu zo camerageil zijn (net als ik za!!!! gnagna!) eens wat minder vaak op de foto gaan. En de fotografen kunnen hier zelf ook wel rekening mee houden. Zo is toch iedereen tevreden? En sjezus, als er al 250 pics op je naam staan, gaat de lol er toch ook een beetje van af? Paar fotootjes is toch ook goed? Ik zal nxt time het goede voorbeeld geven in ieder geval, neem sowieso altijd mijn eigen cameraatje mee en dan kan ik toch zelf met al die PF'ers op de foto? Zo blijft het voor iedereen leuk. PF'ers hoeven niet steeds tegen dezelfde koppen aan te kijken, je krijgt een veel beter overzicht van een feest en de wat minder bekende op spontane (ietwat verlegen?) PF'ers komen ook een sin beeld! En last but not least, zo kan ik ook eens lekker een dansje maken met die lieve fotograafjes zonder dat ze steeds maar moeten werken!!!!

Opgelost!!!

(k)
 
Dat gedeelte van het dansje klinkt in ieder geval goed ! :D
laatste aanpassing
Hahaha ja Lange, dat moet hoognodig eens worden ingehaald, want onze gemiddelde danstijd bedroeg geloof ik een halve mminuut ofzo! Da's dan een deal voor de volgende keer!!!!
Dacht je dat Jacky, de volgende keer is 'ie aangelijnd en breng ik me zweep mee. Die laat ik echt niet meer loslopen na de verhalen van afgelopen weekend :-p ;-)
 
jemig sw.. dat doet me ineens denken aan die clip van rammstein :)
al is meneer lange niet echt een dwergje natuurlijk :D
 
Hmm, wat was r afgelopen weekend dan ?! ;)
Heb me d8 ik toch keurig gedragen :P
Ja lange handjes boven de dekens :P
Hihi sneeuwwitje, als je Lange dan toch aan de lijn hebt, mag ik dan dat dansje met jou maken???

:kwijl:
 
Kijk uit hoor, ik bijt ;)
 
door zo,n fotograaf heb k deze site leren kennen!! hij gaf ons zo,n briefje met partyflock.nl bla bla....en nu ben k nie meer weg te slaan hier!! vind echt leuke site!!de foto,s van toen zijn alleen wat minderzz.. hahahaha..maar s hier altijd gezellie..:)
misschien is de cameraman wel geil op digle :-p

Daarom staat ze dr 60x op.
 
Idd Naqqie, Volgens mij komen de cameramensen ook met graagte op Digle af om hr weer eens ff lekker te "nemen" ;P
ik vind dat er minder poseer fotos gemaakt moeten worden want die zijn toch altijd 1 pot nat
vooral als je 100x achter elkaar een combinatie van 3 personen op de foto zet...

actiefotos zijn veel beter
vooral als degenen die worden gefotrografeerd niet in nde gaten hebben dat de camera op hun is gericht.
Hahaha dan krijg je idd van die scheve smoelwerkjes enzo PRACHTIG:D:D:D
2 psykonoot> is juist de bedoeling dat er eerst toestemming gevraagt wordt of er een foto gemaakt mag worden..
HEHE....ik had geen zin om alle 166 reply's te gaan lezen. Ik reageer dus alleen op de stelling van Mixie. Ik ben het dus helemaal met haar eens. Als 400 foto's zijn van een feest is het gewoon niet meer leuk om ze allemaal door te nemen. Ten eerste omdat het veel te veel tijd kost en ten tweede inderdaad omdat er heel veel dezelfde foto's opstaan.
Ja ik weet het best aso veel foto's op GH maar ja liever veel dan niks:D Niet zo zeuren dus :D
Artiest {SHOWLIST artist 53869, 28332, 25709}
over fotowz gezegt waar blijven de fotowz van Q-base HArdstyle ?????????????`