Partyflock
 
­ Nederland
 
zit net het nieuws te kijken en ben toch wel geschrokken. Die radicale imams in Nederland roepen in hun preken op tot afrekening met tegenstanders van de islam. De naam van Bush werd ook genoem. Bovendien proberen ze moslims te overtuigen om alleen volgens de regels van de islam te leven en niet volgens de westerse wetgeving.

van dit soort mensen denk ik: OPK**KER*N!!!!

ga maar in je eigen land terroristje spelen, daar heb je ook geen westerse wetgeving, dus kan je doen wat je wil, vuile tyfusaso, je bent gvd te gast en dan ga je nog ff zelf bepalen hoe je hier leeft!

ik ga toch ook niet bepalen wat er bij jou thuis gebeurt als ik op visite kom? "Ja, jij gaat nu afwassen, schiet op!" Zie 't al voor me, hehe, wel erg bizar hoor.

:kots: misselijk word ik hiervan, ze zitten gewoon hier in ons land op te roepen tot haat en terrorisme!!!
 
dat ook nog is, die knoflookdealers...
Ik hoorde het ook vanochtend op tv.
Beetje jammer maar vooroordelen worden hier wel door bevestigd.
De Islam heeft gewoon een overheersende cultuur en zullen ook niet echt kunnen accepteren dat iemand een ander gedachtengoed heeft.

En dan toch van 'ons' verwachten dat wij wel hun normen en waarden accepteren.

Ach....ik heb er al genoeg woorden aan vuil gemaakt.
laat ze lekker oprotten, wat doen ze uberhaupt in Nederland dan nog, vraag ik me af...
 
Als het hier zo vervelend is, en als het westen zo kut is dat je jezelf ervoor moet opblazen. WAT THE FUCK DOE JE HIER DAN?!

maar we moeten niet vergeten dat dit slechts een klein deel van de imans is. Voor dat kleine deel moeten we maar een vliegtuig regelen... Lijkt me de beste oplossing... Zij willen hier niet zijn, wij willen ze niet hier! Dagdag.
Ik had het gelezen ja!
Opsjateren met die folkS!
Wij weten niet wat er in die Moskeen allemaal gezegd word, maar als zo'n Imam zegt die dit en DAT dan zullen ze dat vast wel doen.
Dit is/kan een groot gevaar zijn/worden.

en idd vliegtuigje en
DAG
je mag je vrouw onderdrukken zeggen ze, alleen je mag haar armen niet breken of ze mag geen blauwe plekker vertonen...dood aan het westen...dood aan iedereen die tegen de islam is...K*N*ER OP!!!
wegwezen!
Ja van mij mogen ze ook per rubberboot teruggescheept worden, de enige reden waarom ze het hier zeggen is omdat het in ons land ivm de grondwet op vrijheid van geloofsovertuiging kan..
Precies, gewoon oprotten met die lui en een groot slot op de moskeeën. Ik snap ook niet waarom de Nederlandse overheid grote Islamitische bijeenkomsten in de ArenA toelaat. Zag hier laatst een docu over op tv.
 
je mag de vrouw corrigeren.. maar er mogen geen blauwe plekken verschijnen? en je mag haar botten niet breken? woei :S
En sommigen van die imams kunnen geen eens Nederlands.. Das ook weer zo lekker geregeld..

Ik zou zeggen, als ze hier willen werken laten ze zweren ofzo dat ze zich aan de Nederlandse grondwet zullen houden ofzo.
En/of start een Nederlandse imam-opleiding.
D-licious..corrigeren was het ja:)!
2 alex: de reden dat ze dat hier kunnen zeggen is de grondwet ivm vrijheid van menigsuiting over het geloof (ook op t journaal gezegd)!!
Ja inderdaad.. ik zat ook al te kijken, jezus... slaat toch gewoon nergens meer op!!!

Ok ze mogen zeggen wat ze willen, maar aan de hand wat ze dan zeggen vind ik dat ze mogen oprotten. "Je moet je ongehoorzame vrouw corrigeren, je mag d'r slaan maar niet al te hard, zoals je het bij een kind doet" :kots: Daarom heb ik ook zo'n fucking hekel aan m'n vader... die is ook moslim en vond t normaal om mn moeder te meppen... :@

Maar ja, is al heel lang bekend dat hun doel is om de Islam te verspreiden.. en het gaat ze nog zowat lukken ook...
ag ja dit blijft zo in "ons" land hun mogen alles zeggen want dat is vanwege hun geloof en wij mogen niets zeggen want dat is discriminatie!!
DISCRIMINATIE ME REED gewoon opdonderuh als t je hier niet aanstaat en dan mogen ze hun hele familie meenemen want anders gaan die t ook nog ff doen!
zet ze maar t land uit...
Een goede maat van me is moslim. We werken beiden part-time in een supermarkt. Ik heb die gozer 1 keer echt kwaad gezien, toen er een compleet gesluierde meid door de winkel liep. Er liep een man naast en die liet die meid/ vrouw (was niet te zien, vanwege COMPLETE zwarte bourka) alle boodschappen dragen. Die maat loopt op die vent af en begint me een partij te schelden: 'jij bent een schande voor mijn geloof, god houdt van iedereen, maakt niet uit hoe je eruit ziet. Jij gebruikt je eigen dochter als slaaf, wat denk je wel niet, donder op naar je eigen land met je middeleeuwse waanideeën.

En dan te bedenken dat die gozer uit Bosnië is gevlucht 6 jaar terug. Hij werd zo boos om dat radicale gedoe van veel van die 'extremere' moslims, die zetten heel de islam in een kwaad daglicht.
Artiest {SHOWLIST artist 141318, 1859, 17165}
ik vind persoonlijk dat als er mensen met dit soort ideeen rondlopen dat ze terug naar het land van herkomst gedeporteerd mogen worden.

wij dulden dit niet, het lokt uit tot haat :(
 
als er echt zo'n park komt in den haag waar alleen gesluierde vrouwen mogen komen dan laat ik elke dag me hond daar lekker op ut gras schijten, vinden ze fijn
nee dan parkeer je een vrachtwagen met varkens voor de deur en jaagt die met schokstokken op naar dat kamp naarbinnen ;D

ik vind het zooo belachelijk dat dit kan..... :/

maarja je kan het eigenlijk die arme varkens niet aandoen :S
als er echt zo'n park komt in den haag waar alleen gesluierde vrouwen mogen komen dan laat ik elke dag me hond daar lekker op ut gras schijten, vinden ze fijn

ik kom daar zelf wel ff schijten op die imams schoenen:devil:
 
't slaat nergens op, zin ze aan 't "onderzoeken" of de uitspraken van die imams strafbaar zijn!

Als ik als leider van een groepering oproep tot afrekening en haat van alle moslims in Nederland zit ik meteen vast!!!

Soms heb ik zo'n pleuris grafhekel aan dit land, niet normaal.
 
Artiest Elcol
ons land uit schoppuh
wij zijn toch ook met zijn allen tegen hun!! het zullen nooit mijn vrienden worden. Ik haat die gasten.......Dit wordt trouwens veel in moskee verkondigd die wij hebben gebouwd :S
 
die branden we plat die tempels...
 
hmmz veel is ook weer een groot woord hoor...
met voetbal heb je hooligans en gewoon supporters.. volgens mij kan je het het beste zo zien.
volgens mij heb je mij nog nooit kunnen betrappen op discriminerende opmerkingen en kom ik ook wel s op voor minderheden maar als ik GODVERDOMME morgen weer zo'n preek hoor van een radio van de buren of de moskee in de buurt vraag ik netjes en beleefd wat er wordt gezegd en krijg ik niet normaal antwoord of whatever dan eis ik dat t gestopt wordt uit dat geluid in ieder geval dat ze godverdomme hier over straat mensen via geluidsinstallaties mobiliseren voor een heilige oorlog tegen ons en mannenaansporen tot verkrachting, gaat natuurijk te ver en dit is niet de eeerste keer, het is vaker voorgekomen werd verteld op nova door bepaalde turkse instanties, dus is het maar de vraag of het alleen deze kleine groep is. en dit zeggen ze nog hardop, kun je naagaan wat ze allemaal denken.....................

ALLAH DE BLO#DPLE#RIS
FUCK GOD
FUCK JESUS
FUCK ALLE PROFETEN
FUCK HET GELOOF
LANG LEVE PARTYPEOPLE
uit dat geluid anders wordt er geweld gebruikt, sorry maar ik we zullen er zelf wat aan moeten doen. ze mogen van mij zeggen wat ze willen etc, maar iemand die mij t liefste snel dood ziet die maak ik liever net iets eerder kapot,

ff zo gezegd


ERUIT WEGWEZEN OPROTTEN

let wel ik heb genoeg marrokaanse vrienden kennissen buren enzovoort. maar als die gaan beweren dat mijn ziel kapot is door wat tv en dat ze hun meissie verkrachten en zich willen opblazen vanwege hun geloof mogen ze van mij ook de boom in maar er zijn genoeg normaal denkende turken marrokanen chinezen japannes alles. de wereld gaat toch een keer kapot aan de chaos

CHAOS REGEERT
dansbaar die zijn gewoon het zelfde. alleen mag jij het niet weten. als je nederlander bent zul je nooit hun vrienden worden al komt het wel zo op je over....
 
jah hoor beginnen we weer... dammit.. vanaf NU kijk ik echt nooit meer naar dit soort topics
dansbaar 15 juni 2002 17:46
ALLAH DE BLO#DPLE#RIS
FUCK GOD
FUCK JESUS
FUCK ALLE PROFETEN
FUCK HET GELOOF
LANG LEVE PARTYPEOPLE
------------------------------

:-D :-D :-D
 
Jullie hebben allemaal gelijk...ik geloof ook nergens in. Je ziet maar weer eens waar het geloof allemaal tot kan leiden. Jullie hebben helemaal gelijk, oprotten met die BLOEDPOEPERS!!! En nu wij er wat van zeggen...zijn we racisten in de ogen van sommigen, degenen die zo denken zijn hersenloos en kunnen hetzelfde krijgen als degenen die de oproep van die K*nk*er Imam opvolgen.
 
helaas is 't onmogelijk om de goeie van de kwaaie te scheiden, zo geraffineerd zijn die gasten...nu je op tv zelf gehoord hebt wat er in ned. gebeurt ga IK iig 3 x nadenken voor ik een moslim ok vind...

ik vind dit ech niet normaal hoor..."onderzoek of de uitspraken legaal zijn"...opk**keren!!! Als wij dat zeggen is 't ook niet legaal! Kut regering! Sluit de coffeeshops maar hoor, zal helpen...helpen de nederlands economie te verzieken..al 't drugsgeld dat in ned. wordt witgewassen is een groot deel van onze welvaart, geloof me nou...sukkels, stumperds...ga is goeie prioriteiten stellen daaro in den haag!
 
oprotten met die lui!
 
C.C.R. Ray, ik deel je mening...maareh zei je niet in ander topic dat dit soort topics niet meer geopend moesten worden om de haat jegens minderheden niet zo op te wakkeren...?

verder moeten die imams maar schelpen gaan verzamelen in het atlasgebergte...
 
heb ik gezegd, maar dat was heel wat anders, dat ging over turkse en marokkaanse jongeren en of je daar bang voor was...

dit gaat over imams die oproepen tot haat en vernietiging...;)
 
Dat nederland niet klopt weten we al lang
dat de normen en waarden van tegenwoordig helemaal niet deugen klopt ook als een bus

Maar lui dan moeten we er wat aan doen!!
VERANDEr de regelgeving

LAAt je stem hoor!! JOUW eigen stem en niet die van een stro man

kom bij elkaar
stap naar Den Haag en zeg Wij de Nederlandsche Bevolking zijn de betutteling van allochtonen zat
er komt alleen maar meer crimineliteit(zwaai met de cijfers van het cbs) blabla....

Meer actie
praat met mensen die je kent die Islam aanhangen
vraag mensen die zelf niet moslim zijn maar er wel jaren in zo gebied gewoont hebben

Ik ken iemand die zwaar tegen islam is terwijl hij uit uhm irak of iran komt (dat laatse weet ik niet meer)
ZERO tolerance!!! en het weed gebeuren betreft maak het legaal gooi er het zel;fde accijns op als bij sigaretten en de schade van drugsgebruikers wordt door hun zelf terug betaalt

maar buiten koffieshops of huiskamers om vind ik niet dat je het moet toestaan :(

Ik vind het niet best als ik strax waar ik ook kom wiet moet ruiken :( ik word er namelijk ziek van :(

van de lucht van tabak alleen weer niet al vind ik dat tegenwoordig steeds ook minder fijn

die fuck astma ook :(
het wordt alleen maar erger :(
Die Radicale *sensored* gekken moeten ze gewoon een spuitje geven of de kogel.
Toch wel erg dat die gestoorde die hier GVD te gast zijn dat soort onzin uitkramen !! BVD op die mannen afsturen en laten verdwijnen.
Kan begrijpen dat je hier pissed om wordt.
jah idd, echt heeeeel jammer dat dat soort hier rondlooopt!! ik ken dr errug kwaad om worden, en ze hebben geen tijd om nederlands te lere! Dat soort ideeen horen niet thuis in een land als deze!
2 nosfera7u --> kijk zo hoort het
Schandalig die imams. Die lui zijn het vergif voor een vredige samenleving.

Jammer dat sommige van de posters hierboven weer helemaal doorslaan met generalistische en haatdragende opmerkingen.
:) moeten wij flikken een kerk in maroko
dan breekt de hel los
 
Ray hep gelijk!!
 
*applause to Ray*
Tis erug jammer dat er sommige imams zijn die de Islam misbruiken en het op hun eigen manier uitleggen. Maar laten we in godsnaam niet iedereen over een kam scheren.
Ook zij hebben recht op vrije meningsuiting zoals iedereen hier in Nederland.
De Islam is een eeuwen oude cultuur waar wij westerlingen maar weinig van begrijpen soms, maar dat wil niet zeggen dat wij het recht hebben deze mensen uit hun huis te knikkeren.
Ik snap de ophef wel, maar laten we onzelf niet verlagen tot het niveau van enkele botte baardapen.
I rest my case
 
je heb helemaal gelijk hoor,schatje!!1

(K)
"Ook zij hebben recht op vrije meningsuiting zoals iedereen hier in Nederland"

vrije meningsuiting?

hebben we dat dan in nederland?
pff als je iets zegt over een NIET nederlander ben je gelijk nazi of rasict!
als je iemand gekleurd aankijkt ben je gelijk nazi
als je in de politiek je mening zegt wordt je overhoop geschoten!

dit is tog gvd nederland?
HUN MOETEN zich aanpassen AAN nederland NIET wij!
tijdje geleden zei dat iemand ook op tv...

en ik BEN geen Nazi of wat dan ook
ben gewoon Noizefucker
en als mensen me nu rasistisch vinden FUCK it!
ik wou ik ff kwijt!

*boem uit van hier*
 
hallo dit topic is volop oud??

* z u c h t *
Mensen die zulke dingen uitlaten moeten ze gelijk het land uitflikkeren..... EN HEEEL SNEL !

P-Kay, misschien oud maar ik had me zegje nog niet gedaan hehe ;).