Partyflock
 
­ Nederland
 
hallo mensjes...
ik heb een keer toen ik gewoon in een disco hier in de buurt was gaan stappen lach gas gehad! nou da was echt wel cool! hebben jullie da ook wel eens gehad? ik vind het echt klote da ze da hier nie meer verkopen! ik gebruik verder helemaal nix geen pillen geen coke helemaal nix! ben 1 keertje para geworden dus ik heb me lesje geleerd maar die balonnen vond ik echt cool! alleen f*cking duur man :(
hebben jullie da wel eens gehad en wat is jullie ervaring er mee?
(K)(K)(K) Linsy
Altijd leuk dat lachgas
zolang je niet teveel inhaleert kan het geen kwaad.
LOL heb je wel
Slagroom-patronen? Of een hele fles? Waar.... scoor je dat dan? Bij de AH? :p
Patroon leeg laten lopen in een slagroomspuit. En daar een ballon op zetten. en dan die ballon leeg laten lopen zou je lichaampie in. En je haalt ze bij de Makro ofzo!
lachgas is lekkerrrrrrrrrrrrrr! Alleen ja een ballonnetje = 10 ballonnetjes, dus ik probeer het altijd zo lang mogelijk uitstellen. En laatst ben ik er 15 sec. ofzo fout op gegaan, daarna klapte ik heel hard terug op aarde. Het was gelukkig dus maar kort en ook niet echt eng ofzo, maar wel ff schrikken, was nog nooit eerder fout gegaan...
 
Toen de 'Heat'nog open was in Rotterdam daar verkochten ze altijd van die balonnen we bleven ze halen....heel de avond door, het is alleen niet zo goed voor je, wel jammer dat die tent dicht is, was altijd supertof!
ik heb t jaren verkocht en je lacht je rot wat een verrotte junkies je maakt met lachgas verkoop ongelooflijk ze bleven maar me portemonneee vullen en de junk uithangen met zon rare ballon aan je muil. doe t gewoon een paar keer goed en kappe dan tis echt een trieste vertoning anders.....................
Hehehehe met die slagroomspuit is wel leuk ja :)

Ook zo vaak gedaan op mijn werk, hadden we nog ballonnen achter ook :p
 
ik heb daar ook wel weer een keer zin in man:D
Je kan die slagroompatronen kopen bij Blokker (per 10) elk patroon heeft ongeveer genoeg gas voor 1 balon. Je moet dus wel zo'n mondstuk hebben waarvia je de gas uit de partonen in de ballon krijgt.

Als je een beetje goed je best doet ga je tot ong. max 2 minuten van de planeet %-)
20- Lachgas, N2O

"High op lachgas; ik ben hier eerder geweest De vreemde trilling van hetzelfde oude universum"
(Allan Ginsberg)

Lachgas behoort, net als sommige andere voor highs gebruikte middelen, tot de anestetica, dat wil zeggen stoffen die gebruikt worden om patiënten tijdens operaties te verdoven. Lachgas is de minst schadelijke en ongevaarlijkste manier om een entheogene ervaring te hebben. William James, een beroemd psychiater die in de vorige eeuw op allerlei manieren "de religieuze ervaring" onderzocht, schreef over lachgas; "Bij mij, net als bij alle anderen met wie ik heb gesproken, is de kern van de ervaring het enorm opwindende gevoel van een intense, metafysische verlichting. De waarheid opent zich in steeds diepere lagen met een bijna oogverblindende overtuigingskracht."

Inderdaad: lachgas is een pijlsnelle "shortcut" naar een andere dimensie ! Het gas werd al in 1776 ontdekt, maar het duurde nog twintig jaar voordat sir Humprey Davy ermee ging experimenteren. Hij was medewerker van het Pneumatic Institute in Bristol, waar men het therapeutisch gebruik van gassen onderzocht. Al snel werd lachgas populair in Engelse artitieke kringen. Niet alleen de dichter Samuel Coleridge genoot ervan, ook de porseleinmaker Josiah Wedgwood en de uitvinder James Watt waren enthousiaste gebruikers. In de loop van de negentiende eeuw werd lachgas een attractie op de kermis. Giechelende toeschouwers keken toe hoe anderen in een roes kwamen van het gas, of omvielen en buiten westen raakten. Deze vorm van vermaak verdween weer, maar het gebruik bij kleine operaties in ziekenhuizen en bij tandartsen werd zeer algemeen. Veel mensen herinneren zich nog het lachgasmaskertje. Deze vorm van verdoving is langzamerhand verdrongen voor andere, minder euforische methoden. Tegenwoordig zou lachgas dan ook nauwelijks meer te krijgen zijn, als het niet in de voedingsindustrie gebruikt werd.

Hoewel de naam lachgas doet vermoeden dat je alleen wat lacherig wordt, gaat de werking veel verder dan een grijns of het "wahwah-pedaal-effect" van geluid. Wie een flinke hoeveelheid zo lang mogelijk binnenhoudt, voelt een sterke kracht door het lichaam omhoog schieten naar het hoofd, waarna een paar minuten volgen van intens geluk, plotselinge inzichten en visioenen. Het is een korte, hevige, kosmische ervaring, waarin het mysterie van leven en dood even op een bijzonder prettige manier duidelijk wordt. Wat dat betreft kan lachgas vergeleken worden met inwijdingsstoffen als LSD en mescaline. Een idee is dat de "waarheden", die je met lachgas ontdekt, moeilijk vast te houden of te formuleren zijn. Bekend is de anekdote over William James, die onder invloed van lachgas een "kosmische openbaring" opschreef:

"Hoggamus higgamus, man is polygamous. Higgamus hoggamus, woman is monogamous."

Veel gebruikers hebben erop gewezen dat de lachgas-trip lijkt op de verslagen van mensen die een "bijna-dood-ervaring" hebben gehad. In de supermarkt kunnen we patronen voor de slagroomspuit kopen. Deze bevatten net genoeg gas voor twee volle teugen, wat eigenlijk te weinig is om bevredigend te raken. Let erop dat de patronen puur lachgas bevatten. Je moet het geinhaleerde gas zo lang mogelijk in je longen houden en je kunt het daarna uitademen in een ballon, om het opnieuw in te ademen. Lachgas is onschadelijk, behalve bij overdreven veel gebruik. Als je zo gelukkig bent de beschikking te hebben over een gascilinder, verkrijgbaar in de groothandel of bij de fabrikant, zet dan niet je lippen direct aan het mondstuk. In de eerste plaats kunnen ze vastvriezen, maar veel ernstiger is dat je longen kunnen bevriezen, omdat het gas ijskoud de cilinder verlaat. Schep een aangename sfeer. Laat iedereen zitten en vul de ballonnen en deel ze uit, maar laat iedereen wachten met inhaleren tot het hele gezelschap is voorzien. Op feesten ontstaat vaak een gretig gedrang rond de gascilinder. Een van de kenmerken van lachgas is dat de meeste mensen meer willen en zich er niet van los willen maken. Het is goed als de gebruikers zitten, omdat ze kunnen omvallen of zelfs even het bewustzijn verliezen. Soms treedt een lichte misselijkheid op, maar dit heeft te maken met een volle maag of alcoholgebruik.

"Ik raad iedereen ten sterkste aan om dit experiment te herhalen, dat met puur gas kort duurt en volkomen onschadelijk is."
(William James)


Bron: "Uit je bol, Gerben Hellinga en Hans Plomp"
ik heb nog een fles staan en nam er gister een vuilniszak van dat gas deed over me hoofd en hahahhaahh lachen dat gas ja
hoofdpijn
 
das vet lachuhhhhhhhhhhhhh

werkte in t begin niet bij mij, na 1 jaar proberen kwam ik t weer eens tegen op dat feest van extrema op aquabest, nog 1 keer proberen en alst weer niet werkt doe k t nooit meer.........sowheeeeee, en oftie werkte :-D :-D
sindsdien werkt t altijd, zijn nog steeds feesjes waar ze die dingen hebben, en sommige afterclubs ook :-) :-P
 
Die slagroomspuit-patronen kan ik wel vinden, maar weet iem. ook waar ik de juiste slagroomspuit kan kopen??
 
heo werkt het echt?

je hebt slagroomspuit.

alle slagroom eruit spuiten? Dan ballon van het gas opblazen en dat opzuigen?
 
Men neme :

1 Slagroomspuit (zit geen slagroom in)

N2O Capsulus, deze draai je in die slagroomspuit

Een ballon, laat het gast via het pijpje in de ballon stromen, houd het tuitje wel dicht, anders ben je het kwijt!

Plaats het tuitje in je mond en adem in de ballon en weer uit, adem in....adem uit.... adem in.... adem uit. Gewoon dit blijven herhalen, todat je in de andere dimensie stapt :-)
laatste aanpassing
Dit alles bij de plaatselijke Blokker:p
enne, deze week oook weeer af te halen op Teknival:)
en die patronen kun je wel bij grote supermarkten kopen zoals de macro ect..:D
of gewoon mee gappen van je werk zoals ik doe:D
horeca:)

aan die slagroomspuit zit een draaidop.. als je die eraf haalt komt de oude patroon eruit en stop je de nieuwe in de dop.. je draait 'm erop.. doet de ballon aan het tuitje en drukt op de knop van de slagroomspuit en hij blaast de gas in de ballon.. 2 patronen zijn leuker hoor:D

alleen als je het heel vaak doet wordt de sl. spuit ijskoud! hehehe
laatste aanpassing
 
Ben nu bij Blokker R'dam en Arnhem geweest en ook nog bij de makro, maar nergens een slagroomspuit te vinden :( Weet iem. waar ze wel te krijgen zijn?
whahahahahahahahahahaha

haahhaahahahahahahahahahahaha

ahhaahahahahahahaahahahawhahahaha

hahahahahahaahhaahahahahahahawha

hahahahahahahahahaaahaahahahahahahaahhaahah

ahahahahawhahahahahahahahah
ahahawhahahahahahaha

hahawhahahahahahahahaaahahahahahahahahaah

haahahahahahahawhahahahhahahaahha

ahahahahahahawhahahahaahahaha
laatste aanpassing door een beheerder
Ok, iemand moet me ff gauw zeggen waar je een slagroomspuit kan kopen voor N20 capsules...
Die capsules zijn wel te vinden, maar waar zijn die spuiten te koop?

mzl
Blokkertje heb ik er een keer eentje gehaald
Bij ons in de sligro hebben ze wel van die spuiten.. Dat is dan in Veghel, maar die zitten toch op meer plaatsen?? Misschien dat je daar kan kijken?

Vrienden van me zijn er volgens mij een beetje aan verslaafd, ze lopen de hele dag aan die ballonen te sucken, maar wed maar dat het slecht voor je hersenen is.. Tot blauwe lippen toe. Mij niet gezien, ik krijg daar steken van in mijn hoofd en aangezien dat ik die altijd heb zo rond de dinsdagavond, is dit een ding waar ik gemakkelijk van af kan blijven!!
in amersfoort zit ook een sligro voor mensen die hier in de buurt wonen
Eerlijk gezegd heb ik nog nooit van sligrom gehoord :S:(
 
je kon altijd bij liquid air in eindhoven op het terrein klimmen en flessen stelen van 40 liter !

jarenlang plezier van gehad
whahahahahaaa...
Hoeveel moet ik je betalen als jij voor mij zo'n fles steelt? :)
op teknival hebben ze ze verkocht :)
 
gister op beachpop gedaan
was wel leuk het was namelijk een tijd geleden dat ik dat gedaan heb :-)
 
Sligro heb je helaas een klantenpas voor nodig :( Dan maar iets creatiefs bedenken om binnen te komen :devil:
Ik voelde er geen RUK van...
 
deed je het toch niet goed
Idd, als je echt veel gebruikt is het zeer schadelijk. Lachgas werd in het verleden ook vaak gebruikt als narcosemiddel (nu nog steeds wel, maar in mindere mate). Het bleek dat anesthesisten die beroepsmatig aan dat spul werden blootgesteld (als de operatiekamers niet goed geventileerd werden) blijvende beschadingen aan hun genen (DNA) opliepen. Dat kwam aan het licht toen enkelen van hen mismaakte kinderen kregen.

Wil niemand de stuipen op het lijf jagen, want als je af en toe een keertje gebruikt is er nix aan de hand. ik ken echter wat luitjes die er zo'n 80 ballonnen per weekend doorheen jagen, al jaren lang, en zij lopen dus wel degelijk risizo. Al zal dat weinig meer uitmaken, als je zoveel gebruikt ben je toch al fucked up in je hoofd anders doe je niet zo achterlijk!
 
mn jongste had vorig jaar zn arm gebroken (toen 8 jaar), en dus moet dat weer trug geduwd worden, en hij werd aan t lachgas gelegd, k zag zn ogen wegdraaien.....maar narcose middel of niet.....hij schreeuwde t uit vd pijn.......:-(
Maar toen alles weer op zn plek zat, en er gips en zo omheen zat, kreeg meneertje zn grote bek weer terug, en toen we in de auto zaten, trug naar huis, vertelde hij me wat ie voelde toen ie dat zwarte kapje op zn neus kreeg (met t gas dus) en hij beschreef t exact zoals wij (ik in ieder geval) t voelen en beleven.

Eis is als ze t gebruiken in t ziekenhuis bij kinderen...dat ze zelf t kapje vast houden.....zijn ze "te ver " weg.......dan laten ze vanzelf los, en kunnen zo nooit teveel binnen krijgen......maar of t nu daadwerkelijk zoveel verdoofd????? heb m zo horen schreeuwen.....had graag met m willen ruilen.....zo zielig.....
 
zou t wel willen proberen,alleen vind ik t ( bij voorbaat al ) jammer dat de "trip" niet zo lang duurt....
laatste aanpassing
nou ik had lachgas gekregen 2 jaar terug toen ik 4 botten had verbrijzeld en ik dacht dat ik een straaljager was dus ik wil nog steeds een keer zon hele fles bij het ziekenhuis jatten echt superspul:P:P:P:P
vergeet de ballon niet....rechtstreeks uit de slagroomspuit geeft bevroren longen.....is wat lastig voor de volgende ballon :-P
 
Je kan ook aanstekergas kopen, die gele RONSON navulbussen, precies hetzelfde effect. Een vriend van mij is daaraan verslaafd. DIe loop alleen maar met die gele bussen.
Ik kan me neit voorstellen dat dat niet verschrikkelijk slecht is :S
 
Supertof lachgas maar zeker verslavend..Je wil alleen maar meer en meer en meer en meer en meer..
Dit is er al zow lang die slagroomspuit.

Ik heb de mijne in 1997 al bij de Blokker hier in Eindhoven gekocht (destijds 99 gulden), en in die tijd verkochten ze die patronen ook gewoon bij de Blokker. Maar na een tijd kwam men erachter wat de jeugd met dat spul deed, en verkochten ze patronen ineens niet meer (bij de Blokker).

Die patronen koop je nu in huiswarenzaken, groothandels als bijv. Macro en Sligro.

Wat je ook kan doen is een hele lachgas fles kopen (inhoud 12 liter), afgelopen maand nog een gekocht met z'n drietjes :-)
Idd Aspirity, viel mij ook al op. Lachgas, damn, dat kocht je ook op Mysteryland 1996 enzo, en nu is het ineens weer zo'n hype...vaag hoor!
Shadowlands Rave Thialfstadion!!!!!
Daar heb ik me eerste Ballonnetjes n20 op ;-)
SuperVET!!! 1X gedaan!!
 
Vet leuk dat lachgas, een paar vrienden van mij hadden op vakantie gebruikt en op de video opgenomen, was echt onwijs grappig. Gingen ze ook lachgas nemen en dan een meisje versieren nou je had die gezichten moeten zin echt onwijs grappig. We hebben daarna met z'n allen echt in een deuk gelegen om die video. XXX
hahaha als er nog leuke meiden zijn. ik heb ook een soort slagroomspuit en dat is ook lache hahahha! dus als je wil? hahahah
 
Haha Gister was er hakken hier in weert echt vet gezellig en toen hadden ze ook balonnen nou was echt zoooooo lekker:D
lang nie meer gehad dus het was echt 3x zo lekker als eerst!
zwaar verslavend dat spul niet leuk meer op een gegeven moment, slagroomspuit en patronen bij de blokker gehaald, soms gratis.
Komt door dat kleine tentje in Den Haag en die club in amsterdam dat ik eraan gekomen ben.
Gelukkig na 3 jaar eindelijk die slagroomspuit weggetiefd, het is wel degelijk slecht voor je, maar die andere dimensie is zo verleidelijk.
 
Verslavend is het zeker!!!
en ja als we over slecht gaan praten:S GHB is ook slecht een pil is ook slecht weed is ook slecht, alcohol is ook slecht een sigret is ook slecht dus jah dan kun je beter stoppen met leven, ja toch!?
en wat betreft dat met die slachroomspuit ze zeggen dat het nog viezer is en dat je er bijna nix van voeld!
dus ik wacht wel dat ze het weer gaan verkopen hahaha:D
pFFFfffoeiep

TsssssssSSSSSS
......
wHoooo00ooAh

balLon is tRouwens niEt eGt nodig, gebruik ik no0it en het in 9 jaar Nog nooiT foUt geGaan.