Partyflock
 
Forumonderwerp · 832001
­ Nederland
TRANCE ENERGY

LINE-UP BEKEND!!



Op zaterdag 11 februari viert Trance Energy alweer haar 7-jarige bestaan traditiegetrouw in de Utrechtse Jaarbeurs. Met de hoge verwachtingen van afgelopen jaar als gezonde stimulans, wordt er absoluut voor gezorgd dat de waanzinnige editie van 2005 een waardige opvolger krijgt. Want het was deze Trance Energy aflevering die een nominatie in de wacht sleepte voor ‘Best Dance Event’ (wereldwijd!) tijdens de gerenommeerde International Dance Music Awards in Miami. En nu is het dan eindelijk zover. Met gepaste trots en enthousiasme presenteert Trance Energy de line-up voor 2006:

MAINSTAGE:
Op de Mainstage wisselen dj’s en live-sets elkaar dit keer in hoog tempo af. De allernieuwste laser- en lichttechnieken staan als vertrouwd onderdeel op het programma om onder andere de sets van trance-grootheden Above & Beyond en Armin van Buuren visueel te begeleiden. Blackhole’s Cor Fijneman en Mark Norman zijn gestrikt voor een back 2 back-set, Ernesto vs Bastian (Darkside of the moon), Push (Universal Nation) en ‘resident’ Johan Gielen staan garant voor een spectaculaire live show. Ronald van Gelderen heeft zijn plek op Trance Energy misschien wel als geen ander verdiend gezien de stroomversnelling in zijn carrière; bovendien is hij degene die de Trance Energy cd-compilatie dit jaar voor zijn rekening neemt. Highcontrast-labelmaatje Marcel Woods, verantwoordelijk voor het themanummer ‘Advanced’, staat tevens op de Main.

ARMIN VAN BUUREN
ABOVE & BEYOND
MARCEL WOODS
JOHAN GIELEN (LIVE)
RONALD VAN GELDEREN
PUSH (LIVE)
COR FIJNEMAN B2B MARK NORMAN
ERNESTO VS BASTIAN (LIVE)

ARMADA STAGE:
“Ik ben er erg trots op dat Armada een Stage host op één van de meeste belangrijke evenementen van de wereld, Trance Energy. Trance is altijd al the leading sound of Armada geweest. Dankzij de grote diversiteit artiesten die we inmiddels op de vloot hebben, is de global Trance sound nu nog diverser dan ooit te voren, ” aldus host en gevierd headliner van de Armada Stage, Armin van Buuren.

Vanuit Miami wordt Markus Schulz ingevlogen, één van de meest gerespecteerde artiesten op het Armada label en tevens goede vriend van Armin. Ware de Armada Stage een schip, dan zou deze man de onbetwiste kapitein zijn. Naast Perry O’Neil, een Armada-artiest van het eerste uur, geven ook Matthew Dekay en M.I.K.E. twee zeer Armada-waardige gigs voor hun rekening. Dat Armin zichzelf ‘één van M.I.K.E.’s biggest fans’ noemt, spreekt in muzikaal opzicht natuurlijk boekdelen.

Remy & Roland Klinkenberg zullen deze nacht samen met Van Buuren een live performance ten gehore brengen. Deze twee heren zijn volgens Armin de beste producers van het afgelopen jaar: “Hun sound is de most solid ever en worden beiden zeer gerespecteerd door de dj-incrowd”. Kortom, een line-up om je vingers bij af te likken.

MARKUS SCHULZ
M.I.K.E.
MATTHEW DEKAY
PERRY O’NEIL
ARMIN VAN BUUREN, REMY & ROLAND KLINKENBERG (LIVE)


MADHOUSE STAGE:
Wie Madhouse zegt, zegt dj Jean. Net als vorig jaar nodigt hij weer een respectabel legertje bevriende dj´s uit, die er stuk voor stuk voor zorgen dat Jean zijn naam hoog zal houden. Onder hen bevindt zich de Poolse dj Tiddey, die in zijn thuishaven te boek staat als dé dj van dit moment. In Nederland kunnen we natuurlijk niet om Randy Katana heen; die is dus ook net als Spider als vanzelfsprekend van de partij. De dj-set van 4 Strings maakt het feest tenslotte compleet: dat wordt dus gegarandeerd een gekkenhuis!

DJ JEAN
RANDY KATANA
TIDDEY
4 STRINGS
SPIDER

Inmiddels is de exclusieve voorverkoop van ‘Trance Energy' bij TicketOnline van start gegaan. Als je via TicketOnline een ticket koopt, hoef je tot en met zondag 4 december geen verkoop fee (€2,75) te betalen! Dit geldt dus alleen speciaal voor de vroege kopers. Tickets kunnen worden besteld via TicketOnline.nl of telefonisch via nummer 0900 300 6000 (45cpm). Zaterdag 3 december start de voorverkoop bij bekende voorverkoopadressen en alle filialen van TicketBox en Free Record Shop.

Trance Energy, zaterdag 11 februari 2006, Jaarbeurs Utrecht. http://trance-energy.id-t.com
 
Uitspraak van :9 Gewoon K@@T :lief: op vrijdag 13 januari 2006 om 21:56:
En 4 strings, die hebben ook van die heerlijke klassiekers

Carlos - The silmarillia :) zat hij ook achter ja! Dat is toch wel de enigste klassieker die ik van hem ken volgens mij.... Misschien Into the night dan nog, ook wel een fijn nummertje dat wel!
Uitspraak van Wicked One op donderdag 15 december 2005 om 20:52:
naja... al dat geld voor 1 dj...

minder dan 40 euro is niet echt duur voor een feest met zo veel kwaliteit als TE.

Uitspraak van actief op vrijdag 30 december 2005 om 17:19:
kinderfeest??? wij verwachten juist met deze line up een lekker volwassen publiek.....veel dj's uit de "echte" partyscene, wordt heen en weer springen tussen main en madhouse voor ons

De leeftijd op TE is al jaren weer aan het stijgen, met alleen wat gezonde aanwas van rond de 18 a 20 jaar om de oudjes te vervangen.

Mensen die zeggen dat TE een kinderfeest is hebben het nog nooit meegemaakt. Ik ga ook naar Hardcore feesten en dan blijkt wel dat de gemiddelde leeftijd bij TE een stuk hoger is. Bij HC feestjes komen ook mensen die alleen komen om er maar te zijn geweest, want dan zijn ze stoer :s
Kaartjes zijn besteld :D Ik ga vooral voor de Armada stage en dan nog enkele namen van de main... Madhouse kan me volledig gestolen worden...
 
Uitspraak van Thijs-BK op zaterdag 14 januari 2006 om 19:03:
Mensen die zeggen dat TE een kinderfeest is hebben het nog nooit meegemaakt.

Nou was dat een paar jaar geleden wel meer het geval als nu, toen de trance nog wat meer mainstream bij het party publiek was. Maar nu zijn dat voort de hardere stijlen feesten, waardoor het popie jopie publiek daar nu heen trekt... als ik hier uit de buurt zie hoe veel mensen onder de 18 naar bijv Qlimax of Masters gaat, en helemaal geen naar Trance Energy (dat is ook niet stoer, want harde muziek is stoer!;)) dan is de conclusie snel getrokken....
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 14 januari 2006 om 21:10:
Nou was dat een paar jaar geleden wel meer het geval als nu, toen de trance nog wat meer mainstream bij het party publiek was. Maar nu zijn dat voort de hardere stijlen feesten, waardoor het popie jopie publiek daar nu heen trekt... als ik hier uit de buurt zie hoe veel mensen onder de 18 naar bijv Qlimax of Masters gaat, en helemaal geen naar Trance Energy (dat is ook niet stoer, want harde muziek is stoer!) dan is de conclusie snel getrokken....

Op zich er er natuurlijk niets mis met hardere feesten, ik ga er zelf ook heen, de nieuwe aanwas voor de dance-scnene vindt nu vooral plaats bij de hardere feesten, de mensen die niet kortzichtig zijn stromen vanzelf door naar andere feesten. Waaronder op termijn zelfs TE.
Uitspraak van Thijs-BK op zaterdag 14 januari 2006 om 19:03:
om de oudjes te vervangen.

Sommige oudjes gaan gewoon door, hoor ;-)
Ik vind TE gewoon 'n super concept hebben en das voor mij de rede dit toch wel te blijven volgen.
Vorig jaar was pas m'n eerste TE, maar deze blijft er iig ieder jaar inzitten, hoor :yes:

Nog 27 DAGEN :bounce:

:D



(k)
Uitspraak van :9 Gewoon K@@T :lief: op zondag 15 januari 2006 om 11:13:
Sommige oudjes gaan gewoon door, hoor
Ik vind TE gewoon 'n super concept hebben en das voor mij de rede dit toch wel te blijven volgen.
Vorig jaar was pas m'n eerste TE, maar deze blijft er iig ieder jaar inzitten, hoor

Ik bedoel natuurlijk dan vooral de mensen die innerlijk te oud zijn geworden (en sommigen zijn dat al met 22 jaar);). Daar val jij niet onder (of moet ik u zeggen :d:D)

Ik vindt het wel cool als er mensen zijn van verschillende leeftijden, toen ik voor het eerst naar TE2003 ging keek ik er erg van op. Maar ik vond het wel wat toevoegen aan de sfeer. En soms gaan de "oudjes" nog harder en langer door dan sommige mensen van mijn leeftijd :D
Jammer dat Marco V er deze keer er niet bij is! :(
Uitspraak van Thijs-BK op zondag 15 januari 2006 om 12:25:
(of moet ik u zeggen :d:D)

alsjeblief NIET :no:
:D
Ik ben 'n je en dat zal ik ook altijd blijven hahahaha 8)
Ik vind 't heerlijk zoveel "ouderen" tegen te komen.
Op Sensation 2003 stond m'n man daar zo van te kijken, toen zijn we echt alle leefdtijdscategorien tegen gekomen :yes:
Maar ik moet zeggen dat ik TE stukken beter en gezelliger vind (y)

I wanna PARTY :bounce:

:D



(k)
 
Uitspraak van :9 Gewoon K@@T :lief: op zondag 15 januari 2006 om 11:13:
Sommige oudjes gaan gewoon door, hoor

hahaha, wij dus ook!!!
Uitspraak van Thijs-BK op zondag 15 januari 2006 om 12:25:
Ik bedoel natuurlijk dan vooral de mensen die innerlijk te oud zijn geworden (en sommigen zijn dat al met 22 jaar)

helemaal mee eens
Uitspraak van Thijs-BK op zondag 15 januari 2006 om 12:25:
het wel wat toevoegen aan de sfeer

wij denken dat het de sfeer zeker ten goede komt, zouden niet willen om op een feest met enkel 30-ers en 40-ers te moeten staan, heerlijk om alle leeftijden met elkaar uit hun dak te zien gaan!!!
 
Uitspraak van :9 Gewoon K@@T :lief: op zondag 15 januari 2006 om 20:26:
I wanna PARTY

Me tooooooooo.......:bounce::bounce::bounce:

(K)
Uitspraak van verwijderd op zondag 15 januari 2006 om 22:00:
Me tooooooooo.......:bounce::bounce::bounce:

Together again :yes:


:bounce: :cheer:
ik heb zin, zin, zin, zin..... :woep:

:D




(k)
 
hahahaha 8)
Die is gaaf....plaats je 'm elke dag??? :D




(k)
Waar is John als je m nodig hebt, die maakt altijd vette counters. :)
juist ja....
Maar als ie zelf niet gaat, dan doet ie ook nix eraan O:)

Laat 't 'm maar niet horen ;-)

:D




(k)
 
Uitspraak van :9 Gewoon K@@T :lief: op dinsdag 17 januari 2006 om 21:47:
Die is gaaf....plaats je 'm elke dag???

als het goed is tikt ie zelf elke dag door.....(hoop ik)

(K)
te gek...ik hoef ik 't niet iedere dag te plaatsen ;-)
Alsof ik dat zo erg zou vinden hahaha 8)

Ik heb m'n topje al aan 't bed hangen, 'n goede stimulans om er nog wat kilootjes vanaf te krijgen voor TE :9

:D




(k)
Uitspraak van :9 Gewoon K@@T :lief: op dinsdag 17 januari 2006 om 22:16:
'n goede stimulans om er nog wat kilootjes vanaf te krijgen voor TE

Dat is misschien ook wel een goed idee voor mij ;)
Uitspraak van Cherry Blossom op dinsdag 17 januari 2006 om 23:44:
Dat is misschien ook wel een goed idee voor mij

Ik weet nog wel een paar goede oefeningen daarvoor. :9
Oeps, we zitten niet in het Porn-topic he Kaat. ;p

Maar alle gekheid op een stokje, jij ziet er toppie uit hoor. (y) :)

Uitspraak van :9 Gewoon K@@T :lief: op dinsdag 17 januari 2006 om 21:55:
Maar als ie zelf niet gaat, dan doet ie ook nix eraan

Laat 't 'm maar niet horen

Juist wel, dan kan hij meteen aan de slag. :)

Uitspraak van :9 Gewoon K@@T :lief: op dinsdag 17 januari 2006 om 22:16:
Ik heb m'n topje al aan 't bed hangen

Kledingkast zeker te vol!? ;p


Uitspraak van :9 Gewoon K@@T :lief: op zondag 15 januari 2006 om 20:26:
Op Sensation 2003 stond m'n man daar zo van te kijken, toen zijn we echt alle leefdtijdscategorien tegen gekomen
Maar ik moet zeggen dat ik TE stukken beter en gezelliger vind

Sensation en TE kun je ook niet echt met elkaar vergelijken, op TE komt men 100% om te feesten en te dansen en voor de muziek natuurlijk. Weet niet of ik dit jaar ga,(ligt aan line-up) Awakenings is er ook, of ik zit net als vorig jaar weer in Ibiza.
Natuurlijk ga je wel!! Hebben we het daar in de XX niet over gehad??

Enneeeehh, line-up is prima hoor!! Niets mis mee!! Kan je je toch beter bij TE vermaken dan op Ibiza;)
Uitspraak van Cherry Blossom op woensdag 18 januari 2006 om 03:44:
Natuurlijk ga je wel!! Hebben we het daar in de XX niet over gehad??

Enneeeehh, line-up is prima hoor!! Niets mis mee!! Kan je je toch beter bij TE vermaken dan op Ibiza

Doelde op Sensation White. Tuurlijk ben ik er met TE. :jaja:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van LIBOH op woensdag 18 januari 2006 om 09:23:
Tuurlijk ben ik er met TE.

We kunnen jou daar ook niet missen natuurlijk O:)!

Uitspraak van :9 Gewoon K@@T :lief: op dinsdag 17 januari 2006 om 22:16:
Ik heb m'n topje al aan 't bed hangen

Hmmm das wel heel erg vroeg :D! Wou dat ik dat ruim van tevoren kon beslissen, op de avond zelf zit ik altijd nog twijfelend voor mn kast hahaha!

Krijg er steeds meer zin in :cheer:!!!
Uitspraak van verwijderd op woensdag 18 januari 2006 om 11:46:
op de avond zelf zit ik altijd nog twijfelend voor mn kast hahaha!

Wil ook wel wat voor je uitkiezen hoor. :)
 
Uitspraak van LIBOH op woensdag 18 januari 2006 om 12:08:
Wil ook wel wat voor je uitkiezen hoor

Be my guest :P
Komt helemaal goed. :)


Niet slecht, shopt verder. O:)
 
Nou, laat ik zeggen dat dat alles behalvae mijn smaak is haha... Zoek dus maar ff verder O:)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 18 januari 2006 om 12:30:
Nou, laat ik zeggen dat dat alles behalvae mijn smaak is haha... Zoek dus maar ff verder

Had al zon vermoeden. :p
Nee Nicolle ik vind het echt wat voor jou!! Give it a try;)
Uitspraak van Cherry Blossom op dinsdag 17 januari 2006 om 23:44:
Dat is misschien ook wel een goed idee voor mij ;)

He Duimstokje, al weer 'n nieuwe naam??? :D
hihihihi 8)
Maar dat heb jij niet nodig, hoor, om af te vallen :no:

Uitspraak van LIBOH op woensdag 18 januari 2006 om 00:59:
Maar alle gekheid op een stokje, jij ziet er toppie uit hoor. (y) :)

Dank je O:)
Maar ik durf te wedden, dat je dat niet op mij had 8)

Uitspraak van LIBOH op woensdag 18 januari 2006 om 00:59:
Sensation en TE kun je ook niet echt met elkaar vergelijken, op TE komt men 100% om te feesten en te dansen en voor de muziek natuurlijk.

Als je ze alletwee hebt meegemaakt, is TE verre uit de beste party :yes:
TE is tenminste echte Trance voor de liefhebber ;-)

Starscream, dat waren weer :kwijl: setjes (y)



(k)
Hahahaha wat lief!! Je hebt me wel in de peiling he;) Inderdaad weer nieuwe naam.. Zóoooooo'n mooi nummer!!! PFfffff

En dat was inderdaad wel heel veel gekheid op een stokje hahahahaha!!
Uitspraak van Cherry Blossom op woensdag 18 januari 2006 om 13:57:
En dat was inderdaad wel heel veel gekheid op een stokje hahahahaha!!

echt wel :yes:

8)

Uitspraak van Cherry Blossom op woensdag 18 januari 2006 om 13:57:
Hahahaha wat lief!! Je hebt me wel in de peiling he;)

:bloos:
Sorry, sommige mensen vallen gewoon op, zonder dat ze daar hun best voor doen ;-)



(k)
 
Uitspraak van Cherry Blossom op woensdag 18 januari 2006 om 13:57:
Zóoooooo'n mooi nummer!!!

Idd erg lekker nummertje, heb ik thuis ook nog op vinyl. :woep:

Uitspraak van :9 Gewoon K@@T :lief: op woensdag 18 januari 2006 om 13:45:
Maar ik durf te wedden, dat je dat niet op mij had

Niet als zodaande, maar je mag je ook wel aangesproken voelen hoor. :flower:
Uitspraak van Cherry Blossom op woensdag 18 januari 2006 om 13:57:
En dat was inderdaad wel heel veel gekheid op een stokje hahahahaha!!

O:)
Ja ze mag zich zeker aangesproken voelen!!!
 
Uitspraak van Cherry Blossom op woensdag 18 januari 2006 om 14:58:
Ja ze mag zich zeker aangesproken voelen!!!

Wat een geslijm hier zeg O:)!!! Ff ontopic komen mensen ;)!
Maar blijf het een leuk pakje voor je vinden;) Wellicht gewoon ff proberen?

Oke nou weer ontopic;)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 18 januari 2006 om 15:33:
Wat een geslijm hier zeg !!!

Jij bent ook lief hoor. :aai:

Uitspraak van verwijderd op woensdag 18 januari 2006 om 15:33:
Ff ontopic komen mensen

Euhm ja, heb er zin in! :woep:
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 51763, 51588}
Dit wordt sinds een paar jaar weer een trance energy, heb er zin an :p
Uitspraak van verwijderd op woensdag 18 januari 2006 om 15:33:
Ff ontopic komen mensen ;)!

Dat doen we al weken O:)

Cherry Blossom en Starscream :knuffel: :lief: ;-)

Hey Italian Beauty :kusje:
Hij doet 't nog steeds :yes:

:D

Uitspraak van LIBOH op woensdag 18 januari 2006 om 18:34:
Euhm ja, heb er zin in! :woep:

:bounce: :cheer: :bounce:
Me too, me too :yes:





(k)
laatste aanpassing
 
Uitspraak van :9 Gewoon K@@T :lief: op woensdag 18 januari 2006 om 19:59:
Cherry Blossom en Starscream :knuffel: :lief: ;)

:'(
Uitspraak van :9 Gewoon K@@T :lief: op woensdag 18 januari 2006 om 19:59:
Cherry Blossom

Van Marcel Woods??? ;)

Super goed nummer, die hoop ik zekker te horen op TE
Uitspraak van Thijs-BK op woensdag 18 januari 2006 om 22:00:
Cherry Blossom

Van Marcel Woods???

Super goed nummer, die hoop ik zekker te horen op TE

Natuurlijk hoor je die op TE!!!
laatste aanpassing
Brandneteltje :knuffel: :lief: :kusje2:

:D

Uitspraak van Cherry Blossom op woensdag 18 januari 2006 om 22:24:
Natuurlijk hoor je die op TE!!!

Ik heb 'm net ff gedownd, hij blijft lekker :yes:
:bounce:



(k)
laatste aanpassing
Zeker!! Ik draai heb helemaal grijs en blijft gewoon mooi. Vooral met oud & nieuw in De Asta toen Marcel die plaat draaide, heb hem meteen ff aangesproken om naar de naam te vragen!! Prachtig echt waar.. Kan er nog steeds van genieten :lief:
Uitspraak van Cherry Blossom op woensdag 18 januari 2006 om 22:24:
Natuurlijk hoor je die op TE!!

Denk t ook wel, of je moet net bij Jean ofzo staan. ;p

Voor de Woods fans dan. :)

Marcel_Woods-Club_Sound_Live_At_MAD-CABLE-09-09-2005
http://www.megaupload.com/nl/?d=0437Y72Y
Ik denk ook echt dat iedereen bij Jean gaat staan.. Hij draaide afgelopen zaterdag in de Matrixx ook weer super!!!! pffffffffffffff :(