Partyflock
 
­ Nederland
ik zoek (snel) een opleiding, die iets heeft met video-montage of websites bouwen .. maar ik wil geen multi media vormgever worden ...

who can help??
arg, niemand weet wat?!?!!?!? :S
Je zou een opleiding 'webdesign' kunnen doen bijvoorbeeld! Ben je eigenlijk op zoek naar een MBO, HBO of WO opleiding?
 
ehm neej sorry sum..
 
die gold die weet alles he ;)
Dank je Sabientje :)
op de svc (school voor communicatiesystemen) in utrecht heb je zoiets

www.hvu.nl
mbo :S ... voor het hbo zie ik allemaal leuke opleidingen maar voor het mbo is het gewoon triest!
Werkzaam bij Partyflock
MBO / HBO ?

Mulitimedia technologie and design?
aan de Saxion Hogeschool in Enschede.
gold: enig idee waar ze dat geven? .. liefst wel niveau 4 (als het even kan)
sorry dat kan dus niet!

zal eens ff kijken :)
met dat multi media gedoe is het zow irri dat je oowk zelf alles moet bedenken, op papier zetten en dan pas in de computer gooien .. dat doe ik nu oowk en ik weet neit of ik dat zo leuk vind ..



ik weet het niet meer :S
Multimedia Vormgever (4)
Grafisch Vormgever (4)
IT Mediaproductie (4)
Grafisch Management (4)

zijn niveau 4 opleidingen aan het ROC
www.ROC.nl
Franzelare is hier al de helpende hand zie ik... helaas ken ik die multimedia-opleiding ook alleen voor HBO.

ROC zit toch overal trouwens, hier in Utrecht ook bijvoorbeeld!
ik internet gewoon teveel daardoor ben ik er snel in geworden :D
jah ik doe nu zelf multi media, de rest van de rijtje is helemaal niets van wat ik heb horen zeggen :S ..

tog bedankt
:kusje2: :)
Summy> Hoeveel jaar moet je nog dan? Anders kan je altijd nog na je opleiding alsnog een HBO opleiding gaan doen van iets dat je wel leuk vindt zoals webdesign!
ik zou gewoon loi curses doen.. moet je maar eens informeren.. kan je ook nog thuis werken ook..
gold: zit nu in me 2de jaar, k ga alleen niet over naar de 3de omdat ik wat problemen met leraren heb en dit jaar gewoon 1 grote teringbende hier was op school (leraren hebben het toegegeven!!) ... we hadden maar 3 uur multi media in de week!! :S .. gaat je motivatie ..
ik doe ook mmv en ga volgend jr. de 4de in..
je moet gewoon naar a´dam komen..
daar zijn ze echt vet relaxed! :)
Hmmm, dat is wel klote ja, dus je moet nu nog twee volle jaren? Misschien dat je decaan ofzo iets weet - een andere opleiding die interessant voor je is?

Mizzy Mylene> Ja, maar dan zit je in je eentje thuis te werken, dat schiet ook niet op. Behalve dat het soms suckt zorgt school toch nog wel voor sociale contacten enzo!
 
Afhankelijk wat je er mee wilt doen. Uit je "ofzo" opmerking kan ik nou niet echt opmerken dat je er veel zin in heb. Is het voor hobby, of echt je beroep?? In het geval van video editting kun je het beste naar een particuliere (lees: dure:() cursus kijken. Vaak zijn die het beste en de contacten in "het wereldje" hebben ze ook, in tegenstelling tot conventioneel onderwijs.
- Interaction Design aan de Hogeschool voor de kunsten in Utrecht. Heb ik zelf ook gestudeerd. Ontzettend leuk, creatief en veelzijdig. Drie toelatingsronden gaan vooraf.

- Design Academy in Eindhoven. Ontzettend moeilijk, maar als je daar binnen kunt komen, moet je in het bezit zijn van ontzettend veel programmakennis en doorzettingsvermogen. Zeer strenge toelating.

- Communicatie en Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam. Nieuwe opleiding die dit jaar van start gaat. Veel zelf doen en veel inzet tonen. Geen toelating.

- Multimedia en Communicatie aan de Hogeschool van Rotterdam ( weet de naam niet meer precies ). Leuke, opleiding en het makkelijkst van deze drie. Alleen dit jaar zit er een loting op, omdat er teveel aanmeldingen zijn.

- Multimedia Design aan de Hogeschool van Breda. Een opleiding die gericht is op meer de standaard media en loopt een beetje achter qua stof, vind ik. Toelating: Een persoonlijk gesprek.

Al deze opleiding zijn een goede mogelijkheid lijk mij. Maar laat je niet afschrikken door het woord multimedia!!! Het word tegenwoordig te-pas en on-te-pas gebruikt. En met al deze opleidingen ga je onder je niveau werken als je dan aan de slag gaat als multimedia-vormgever.

Succes met je keuze...
Oh ja, Digital Media Design ook op de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Ook heel erg leuk. Veel webbuiding en Design... 2 toelatingsronden...
 
idd, die opleidingen in Utrecht zijn ook cool, wilde me daarvoor ook inschrijven, was alleen overduidelijlk dat ik niet door de selectie zou komen:(:(
jah dat is het groote probleem alle leuke opleidingen zijn allemaal hbo :C

en havo ga ik denk ik niet echt halen :S
 
hogeschool voor kunsten
www.myfirstcrappywebdesign.dk??? ;D