Partyflock
 
­ Nederland
 
Wie van jullie kennen allemaal het programma'tje Direct Connect? Dit is een filesharingprogrammatje waarin allerlei groepen gebruikers inloggen op 'hubs' en op die manier heel leuk files kunnen sharen.. Net als Napster een beetje, maar dan met de mogelijkheid om een soort privécommunities op te richten die met elkaar sharen. Ik denk dat PF'ers samen een leuke online collectie mp3's (en eventueel films, warez en andere sharez) hebben. Maar wie kan er zo'n hubje bouwen? Ik heb me er wel eens aan gewaagd maar snap er als digibeet eigenlijk de ballen van. Via www.neo-modus.com is het programma gratis te downen, en daarop vind je ook de instructies en downloads voor het bouwen van zo'n 'hub'.... Reacties graag
Ja wie weet dat...Zou een uitkomst zijn, nog mooier zou zijn, meneer tOmmy1 als dat via partyflock zelf zou kunnen...

Optie? Misschien een mooi afstudeerproject voor een programmeurtje?
goed idee zeg !

Alleen moeten we wel iemand hebben met een vrij goede verbinding en geen 16kb @home wanneer er meer dan 10 mensen gaan verbinden met zo'n hub.
Het zou waarschijnlijk niet mogen op het twentse netwerk ze hebben al genoeg problemen met al dat illegale gedoe daar :D jammergenoeg :(
 
voor zover ik er verstand van heb (en dat is niet echt veel) gaat het hierbij om virtuele hubs geloof ik... er is niet iemand nodig die thuis een server gaat draaien ofzo, maar iemand die weet hoe je via 'scripting' een stukkie software schrijft waardoor partyflockers met directconnect geïnstalleerd elkaars harde schijven kunnen leegzuigen :P , (heej, ik schrijf termen van de neo-modus-site over, ik weet niet waarover ik het precies heb hoor, zoals ik al zei: kben een beetje digibeet ;))
Ok , ik heb er net een gestart ... allemaal testen maar !!

verbinden met 212.204.162.56

Graag je PF username gebruiken
 
hij werrukt!!! geweldig...
ok dan het werkt :-)

Wie nog wakker is moet maar es even verbinden.

Moet nog wel een boel dingetjes instellen enzo (scripts)
Ik ben zeker voor het idee! hee oostzijdegerrit
gaan we nog ff ???? kep nog wel wat vette setjes!
kep me er ff bij gezet, chill, een PF hubje!
Mag dat ook een keer wat vroeger...er zijn ook nog mensen die af en toe werken ;)...nee geweldig dat het werkt...THAnKS ESG & TechnoFreak!

Tot Snel op DC!
Hey geweldig...jullie zijn nog online...TNX Bamb je had nog een paar koele mixies staan zag ik...

ESG...this Rocks!

Laterzzz...ik ben werken, hopelijk blijf je nog ff connected Bamb!

:bounce: