Partyflock
 
­ Nederland
Hoi partygangers,

Heb even een vraag, hebben meer van jullie die vechtpartij meegemaakt in de hardhouse op impulz????

Ik stond boven op die stelling en zag een best grote groep vechten.

Complimenten voor de security, want ze waren er snel bij en hadden, van wat ik van bovenaf kon zien een best goed systeem. Ze kwamen met een man of 10 aan...sloten de vechters in via een kring, en namen ze zo mee.

Ik had eerst zoiets van wow want heel de mensen massa ging naar achteren, en je weet maar nooit in zo´n grote zaal, als er echt een grote vechtpartij uitbreekt en iedereen raakt in paniek, wat er dan gebeurd..... dus ben toen maar meteen even naar een andere zaal gegaan. Tenslotte wordt de sfeer er niet beter op.

KUNNEN SOMMIGE MENSEN NIET GEWOON PLEZIER HEBBEN????
 
toch nog gevochten! jesus wat zielig weer!
ik heb niks gezien maar een andere maat van me had het wel gezien :bah:
 
mjah vechten sucks! vooral op een feest.mahjah het gebeurt tog altijd wel :(
hey dancegirl2001 hallo schatje...hoeist????

Ja toch weer van die zielige mensen die hun handen niet thuis konden houden....
Weet iemand hier meer van??? van dit gevecht???
ik heb nix gezien - misschien the battle tussen Xyp en Hardhouser wel joh -
ik ben zelf niet op impulz geweest maar was op TE maar het was een groep uit den haag , ik hoorde het van een vriend van mij die erbij was..

genoeg informatie , niet boeiende thread eigenlijk..!

mzzl Hagenees
Hehehe, ben geen vechtertje....





...alleen als het erop aan komt, en ik heb al een paar klappen gevangen, dan komt het gevreesde zwart toch wel voor mijn ogen...
 
hey liefurt! met heidimeisje is alles goed natuurlijk! tot heel snel he gaan we samen vechten ;D!
 
altijd weer die hagenezen hehe
ok dan , wordt dus n eerlijke strijd zonder gevecht
 
Hoe kun je nou ruzie krijgen op een feest.

Ik voel me namelijk altijd hemels op een feest en iedereen is mn Vriend! :) :)

Zullen dus echt weer van die stakkers zijn die er gewoon op uit zijn geweest!

Ach ja , eens treft zo'n iemand de verkeerde en dan leert hij het hopelijk wel op een pijnlijke manier af! :P :P :)
ik had wel een paar menings verschilletjes gezien op TeQnology maar niet op Impulz
 
mijn buurman is 2.06 meter errrug groot komt er een klein miezerig mannetje op hem af eeeey man je hebt mijn biertje omgegooit(er was 1 slokje verloren gegaan) kwaad dat ie was mijn buurman had al sorry gezegt en een schouder klopje gegeven, maar toch blijven stangen he die gast samen met zijn sukkel vrienden.
Hij probeerde mijn buurman te duwen en ja toen stapte ik op hem af om hem is lekker in de zeik te nemen HEEEEEERLIJK zoals die gozer afging
ik zei tegen hem, goh jou inteligentie is niet echt wat het wezen moet he???? hij uuuhhwat dan
ik zeg moet je nou kijken man het is hier super druk iedereen is lekker aan het stampen en jij loopt met je vaage kop tegen die reus aan ga je vervolgens ruzie met hem zoeken, op zo'n bruut feest als dit, en je dan druk maken over een slokje bier jeeeezus wat zwak enne als je het niet naar je zin hebt hier ga je maar weer lekker terug naar je huis!!!! doei

zegt die sukkel later tegen mijn vriend nou jou vriendin is echt wel tof is ie dan dom of niet???? dit was nou echt typisch zo'n ruzie zoeker dommer dan dit soort gasten bestaat er niet
Doet mij denken aan vorig jaar tijdens 4-elements in Ahoy.

Ik was op stap met Mark van Dale en werd door hem tijdens zijn set gewezen op een vriendin, die het erg lastig had de opdringerige kerels van zich af te houden die in een kringetje om haar heen stonden te klieren.

Gelukkig was er een grote stagemanager die me samen met zijn security hielp haar te ontzetten. Overigens niet zonder een paar rake klappen uit te delen, omdat de heren niet snapten dat het arme kind zich bedreigd voelden.

Later op de avond werd een vriend van me voor zijn neus geslagen, die terstond brak. Waarom? Hij liep gewoon langs.

Ik schreef een stuk hierover op Steeffie, waarna de organistatie United Dance Company belde dat dit stuk van de site moest, op straffe van het nooit meer krijgen van perskaarten.

We hebben het stuk laten staan, en ik krijg nooit meer perskaarten. Gelukkig ken ik nogal wat dj's die op hun feesten draaien, die me graag op hun lijst zetten.

Lollig is het dan om even naar de dame van de gastenlijst te lopen en met een grijns mijn polsbandje te laten zien: "ben er weer hoor, lees je morgen mijn report."

:-)
op masters of hardcore word het ook rellen!! ik heb dit gehoord van een maat van me uit Rotterdam. er gaat een deel van de harde kern van feyenoord supporter heen als het goed is. bij de eerste 4-elements had hij er ook van gehoord en toen gebeurde het ook dus grote kans dat hij gelijk heeft.
op impulz heb ik niets gezien , was de hele tijd in de techno zaal.. en op teq zag ik volges mij wel iemand een trap krijgen ofzo, maar verder niet mee bezig gehouden, gewoon lekker stampe ipv beetje ruzie te zoeken...
Ja, ik ook, was op de middelste verdieping tussen de WC's en de kleine zaal. Daar stond ik ook in de buurt en ik dacht van: "Nee he, niet weer...", maar het bleef bij 1 schop, gelukkig.
 
Op TeQnology ging het tegen het einde fout linksvooraan bij de boxen. Vette knokpartij ineens...de halve dansvloer vloog van links naar rechts...en evenlater was het weer rustig. En toen begonnen 2 anderen weer dom te doen.
Snap het ook helemaal niet. Wordt er zooo vet gedraaid en het is gezellig enzo...iedereen uit zijn dakkie en aan het stampuh...dan ga je toch niet knokken!! tsss zielige sukkels...die horen echt niet op een feest thuis!!

En de rellen op 4-elements 2 jaar geleden..tja die herinneren ik me nog maar al te goed....vorig jaar gelukkig nix gezien...buiten stond al een zooitje ME klaar nog voordat er ook maar iets was gebeurd.

En als ze gaan rellen op MOH....dan zien we dat dan wel weer. Als ze mij maar lekker met rust laten want ik kom om te feesten!!
Ik zou het alleen jammer vinden als echt gaat gebeuren. Er is al zo'n negatief beeld van hardcorefeesten door o.a. de zgn. neo-gabbers...en dan komen er ook nog wat hoolies bij om de boel te verzieken terwijl we er eindelijk 's 'n leuk feessie van proberen te maken met zijn allen?? tja....echt weer achterlijk zoiets.
Ik haat die lui .. damn .. gewoon feesten ..

Make love not war toch ofzo ..


op teqnology ook .. zien we bij de uitgang een gozer schreeuwend weer de zaal in rennen ..

HELP HIJ HEEFT EEN MES .. godverdomme .. steek dat teffus ding in je reet ofzo .. waarom?!
ik haat het echt al die vechtersbaasjes ..

blijf dan gewoon lekker thuis en ga op kickboxen ofzo .. of weet ik het kooivechten .. meswerpen or what ever maar blijf weg van ons feestje!!!!

GODDAMN! :(
sja, wat moet je ervan zeggen he?
er zijn altijd wel weer van die zielepoten die aandacht willen en dat dan op zo een achterlijke manier vragen. alsof het stoer is ofzo, stelletje knutsen...:bah: word er ook niet echt vrolijk van neej
 
vechtuh op feestuh is idd zwaar kneus..
 
mn broer vertelde ook dat ie ruzie kreeg op teq. een half uur na binnenkomst een dronken gozer die aan het beuken was, mn broer sloeg em op de grond..... (lekker he.....NOT)
Na dat gevecht werd er nog een gozer nocky-out gebeukt en een trap na op z'n kop gegeven.
Toen we die jongen overeind hielpen na een flinke tijd op de grond te hebben gelegen, werd hij zowat uit onze handen gerukt door een aantal van die gasten die daarvoor ook al klappen hadden uitgedeeld maar zich voordeden als vrienden van hem en hem de zaal uit droegen, wat er daarna met die jongen is gebeurd weet ik niet maar ik denk ook niet dat ik het wil weten!!!
gohgoh,ik voelde me ook altijd hemels op n feest.
Helaas is daar verandering in gekomen.
Rebound>>> dag n leuk feessie tu zullu hebbu,
maar een of andere nep gabber snol moest zo nodig stoer doen tegenover haar vriendjes en laten zien dat ze duz sterker was dan ons. Met 20 gozers inelkaar gebeukt,met kisten tegen je kop aan...En wie worden er vervolgens uitgzet? ja wij ja!
Zorry dat k ook ff reageerde ik moest dit weer ff kwijt.
die vechtparty linksvoor bij de boxen was idd minder
ging ook helemaal nergens over

schrok me de tering en werd compleet geplet
hehehe..........eeeeehm ... als er een vechtpartij is dan sta ik vooraan.
ik vind het helemaal geweldig wil het liefste meedoen [maar dat doe ik niet omdat ik begrjp dat andere mensuh hier niet voor komen en liever komen feesten!!!!!,
omdat ik weet dat mijn techniek beter is hehe,..heerlijk om die jongens te zien vechten.....


ja nu verklaard iedereen me echt voor gek denk ik maar de reduh is, ik zit nu al 6 jaar op kickboxen en ga onwijs veel vechtgala's af vind het helemaal geweldig....ja en als ik dan vaag ben en er komt een gevechtie op mijn pad!
ja isabel dat heb ik wel gezien op hardcore 4 life!!!
daarvoor kom je toch nie op un feest? ik haat die relschoppers, ga naar de arena ofzo lekker voetbalrelle maar verneuk nie mijn feest, want IK sta dr gvd altijd net tusse whehe, met drie bekers drinke in me klauwe whehehehe das nie tof!!

Op 91 92 kreeg ik zomaar een klap van un gast , kankahgek, ik hoop dat ie kanker in ze hele lichaam krijg en langzaam sterft! als er iemand is die nooit iemand lastig valt ben IK t wel!
hardcoreluver 28 februari 2002 11:45
ja isabel dat heb ik wel gezien op hardcore 4 life!!!


johhhhhh,...heb jij mijn stoere vechtpartij-tjuh op h4l gezien..
ff voor de duidelijkheid,...mijn exvriendjuh werd zeg maar geslagen...belanduh op de grond en ik stond daar in mijn rokkie tussen 2 van die grote rotterdamhooligans....op het moment dat ze doorhadden dat ik aan ze hing...wilde ze me slaan ik net op tijd stappie terug gezet mijn ex opgetild....
en toen maar naar de garderobe gelopen met hem....want d'r was geen ehbo....beetje minder
hehehe
maar ut was wel cool..
p.s. ik lokte dit niet uit hoor......
 
tja sommige mensen kunnen gewoon niet tegen genotmiddelen
dit was trouwens de eerste keer dta ik zoiets had...en het was geen gevecht was meer 2 jongens van mijnexvriendjuh vandaan haluh hooor!
ik heb een keer vechterij gezien op een feessie, Thunderdome 98 in Leeuwarden. ik heb een echt een schijthekel aan vechten maar deze keer heb ik staan te genieten, omdat ze met een paar lui een hele groep van die smerige neo's in elkaar tikten!!
En iedereen maar zeggen dat er op hardcorefeesten alleen maar wordt gevochten.