Partyflock
 
­ Nederland
stel je hebt ruzie gehad met een leraar en nu pakt hij je terug door alleen maar 4en te geven. wat kun je dan doen?

ik ben al naar de onderdirecteur geweest en die zecht dat een leraar een vrije manier van cijfers geven heeft en dat hij daar niets aan kan doen (die onderdirecteur is wel ok)

mijn mentor schep ik er elke keer maar weer mee op, maar die kan ook weinig uithalen ..

:frusty:
 
laat je ouders bellen dat werkt meestal wel
Vragen of de toetsen en werkstukken door iemand anders kan worden nagekeken
pijpen kind pijpen!!
hahaha nee het spijt me ik weet niets. het is erg lullig en als ze er mee door gaan, dan moet je gewoon met zn alle in opstand komen, doen wij ook heel vaak. het werkt eerst geeft hij een 4 en later op de dag heb je dan toch mooi een 7.
maja niet iedereen wil altijd mee werken.
hoop voor je dat je een oplossing vind.

mzzl
je moet iig zorgen dat je je werk kan vergelijken met mensen die iets van slechtere kwalitiet hebben die hij wel mag en wle een veel hoger cijfer hebben
heb je ook nit van die formulieren waarop staat waar een leraan je punten voor geeft enzo?
dan ken je t duidelijk laten zien dat er niets van klopt
en dan toch mah weer naar die onderdirecteur gaan
ik zou het anders ook echt niet weten

we gaan gwoon die leraar schoppuh ;)
 
vragen of de toetsen door iemand anders wordt nagekeken helpt wel. moeten ze hier op de hes niet flikken, er zijn genoeg rechtsgangen om dit tegen te gaan, weet alleen niet of dat bij jou ook zo is
jah die werkstukken door iemand anders na kijken gaat al niet want we hebben maar 1 kunstgeschiedenis leraar :S

ik denk iid dat ik morgen even een paar klasgenootjes meej sleep die oowk al leveren ze werkstukken 3 weken te laat in nog een 9 krijgen ..
#1. Kan met hem om tafel gaan zitten om die vier, mag hij motiveren waarom hij bepaalde punten niet gegeven heeft enzo, kan je doen onder het motto dat je graag wil weten wat je nu precies fout hebt gedaan in dat proefwerk-ding en ondertussen kan je dus zien waarop hij je afgerekend heeft en of hij je inderaad terecht die 4 geeft of niet.

#2. Je kan zien te regelen dat er een andere docent die bekwaam genoeg is om dat vak ook te kunnen, datzelfde proefwerk na laten kijken (second opinion is in de medische wereld heel normaal, waarom bij een school niet for that matter?)

Einde van dit 2 stappen plan ofzo :p
Artiest Sjeez
Ik heb hetzelfde gehad met mijn natuurkunde leraar :(
Ben toen op eenbepaald moment met mijn ouders naar directie gegaan en officiele klacht ingediend en had daarna ineenns geen last meer van hem en het jaar daarop een andere leraar (goh wat een toeval). Het klinkt heel kinderachtig, maar als je ouders er over gaan zeiken zijn ze ineens veel sneller.
Werkzaam bij Partyflock
zorgen dat je werk zo goed is dat hij er geen onvoldoende kan geven.

of via die onder directeur vragen of een andere docent die het zelfde of een vergelijkbaar vak geeft het ook na mag kijken en een cijfer geeft zonder dat hij het zijfer van de ander weet!

dit heb ik een keer gedaan op school nadat ik ruzie met een docent had gehad. het cijfer van de 2de docent telde toen en dat werd van een 4 een 7 dus wel de moeite waard :D
jah volgemsij mag je ook vragen of enen andere leraar je toetsen nakijkt
die kan dan ook gelijk zien dat je ene veel hoger cijfer had moeten krijgen
zooow wel vet irritant dan!
ik zou gewoon je ouders erop af sturen denk dat dat wel helpt of proberen of een andere leraar die toetsten kan nakijken :)
veel succes!
(K)
Skabber: tjah die leraar wil mij al helemaal niet spreken ik wordt elke keer als ik hem wat wil vragen 'ga maar naar ted rozen (onderdirecteur) ik spreek niet meer met jou'

hij heeft laatst al op zijn flikker gehad omdat hij zei dat hij geen aandacht meer aan mijn werk gaat besteden. maarjah dat heeft oowk weinig geholpen ik schijf namelijk niet altijd de datum op mijn werkstukken en dan zecht meneer vrolijk dat ik het te laat heb ingeleverd en dat ik duz een punt aftrek heb :S ..
gewoon het verslag kopieeren van de beste in de klas en dan kijken wie er wint
het schijnt dat er ook ergens een soort van studentenvakbond zit voor dit soort zaken.
LAKS ofzo heette dat.
whehe heikster: dat had ik iid moeten doen helaas heb ik net me laatste verslag ingeleverd van dit jaar .. volgend jaar zit ik hier niet meer maar ik wil wel mijn certificaten halen.
tussen de 7 en 8 en vallen 4en niet zow goed :(
Sum: 'Spreek niet meer met jou?' Godver... jij betaalt hem! Hij wordt betaald van het lesgeld dat jij (of je ouders) investeert in die school, het is heel simpel, liquide middelen vloeien naar school, opdat er bepaalde diensten (onderwijs) terug komt. Je betaalt een bepaalde hoeveelheid, maar daar wil je dan ook een bepaalde kwaliteit naar.
Oeh, en datum probleem, heb je die werkstukken op de computer getikt, of een begeleidend stukje tekst wat je erbij hebt in moeten leveren in verslag vorm. Kan je toch de datum hanteren die dat document op je computer heeft, volgens mij wijzigt dat namelijk mee met de laatste wijziging en dat is toch een soort bewijs dat je het ruim op tijd (toch?:p) gemaakt hebt... enig logisch inzicht moet toch duidelijk maken dat het geen nut heeft om je werkstuk een 2 weken later in te leveren terwijl het al klaar ligt. B-sides, er zijn toch wel een paar medeleerlingen die kunnen be-amen dat jij het een bepaalde dag ingeleverd hebt samen met hun? Punt Optrek! :p
 
bedreig hem en als dat niet helpt dan laat je een paar vrienden van je hem in elkaar slaan...........


:P
ik ga iig morgen even wat mensen hier optrommelen die dingen hebben mee gekregen en hebben gezien enz. en dan ga ik naar de onderdirecteur even kijken wat er dan uitkomt

tjah, maar er valt gewoon niet met iemand te praten die niet met jou wil praten, tegen iedereen waartegen ik dat zeg (oowk mijn mentor) heeft allemaal zow iets van wtf dat kan hij niet maken, maar hij speelt het allemaal zow gigantisch slim dat ik gewoon niet weet hoe ik het moet aanpakken.

en wat mijn ouders betreft, die wachten al een jaar op een telefoontje over mijn eerste raport :S .. en e-mail adres heb ik oowk al gegeven, resultaat = geen e-mail en geen telefoontje .. en zelf willen ze geen e-mail of telefoon nummer geven :frusty: ...
 
mileu activist op af sturen!!
:S Schizophrenic dan geeft ie helemaal geen cijfers meer :S
geen cijfers = ookw geen slechte cijfers :)
Artiest {SHOWLIST artist 61069, 10100, 62386}
ik weet wel wat :D heheh je moet hem gewoon iedere nacht zo vaak als je kan opbellen .....lekker gaan irriteren .ik bedoel hij naait jou ......jij naait hem 2 keer zo hard terug hehe hek ook gedaan leraar werd helemaal gek moehahaha.......sommige leraren zijn zo onredlijk de flikkers :@
Denk dat meneertje van de Kunstgeschiedenis wel wil praten als je met meneer Rozen aan komt zetten, eventueel laat je Rozen een afspraak maken met je docent en dat jij er dan ook 'ineens' bij zit bij die afspraak.... evil scheme en lekker politiek correct gespeeld dunkt me.
hmmzz ben verschrikkelijk eienwijs en zou niet meer in zn lessen komen tot dat diricteur en zo om antwoorden gaat vragen.. En dan zeggen dat je het spuugzat bent.. maarja.. Als dit een belangerijk vak is voor examen enzow is dat toch niet de beste oplossing..maar kan me niet voorstellen dat meneertje leraar dit zomaar kan flikken..
zecht=zegt

dat je nog een 4 kreeg :D:D
ksou et niet weten wat je zou kunnen doen
ik kwam nooit hoger dan 1 2 en 3
behalve voor wiskunde want dat was easy :P
Onderwijsinspectie.... daar kan je een klacht indienen.... Of inderdaad naar het LAKS, staat wel ergens op internet. Je kan ook een andere leraar vragen om het nog een keer na te kijken.
En de rector kan wel zeggen dat hij een vrije manier van cijfers geven heeft, maar dat is helemaal niet zo, daar zijn altijd normen en tabellen aan verbonden, juist om zulke dingen te voorkomen, dat weet ik, omdat mijn vader op een school werkt, en mijn moeder ook!
Ik zou het er cker niet bij laten zitten!!!
Succes
kijk, ik heb nooit op school gezeten en uh
dus ik zou hem chewoon bedreigen gek!
met mun kamput vrienduh
en me neef enzo
 
stel je hebt ruzie gehad met een leraar en nu pakt hij je terug door alleen maar 4en te geven. wat kun je dan doen?

ik ben al naar de onderdirecteur geweest en die zecht dat een leraar een vrije manier van cijfers geven heeft en dat hij daar niets aan kan doen (die onderdirecteur is wel ok)

mijn mentor schep ik er elke keer maar weer mee op, maar die kan ook weinig uithalen ..


hieraan kan je nix doen, kheb dit ook gehad en daardoor bleef ik dus voor de tweede keer zitten op de HAVO en moest van school af...:@...Onderwijsinspectie heeft een onderzoek ingesteld, maar daar is nix uitgekomen ze werken dus met zn allen onder 1 hoedje fuck that!!!Maar meissie in ieder geval sterkte ermee....

ps: mn vader wilde nog een rechtzaak aanspannen tegen de school, maar onderwijsinspectie raadde dat af, snap je hem....??Bang dat de feiten boven water zouden komen, mn vader heeft echter afgezien van deze actie omdat dit toch alleen maar veel tijd, geld en energie zou kosten...ben nu bijna klaar met school MBO Manager Haven Vervoer & Logistiek...het is dus allemaal goedgekomen!!