Partyflock
 
­ Nederland
 
Hallo mensen

voor de mensen die hier ook weleens op terroworld keken nu www.tw-magazine.com, de nieuwe site is online en ziet er echt bloedgeil uit whehehe....:P

greetzz
Tis beetje klant onvriendelijk vanwege het niet kunnen selecteren en dat soort dingen

Ziet der wel mooi uit, maar het gaat denk ik heel erg irriteren
 
en waarvoor gaat het dan irriteren, geef maar kritiek hoor, hijs van mn neef ken ik die kritiek weer aan hem doorspelen you snap!!

greetz
Mwa, ik heb het zelf al tegen marc gezegd wat der allemaal mis mee is.

En ja, voor iedereen die het ziet. Terrorworld gaat de concurrentie met ons aan. In plaats van een nieuws site word het een forum site.

En de kleurtjes komen me ook allemaal heel erg bekend voor (toch marc en martijn ;))
Hij zei dat je de foto's er niet af kon halen, maar ja ik ben af en toe ook handig en heb ze al.

Ik ben ook niet blij met hem, want volgens mij heeft hij ook enkele foto's lopen bewerken en staan een paar vrienden van mij er een beetje lullig bij.

Als ik hem de volgende keer op een feest zie dan zal ik hem dat er is ff inpeperen.
En ehh, wat het meest irritante der aan is

Als je niet kan selecteren kan je niks met de info die je vind

En nou kun je wel zeggen, niemand kan de info meer stelen, maar ja, mensen zitten op internet om info te vinden, niet om een mooie layout te zien waar niks van gejat kan worden

Je kan beter een site hebben die gebruiksvriendelijk is, dan een site die mooi is
En de foto layout is van grote broer ID-T gejat
 
geen reclame maken hier he!!! :p
2 Damien --> Met internet explorer 6 kun je gewoon opslaan als en bewerken. Dus het is ze nog niet helemaal gelukt, en de foto's kunnen beter met javascript dan php zie heikster.nl (als we toch reclame aan het maken zijn). Mijne is niet beveiligt, maar ja het zijn ook alleen foto's waar vrienden van mij en ik opstaan.
 
ja die foto lay-out is idd een beetie hetzelfde als ID-T misschien komt het dat hij wel af en toe voor die grote broer moet werken, als je hem toch persoonlijk kent damien zou je dat moeten weten!!
Tuurlijk is het opslaan heel erg makkelijk van foto's met Iexplore 6 (dus ik snap niet waarom ze zoveel moeite doen)

Maar ja, tis allemaal beetje jammer van TW
Of misschien komt het omdat ID-T een beetje veel aan de lijntjes trekt bij TW de laatste tijd
 
dat zou ook kunnen, maar volgens mn neef (marc dus) is het niet zo dat ID-T het baasje over de site speeld....het zijn dus de woorden van hem dat de site nog steeds in handen van hem is...meer weet ik niet!!, maar goed ik vind hem er wel kewl uit zien!!
Vind het irri dat je bij foto's geen volgende hebt. Nu moet je iedere x op die foto's klikken, volgende is veel handiger.
Tuurlijk is de site nog van marc (als ie dat zou verkopen is ie gek)

Maar ja, ik weet teveel denk ik
 
misschien wel, je weet denk ik meer ervan af dan zn bloedeigen neef maar goed het zal allemaal wel, hij is idd leip als ie hem gaat verkopen ja, maar ID-T wil hem maar al te graag hebben denk ik!!
Ik weet wel zeker dat ik nooit iets gaat verkopen zeker niet nu dat het eindelijk na 5 jaar tijd eens onwijs voorspoedig loopt.

Overigens dat selecteren is speciaal om een rede gedaan dat mensen geen dingen copieeren en plakken, even voor damien als je goed had geluisterd in de bus had je geweten dat er in de loop van deze week fase II online komt.

- E-mailen van foto's aan jezelf
- Printen van pagina's
- Indicator bij de foto's kan je zien waar je bent gebleven.

Als je nou klachten heb neem eens kontact met me op je weet dat ik niet de moeilijkste ben en dan gaan we gewoon eens lullen wat jij het beste vind toch, misschien kunnen we dingen dan iets aanpassen, alleen msg dat even in plaats van het PF forum hiervoor te gebruiken.