Partyflock
 
­ Nederland
Ja dit wou ik wel eens even weten van de mensen die hier op Partyflock zitten, hoe hebben jullie je vriend of vriendin ontmoet???

Ik heb mijn vriend ontmoet in het Danspaleis in Haaksbergen. Dat ging ook wel heel erg dom eigenlijk:

Ik en een vriendin van mij zaten lekker aan een tafeltje iets te drinken enz, komen er ineens twee van die vage gasten aan en zetten twee bier op onze tafel neer en lopen gewoon dom weer weg, helemaal niet even iets zeggen of aankijken.

Dus ja wij dachten echt van, vage lui. Maar goed een gratis drankje is nooit weg he. We hadden ons drinken nog niet eens op en ja hoor, kwamen ze weer aan. En weer precies hetzelfde he, Bier op tafel zetten en weer weg lopen.

Ging wel even een tijdje zow door en toen ja gingen we even rond lopen en ergens staan dansen, zitten ze de hele tijd op ons neus te kijken wat dus wel irri was opzich maar ja wat doe je er aan.

En van de twee jongens haico die kwam even later bij me aan de bar zitten en ja we begonnen dus een beetje te kletsen opzich wel leuk maar ja ik moest niets van hem.
Zegt die gek ineens tegen mij: Als ik je nu zou zoenen ga je mij dan slaan, dus ja wat zeg ik: ja want ik heb een vriend (had ik ook)

Mijn vriendin die mee was met mij naar danspaleis had mijn telefoon bij zich. Maar zei had een pilletje gehad en was dus zo in de war dat zij mijn telefoon dus kwijtgeraakt was, dus ik helemaal pissig en vond niets meer leuk.

Haico die kwam een tijdje later op de site van mijn broer terecht, en had hij iets neergezet over mij, toenhad mij broer er zoiets neergezet van: dus jij bent gek op mijn zusje.
Dus zo zijn wij achter elkaar nummer gekomen en hebben iets met elkaar afgesproken. (toen ook uitgeaakt met vriend)

Dat was op 12-6-2001 en we hebben dus woensdag alweer een jaar met elkaar.

Nu is mijn vraag: Hoe hebben jullie je vriend of vriendin ontmoet??
 
Ik kende hem wel een tijdje van gezicht...
Een vriendin van me had ooit iets met hem, maar vond hem toen totaal niet bijzonder.
Later kwam ik hem geloof ik op de kermis tegen en toen had ie traangas in me ogen gedaan de eikel... en raakte we in gesprek.
En daarna kwamen we elkaar welleens tegen in de kroeg bij ons in het dorp en we maakten welleens een praatje met elkaar, maar had toen nog steeds niet zoiets van ooo dit is nou de jongen met wie ik iets zou willen...
toen met oud en nieuw 2002 hebben we voor het eerst gezoend en daarna als we elkaar tegen kwamen zoende we wel vaker, maar ging ook lekker met andere jongens en was helemaal niet gek van hem!
Maarja later hoe beter ik hem leerde kennen hoe leuker ik hem ging vinden, en van het een, kwam het ander en nu zijn we zo'n 2 en half jaar bij elkaar
Dat is beter he als je een vaste vriend heb, is veel leuker man doe je veel meer leuke dingen, vind ik persoonlijk dan he.

Nou mensen kom op met die reacties!
 
bezorg me een vriendin ( :P) en ik zal in dit topic neerzetten dat ik door dit topic aan mn vriendin ben gekomen;P
 
ging dus heel vaag bij mij :)

Ik was dus aan het bellen met Partychick, zegt ze tegen me: Ik ken een heel leuk meisje voor je! Ik: wie dan? Sanne: een collega van me.
Ik ging dus de volgende dag langs om effe een broodje te halen en te kijken. Dus Partychick zo wijzen naar haar.
Dus die avond ging ik naar een feest en daar was zij ook. Dus effe mee geouwehoerd enzo. Niks ondernomen ofzo...
Dus toen wist ik dat ze ook naar een ander feest zou gaan, maar daar was ik zo vaag, dat ik haar niet kon vinden. Ze gaat trouwens om met een gast die ik ken die altijd bij mij in de winkel komt kopen.
Maar daar kwam der ook niks van.
Toen weer een feest later was ze der ook, samen dus met die maat van me. En toen mee gelopen en toen was het wat geworden :)
Nog nie moet nog komen of groeien !!!!!


greatz :D :D :D
 
2 Jlady, of je bedoeld dat je met hem omgaat, of rekenen is nie mijn sterkste vak, 2,5 jaar, en eerst gezoend oud en nieuw 2002 ?? :S:S:S ik ben eg moe volgens mij
 
hehe tenks Wilson foutje!! moest 2000 zijn, maar heb het weer veranderd!
(K)
klinkt misschien een beetje
raar maar ik heb me schatje via internet leren kennen.
en het klikte meteen.
sinds kerstavond 2001 (leuk cadeautje voor altijd)
(k)
 
ik had een schoolfeest, ik kende mijn vriendin alleen van gezicht nog maar eigenlijk, had wel een x met haar gesproken maar nietveel!

ik was die avond superdronken en vaag, ik zat op een bank in de school een beetje te staren, zij kwam bij me zitten en pakte me vol op mijn bek! volgende dag wist ik niet veel meer ervan! iedereen vertelde mij dat we gezoend hadden maar kon het mij helaas niet herinneren! Stiekem vond ik het leuk en spannend! week daarna kwamen we mekaar tegen op een plein vlakbij mijn huis, we gingen samen een stuk wandelen en kletsen! toen heb ik haar gezoend en nu zijn we 4 jaar en 7 maanden bij elkaar!!
 
Ik heb St@mpertje ontmoet in Starlight (discotheek)!!en van het een kwam het ander.....
 
ik heb me vriendin leren kennen op een hardcore feessie in schagen (industrial shock 2) zat vroeger ook bij haar op school
Ik heb Trippy ontmoet op Mysteryland vorig jaar..
Dat was echt een super feest en dat zal ik nooit meer vergeten..

(k) voor Trippy.. (k).. :).. (k) van je vrouwtje..
Ik heb Loezzy leren kennen op PF via een forum ... toen een tijdje PB geschreven en een afspraak gemaakt .. klikte meteen :) Vanaf 30 april hebben we iets duzz :) (F) voor jou lieverd Luv Ya (L) Jou Boeffie :)
 
Artiest Elcol
ik....eeuhh soms :S:P
heb m'n vriend ontmoet toen ie de kamer onderhuurde van een van m'n beste vrienden, dat was in '95. Heel lang zijn we alleen blowmaatjes geweest. Het ging uit met z'n ex en toen zijn we elkaar steeds vaker gaan zien, eerste feest met hem, ben daarna een paar keer na feesten bij hem blijven slapen maar toen waren we nog steeds gewoon maatjes, en na koninginnedag 2000 ben ik blijven slapen en waren we opeens meer dan alleen maatjes :)
ik heb nog niemand ontmoet :9
Ik ben Mir (meisje naast me op de profiel pic:D) in de Cocco's in amsterdam tegen gekomen.
Ik had eerst alleen intresse in haar beste vriendin,dus stapte ik daar als eerste op af:p.maar toen ik haar vriendin van dicht by zag:/ bedacht ik me toch maar,en toen zag ik mir.Die zag er echt super lekker uit:k, dus draaide ik me om, :flower: en ging ik met haar praten.We hebben een hele tijd gezellig staan kletsen,en ze bleek exact de zelfde intresses te hebben.toen ze weg ging gaf ze me haar nummer,en een zoen :knuffel: .Heb meteen die avond nog gebeld om wat af te spreken,en sinds die afspraak is zij m'n vriendin.Ik heb nu 4 maanden met haar,en ga over 2 maanden met haar naar Rimini!:d :d :d :d :d :d :d
 
in de cookos? hmm vind dat wel komisch, maar ben erg blij voor je:)
thanx!:D
komisch?
ik heb mijn vriend ontmoet op trance energy, het was liefde op het eerste gezicht, alleen ging hij eerst met mijn vriendin maar uiteindelijk koos hij voor mij een week na trance energy!
ze had me toegevoegd op msn onder de indruk dat ik een andere michael was en na uitbundige chat sessies kwam ik erachter ze et zusje van een kameraad was dus ging ik daar heen en zij deed open en toen zag ik dat lekkere kontje en was ik verkocht haha :P
Ik hem mijn ex ontmoet op Impulz Outdoor :S
 
Heb mijn boyfriend 6 jaar geleden leren kennen in een discotheek hier in dat gat waar ik woon.
Ik kon hem wel van gezicht (hier kent iedereen elkaar namelijk) en raakte aan de praat en was meteen verkocht...
 
You really won't believe this but i have met my sweety at Q-BASE HARDSTYLE 25th may and now saturday we are going 2 :bounce: again at the Hemkade 48 HOPPA, LOS, GAAN!!!!!!!!!!!!!
 
wat een toeval doggystyle:)

hardstylez>> nou ehh het is niet echt de meest sociaal geaccepteerde tent van amsterdam door het hoge gehalte 12-15 jarigen haha
 
Ik heb mijn vriend leren kennen bij ons in de kroeg. Had eigenlijk een andere gozer op het oog, maar hij stond er precies tussen. Ik oogcontact zoeken met die andere gozer, maar er stond dus iemand tussen... Had m wel gezien. maar verder niks... Hoorde ik 's maandags dat ie aan een meidje uit onze groep had gevraagd wie ik was enzo, maar d8 maar niet dat ze dat vertelde (muts!). :frusty: Maar goed week erop kwam ik m tegen, ik herkende m direct... "Heel toevallig" kwamen we elkaar die avond nog een paar keer tegen. Enne, 3x is trakteren... Dus kreeg lekker drankje! :D
En nu zijn we dik 2 jaar verder!!! Hij is echt een schatje!!! :lief:
Das ook maar pas van de laatste paar jaar Miech.. daarvoor was het echt anders...
 
Nah, mn relatie loopt nu op de klippen maar ik heb hem ontmoet in de discotheek waar ik werk. Toen die avond was ik vrij em met mn vriendinnen lekker aan de zuip. Zij waren even drinken halen dus ik stond wild uit mn dak te gaan...komt 'vriend' naast me staan..goh wat sta jij hier alleen...ja nu niet meer zei ik toen..en zo kwamen we aan de praat enz enz
 
Prhyme en ik hebben elkaar ook gevonden in de Coco's. :lief:

Niet echt de ideale lokatie, maar ja...

Wel supergezellig trouwens! (tenminste: toen nog wel.....)
Qlubtempo... maar kon der al via een heel handig medium :-p
 
zoals jullie al hebben kunnen lezen; ben ik wilbert in Starlight tegen gekomen!!
en ben echt blij dat ik hem tegen ben gekomen
hij is echt een schatje (k) (k)

2 wilbert :lief: ; van 't een kwam het ander ...........?? wat kwam er dan????? hihihi
(k)
Ik heb mijn vriendje 2 zomers geleden ontmoet in Spanje, Blanes! Hij woont in nijkerk, ik in amsterdam.
Best een eindje weg dus! Zagen elkaar eerst alleen in het weekend, maar ik zit nu in Amersfoort op school en slaap ik bij hem in huis.
Zie hem nu dus gelukkig iedere dag :)
We hebben nu 21 maanden en het gaat nog steeds hartstikke goed
ik was met een ontzettend stom wijf aan het stappen en om van haar gezeur af te zijn heb ik gevraagd aan de eerste jongen die wat tegen mij zei of die vriendin niet wat voor hem was.
hij keek naar haar en zei: ik vind jou veel leuker!
dus ik met me bek vol tanden natuurlijk en hebben we ff gepraat.
en nu 5 jaar later wonen we al 3 jaar samen en hebben we lekker veel huisdieren.
2 Miech>> Ik dacht al dat je dat bedoelde,er lopen daar inderdaad nogal wat koters rond!:D
Maar mir is 1 maand jonger dan ik (19),dus viel dat gelukkig mee.:)
Op Qlubtempo!! :D
Via love@lycos heb ik Jeff leren kennen, we hebben eerst een paar keer gemaild, toen tel.nummers uitgewisseld en op een gegeven moment hingen we 8 keer per dag aan de tel...uren lang...
9 dec hebben we voor het eerst irl "gedate", ik stapte in z'n auto en de vonk sloeg gelijk over...
Nu hebben we iets meer als een half jaar verkering...
Heel vreemd maar ik ken hem via internet! :) Eerst een tijdje gezellig gechat, toen x gezegt van heei k ben daar vanaaf, ja ik ook nou misschien zie ik je wel... niet gezien dus, week erna afgesproken in hollywood in rdam, echt maar 5 min gesproken ofzo... week erna uit eten geweest enzo... en nu al anderhalf jaar errug :LIEF:
 
ik moet er nog ontmoeten!