Partyflock
 
­ Nederland
 
Op alle feesten word het wel gebruikt "Drugs" of je het nou zelf bent of iemand anders. Maar wat vind jij er nou van?? Geef je mening over drugs op feesten. Moet Et Kunnen Of Niet????
ik vind het wel kunnen iedereen heeft zijn eigen verantwoording of ie het wel neemt of niet en in welke mate
 
Moet kunnen toch?? Zolang je doordeweeks ni aan de druxxx zit vinnik allus prima. Naja allus, heroine ensow vinnik weer een btje TE. Maar dat zal ook ni zosnel op een feest gedaan worden denk he:D.
Tuurlijk, moet kunnen. Ik vind bezopen mensen erger als mensen die drugs gebruiken.
 
tuurlijk moet het kunnen zolang je je grenzen kent en geen troep gebruikt is er niks aan de hand
ik gebruik alleen nog maar op groete feesten.
 
Moet iedereen toch voor zichzelf uitmaken!!!?? Alleen die een gaat er wat beter mee om dan de ander.... . Ik vind zolang je het voorjezelf gebruikt / als 'recreatief' gebruik, en er verder niemand mee lastig valt... moet het kunnen!!!!
pillen moeten ze gewoon legaal maken, dan krijg je veel zuiverde pillen en niet die zooi van nu.
tja idd..! Het moet kunnen, maar je moet jezelf in de hand zien te houden en je grenzen bepalen, want anders gaat het FOUT..! Gewoon alleen op grote feesten een pilletje erbij, maar dan nog met mate Niet dat je er als een zombie bij loopt..!
Zoals iedereen zegt: zolang je jezelf in de hand kan houden en niemand lastig valt dan is het wel goed.
 
Artiest William Tech
moet kunnen, iedereen doet het gewoon op eigen risico
 
Ik vindt dat het moet kunnen...
mensen die slikken worden alleen maar toleranter en relaxter door de mdma... het is juist goed voor de sfeer en voor het beuQ gehalte!
Ik ben zelf helemaal tegen *drugs* maar goed als er mensen zijn die zich er lekker bij voelen vind ik dat ze het lekker moeten doen, maar soms vind ik het zwaar irri als ik lekker uit wil gaan en er alleen maar hard gaande lui tegen je op staan te beuken.
Ik vind dat ze er vies uitzien als ze wat gehad hebben. Maar ja dat is ook niet bij iedereen het geval, bij sommige zie je helemaal niet dat ze wat gehad hebben.

Maar goed iedereen zijn eigen mening he.
Het is iedereen z,n eigen verantwoordelijkheid! En ik moet zeggen dat de sfeer over het algemeen beter is dan een zaal met bezopen mensen (maar dat is mijn mening) :D
Zolang je weet waar je mee bezig bent kan het toch geen kwaad. Is je eigen verantwoordelijkheid.
tuurlijk mag dat wel (vind ik dan he)

heheh ik heb nooid rotzooi ik heb minimaal pillen met 130 mili gram MDMA:):)
echt wel beterrrrrr
Voor mijzelf? nope, ik hoef geen chemische zooi in m'n lijf. Voor een ander? dat moettie helemaal zelluf weten. Vin ut alleen wel ontzettend dom als je weer iemand kompleet fout ziet gaan....
Artiest C-Sar
Ik vind dat het legaal moet worden.... alles...
Verder heb ik zelf alles "geprobeerd" behalve hero.
Ieder ze meug...
 
bemoei je met je eigen zaken
Dat moet ieder voor zich weten ;-)
Ik snoep zelf af en toe ook :XTC:
Je moet alleen wel ffe snappen waar je mee bezig bent.
Alcohol is de meest giftige drug die er is , en die is LEGAAL. Er stond toevallig afgelopen weekend iets over in de krant. Daar zeiden ze : "als alcohol nu als nieuwe drug op de markt zou worden gebracht werd het meteen verboden"
alles ken
koffieken
theeken
thermosken

nah zolang je er zelf plezier van heb en andere mensen niet tot last ben
wrom niet?
 
Tuurlijk, moet kunnen. Ik vind bezopen mensen erger als mensen die drugs gebruiken.


kben het hier ook wel mee eens, die bezopen mensen lopen altijd tegen je aan :devil:, mensen onder invloed van alleen :xtc: staan meestal wel gewoon te springen en zijn altijd zeer blij....

greetzz
 
Niet alle bezope mensen zijn irritanter / erger dan luitjez met :xtc: op...
Sta zelluf altijd veel harder te springen met drank op dan na :xtc: en ook m'n humeur is gewoon (y) na drank. Per ongeluk tegen mensen aanlopen overkomt me op elk feessie wel 'n x; da's bij mij echt niet erger na drank. Tis idd zo dat sommigen mensen vervelend / agressief van drank worden maar lang niet alle!
 
ja das ook wel waar maar over het algemeen heb ik geen last van mensen met :xtc: op en vaak wel van die bezopen mannetjes, maar niet iedereen is hetzelfde gelukkig :-P
zolang je je zelfs kan beheersen en niet vervelend word zal je denk ik niemand horen klagen maar als je te ver gaat en vervelend gaat doen of 10x naar de ehbo moet sja dan krijg jhe zekers commetaar
 
ik vind het ook wel kunne zolang je de drugs maar gebruikt en de drugs niet jouw

vind wel dat speed op mag rotten daar worden sommige nogal aggresief van
 
Snackies moet kunnen...die mensen die snackies op hebben zijn heel vaak veel rielekster dan mensen die speed genift hebben of teveel gezopen..Kgebruik zelf geen pilletjes maar ken zat mensen die dat wel doen en die zijn heel erg chill!! :)
 
2 la femme hardstyle....
ben ik helemaal met je eens! ik heb liever dat er allemaal vage mensen lopen dat allemaal van die bezopen gasten!
 
Artiest Hungry
Ik heb niets tegen drugs gebruik op feesten (doe het zelf ook), zolang je het maar niet al te gek maakt. zo zie ik bijvoorbeeld wel eens mensen compleet door de hele zaal springen en rennen, en daar word ik dus helemaal parra van! En van 2 pilletjes kan je tog ook de hele avond uit je dak gaan, daar heb je er egt geen 10 voor nodug!!
 
Moet kunnen, er wordt toch ook gezopen en daar worden mensen vervelend van.
 
Waarom denk je dat de sfeer altijd super is op een feest? toch nie omdat iedereen water drinkt.... Nee, man snoepies zijn chillend!!!
:xtc:
alles moet kunnen maar een beetje normaal communiceren moet ook blijven kunnen anders begrijp ik niet meer waarvoor je t doet. dus als er een keer iemand naast je staat scheve bekken te trekken en er komt niks zinnigs uit wartaal en t gat nergens over dan denk ik dat is zielig zeg