Partyflock
 
­ Nederland
ik kom vrijwel nooit in de bios, maarreh ALS ik er kom...dan valt het me op dat iedereen altijd zo moet lachen bij reclamespotjes waar ook maar een klein beetje humor in zit...

ik snap dat niet; zitten die mensen thuis ook elke keer weer te lachen om hetzelfde spotje (waar dus meestal totaal GEEN humor inzit..)???
 
misschien hebben ze thuis géén tv?....!
misschien is dat een moment om niet op de film te letten en lachen ze wel om elkaar ofzo anders weet ik het ook niet.
omdat je met veel mensen zit en je wil laten horen dat jij hem grappig vind....
ik zou me drvoor schamen als ik die reclames grappig zou vinden...
 
JAAAAAAAA ik ken dat, ik erger me er elke keer weer aan. het zijn reclamespotjes die mensen al 1000000 x gezien hebben en in de bios lachen ze er in 1x om. ik zeg alleen maar dit: SUKKELS!!!!
 
ik kijk thuis nooit reclames...'


kan me een x herinneren dat ik in de bios een reclame zag, en ik ben 5 minuten niet meer aanspreekbaar geweest, kwam niet meer bij... weet alleen niet meer welke reclame het was...

en een andere reden dat mensen lachen: ze zijn meestal opgewekt als ze naar de film gaan & zijn grappige dingen aan het vertellen
Ernst, je hebt niet op gelet bij die fijne lessen van psychologie! Was je er sowieso wel? :-)Als er 1 iemand gaat lachen, gaan er meer mensen lachen. Omdat de meeste mensen van die stomme kuddedieren zijn.
BOE!
Als ik een leuke droge reclame in de bios zie dan ga ik lachen. En als iemand zich daaraan irriteert dan moet ie maar lekker in zijn eigen stinkkamertje blijven zitten en daar lekker film gaan kijken, heeft ie van niemand last.
Het is nou eenmaal zo dat als je op een openbare plek bent zoals de bios, er mensen zijn die andere dingen doen dus ook lachen om iets wat jij niet leuk vind.
 
Kijk, daarom blijf ik hangen buiten tot de reclames zijn afgelopen ;)