Partyflock
 
­ Nederland
 
Mijn allereerste feest was Mega music dance experience. Ik vond het zwaar gaaf ik was net 15 geworden en ik ging zwaar uit me dakkie. Ik begon in de locale discotheek in den haag, daarna werd het rotterdam en zo tegenwoordig ga ik alleen nog een beetje naar de <<O>> en die partys af . Hoe is het bij de meesten gegaan??
Mijn eerste feest - Thunderdome '96
4-elements 2001
 
hmm 2 jaar geleden ofzo was TRANCE ENERGY in jaarbeurs hal eindhoven...
Dat moet Trance Energy 2001 in de jaarbeurs geweest zijn, vond het toen wel leuk, maar als ik het achteraf met andere feesten vergelijk viel het zwaar tegen. Na dit feest was ik wel direct veslaaft aan de feesies & ga nu regelmatig, wel wat hardere feesies het liefst
mijn eerste feest was sensation 2001 white edition en ook mijn eerste pil-ervaring daar.
Had het gevoel alsof ik daar zweefde, had me nog nooooit zo happy gevoeld.
Na 2 uur weggegaan want mijn nu alweer exvriendje ging trippen en wilde weg.
Zelfs dat kon me niet eens wat schelen
ik voelde me te gek
achteraf wel gebaald dat we zo vroeg weg waren haha
xxx Mizz Prinzezz
Mysteryland 98(geloof ik, was toen in ieder geval een dikke blubberzooi) op Busloo. Loopafstandje he :)
 
dat was voor mij Trance Energy 2000, en daarna was het voor mij een hele tijd rust want mystery land 2001 volgde voor mij daarna.
Mijn eerste feest was Hellraiser in 1996.

Het was in Sporthallen zuid, was veel te druk en veel te warm. mensen vielen met bosjes op de grond. Ik denk dat het meer dan 40 graden binnen was. Zo warm zelfs dat het verf wat op de railingen zat er gewoon af bladerde.

Toch was het een van mn beste feesten. Misschien omdat ik zo opgewonden en zenuwachtig was om te gaan. De sfeer was goed en en het was natuurlijk ook mn eerste ervaring.
Mijn eerste feest - Thunderdome '96

Same here
 
mijn eerste feestje was in Elten'94 (gabbertentje)
en mijn eerste echte grote feest was in de rijnhal in Arnhem rave the city toen lag er overal zand en daarna was het helemaal loos met mij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
weet t niet eens meer precies.... volgens mij een Thunderdome in '96 en waz gelijk verkocht... daarna elk feest afgeweest maar weet van de meeste niks meer af... ben toen een poosje gestopt omdat t egt nie meer opschoot met mij en ben weer begonnen in Februari 2001 in Thialf.. was gauw genezen van Trance Energy en ga vanaf toen naar vrijwel elk feest wat er is geweest... zolang t maar beukt... ga nu ook weer btje terug naar de hardere feesten... 1991/1992 enzow.. ga missch naar masters en zeker naar de volgende in de axl.....
Dit topic bestaat al maar ja lekker belangrijk;)

Mijn eerst feessie was op 18 februari 2000....
AWAKENINGS...!!! ...en het was nog in de Westergas ook ... trouwens het enige feest waar ik niet heb...het was echt supervet!!!

Wat kopiëren en plakken al niet kan doen he;):D
 
Mysteryland de Blubber-editie op Bussloo was niet in 1998 maar in 1997. Was ook mijn eerste feest trouwens. Bij mij alleen op fietsafstand (Zutphen). Dus al zeiknat geregend voordat het feest begon. Wel een gaaf feest!!
mijn eerste echte feest was sensatieon 2000. nou een beter feest voor de eerste keer had ik niet kunnen wensen. ik wist niet wat me overkwam. sindsdien ga ik zoveel mogelijk feesten af.
Mijn eerste feest was de eerste trance energy (in het beursgebouw in eindhoven). Dat was geloof ik koninginnennacht 1998.
 
mn eerste feessie was thunderdome promo night in -toen-der-tyd- mystery world te zaandam.
was op eerste kerstdag in '95 of zo.
in ieder geval lang geleden.

maar het was wel kicke op 14-jarige leeftyd hakkuh in de "fun"
 
mijn eerste feesie was ook in de westergas ook met awakenings.
Ik weet nog wel dat dat het beste feesie was voor mij in die tijd oke ik was 17.
Oja ik ben ook op mega music dance experience geweest (ja ik schaam me) dat was daarna.

En het beste feest tot nu toe waar ik ben geweest is toch wel DANCE VALLEY.
Mysteryland indoor was me eerste echt grote feest

Daarvoor al naar paar kleine geweest, maar dat zie ik als me eerste feest
mijn eerste feest was: final dance to eden.
het was veels te druk veels te warm en er waren wat relletjes. toch vond ik het supervet en ben sindsdien vaker op feesten te vinden