Partyflock
 
­ Nederland
 
Ik vind de laatste tijd dat partyflock saai begint te worden. veel oninteressante topics en zo. misschien ben ik er gewoon te vaak, maar het word vervelend?

wie is het met me eens? en wie juist niet?

(K)
 
Klopt soms grijg je van die argesieve (kut woord) antwoorden,dat je begint te twijfvel of het wel serieus is.
Somige topic's zijn al 100 keer geweest
 
ja, heb ik ook steeds meer maar ik denk dat dat komt doordat je er te vaak komt. Ggewoon ff een tijdje niet meer komen en dan is het daarna ineens weer heel leuk.
het blijft leuk tijdverdrijf, maar het begin wel saaier te worden
Hehe, aangemeld op 15 april en dan vind je het saai worden ;)
Ik zit hier al veeeel langer .. Maar je moet ook niet elke dag, elke week de hele tijd alle fora afstropen opzoek naar gezelschap :)... Gewoon af en toe een paar weken wat anders doen en gewoon voor de TV kijken is ook leuk, en dan kom je na een maandje weer terug en dan is het nog steeds zo saai maar kan je er weer een stuk beter tegen :)
 
maar weet je wat het is tommie?? als je 2 dagen niet komt praat iedereen over onderwerpen waar jij nooit van gehoord hebt. Heb je duzz een hoop gemist....
 
ja een hoop kletspraat idd ;)
 
ja, nu ik al een paar weekjes bezig ben met een rapport herschrijven (vanavond eindelijk klaar!!!), en dus veel achter de compu zit, en dus nog meer op PF, valt het op dat er minder interessante topics zijn, maar ik zit er ook ECHT te veel op nu
Ik vind het hier juist wel gezellig , ik ken weer heel wat relaxte mensen sinds ik me heb aangemeld. Ik vind het forum niet saai. Het zal voor degene die er al langer op zitten wel saai worden omdat , de nieuwere mensen ( ik dus ook ) topics plaatsen die waarschijnlijk al lang geplaatst zijn. Het is dus net als Tommie zegt, als je er te vaak op zit dan is het leuke er af, iedere dag een boterham met Pindakaas verveelt ook.

/\/\@zzls & Cu at a partylocation soon!
Soms is het wat minder, maar je moet idd niet elke dag achter pf gaan zitten dan word ut echt stront vervelend na een poosje. Maar ja gewoon ff een poosje niet kijken enzo en dan lul je zo weer een end weg bij de topics....... en de rest natuurlijk
 
ja idd soms is het wat minder maar het kan ook leuk zijn .:-)

en wat zegt tommie nu ik zit er wat langer tommie je was de eerste hier :s
NNeey Joh ...Gezelllug Hierroww!!!
:bounce:
 
errug verslavend..enne ach het houdt me van de straat he

(K)
 
Hmmmz soms is het weleens saai, maar het blijft blijft gewoon ontzettend verslavend! Ik kijk toch minstens 1 keer per dag ff op de PF, waarom weet ik ook niet.
 
Werkzaam bij Underground Alert
Ik vind het juist donders geinig dat PartyFlock!
En als iemand het saai vind worden, dan moet je er wat aan doen of een andere site zoeken die wel leuk is! Heb ook een tijdje (nog steeds af en toe) op Start2Dance gezeten, maar daar is de sfeer heel anders. PartyFlock is gewoon een relaxte partysite!

mAZzOl
 
Ik vind het wel minder worden hiero eigenlijk

die fotos vind ik altijd wel leuk om te kijken en de priveberichtjes ook

maar ja alles verveeld na een tijdje, dat zal het zijn
veel saaier als ID&T forum kan ut hier nie wezen......B)
 
ik vind 't wel gezellig hier...en soms ben ik in 'n bui dat ik ooooveral op reply (ook op de oninteressante topics) en dan post ik weer een week helemaal nix ofzo...ligt eraan hoe erg ik me verveel op m'n werk :P
 
overdaat schaad dus niet te veel en niet te vaak amen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1