Partyflock
 
­ Nederland
het is nu al iets van 1 maand geleden of zow (corect me if i'm wrong) maar het is iig al een lange tijd geleden en wat zijn we daarna te weten gekomen??

NIETS helmaal NIETS

politie laat geen woord vrij over de aanhouding enz.

hoe kan het dat de politie binnen 16 sec (tog? sorry ik weet echt alle tijden niet meer) de dader te pakken heeft gehad met kogelvrije vesten, en met 6 man! terwijl de ziekenauto een uur er over heeft gedaan het terein op te komen?

sorry maar dit zijn gewoon dingen die ik me begin af te vragen ..
ik denk as de verklaring er eindelijk s gata komen dat er gelijk wel een verhala zal komen

of ze gaan weer niets over die verkalring publiceeren
mah ik vind toch wel dat we t recht hebben om te weten wat er nou pecies aan de hand was

mah t zal ook nog wel tijd duren voor die verklaring dris
want ze hebben m net een tvtje ensow gegeven omdat t toch te lang duurt
beetje vreemde beloning niet dan?
idd raar dat je nix meer hoort erover
vraag me ook wel af hoe dat zit eigenlijk...
Ja op het terrein komen heb ik een hele snelle verklaring voor toen het gebeurde hebben ze alarm in werking gesteld dus dan gaan alle hekken dicht maarja de comp valt dan ook uit en die moesten ze op nieuw opstarten daarom duurde het zolang, de ziekenauto kon niet via de hoofdingang dus moesten ze via de achteringang naar binnen en dan moet je wel een stukkie omrijden :S
Das een hele goei want het zijn allemaal van die vage verhalen het laaste wat ik gehoord heb is dat Volkerd ven der graaff een camera op zijn cel krijgt
Tis zeker wel raar dat het zo lang duurt, maar die Volkert vd G trekt z,n muil maar niet open, vast om wat mensen te beschermen want geloof mij, hij was NIET alleen!
De politie wil niks kwijt want ze zijn nog bezig met onder zoeken?!
En die Volkert die trekt zijn bek niet open, dus daar schieten ze ook niet echt mee op.
In de nieuwe aktueel staat een stuk over Pim.
 
2 lindaatje: Kijk als hij zelfmoord zou plegen in de tijd dat hij in de gevangenis zit dan staat heel nederland op z'n kop. Nu heeft hij wel een tv enzo gehad, dwz dat hij of bekend heeft of z'n bek niet opentrekt en dus gewoon schuldig bevonden wordt. maw de zaak is dus al rond, het zal dus niet lang meer duren voordat de rechtzaak er is of voor er een persvoorlichting komt.
Werkzaam bij Symbiotic Sessions
Artiest {SHOWLIST artist 58830, 23062}
De meest voor de hand liggende verklaring is op dit moment dat extreem linkse milieu/dieren/natuur activisten (terroristen eigenlijk) achter de aanslag zitten, Folkers van der G. is of door die actiegroepen aangezet tot het begaan van de moord en als een soort Lee Harvey Oswald genaaid door ze... Of wat er nu gebeurt, Folkert zegt nix nogsteeds . . . Ik denk dat van der G. het op tijdelijke ontoerekeningsvatbaarheid gaat gooien en dat ie met een lichte straf er af komt... Waarschijnlijk zal de milieuactiegroep waardoor hij tot de moord aangezet is vrijuitgaan, aangezien F. ze bek houd...

Er zal veel onderzoek bezig zijn op dit moment naar andere actieve leden binnen deze groepen maar ik betwijfel of ze nog andere (hoofd)verantwoordelijken kunnen vinden/vervolgen...

ik vind het maar een smerige zaak en verwacht eigenliujk niet dat er ooit een moment van gerechtigheid zal komen....

groetz...
 
jah en als die een lichte straf krijgt dan helpt se um ook nog an een nieuw identiteit en dan gaat ie in belgie wonen en niemand die um meer ziet!!!!!

het blijft een smerige linkse klerelijer *zacht uitgedrukt*
 
Stond er gisteren niet in de telegraaf dat het bewijs rond is en dat het proces in sepember ofzo begint?
hey man, toen ik zei tegen mensen dat het wel heel raar was dat de politie er zo snel bij was geloofde niemand me dat er wel iets smerigs bezig kon zijn. ben blij dat er meer mensen dit idee hebben. En vaag toch dat een milieu activist een morrd op een politiekus pleegt. Er zijn in Nederland veel meer grote mensen die veel meer negatieve invloed zouden hebben in hun ogen.
maar ja zoals in veel zaken komen we toch nooit achter de waarheid
Kijk dit bedoelen we nou !!

soly oor maar you all know jack shit !

Dat van dat hek was binnen een uur na de moord bekend en Volkert is bij het benzinestation gepakt (waar geen beveiling is)

LET NOU EENS OP !!

mvg een terrorist
tsss d....sses
 
Er wordt hier weer een hoop flauwekul opgehangen.

De politie was zo snel ter plaatse omdat er groot alarm was geslagen. Het politiebureau in Hilversum is zegge en schrijve 1 kilometer van de plaats waar de arrestatie is verricht, dat kun je op elk kaartje van Hilversum zien. Als je 60 kilometer per uur rijdt is dat dus: 1 minuut. Goh, dat is snel!

De chauffeur van Pim Fortuin is achter de dader aangerend, had met de mobiele telefoon contact met de politie en kon dus precies vertellen waar de dader heenrende. Slim hè?

En ja, die kogelvrije vesten, waar zullen ze die zo snel vandaan hebben gehaald? Uit het centrale politiedepot, 10 kilometer buiten de bebouwde kom van Hilversum? Of misschien gewoon uit de achterbak van de politieauto, waar ze altijd in liggen?

Even nadenken mensen, dat wordt je een stuk minder snel paranoia! ;)
peetje is lief !

heeft altijd zo veel geduld met de kinders

:-)