Partyflock
 
­ Nederland
hoi ik haat hooli's en nazi's en ik hou van gabber en snuiven tof ben ik he?
 
Artiest Elcol
(6)
 
wel mooie hoge boten met opgerolde pijpen
boer!! ;)
dank u dank u herkennen jullie me niet dan?
nou zeg dat is niet aardigwat je doet
heeeeeeej

Hoe is het gozert?
Tijd niet gesproken!
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
ik vind je zeker stoer. ik haat ook nazi's, hooligans en gebruik ook. en steek ook regelmatig mijmiddelvinger op. Damn, that what all my life is about.
 
ok, ik nu ook doorheb!!
heheh moeilijk he allemaal dat internetdegeksste
 
sjonge jonge wat tof zeg..
 
vet stoer:(
 
vind mezelf wel een hardcore hooligan hehe
hebben we nu ruzie?
he aphen terro b wo bist du dann jetzt nun>?

en sabientje ook jij snapt m niet maar tis ook vrij complex maar ik ben stiekum dansbaar en heb stiekum me naam verandert en een plaatje van alpen terro b geplakt want hij haat hooligans nu heb ik het zowieso niet op mensen die iets of iemanden haten, maar die jongen maakt t wel erg bont om beetje toff te gaan doen dus lekker cyberetteren om te beginnen maar hij reageert al niet meer dus is het al niet echt lachen meer, behalve dan dat mensen denken he een nieuwe flocker haha
Wat the fuck heb Bassie jouw gedaan dan? Is toch je maatje? Wat the fuck is er hier aan de hand!
wordt maar paranoia gappie alvast want er is heeeeeeeeeeeeeeeel wat aan de hand
moet je dat dan niet privee uitvechten inplaats van op een forum?
 
pfff beetje zielig allemaal
ja, dat vcind ik eigenlijk ook. ik weet dat een forum polulair is om iets aftehandelen, maar voor een conflict is dit een hele foute oplossing en vind ik persoonljiik ronduit zielig. wrtom zou heel PF moeten weten wat die 2 met elkaar hebben.
serieus, als ik sinterklaas was had ik je in de zak met roe mee naar spanje genomen.
 
hooligan present!
Niemand komt aan een van mijn maatjes beste vriend. Maar ik wil wel van beide partijen wat er gebeurd is!
vind dit dus echt te triest voor woorden,waarschijnlijk zitten hier mensen die geen leven hebben, gewoon onder iemand anders zijn naam ofsow.....en als het wel waar is is het nog triester......denk dat de operaters dit gewoon dicht moeten gooien.....ten eerste omdat het als het echt om een hardoreluver zou gaan hij niet van die achterlijk domme teksten hier neerzetten.....en als het wel zo is schaam ik me dood, dat ik naar dezelfde feesten ga als zo'n iemand..!!!!!!!triest ben je in en in triest!!!!
wheheh eehm ben net wakker.....ochtendhumeurtjuh??wheheh schrijf misschien iets agressiever dan de bedoeling was :P wheheh of nie :P
heej. lievert, zal ik je ff op vrolijken? me kat licht te snurken in mijn stoma, maar goed, on je op de hoogte te houden. Hij is eigenlijk Dansbaar maar heef tzijn naam veandert en doet zich voor als iemand anders whehehehehe.

-=er heerst een gechil in mijn kont=-
hey krankie is het zo???tjsa kan ik zeggen dat ik mezelf dan aardig vergist heb in die persoon!!zeg maar.....maar goe kan je maar weer zien dat internet kan vertekenen he......maar zal wel sexueel gefrustreerd zijn ;-)!
Hej, daar moet je geen grapjes ovef maken want ook IK zitnog elke dag met vingers in me kont, naja, dat probeer ik tenminste maar lukt niet echt.

....lepra HEH.....
hahahahhahahhhahahahh internet het gekstttttttt
lievuh krank is ook geen grapjuh hoor.....is echt zo.....