Partyflock
 
­ Nederland
was net ff wezen kijken op de vernieuwde site van Q-Dance, tis nu wel erg te merken dat ID$$$T een flinke vinger in de pap heeft bij Q :S
Maak je je druk om joh...we hebben net een geweldig gaaf feest 8er de rug van Q-dance
 
ja precies en Q is van ID&T dus what the fuck.....
 
Boeien !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Als Ik Maar Kan FEESTEN !!!!!
En dat lukt altijd wel !!!
Mzzl.
 
Eigenlijk zuigt ID&T zo hard als n vacuumpomp!

MONEY MONEY MONEY!!!!
Remco> Noem mij 1 bedrijf dat geen geld wil verdienen????
Jeffrey: ID&T heeft 0 inspraak gehad over de nieuwe site van Q-dance..
Ik vraag mij af waarom je in deze de link legt.
Q-Dance is gewoon het kleine babymannetje van id-t

Simpel
waar ik deze link leg ?????

KIJK DAN NAAR DE SITE HANGJAS

feest was idd super, maar ik mag het toch wel ff melden dat de site erg veel op die van id$$$$t lijkt
Vriend van me werkte bij Kamer van Koophandel en kon zo het vermogen van het bedrijf opvragen. ID&T had een heel klein bedrag, een paar duizend gulden. Dit stelt helemaal niets voor. Een bedrijf als Shell heeft miljarden staan. Dit is ongeveer anderhalf jaar geleden, maar het zal wel niet waar zijn wat daar stond.
logische reply zhOrz %-)
 
Dazzle zegt:

Remco> Noem mij 1 bedrijf dat geen geld wil verdienen????

ID&T heb door zijn hebzucht de hele gabberscene verkracht! En nu laten ze de gabbers helemaal vallen door de hardcore op ML te laten vervallen ivm "het slechte imago" van gabbers.
 
pfffffffffffffffffffffffffft
2 Remco: Je vergeet te zeggen dat 'ze' wel een Thunderdome organiseren in de Amsterdam RAI en dat er van Q-dance en ID&T ook Hardcore resurrection komt 31 augustus..

Jeffrey: Hangjas..? Enneh de site heb ik al gezien hoor, heb 'm zelfs ontworpen en gemaakt.. ID-T.com heb ik ook ontworpen en gemaakt trouwens, een zekere link is dus wel te leggen..

Het is erg simpel, als je een site maakt die gericht is op content en overzichtelijke navigatie, kun je niet ontzettend veel kanten op qua structuur.. Maar er is écht weinig overeenkomst tussen ID-T.com en Q-dance.nl.... Misschien kun je wat concretiseren wat nou precies zo ontzettend op elkaar lijkt van die twee sites.. ík ben benieuwd.
 
2 Obi,

ten eerste mijn complimenten voor je designs.

De stijl die Obi gebruik voor Id&t en Q-dance zijn idd met elkaar te vergelijken. Allebei opgedeeld in kleine raampjes[tabellen] met een schaduwtje en/of een kenmerkend hoekje.

Verder wordt er gebuik gemaakt van een lichtgrijze achtergrond gecombineerd met veel wit. Dit geheel lijkt veel op elkaar.

Conclusie, je kan zien dat deze sites door dezelfde maker gemaakt zijn...
Ze zijn mooi, en overzichtelijk. Een content-gerichte site.

Greetingz HyperActive :bounce:
Wat boeit dat, Sites zien er beide goed verzorgd uit. Daar zijn heel wat uurtjes ingestoken. En iedere artiest of ie nu DJ is, Graffity maakt of Webdesigner is heeft toch zun eigen style dus is het ook wel logisch dat de sites wat van elkaar weg hebben.

En wat betreft het ID&T & Q verhaal ---> Ik ben blij dat ik afgelopen weekend op Qlubtempo was want het was echt een super feest. En ik denk ook wel dat iedereen dat met me eens is.

Greetz Nos.

2 Obi --->Compliments 4 the sites !!
kan alleen maar zegg dat ik het met HyperActive eens ben
ho ho, ik heb nooit gezegd dat ik de/jou site lelijk vind, ik ben alleen van mening dat de site`s erg op elkaar lijken, dat terwijl Q en id$t dat dus niet doen.

en "hangjas" moet jij toch weten als landsmeerder, das niks ernstig
Weet iemand welke opleiding je nodig hebt om dat te leren? (hbo niveau).
 
pfffffffff, gewoon zelf leren :D

Maar je kunt hogere informatica gaan doen. En speciaal webdesignen is rivio in Rotterdam. www.hro.nl

ik verwijs je ook nog ff naar deze topic.
 
ok TD en HR zijn leuk MAARRRRRR daar zijn veel te weinig feestjes van... kijk eens naar het begin hoe die thunderdomes elkaar opvolgden earthquake de id&t thunderdome feestjes in kleine de lokaties Speedrazor, enz enz
Remco: Toen was er ook veel meer animo voor Hardcore.. Als er nu zoveel hardcoreparties zouden zijn als toen, zouden ze allemaal 'leeg' zijn.
 
Dat betwijfel ik.... Ben benieuwd hoeveel mensen er zullen komen naar de volgende Thunderdome.

Is wel voor 15000 man he!
Gaat een beetje off-topic zo, maar goed..

Ik ben er zelf ook wel van overtuigd dat Thunderdome én Hardcore Resurrection uitverkocht gaan, maar als er net als een paar jaar geleden elke maand/ twee maanden een groot hardcorefeest zou zijn zou het niet goed lopen..
O ja Q-Dance is van ID&T helaas :(:(:(
Ach wat boeit het toch allemaal mensen. Als we maar plezier hebben en als er alleen maar mensen blijven komen die ook alleen maar willen feesten.

En trouwens, wie weet wordt Q-dance een klant van ons en dan kan ik er toch lekker altijd gratis in *sticks out tongue* :D