Partyflock
 
­ Nederland
Zijn er hier mensen met suikerziekte, of kennen jullie mensen in de dance-scene met suikerziekte... Hoe gaan jullie daarmee om?? I.v.m drugs enzow... Ik ben vanmiddag onderzocht en de dokter vermoed dat ik diabetes type 2 heb.... Normaal krijg je dat pas als je man en 65+ bent, maar ik heb weer iets speciaals denk ik %)
Tis nog niet helemaal zeker maar ik vroeg me af hoe jullie daar eventueel mee omgaan, want volgens mij moet er wel heel wat aan mijn levensstijl veranderen.....
Mijn ex heeft het ook, alleen ik kan bij hem niks ontdekken wat hij anders doet, en volgens mij is dat niet helemaal goed, vandaar dit topic
Jezus Chris! Echt klote voor je!!! Moet je dan ook spuiten enzow???
drugs is heeeeeeeeeeel slecht dan, me broer hebbut ook!! Ik hoorde toevallig gister van me ouders dat je haarvaten heel gevoelig zijn, dus heb kans om sneller blind te worden, je lichaamsdelen kunnen afsterven, die reactie versnel je door drugs te gebruike.
Ik ken wel iemand.... die neemt ook altijd grote ladingen snoep e.d. mee naar zo'n feest voor het geval dat.
Hij gebruikt ook drugs.
Gelukkig heb ik het niet.... lijkt me ook niet echt gezellig om te hebben zeg maar!
Wanneer hoor je de definitieve uitslag?
Anyway...sterkte!

Greetz!
je kunt er heel erg goed mee leven, enheeloud worde, moet alleen dieet streng in de gaten houden, en eventueel spuiten, maar zoals je al zei je hebt ws een vorm voor 65 plussers en die hebbe vaaak een vorm dat je het met tabletten kunt doen, in plaats van spuiten!
ik hoop dat t meevalt kuke...
tis type 2 denk ik dan hoor... dat je dus eerst pillen moet slikken en dan later pas spuiten... want type 1 dan ben je veel zieker ineens... bij type 2 gaat het langzamer.... Ik zie t wel... zit nu aan t gebak en ga morgen zwaar van de kaart.... Nu kan het tenminste nog ff!!
Ja kan dat boek nie vinden en in die andere staat er niks meer van...Zal mijn vriendin nog ff vragen of zij dat boek heeft...

Maar voor zover ik weet is type 1 Insuline afhankelijk en type 2 Insuline ONafhankelijk. Dus als het goed is hoef je geen Insuline te spuiten...Dan kan het misschien wel met medicijnen.

Vind het wel klote voor je!! :hug: + :kusje:
en als je het hebt he?.. je hebt toch 2types ofzo.. met een injectie en iets anders.. straks moet je zo'n injectie meenemen naar een feest omdat je dat hebt, krijg je nooit mee naar binnen, hoe doe je dat dan?
ja sjeez dat is zeker kut maar gelukkig weten ze t nog niet zeker he succex
Die spuit krijg je wel mee, als je zegt waarvoor hij is, en dan mag je m bij de ehbo leggen, daar hebben ze zelfs een speciale koelkast ervoor met stikkers dat je je naam erop kan zetten.....
Mijn exvriendje heeft t ook en het is helemaal geen probleem....
maar het is dus die type 2 als het iets is, dan heb je pillen en soms moet je later wel spuiten
Aha, dat wilde ik ff weten.. zou namelijk wel irritant zijn als je het niet mee naar binnen kreeg :s