Partyflock
 
­ Nederland
Ik kom dus net thuis van me werk, en ik heb gisteren dan bij me meissie geslapen, zit alles op slot! Ik bel dus aan, me pa helemaal leip: Jaaa, en je nichtje ligt te slapen, en waar kom je gvd vandaan?? Ik zeg zo: Ja, duh van me werk!
Ja, nou ja, kom maar binnen dan.

Ga ik ff wat eten, komt ie er weer aan: Wat ga je morgen doen? Ik zeg zo: Werken en daarna bij Kim pitten, en zaterdag ook werken, en dan blijven we hier slapen, want kameraden van me vieren hun verjaardag, en dan gaan we naar het Danspaleis.
Reactie Pa: Jaaaaa, en als je maar weet dat als je hier slaapt, je niet uit gaat, en je komt hier alleen maar voor het uitgaan, en anders blijf je maar mooi weg! :(

Leuk om zo thuis te komen na een dag hard werken.
Ik moet vermelden dat me ouders bijna 60 zijn, en al nooit hebben kunnen accepteren dat ik net als de boeren bij ons uit het dorp nooit op dansles heb gezeten, me niet wou mengen met het plaatselijke vee, en dat ik dan van hardcore en harde muziek hield.
Nou heb ik al bijna een jaar een vriendin waardoor ik veel rustiger ben geworden, en veel foute shit heb gelaten, en nou krijg ik dit weer!

Ik word er gewoon strontziek van, en ik wil zo snel mogelijk pleite hier, maar ja, no cash ook al werk ik nou veel :(

Meer mensen die zoiets dergelijks met hun ouders meemaken/ hebben meegemaakt?
neej gelukkig zijn mijn ouders heel ruimdenkend vooral mijn mama is heel vrij qua dat soort dingen dat gekke wijf komt soms nog later thuis dan mij als ze is wezen stappen:d
Me ouwelui vinden het al helemaal een "schande" dat ik naar party's ga, ze werken me gewoon met alles tegen. Ik werk keihard voor me centen, en nog zitten ze te zeiken over elk duppie wat is uitgeef, en maar mooi de schijn ophouden dat het zo lekker thuis gaat tegenover de buitenwereld :(
 
mijn ouders waren ook HEEL streng, tegenwoordig een stuk soepeler, ik heb ze een beetje afgericht ;)
 
trouwens: HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ mede-pokemon!!! :)
het is ook een schande

ze zouden die profiel pics van jou is moeten zien
Ik heb echt phat getroffen met mijn ouders. Willen binnenkort ook is naar een feest. Zegt mijn moeder ook nog is gerust dat als ze het niet zou volhouden dat ze dan ook gewoon een pilletje neemt. Vond ik wel grappig. :) Maar mag echt alles van ze.
NEE...:(

SORRY KEPSLOCK AAN...zo
Ja, ze zijn met de jaren iets relaxter geworden, vroeger moest ik gewoon met uitgaan om 1 uur thuis zijn, en toen was ik 16!

Nou ja, ze weten gelukkig niet dat ik al vanaf 1997 op party's rondloop, maar ja :D

Maar ik ben dan een nakomeling, me ouders hebben ook nog kinderen van een ander, en toen ze bij me kaar kwamen, ben ik dus geboren. Ze grijpen altijd terug naar het verleden: Je broer dit, je zus zo...
Me broer die komt al niet eens meer thuis, waardoor ik me nichtjes niet zie. Me zus heb 2 jaar geen contact gehad met me ouders, en dan blijven ze maar volhouden dat het niet aan hun ligt, maar aan me broer en me zus.
Met me zus kon ik vroeger over alles praten, maar nu zie ik haar te weinig, en iedere keer als ik haar weer zie, dan heeft me ma achter me rug me weer lekker zwart lopen maken. Dus dat kan ik ook wel shaken :(

Ik word er gewoon moe van.
Mn ouders waren vroeger ook zo, maar sinds mn ex vriendin is alles stukken relaxter geworden
 
ik mocht op mn 16e nog niet eens uit, wat dacht je daarvan!!!
Damn...

Ik begrijp wat je hebt doorgemaakt, geloof me ;)
G-A-U-Z-Y: komt allemaal wel weer goed. Volgende keer als ik jou in DP toevallig zie, dan drinken we er 1 en vergeten die hele shit.okeee?:)
Heb ook aardig wat mee gemaakt en je kunt er beter 1 op drinken dan je hele tijd zorgen maken toch?. ;)
Wij zijn ook heel ruimdenkend ouders.Wij zijn ook ouders die het later maken dan hun kind.Ik was zaterdag aan het stappen dan smst me dochter wel even dat ze naar huis gaat zodat ik weet dat ze thuis is met haar vriend.Maar andersom zeg ik ook voor ik wegga hou er rekening mee dat ik pas zondag rond 12 uur thuis ben na een after.
Mijn schoonouders zijn ook in de 60 maar ook heel ruimdenkend.Die zei pas toen ze hoorde waar we uitgingen."En dan nemen jullie natuurlijk een pilletje in"Mijn ouders idem dito
Mijn ouders komen echt uit een andere generatie. Die blijven volhouden dat ik me niet normaal gedraag, en dat het niet normaal is dat ik eens in de 2 (!!!!) weken uit wil gaan. Me schoonouders weten hoe het thuis gaat, ik ben al enkele keren hier weggegaan, maar daar schiet ik zelf ook niks mee op.
Me schoonpa heeft me al aangeboden om te zoeken naar een kamer, maar ja, dan moet ik wel eerst een hele inboedel bij me kaar sparen :(

Heatwave>> Als je zaterdag naar Metropool gaat, dan drinken we er daar 1. Aangezien ik niet thuis kan pitten, ga ik ook niet naar Dp, maar vanuit Delden naar Metropool, Pavo moet daar draaien :D
 
mijn moeder heeft gelukkig een transformatie gehad, en zo zaten we zaterdag in de auto (moest even weggebracht worden naar maten) & we gingen naar 4 elements. zegt mn moeder opeens: Bas, je moet vanavond geen pilletje slikken hoor!! EN IK SLIK NIET EENS!!!

grote ommezwaai voor deze relaxedheid zijn volgens mij de x dat ik stoned thuis kwam, mn moeder vroeg: Bas, wat heb je vanavond gedaan? ik: och, beetje geblowd!! die was best pijnelijk :)
en dat ik na mijn depressie (pubertijd) helemaal opleefde door deze muziek & feesten...

mn moeder vond trouwens house muziek altijd wel "grappig", en ik moet steeds trance cdtjes kopieeeren voor mn pa :)
nah ik weet gelukkig nie hoe je je voelt maar vind t knap lullig dan heb ik t toch aardig goed voor elkaar (als pubertje he?????????)
ik wens je er veel suc6 mee en hoop dat ze ooit nog eens bijdraaien!

2 housemama> that's a mommy!!ik vind het ook eg lachen dat mijn a nog geniet van t leven!
Me ouders verdenken me van alles, maar ze hebben me nooit wat kunnen bewijzen. Ik ben vorig jaar begonnen met slikken, en door me vriendin er nou mee gekapt.
Maar op me 15de begon me ma: Haico is veel afgevallen de laatste tijd, hij zal vast wel speed snuiven, dat heb ik gelezen dat je daar van afvalt!

Hoezo paranoia :(
Maar ik ga slapen, heb de hele week al gewerkt, en morgen weer om kwart voor 9 rijles :(

Thnx voor de support luitjes, en welterusten!
To She> Ik denk dat als je als ouders zelf nog of zoals wij weer uitgaat en een beetje weet wat er nu in het uitgaansleventje speelt je beter in je kinderen kan verplaatsen.Natuurlijk waarschuw ik me dochter ook.Wij zeggen altijd.Voor je iets wilt uitproberen of weet ik wat.Praat er eerst met ons over.Het werkt prima moet ik zeggen.
ik heb hele relaxte ouders...

mag alles en kan alles...

ik moet alleen alles zelf betalen.. maar dat vind ik wel goed anders word je zo een verwent enigs kind geval!!
 
had je mn ouders de eerste tijd na mijn verspreek-actie moeten zien/horen... alles wat ik ook maar enigszins niet volgens het boekje deed, was de schuld van de drugs... ik mocht de eerste 2 maanden daarna ook nog maar 1 a 2x per week savonds weg...
Ik heb nergens last van, heb dat betreft zwaar relaxte ouders , Kan ook niet anders, mun pa was vroeger een hippie :-)
Weten hier ook dat ik af een toen een x :XTC:

Mzzls
 
Housemama, vaak overdrijven (mijn) ouders dat een beetje, dat het dwingend word, eindeloze vraaggesprekken/verhoren over hoe en wat, daar heb ik (en ik denk niemand) zin in...
To Gekhous>Oh nee aan eindeloze vraag gesprekken begin ik hier niet aan.Ik heb 4 kinderen en ze weten hier gewoon dat ze alles tegen me kunnen zeggen.Ik heb een zoon van 14 die rookt sigaretten.Ik vind het absoluut niet goed.Veel te jong.Maar toen ik het verbood ging die regelmatig naar buiten.Nu heb ik gezegd doe maar omdat hij het anders stiekum doet.Maar wel thuis,ik ga niet op straat lopen met een jongen van 14 met een peuk in z'n mond.Verbieden heeft geen zin.
Ik weet liever waar me kinderen mee bezig zijn dan kan ik ze nog dingen uitleggen.Als mijn dochter zou zeggen ma ik heb een pil aangenomen.Heb ik liever dat ze het aan ons vraagt.Dan weet ik wat ze slikt ;)
 
mja, maar mijn ouders halen hun kennis uit blaadjes & de tv, mag genoeg zeggen :)
G-A-U-Z-Y: aaawwww...fuck..zaterdag ben ik al op QT te vinden en flink aan het :bounce:
Next party then?? :)
To Gekhouse>Dan wordt het tijd dat ze zich eens op een andere manier erin gaan verdiepen.Een tip!!Laat ze dit topic lezen :)
 
ze weten wat ik doe & ik dacht dat ze wisten wat ik niet doe, maar dat is dus niet zo, als ze denken dat ik pillen slik terwijl ik dat niet doe... kan me ook heel weinig interesseren ook
Heatwave>> *ZuchT* Moet dan maar :P

Maar nu ga ik echt slapen, want anders eeh, ja komt het er niet van ofzo :D
 
Toevallig had ik vanavond eens een gesprek met me ouders. Omdat ze morgen op vakantie gaan, anders had ik ze niet eens normaal gesproken ofzo hoor.

Maar het ging over me vriendengroep en vakantie en relaties enzo. Of ik wel met de juiste mensen omga enzo, of ik het kut vond dat ik alleen was, of ik niet op vakantie wilde...
Je kent het wel. Nou, om even kort te houden. Ik ben zelf de enige in onze vriendengroep die geen strafblad heeft. Alleen zijn boeit me niet, ik kan gaan en staan waar ik wil zonder iemand iets uit te leggen. Vakantie vind ik wel jammer, maar het is niet anders, alleen gaan doe ik pas als iemand me per sé moet begeleiden ofzo. Maar me ouders dachten dat het misschien wel beter was dat ik maar eens met anderen om zou gaan enzo, dat ik misschien eens op een jongerenvakantie moest gaan kijken. Rot op !!

1: Ik bepaal zelf met wie ik omga en ik bepaal al helemaal of dat bevalt of niet.
2: Ik ben GVD bijna 24. Ze zijn nu ff 10 jaar te laat mee ofzo.

Verders heb ik nooit problemen ofzo met me ouders, en ik kan het goed met ze vinden. (Scheelt dat als je nooit echt serieuze gesprekken hebt, kun je ook bijna geen ruzie maken :)).

Sorry dat ik jullie ermee lastig val hoor, maar vanavond schoot me echt ff in het verkeerde keelgat.

Ligt dit allemaal aan mij of mijn interpretatie, of zijn er mensen die dit herkennen ???
Zo denk ik dus ook, ik ben 19, maar voor mijn gevoel zien me ouders me nog als een 14-jarig pikkie die ze moeten afschermen voor de grote boze buitenwereld.
Nou gingen ze al dreigen met allerlei klote-sancties, als ik het me in me kop haalde om naar Hellraiser te gaan. Me pa wou me scooter verkopen (DIE IK NOTABENE ZELF BETAALD HEB!) en me ma wou me vliegticket naar Spanje verscheuren, het word hier echt met de dag gekker :(
mijn ouders laten me vrij om te gaan en staan waar ik wil, zolang ik maar mijn studie haal en voor mijn eigen inkomsten zorg.
 
shit ik dacht dat mijn ouders van die zeikerds waren gauzy maar van jouw slaat eg alles
 
Het blijft altijd moeilijk.

Ouders; ze hebben een enorme verantwoordelijkheid en niet zo maar een,nee ook nog een gebaseerd op liefde.
liefde voor hun kind,die eerst heel afhankelijk van ze was,en die vroeger naar pappa en mamma opkeek.
Ouders hopen dat ze hun kind normen en waarden mee kunnen geven zodat het weldenkende en verstandige zelfstandige mensen worden.

Het is ook niet wat natuurlijk...een mensje op de wereld schoppen.

Ik praat niets goed hoor,want niet iedere ouder gaat goed om met het proces van losmaken en een ieder zal dat anders ervaren.

Ik kan alleen uit mijzelf praten.
Ik ben met 18 getrouwd om dat huis uit te zijn.
ik moest om half twaalf thuis zijn en dat nog drie dagen voor mijn huwelijk.

Nu probeer ik voor mijn kinderen "losjes"te zijn.
Maar je sterft bij iedere dag een klein dood:)
de straat zit vol gevaar em mijn meiskes zitten daar tussen.

ze gaan van mij al vanaf hun 14 jaar zwaar opgetut om er ouder uit te zien uit.
en ik wil zo min mogelijk weten,dat om mijn angst in perken te houden.
als er een lazerus is geweest,vertel ik wel de volgende dag dat ik het heel jammer vind dat ze hun jonge lijf zo verzieken.

van pillen zou ik gaaan flippen,maar ik denk niet dat dat gebeurd.

In veel discussies kunnen we inderdaad nog niet uit de voeten en dat is toch dat leeftijdsverschil...de levenservaring.

Ik vind wel dat het fijn is als je kinderen het huis niet als hotel gebruiken en ook nog wat sociaal kunnen functioneren binnen het gezin.
maar,ja,als dat gepaard moet gaan met oeverloze discussies...dan is dat niet echt gezellig.

Ik zie hier wel leeftijden voorbij komen dat ik denk...nou,nou
zou jij niet eens een eigen stekkie zoeken?

Soms is het beter als ook het kind zich losmaakt en naast de verantwoording van uitgaan en werken ,niet bij de pappot blijven zitten en maar mokken als het niet lekker loopt.
dan ook de rest van de verantwoording van het volwassen worden en op jezelf gaan wonen.
als je dan ziet hoe moeilijk het leven soms kan zijn ,komt het respect naar de ouders toe vaak weer terug.
Wacht je hier te lang mee,gaat het verkeerd en is de schade soms niet te repareren.

Maar na dit lange verhaal;
wacht maar even ;je word zelf ook misschien een ouder,:) dan begrijp je het helemaal!
(k)
2 Housemama Lonny: Begrijp ik nou goed dat jouw dochters hun pillen van jou krijgen? %)
2 Gauzy: Ruimdenkend zijn betekend in mijn ogen open staan voor wat anderen denken en vinden. Wat er in je eerste posting staat heeft daar in mijn ogen weinig mee te maken.

Weinig ouders zullen het leuk vinden als hun kinderen telkens alleen even kort binnen komen om te slapen en daarna weer weggaan zonder dat ze ook even gezellig aanwezig zijn. Dat kan ik me ook goed voorstellen. Toen ik nog thuis woonde had ik mijn kop er ook niet naar staan om te socializen met mijn ouders en was ik ook liever met andere dingen bezig zoals met vrienden, dus ik snap jou ook wel.

Misschien wordt het toch tijd dat je het huis uit gaat. 19 jaar is geen gekke leeftijd en een klein kamertje in een studentenhuis ofzo is meestal wel op te brengen.
mijn ouders blowen, ze weten dat ik een pil slik (eentje :D)
ze weten dat ik veel zuip als ik uitga, dat ik om 8 uur thuis kom op zondag.

maar zolang ik een beetje meedoe in huis (stofzuigen, af en toe boodschappen enzo) vinden ze alles best
 
Ik mag niet eens naar party's :(
Steeds zo moeilijk om weer een orginele smoes te verzinnen maar toch ben ik weer op elk feeste bijna te vinden :)
 
Koenie, was het maar op te brengen!!! als student die alles zelf moet betalen (op boeken en college na), hou je bar weinig geld over!! anders had ik nu wel een rijbewijs, misschien al een autootje (die wil ik eerst hebben voor ik het huis uitga) en al bijna het huis uit, ik wil hier echt zo snel mogelijk weg, ik praat weinig met mn ouders, en nog gaan de meeste gesprekken over dingen die ik fout doe, en dan niet 1x, nee, tientallen xen over DEZELFDE fucking onderwerpen!!!! ik krijg tegenwoordig dagelijks de "Bas, ben je al bezig met je stageplaats?" preek, terwijl ik ELKE x zeg dat er belangrijkere dingen zijn op dit moment!!

ik word gewoon SCHIJT & SCHIJTziek van dat eindeloze gezeur
Als ik zou moeten kiezen tussen een auto een geen gezeur aan mijn hoofd had ik het wel geweten. Dan hadden ze die auto mooi mogen houden. Maar goed iedereen zijn eigen keus

Als je weinig met je ouders praat vind ik het niet zo gek dat je gezeur krijgt. Als je met mensen samen woont kun je van diegene toch wel wat aanspraak verwachten.

En ik weet niet welke dingen op dit moment belangrijk zijn, maar een stage regelen is denk ik toch wel een van de belangrijkere dingen.
Koenie>> Ik kom weinig thuis omdat hier constant trammelant is. Ik kan absoluut niet met mijn moeder in 1 kamer zijn, want dan is het binnen 5 minuten grote ruzie. Wij liggen elkaar gewoon niet.
Maar ik woon in een afgelegen dorp, en al me kameraden wonen in Haaksbergen, Hengelo etc. Als ik wil uitgaan, moeten we altijd eerst op de fiets naar Haaksbergen ofzo heen, want het is onzin als me kameraden eerst bij ons komen, en daarna weer op de fiets terug moeten.
Dus als ik thuis ben, en ik wil geen ruzie, dan ga ik boven zitten, want als me ouders tv aan het kijken zijn, moet ik toch me mond houden, omdat "ik altijd wel me bek los heb". :(

Gezelligheid is hier in huis gewoon niet te vinden, en daarom ben ik zoveel bij me vriendin bij wie het gewoon lachen is, met de ouders kan ik goed opschieten en met de broer van me meissie eveneens.
Ik moet er nog wel even bij vermelden dat ik bere relaxte ouders heb, en dat ze veel voor me betaald hebben de afgelopen jaren. Ze hebben mij juist gestimuleerd om het huis uit te gaan, omdat ze dachten dat het goed voor me zou zijn.

Daarnaast heb ik de eigenschap om juist dingen als stage regelen enzo nog wel eens te verkloten, dus het is bij mij wel goed dat ze me nog af en toe achter de broek aan zitten.
Gekhouse>> Ik snap precies wat je bedoeld. De positieve dingen zien me ouders niet, dat het nu goed met me gaat op school hoor je ze niet over, maar o wee als ik maar met een 5,4 thuis kom, dan gaan ze meteen helemaal loos :(

Het zal ook wel beschermend bedoeld zijn, maar zoals me schoonouders zeiden, ik ben nou 19 jaar, het is ook tijd om je kind wat vrijheid te geven.
Mn pa is dominee, en die vind het alleen maar leuk als ie mij op de clip van dance valley, of op extrema rewind ziet :)
 
Gekhous..ik wil niet beledigen hoor.

Maar jij vind het leven duur...wil eerst een rijbewijs en auto.
gebruik jij je ouders dan nu niet?
hotelbasis lijkt het wel.
en dan liever gratis.
Dus; schoon bed en wasgoed..schoon sanitair...eigen ruimte..gebruik gas en licht,waarschijnlijk ook telefoon.
Eten natuurlijk en ook wat te drinken op zijn tijd.

Zo kan jij wat sparen en word er gelijk in al je behoeftes voorzien.

Hoog eisenpakket,zekers als er nooit eens wat van jou gezegd mag worden.

Je bent er zo van af als jij,ja jij,ook je eisen/wensen wat bijstelt.

Ik heb mijn rijbewijs pas gehaald toen ik 35 was,toen was er pas geld.
Veel studenten kunnen ook rondkomen,slecht met mondjesmaat,maar moeten zich ook aanpassen.
Denk je dat bijstandsmoeders het zo goed hebben dan?

Nee, je geeft je ouders geen respect,als alles van een kant moet komen.

in het kort gezegd: jij klinkt als;zorg voor me,maar doe dat zonder kritisch te zijn.

voed me,kleed me en zorg dat ik nog wat op m`n rekening houd,maar praat niet tegen me.

Voordat je uit je vel schiet; ik snap best dat sommige ouders teveel doorgaan.
vraag eens op een rustige manier waarom?
wat denken zei van jou plannen?
waarom denken ze dat hun plannen beter zouden zijn.
en sta open in zo`n gesprek en ga niet gelijk in de verdediging/aanval.
Laat merken dat je volwassen bent en je dade/akties kunt beargumenteren.
dat dwingt respect af!
(k)
sterkte.
 
{knip koenie}.....2 Housemama Lonny: Begrijp ik nou goed dat jouw dochters hun pillen van jou krijgen?

Daar is toch niks mis mee?
Mijn kids zijn nog te jong, dus ik heb daar NOG niet mee te maken, en ik zal t ook zo lang mogelijk proberen tegen te houden, als ze hier met 16 jaar denken aan de pillen te mogen hebben ze t goed mis.
Maar er zal misschien n moment komen dat ze t ook gaan doen, dan kan ik wel mn kop in t zand steken en t verbieden, maar dan gaan ze t stiekem doen, dan kies ik ervoor dat ze de pillen maar aan mij vragen want dan weet ik zeker dat er geen enge troep inzit, want ik laat alles testen, dat t voor hun niet nodig is om van vreemde te kopen, dan heb ik er zicht op hoeveel ze pakken en hoe ze er mee om gaan.
Het lijkt mij beterder om t bespreekbaar te houden dan t te verbieden.

En wat gabbermamma al zegt: Maar je sterft bij iedere dag een klein dood
en
wacht maar even ;je word zelf ook misschien een ouder, dan begrijp je het helemaal.
Tis helemaal waar, ik begrijp mijn ouders nu stukken beter nu ik zelf kids heb.
Kheb eens wanhopig naar mn oudste geroepen, #@$%# k zou willen dat je eens luisterde......zegt mn ma heel droog: dat heb ik van jou ook altijd gehoopt :-D

Tis gewoon moeilijk om je kind steeds losser te laten in de grote boze wereld, maar je zal wel moeten, je moet er zelf wel aan (willen) werken, en jou ouders willen dat niet zo te lezen gauzy.
 
2 Marieke,

daar was ik ook altijd bang voor en heb mijn dochters dat goed duidelijk gemaakt.

Er kunnen concessies gemaakt worden,er kan gepraat worden en uiteindelijk gerespecteerd worden.

Maar nooit,nooit gelogen en/of bedrogen.

weet je wat het met je ouders zou doen,als er wat met je gebeurd op zo`n feest en je ouders worden gebeld?
Die worden helemaal gek.

Ik zou er nog eens goed over onderhandelen en dan goed nadenken.
zo is er toch nooit meer vertrouwen?

Zou jij zo behandeld willen worden door b.v je vriend?
en zeg dan niet dat dat anders is.
want als wie dan ook zegt/beloofd iets niet te doen en het dan toch doet is het bedriegen.