Partyflock
 
­ Nederland
 
De populaire discotheek Get Down Café aan de Potterstraat in Utrecht sluit haar deuren. De uitbaters van de disco hebben geen zin meer in de wekelijkse golf van geweld en intimidatie van groepen jongeren binnen en buiten hun zaak.

"Het is in Utrecht niet meer mogelijk een openbare horecazaak te exploiteren voor een breed publiek. Er komen onvermijdelijk groepen op af die problemen zoeken", aldus Get Down-eigenaar Theo Burger.

Volgens Burger vallen groepen jongens vrouwen lastig, houden ze zich intimiderend op bij de wc's en veroorzaken ze vechtpartijen. "Als er één moet worden verwijderd door de portier, dan gaat de hele groep zich ermee bemoeien. Het is hier wekelijks raak. Ik zou mijn eigen dochter niet meer naar de Get Down laten gaan".

Burger beaamt dat de problemen vooral veroorzaakt worden door Marokkaanse jongeren. "Ik zou het graag anders zeggen, want we hebben zelf veel allochtone medewerkers in dienst. Heel jammer ook voor de allochtone bezoekers die zich wel goed gedragen, want die hebben we natuurlijk ook".

Kogels

In december werden zes kogels afgevuurd op de deuren van Get Down Café. Daarbij raakte één portier gewond. Volgens Burger krijgen portiers van Get Down ook geregeld vuurpijlen en andere projectielen naar hun hoofd. "We hebben in één jaar tijd 34 portiers versleten. Niemand wil hier nog voor de deur staan".

Op 6 juli sluit Get Down Café haar deuren.


SVP geen racistische reacties, die zijn onnodig, gewoon normaal discussiëren.
 
ik vind het wel batje alleen is het nie de goeie oplossing die is er denk ik niet als we gaan vechten met grote getalen dan vallen er dooien daar kun je van op aan en dan word het weer media nieuws en zo blijft het balletje wel aan het rollen
dooien waarom?
je hoeft ze tog nou ook weer niet total loss te trappen
tjah zodra ze mes trekken trek ik ook wat en dan kunnen ze gaan rennen , niet dat dat dan veel helpt
8)
zo lossen de problemen zich inderdaad niet op, maar als jij maroks aan wil pakken syco, doe je dan wel je steekvest aan, ze willen nog wel eens prikken die gasten
ik bedoel vriend van me woont in geuzeveld en ze vriendin werd toen steeds lastig gevallen door ze..
op een gegeven avond heeft ie zooitje gasten opgetrommeld 10 ofzo allemaal bivak op naar die groep gerent ze de tering geslagen en weer weggegaan..
problemen opgelost daaro want ze wisten nie wie het waren 8)
jeffrey nou ok doen we nix laten wij "hollanders" waaronder we al zo erg goed bekend om staan over ons heenlopen..
 
psies echte mieten zijn het gewoon vechten zit er tegenwoordig ook al niet meer in jammer is dat. er moet altijd wel een glas of een stok of iets anders gepakt worden. onze vuistjes en schenen doen het toch goed?
Wel eens prikken :S schieten bedoel je :S mareh je moet vooral gaan vechten op een feest, je komt toch om te feesten en niet om te vechten
nee niet op het feest, afspreken met elkaar op het feest om een datum te prikken
 
Idd het is te zuur voor woorden dat het zo moet gaan, maar zeg nou eens eerlijk, met zn allen hebben we al een tijdje geleden gezien dat het (helaas) deze kant moet opgaan. Ik ben het dan ook met Snackyman eens dat we ze naar zo'n heropvoedingskamp (bijvoorbeeld ergens in de Flevopolder) moeten sturen om z.g. probleemjongeren KEIHARD aan te pakken. En daar bedoel ik niet alleen de Marokkanen mee, als er Nederlanders zijn die doelmatig de (uitgaans-) sfeer verzieken in ons land moet dat worden afgestraft. Ook een idee: laat die gasten verplicht (al dan niet als keuze) werken in de zorg, voor minstens een JAAR. Zo kom je een beetje tegemoet aan het personeelstekort daar. Willen ze dat niet of gaan ze daar lopen muiten, dan krijg je gewoon een zwaardere straf, wat voor Nederlanders betekend: CEL en voor buitenlanders: uitzetting.

Ook ik ben geen racist, maar wel reeël: dit probleem loopt 'uit de klauw' en daar moeten we heel erg snel wat aan doen!
precies hollanders zijn gewoon neutrale mensen die alle over zich heen laten komen over het algemeen en die marraokanen komen nergens binnen en gaan dan klooien deed ik vroeger ook als ik niks te doen had
Spreek jullie wel op PF meeting bij qlubtempo is gues? 8)

en neeeeeee ik ben niet rasistisch want ken veel marrokanen die wel WERKEN voor hun geld en die jeugd zelf ook kakkerlakken noemen 8)
 
is er geen marokaanse party draaien we de boel eens een x om gaan wij het voor hun verzieken
gewoon een x palace in lopen bij thorbecke plein
is marokannen tent dus 8)
 
slim plan Kale!!
 
2 Mats niet alleen probleem jongeren maar alle jongeren die met de politie in aanraking zijn geweest op negatieve manier dus ook jongeren die aan het rellen zijn bij voetbal wedstrijden of knokken op feesten, gewoon 6 maanden in een tentje in de polder geen verwarming helemaal niks, gewoon opnieuw opvoeden elke dag hardlopen, leren eten koken, met elkaar leren omgaan (samenwerken) etc etc
ik was er zaterdag ook en ga er dus nooit meer heen fucking saaie kuttent maar in ieder geval hoorde ik dat ze 6 weken dicht gaan om te verbouwen en dat t een andere naam krijgt dat zei de portier tenminste
 
dat lost alleen nog nix op g-pulzy helaas:(
 
ik ga voor met een mannetje of 20/30 een feestje of tent van hun binnenstappen & hun gaan irriteren... als ze outnumbered zijn durven ze toch nix
 
kun je beter met iets meer gaan en ze echt omverlopen dat ze een half jaar derna nog er stil van zijn
 
neej, want je moet niet naar binnen gaan met als doel te gaan rellen

gewoon allen hun irriteren... met 20/30 man ben je sowieso wel sterk genoeg
 
wees eens iets concreter met irriteren wat heb je in gedachten dan
 
hun meissies lastig vallen, met zn allen op de dansvloer nix staan doen, zeggen dat hun krukje van jou is enzo :)
he wat kijk je
pats meteen
8)
 
heheheh jah goed idee maar dan komt het hoeken vanzelf wel geloof mij maar
 
ja ok, maar de intentie mag niet van ons uit komen ;)
Ja mareh en dan??? Dan moet je wel een hele goede en snelle auto hebben om weg te komen want reken maar dat de helft daaro een gun heeft, als ze in Hilversum al een gun hebben moet je nagaan wat ze in amsterdam wel niet hebben :S
 
Mats ik ben het helemaal met je eens!!! Weg met die marrokaanse criminele nietsutten (niet alle marrokanen zijn zo!!!maar wel te veel) maar ook voor Nederlanders moeten er strengere straffen komen. Het gaat anders helemaal mis. En weet je waar ik me dan helemaal aan erger aan mensen die nu beweren dat ik discrimineer, omdat ik zeg dat die marrokaanse,maar ook andere buitenlandse jongeren, dit gewoon maar lekker in hun eigenland moeten doen. Deze mensen noem ik heeel kortzichtig en vooral niet reeël.
 
zo heel erg schietgraag zijn ze nou ook weer niet de meesten denken toch nog wel ff na voordat ze wat doen en met een pieper in je zakje voel je je al een stuk zekerder en daar gaat het die gasten om en om te bluffen..........tuurlijk er zijn ook gekken die wel de trekker overhalen tja et leven is hard
en nederlanders hebben geen gun?
muhahaha
8)
 
we kunnen ook gewoon met 5 man naar binnen gaan & die hele toko overhoop knallen (wel briefje neerleggen met: wij zijn geen racisten, we houden alleen niet zo van maroks) ;)
Zou zeggen suc6 ermee moet zeker wel een andere oplossing voor dit probleem zijn
 
2 Snackyman: Juist ja, helemaal met je eens!
d'r is zeker wel een oplossing voor dit probleem
maar dan moeten wij in de kamer zitten 8)
 
denk nei dat er een oplossing is die kakkerlakken zijn strond eigenwijs, rotvolk
 
agressie roept agressie op..
en de slachtoffers daarvan zijn de onschuldigen.

loop in plaats van met knuppels en fietskettingen eens ongewapend door naar zo`n stadhuis.
wij zijn al met 2500 man.
er zijn nog wel meer symphatisanten te vinden.
houd een stille tocht met goede leuzen op spandoeken en bied zo`n burgervader handtekeningen aan.

laat de tent open blijven en laat de politie btere veiligheid garanderen en de relschoppers direct oppakken.
niet zelf terugvechten.

Zoek de publiciteit en niet de agressie.

en ja,alweer,meer aanpak van de probleem jongeren..geel..groen..bruin of grijs.
opvoedingskampen...prima..graag!!!

verlaag je alleen niet tot hun nivo.
dan ben jezelf namelijk geen haar beter.

en ik praat niet in het wilde weg hoor,mochten jullie dat denken.
mijn dochters zijn ook vaak de dupe.
ik weet welke angst en welke vergelding die angst vraagt.
 
vergeleken met straffen in hun eigen land zijn de straffen hier een lachertje, die gasten oppakken heeft geen nut, echt niet
 
telkens als ze opgepakt zijn ,kunnen ze ons ook niet lastig vallen.
maar dan net als in hun eigen land....(we hebben het dus weer automatisch over buitenlanders? )
alles in een cel proppen.
in onze cellen kunnen er makkelijk 30.
gewoon effe blijven staan.

eenmaal buiten en weer opgepakt...er opnieuw bijproppen,als dan die deur dichtgaat zit de laatste wel met de deurklink in z`n reet .whahahaha.
 
als hun zich mogen beroepen op hun geloof als ze iets doen dat niet mag, mogen wij hun dan niet straffen op dezelfde manier?? :)
 
Dan mogen wij ons beroepen op ons rechtssysteem....en daar hapert nog erg veel.

Maar om nou een streng gereformeerde die toch met de auto naar de kerk gaat z`n zwarte kousen strak over zijn kop te trekken?

kijk als jij een Islammiet met de Koran om z`n oren wil slaan...dwing jij me respect af als je dat met woorden uit die koran doet.

maar niet ieder marokaan die relletjes schopt voor een disco zal zeggen dat hij dat moest doen omdat de koran zegt: gij zult een ieder die zijn lichaam vergiftigd met alcohol,zijn vrouw lastig vallen%)

en om nou de hand af te hakken van een marokaanse jongen van 7 ,die een appel pikt is ook weer zowat..maar dat zijn de straffen in hun land!?

moeilijk he...
 
ja, psies, een rechtensysteem kan geen 2richtingverkeer zijn, als het zo uitkomt je beroepen op je geloof, en als het niet uitkomt, de makkelijke manier nemen, het Nederlandse rechtensysteem dus...

neej, zeg dan gewoon: wij beoordelen jullie volgens jullie regels & onszelf volgens onze regels... onderscheid maak je dan door middel van nationaliteit ofzo...
 
die gasten kosten alleen maar geld in een cel proppen kost nog meer geld gewoon enkeltje vaderland
 
dan hoop ik voortaan dat een toekomstig moordenaar zijn slachtoffer meeneemt naar amerika ofzo en hem daar afslacht..
in sommige staten krijg je tenminste nog de doodstraf.

Hier loopt Ferdy E ook weer lekker te :bounce:

dat koppie van dat meisje uit nulde had ook beter aangespoeld kunnen worden in een plasje in afganistan...dan waren de ouders nu gestenigd en hadden de advocaten van de moedr niet door gekregen via jomanda dat het meisje van bovenaf gezegd heeft dat haar moeder het niet gedaan heeft.

moeilijk he.%)
 
in een cel proppen kost geen geld hoor.
eten geven kost geld.
maar we weten allang,dat gevangen toch geen eitje bij het ontbijt hoeven.
en ook geen fitness apparatuur
en ook geen t.v op de kamer
en ook geen studie hoeven te volgen.


ze mogen van mij gewoon de ruimte in staren ,met af en toe een cup of soup,met wat brood.
 
jaaah van jouw jah maar zo is het nu eenmaal niet
 
moet dus hard aan gewrkt worden!!!!!!!!!!
Ik heb de hele discussie niet gelezen :) maar persoonlijk boeit het me niet zoveel, want op een enkel interessant House Classics feest na is het toch meer een bralstudenten/apreskihut en R&B-muziek tent...
Gold heeft wel een beetje gelijk, maar ik vind t te gek voor woorden dat je om zo'n reden je tent dicht moet gooien, maar na de zomer gaan ze tog verder om het te verhuren voor feesten en partijen dus dan kan Dance 2 Eden er nog feessies houwe!!!
Maar blijf erbij dat het te gek voor woorde is dat je daarom een tent moet dicht gooien
en mama heeft gelijk....!!! lijken wel hotels!
Glazige oogies op een grijze muur en maar deukjes tellen! Hoppa!!
de get down was nie eg een super tent nee maar dat ie gesloten moet worden door lastige mensen vind ik toch zeer vervelend want waar is de politie dan en waar is het deurbeleid dan?
t is zo vaak zo dat een tent dicht gaat wegens lastige mensen!
blijkbaar staan die leeghoofden er niet bij stil dat ze het verpesten voor een ander!
ze moeten ze inderdaad lekker heropvoeden want blijkbaar hebben ze geen opvoeding genoten!
ik ben opgevoed met normen en waarden maar volgens mij weten hun niet eens hoe ze het moeten spellen!
 
heropvoedingskamp met verplicht iedere avond scrabble...hahahaha:)