Partyflock
 
­ Nederland
 
vraagje, klopt het dat dit nummer van Neopyte - Sieg heil daadwerkelijk van hun is?

hoor verschillende verhalen.....
 
niet jij
krankheimer...
maar die leert ze lesje wel
Hoe weet je dan dat lesley dat geschreeuwt heeft

Wij gillen atlijd en laten onze oerkreet horen
Bullshit !
Lekker ziek nr trouwens!
Weet voor 100% zeker dat Neophyte hier niet achter zit!!!!!

Ben het helemaal met Krankenheimer eens : Het is gewoon een of ander wegwerpkind die dat onder een andere naam op internet heeft gepleurd!

En idd niet echt slim zo'n topic!!!
Straks gaan er nog mensen verkeerd denken !!!!
Damien> Dat heb ik gehoord in de Axl ja, die oerkreet :)

Is trouwens NIET van Neophyte, en al helemaal niet van Rotterdam Terror Corps (ik zie het al voor me, MC Raw als neger die sieg heil loopt te roepen)! IEDEREEN kan wel een nummer onder de naam Neophyte maken en deze op Kazaa zetten!
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
Mr housepanda, ik scheld niet, schelden is voor zwakzinnige. ik gooi flesjes en winkelwagentjes naar beneden, maar sieg heil roepen? nah. ik weet dat je graag een discussie in de groep wilt gooien of een spanning wilt veroorzaken, maar wees gerust. het enige wat je van mij luid zal horen is een paringsroep. Owja, door wie zou ik gepakt moeten worden? door jouw. alsjeblieft, doe me nix, als je te hard aan me zit verlies ik al mijn ledematen. maar wees op je hoeden. ik kan me heel goed verdedigen :-)
Gabbabitch 27 mei 2002 20:21
2 mrhousepanda: nee dat nummer is van Rotterdam Terror Corps. daarvan heb ik m tenminsten op mun pc maar zoveel anderen hebben dat nummer gedaan

----------------

RTC?? daar zit zelf een neger in, dus denk je zelf dat hij van RTC is?? denk het niet


GOLD was me voor
 
2 Krankheimer>
niet voor mij hoor, voor mij zijn nazi's minder als lucht dus niet eens de moeite waard.

Jah goh, dan zal me bron wel gelogen hebben he???? lijkt me onwaarschijnlijk.
maargoed
(K)
 
mevr housepinda
trek een jurk an
















oud wijf
2 alphen terror: ik zeg alleen maar dat ik dat nummer hiero heb van RTC meer niet van wie t originele is zou t niet weten en om eerlijk te zijn interesseert het me ook niet we waren nummers aan t downloaden van RTC en deze zat daar tussen!! en voor de rest ga ik aan deze discussie niet eens mee doen :P
 
Weinig neophyte....eerder Zieke Gasten @ Work - Sieg Heil
mr housepinda, je zal eens niet iets van een ander horen. weet je, ik heb het met je te doen, je lijkt mij een aardige knul. iemand een nazi noemen is neit zo moeilijk. weet je wat. iknoem jouw ook gewoon nazi, mar ergens weet ik dat je dat niet bent dus kan ik het eigenlijk helemaal niet zeggen omdat ik je neit ken. maar mijn bron zegt dat je dat wel bent. weet je wat. omdat mijn bron het zegt ben ji gewoon een nazi.

geeft nix hoor ouwe, iedereen heeft zo zijn slechte eigenschappen. daarom zal ik bijdeze je een verhaal vertellen over de zandkorrel die een trottoirband werd.

Zo'n 2.5 m,iljoen jaar geleden was er eens een zandkorrel genaamt kristoff de nagelbijter. gedurend alo die duizende jaren erop rolde de en verplaatse de korrel van beek tot beek en van rivier tot rivier. de andere korrels zagen dat die anders was en vonden die korrel een nep-zand-korrel terwijl die korrel wel degelijk echt zand was. het was zelfs zo'n mooie korrel dat hij steeds meer gepest werd, alleen omdat die anders was. geduurende al die duizende jaren , hondert-duizende jaren werd die korrel groter en groter en werd opgegeen moment steen. al die andere korrels die GEEN steen waren geworden keken vol verbazing op, das was die korrel zand die zo apart was en waarvan wij de vreemste dingen dachten. met vol jaloezie keken al die korrels naar die steen die uit de berg gehakt werd.

in het heden is is kristoff de nagelbijter, die voorheen een zandkorrel was, een trottoirband op het Damrak.
Skitzoid` 27 mei 2002 22:12
mevr housepinda
trek een jurk an
---------------------------
whehe, inus, ouwe jood;-)
ahha, lesley

Wat een verhaal :)

ToNNiE

1 2 3 4 5

2 powerannungs (of hoe je dat ook mag schrijven)
wauw, heb ik 5 power aHnungs erbij? dan heb ik ernu 34 whehehehe

-=Tonnie-power=-
 
Krankheimer 27 mei 2002 22:34

whehe, inus, ouwe jood :-)

--------------------------------

whehe, les, nazi :-)
whahahaa, kan je zien waar je mee omgaat :-P
1 2 3 4 5

Een helder moment van communicatie
uiteraard. wehebben een infiltrant nodig om de spion met hersenschimmen te vinden. ik zie dit gedoe als het volgende. Mr housePANDA wilt graag symbool van wereld natuurfonds worden. daarvoor moet die een bedreigt diersoort wezen, on door wat kan je nou beter bedreigt worden als door een Nazi? hij creëert dus gewoon vijanden dat HEM een bedreigde House-soort maakt. IK HEB JE DOOR MR Pinda.
1 2 3 4 5

nog een halve powerahnung derbij

Je verdient het

Op en top helder
dat zijn 34.5 power-aHnungs
ik weet waarom ze t onder de naam neophyte of rtc neerzette, want dan vinden mensen die nummers online, tikke ze neophyte of rtc in en dan staat ie dr tusse, anders vinden mensen die nummers niet goed!! neopyte had zelf nog op hun site neergezet dat ze absoluut nix met dat nummer te maken hadden!
ja, idd. MAar als sommige mensen hun hersens aan de praat krijgen snappen ze zelf toch ookwel dat een bekende DJ met veel fans niet zo een nummer po internet zet. whehehe
idd, whehe maarja!! sommige mense snappe dat nie
 
Mijn dooscaravanbewoner een Racist, wrom woont hij dan in een Indisch/NL/Afrikaanse doos...???

TeRRoR(k)(k)(k) To my LeS
dank je schat ;-) als mijn vrienden maar weten wat ik ben :-D
Er heeft een tijd lang zelfs op de site van Neophyte gestaan dat het nummer niet van hun was, en dat ze ook niet met rascistische uitlatingen eens zijn ofzo iets.
Artiest {SHOWLIST artist 61069, 10100, 62386}
Wat dachten jullie van Rotterdam terror corps - sieg heil kankerzwarten ????? moet je die maar eens luisteren ........echt een stel klaplopers die dat gemaakt heb ........ oftewel leeghoofden........ en het klinkt helemaal nergens naar net als neophyte ....neo phyte hzm maar goed kan dus niet van hun zijn. ps united hardcore against racisme and facisme..... were there for tha hardcore !!!!!!
 
maar rtc - sieg heil kankerzwarten is van "kale vandalen" hoor
kale vandale, hebbik ook paar nummers van!! eigen volk eerst, is opzich echt wel een hard nummer, maar de boodschap dr achter he, dat kan gewoon niet.
wat moeten we dr aan toevoegen
die nummers zijn niets meer dan zielig

en over het geval krankheimer
hij houdt van provoceren
en hij houdt ervan zn vrienden te treiteren

hij wil zich nog wel s een beetje extreem voordoen om onder andere mij op de kast te krijgen
maar hij heeft geen sieg heil van t balkon geroepen

wat niet wegneemt dat ik vind dat ie zo nu en dan verder gaat dan ik kan goedkeuren
en ik hoop ook dat t een keer ophoudt
want anders raken nog mensen de dupe die niks hebben gedaan

mensen zoals mij die gewoon een pleurishekel hebben aan nazis en racisme en dus ook niet geassocieerd willen worden met zulk soort ideeen.
nazis zijn landverraaiers, en dan zijn wij zekers te weten NIET!!!
whehehehe, ivan. ik hou van je, klein lelijk stront kind.
 
nazi's denken niet na

mischien heeft hun opa wel id oorlog gevochten dat hij/zij vrij rond ken lopen .. en loopt ie nu te roepen sieg heil enzo ... lekker dan alles dus voor nix geweest ... :-|
helemaal mee eens inus, maar dat wist je al. ik hoef mezlef denk ik ook niet te bewijzen whehehe, want mijn "vrienden" kennen me,Heh..... maar afentoe, Nohhh, dan hou ik er wel van om jullie te sarren :-Pq
Lesley

Dit weekend ga ik een drol op je hoofd draaien als teken van vriendschap

En ik wil trouwens voortaan geen gezeik over huidallergieën meer van jou horen, want een huidallergie is een soort verminking en dat is stoer
whehehehehehehe, ja das wel waar, mar het is alleen geen pretje als je snachts in je slaap je hele huid open krabt,
voor de rest mag je natuurlijk alle smet me doen. alleen zal ik niet in slaap valen in het bij zijn van andere, ik kijk wel uit whehehehehe, strax doen jullie alles met mij wat ik met jullie gedaan heb en dan zit ik helemala in de knoop met tai-rippies en choco-pasta en weet ik het whehehehe, nuhhh, ik val alleen in slaap in enzo's slaapkamer whehehe, slaapkamer is heilig :-D

kom je dan trouwns naar mokum toe?
Krankheimer 28 mei 2002 21:23
whehehehehehehe, ja das wel waar, mar het is alleen geen pretje als je snachts in je slaap je hele huid open krabt,
---

Hey strontkind, wat is hier nou weer mis mee. Een openkrabte schedel is ook een onderdeel van verminking

Kontworst
Lul, stuk stront, denk je dat ik op ,me werk kan verscheinen met open schedel? NEE, dan moet ik in verband en dan zie je helemaal nix mee van veminking en moet ik me anders voor doen. verminking is het mooiste wat er is, zolang je het nit hoeft te verbergen. want dat hoopt zich in je op.
DAt denk ik inderdaad ja

Dus al die praat over verminking is maar gewoon loze stoere jongens praat

En je wil niet vermikt raken omdat je op je werk je zo niet kan verschijnen Pff

En als je overreden word door een tram moet je ook wel in verband, das nog erger dan een schedel die beetje open ligt
Het is absoluut geen stoere jongens praat. maar ik wil wel vermninkt raken dooe een ernstig virus, niet door me oppervlakkig de verwonden dooe de jeuk. dan zit ik in het vertband en ben neit eens ERG verminkt.
 
Ebola Roelz !!! Kort maar Krachtig; 8 dagen genieten van inwendige bloedingen, zwarte stront en urine en..... als Klapstuk sgijt je je eigen ingewanden uit :P
idd, met jouw kan ik praten vriend.
Krankzinnigheid zit in de ToNNiE
 
Nuttige topic :S
Ja heh, dat heb je aan je grote vriend te danken. meneer de vooroordeler.
Nou dat het een stom topic is vind ik niet, want hij kon toch ook niet beter weten?!

Kijk die van mij is wel stom omdat ie dubbel is.. had dit helemaal niet gezien :S

Misschien waren het wél rascisten, weet ik veel.. ik ken die lui helemaal niet.. ik zie alleen een mp3, verder geen foto of kennis van die lui.. dus maar goed. De "echte" gabbers zullen het wel weten he, ik ben dat nog laaaaaaaang niet :-p
jeetje, lijkt me lullig zeg!! hebbie moeilijke huid, vette jeuk, EN lepra, dus geen nagels om te krabbe!!
ik denk dat je dan in een soort psychose raakt. door draaien kan ik niet whehehehe, wanrt er valt nix te doordraaien bij mij.
ik heb het nummertjuh wel gehoord jah.....shit..kutnummer man.
ik wil hem niet eens horen