Partyflock
 
­ Nederland
 
http://www.adformatie.nl/images/7087.mpg

DE omstreden reclame met die kabouters, die ze van de tv moesten halen :D jezus ik lig weer helemaal dubbel :)
 
moest die van tv dan??
Echt zonde!! Bolle ben!! freaks out!!
 
vinnem ook geweldig!!
 
nouja hij MOEST niet van de tv, maar ze hebben het toch maar gedaan, en nu heeft de RCC gezegt dat de klachten ongegrond zijn... maar volgens mij gooien ze hem niet meer terug :P dus dit linkje is de enigste kans om hem nog te zien :D
 
vaag dat ze m dan niet weer gaan uitzenden
Kende hem helemaal niet. En ik moet Art Director worden:D
k vond uhm bets wel duf eigenlijk....opgerijmt staat netjes .....kutkabouter allemaal
heel veel mesen hadden geklaagd, o.m. ouders die kinderen hadden die bang werden van die dwergen enzo. Dus toen heft Dutchtone maar besloten om m niet meer uit te zenden.
 
niet mokken maar dokke bolle ben freaks out !


jammer van de slechte kwaliteit :P
 
dit stond btw op fokzine

"De RCC heeft nu echter alle klachten over de reclamespot ongegrond verklaard. Over het spotje, waarin woedende kabouters een personenauto met een verbouwereerd echtpaar erin vernielen en aan het einde van het spotje zelfs overgieten met benzine, waren enkele honderden klachten binnengekomen.

Vooral lilliputters, bezorgde ouders en zedenmeesters (die de link naar de moord op Fortuyn trokken) klaagden. De RCC vindt echter dat het spotje niet in strijd is met de goede smaak: ‘Het optreden van de als kabouters verklede mensen is dermate vergezocht en zo duidelijk humoristisch bedoeld, dat voor het gemiddelde publiek, onder wie kinderen, duidelijk is dat iedere relatie met de werkelijkheid ontbreekt’. Ook zou het filmpje niet nodeloos kwetsend zijn voor kleine mensen of aanzetten tot geweld."
 
Artiest Elcol
Ik heb hem op video opgenomen...die reclame is echt kickuhh!! vooral int begin als die autow meej die paddo langskomt hahaha...LoL
 
moeten ze ook is met eenden maken
Voor degene die em nog willen zien..
http://www.adformatie.nl/campagnes/campagnes2002-18.html en dan kun je em zo downloaden! mzzl
en doe de groeten aan bolle ben
Yo, "freak out" man! Hij blijft goed ja.....whahaha!Enne kwetsend, mwoa ze doen er zelf aan mee dus dat zal wel loslopen.
 
haha hij is echt wel cetjus ofzo beetje jammer dat zehem van de buis hebben gehaald :(
Haha, ik kende hem ook nog niet, maar hij is wel humor :)
 
hij was wel gek ja jammer dat ie niet meer is
 
die ene lilliputter uit die reclame woont bij mij in de buurt, supersjinees kent hem misschien ook wel (want die sjinees woont bij mij in de buurt, misschien wist hij dat zelf niet eens) Laakkwartier toch supersjinees??
 
Sorry, maar ik vind er echt geen ene hol aan.
 
Hij is echt supervet man!! Whehehe, very ;d *EviL* ;d.