Partyflock
 
Forumonderwerp · 790564
­ Nederland
Hoi allemaal,
Ik zal me even voorstellen: ik ben Yvonne, 25 jaar en ben al jaren niet weg te slaan op de grotere (hardstyle)evenementen. Ik zit al een tijdje hier op het forum te neuzen en dacht mezelf eens aan te melden en een bijdrage te doen aangezien ik het spoor een beetje bijster ben.

Ik vroeg me af of meerdere meiden hier op het forum zich herkennen in mijn verhaal,
Ik ben namelijk niet echt iemand van langdurige relaties, ik houd het nooit lang uit en dat komt meestal door de types waarop ik val… zucht.
Je ziet ze vaak in clubs en discotheken staan, die echte “binken” waar elke meid op kwijlt, ow zo fout is het om op die figuren te vallen, maarja toch trap ik er telkens weer in en krijg er later weer spijt van aangezien het allemaal players zijn die je wel beloven trouw te zijn, maar na een tijdje je weer laten vallen als een baksteen als er weer eens een ander leuk meisje langs komt huppelen, waarna ze stoer tegenover hun maten vertellen dat jij ook op hun lijstje stond, ik gruw er van.
Mijn laatste relatie is nu 3 maanden geleden geweest en het heeft 2 maanden geduurd en weer was ik er kapot van dat het mij weer moest overkomen. De meeste mannen weten gewoon niet wat ze je aandoen. En dat is het punt nu net, de meeste..
Al sinds mijn 16e heb ik een goeie vriend tegen wie ik alles kan vertellen (nu dus al 9 jaar) en die me begrijpt. Op mijn 16e had ik nog geen 2 maanden verkering met hem en we waren als vrienden uit elkaar gegaan, het kon gewoon niet omdat we te ver van elkaar vandaan woonden om even op en neer te fiesten. Sindsdien is hij altijd mijn beste vriend gebleven door dik en dun en ik kan echt al mijn problemen bij hem kwijt. Dit klinkt raar misschien, maar als er problemen waren in de familie of met relaties, school en later werk dan was hij altijd de eerste die het wist. Zelfs mijn ouders en beste vriendin wisten het pas later, terwijl ik zeker weet dat de meeste eerst hun vriendin of ouders om raad vragen. Het ging zelfs zover dat als ik een probleem had in mijn relatie dat hij mij steunde en ik eerder bij hem aan kon kloppen dan bij mijn vriend en hij hielp me altijd. Laats hielp ie me nog doordat ie me vertelde dat ik gewoon met mijn toenmalige vriend moest praten en zeggen wat me dwars zat met hem en het hielp me echt want we waren weer vrolijk samen tot hij vreemd ging op zijn vakantie dan.
Maar het laatse jaar is onze band toch iets heftiger geworden, we hadden elkaar namelijk lange tijd niet gezien, maar we belden wel 4 tot soms wel 7x per week urenlang tot de ander bijna in slaap viel. Ik kwam hem tegen in Rotterdam tijdens het shoppen en we besloten samen te gaan winkelen, heel raar was het maar na een tijdje voelde het aan alsof ie mijn man was en ik kon amper van hem afblijven, het voelde zo vertrouwd. Ik liep constant vlak bij hem en duwde hem soms plagerig weg waarop hij weer moest glimlachen. Na het shoppen hebben we besloten elkaar maar vaker te gaan zien. En sindsdien ben ik telkens weer vrolijk als ik hem zie en kan ik helemaal mezelf zijn met hem zonder dat hij me vervelend begint te worden of aan me begint te ergeren, zelfs als ik een leuke kerel langs zie lopen en ik zeg hem dat hij er wel leuk uit ziet dan ergert ie zich niet en vraagt me juist waarom ik er niet op af ga, maar dat wil ik niet want ik ben met hem op dat moment en ik voel me zo prettig.
Maar als het dan weer op de latere uurtjes in het weekend is dan ga ik met mijn vrienden vaak weer uit en laat ik me weer verleiden door alles wat er rond loopt. En ook hij gaat zijn eigen gang, al doet hij het veel rustiger aan en dat terwijl hij doet vermoeden ook zo’n “bink” te zijn. Want de laatste tijd weet ie zich gewoon erg goed te kleden en hij ziet er gewoon goed uit, hij is knap en heeft een mooi sterk postuur. Toch is ie al een paar maanden vrijgezel na een relatie van meer dan een jaar. Dus je zou zeggen dat ik gewoon een relatie met hem moest beginnen maar daar heb ik gewoonweg nog nooit aan gedacht aangezien ik hem meer als een broer zag en als mijn beste vriend, mijn maatje. Tot 4 weken geleden dan.
Want 4 weken geleden ging ik met mijn beste vriendinnen op vakantie naar het zonnige Ibiza en ik had hem gezegd dat we maar beter niet konden bellen in de vakantie en dat ik hem erna alles zou vertellen. Hij zou in die tijd op mijn huis en hondje passen wat ik erg lief van hem vond, want hij woont niet echt in de buurt. Na die 2 weken vakantie had ik dus erg veel verhalen om hem te vertellen en in die 2 weken had ik hem al 100x willen bellen.
Toen ik thuis kwam met de taxi vanaf schiphol stond in elke vaas een verse bos bloemen en lag er een kaartje op de tafel met welkom thuis, hij had mijn post netjes opgestapeld en alles was netjes achter gelaten. Toen belde ik hem direct om hem te bedanken en alles te vertellen, hij zei dat ie eraan kwam met mijn hondje want hij had de dag vrij genomen.
Mijn hondje was helemaal blij me te zien en we zouden op het terras bij gaan kletsen want het was veel te lekker weer. Dus hij deed de deur van zijn BMW voor me open en mijn hondje sprong gelijk naar binnen en ging bij het voeteneind zitten, hij zei dat dat zijn plekje was als ze ergens naar toe gingen met de auto, hij liet hem vaak uit in het bos en is een paar keer met hem naar het strand geweest. Mijn hondje was dus flink verwend.
We hebben van 10 uur s’ochtends tot 2 uur s’nachts op het terras gezeten en aan een stuk doorgepraat en hij luisterde al die tijd aandachtig. Zelfs toen ik vertelde over mijn flirts werd ie niet eens boos of verdrietig en ik kon mijn hele verhaal bij hem kwijt. Die week hebben we nog veel gebeld want aan het einde van de week zou ik hem 4 weken niet meer zien aangezien hij naar Amerika op vakantie ging. In die week hebben we veel gepraat en het werd mij duidelijk dat hij toe was aan een langdurige relatie, hij is immers 28 en vind het tijd om maar eens serieus te worden. Hij was namelijk altijd al zoals mij: lang leve de lol en serieus worden we later wel, pas na meerdere relaties weet je precies wat goed voor je is. Maar nu onderhand begin ik het ook zat te worden.
Hij zit nu een week in Amerika en ik mis hem ontzettend en ben er nu pas achter dat ik serieus met hem verder wil, ik ben alleen bang het hem te vertellen.
Ik ben bang dat ie gaat denken dat ik hem bijna 10 jaar lang aan het lijntje heb gehouden, dat ik eerst korte relaties met andere jongens wilde voordat ik serieus met hem zou gaan.
Het is niet zo maar toch ban ik bang dat ie dat denkt, en ook ben ik bang dat hij me niet eens wil na al die tijd en na al mijn verhalen. Maar ik ben ook bang dat ie nu in Amerika een vrouw tegen komt waar hij serieus mee door gaat.
Wat moet ik doen? Hem bellen en misschien zijn vakantie verpesten waar ie al een jaar naar uit zat te kijken? Ik weet het niet…

Was ik 9 jaar geleden maar zo wijs bij hem te blijven, dan had ik al die shit niet mee hoeven te maken…maarja dat zie je pas achteraf

Iemand ooit hetzelfde meegemaakt? Of advies?
 
Ik denk dat jij jezelf in bescherming moet nemen tégen jezelf, ik zou, hoe moeilijk ook, even die muur om je heen zetten, en jezelf focussen op je exacte visie van de komende tijd!!!!

OP jouw leeftijd kan je je nou eenmaal niet gedragen als een klein kind in n snoepwinkeltje, dat alles wil hebben wat ze ziet.

Je moet jezelf dat echt aan gaan leren, en intensief!! want anders kwets je je partner Én je houd jezelf voor het lapje...

Misschien kun je met n professioneel iemand gaan praten?

succes, en laat anderen niet de dupe worden van jouw verlangens, impulsiviteit en wispelturigheid...

Madame
 
wil je dat vanavond ff voorlezen als ik niet kan slapen....
:cheer:
 
Sorry maar bij het lezen van je stuk tekst, ben ik na regel 5 in slaap gevallen :gaap: Wil je het in het kort ff samenvatten (dus binnen 5 regels en zonder alle extra onnodige informatie)
 
Sow wat een verhaal. Maar misschien is het verstandig om dit verhaal wat je hier getypt hebt aan hem te laten lezen? Hierin staat precies beschreven hoe jij je voelt enz..
En een vrouw ontmoeten op vakantie in Amerika? Oke het kan maar lijkt me heel sterk.. denk niet dat je op vakantie opzoek gaat naar je vrouw:s en al helemaal niet iemand die daar woont en waar je dus groot probleem met afstand bij zal krijgen. Laat hem daar lekker genieten! En praat hierover met hem zodra hij thuis is. Zo krijg je eindelijk duidelijkheid.. Wees ondertussen lief voor hem.. hij moet toch wel beetje doorhebben dat jij meer voor hem voelt of niet? Nou succes ermee! En gewoon eerlijk wezen.. dan weet jij waar je aan toe bent en komt het echt wel allemaal goed :) (F)
 
Klapstoel dank je voor de samenvatting (Y)


Hij zit nu een week in Amerika

Maar ik ben ook bang dat ie nu in Amerika een vrouw tegen komt waar hij serieus mee door gaat

Jah, dat denk ik ook jah, dat ie in een week tijd iemand tegenkomt waar ie serieus mee verder wil... :frusty:
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 1 juli 2005 om 15:59:
Jah, dat denk ik ook jah, dat ie in een week tijd iemand tegenkomt waar ie serieus mee verder wil...

Dat is toch wel 7 x 24 = 168 uur
168 x 60 = 10080 minuten
10080 x 60 = 604800 seconde

Ik zie best een kans dat hij een ander ontmoet 8)
laatste aanpassing
 
Volgens mij is die hele Yve hartstikke FAKE...
Vertel het hem hoe je je voelt.. Laat hem anders dit verhaal lezen.. :jaja:

Krop het niet op vertel hem hoe het in elkaar steekt.. nee heb je ja kun je krijgen :)

Succes (F)
 
Neuken:bloos:??
 
Als het tussen jullie al niet werkt omdat de afstand te groot is zal hij heus geen meisje daar gaan zoeken.. dan is de afstand nog groter dus..

Gewoon lekker tegen m vertellen wat je voelt.. Als ik het zo lees zit het er dik in dat ie jou ook wel een optie voor een relatie vind..

Zo niet is ie denk ik Gay..
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 1 juli 2005 om 16:06:
Volgens mij is die hele Yve hartstikke FAKE

Hoezo denk je dat??

Volgens mij heeft ze zich alleen maar aangemeld om advies te vragen..
Weetje wat ik mij afvraag?!


Hoe lang het haar heeft geduurt dit te typen. :/
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 1 juli 2005 om 16:02:
Dat is toch wel 7 x 24 = 168 uur
168 x 60 = 10080 minuten
10080 x 60 = 604800 seconde

Ik zie best een kans dat hij een ander ontmoet

Sjah, als je t zo bekijkt....


...dan denk ik ook wel dat dat moet lukken 8)

(F)
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 1 juli 2005 om 16:18:
Sjah, als je t zo bekijkt....


...dan denk ik ook wel dat dat moet lukken

Wat zitten wij als little_deviltjes toch weer op 1 lijn :lief:
 
nou Carlijn, behalve dat ze verder helemaal niets meer post, lijkt het me niet voor de hand liggend om je levensverhaal open en bloot op tafel te gooien bij een stel onbekenden...

sjah het ZOU kunnen, maar k geloof er niet echt in...

Jij hebt voor jezelf wél de drang tot je aangetrokken voelen tot anderen, als de partner er niet bij is, maar dat wil niet zeggen dat hij dat in the USA ook zou doen...

vertrouwen is een schaars goed maar tracht niet de hele arm te grijpen als slechts een hand wordt toegereikt...
MmeKannibale~ChaotPurSang citeer 1 juli 2005 15:54
Ik denk dat jij jezelf in bescherming moet nemen tégen jezelf, ik zou, hoe moeilijk ook, even die muur om je heen zetten, en jezelf focussen op je exacte visie van de komende tijd!!!!

OP jouw leeftijd kan je je nou eenmaal niet gedragen als een klein kind in n snoepwinkeltje, dat alles wil hebben wat ze ziet.

Je moet jezelf dat echt aan gaan leren, en intensief!! want anders kwets je je partner Én je houd jezelf voor het lapje...

Misschien kun je met n professioneel iemand gaan praten?

succes, en laat anderen niet de dupe worden van jouw verlangens, impulsiviteit en wispelturigheid...

Madame


Jij hebt het dus niet goed gelezen want dit heeft er niks mee te maken...:nee:

Ik denk dat jullie onbewust gek op elkaar zijn maar misschien allebei bang zijn voor dingen?

Maar goed zou het hem gewoon eerlijk vertellen wat je voor heb voelt dan weet je ook gelijk waar je aan toe bent...zal vast ook wel niet helemaal nieuw voor hem zijn;)

Maar goed omdat hij even op vakantie is naar Amerika ben je gelijk bang dat ie daar wat tegenkomt?

Zal wel een beetje meevallen toch...
Ik zou hem gewoon bellen en hoogste nemen of hij daar een meid heeft leren kennnen;)

Vertel gewoon eerlijk wat je voor hem voelt....en ik denk dat jou angsten niet terecht zijn:)

Succes ermee!!
 
wacht gewoon ff,
je wacht al 9 jaar, dus kunnen die 3 weken er ook nog wel bij lijkt me...
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 1 juli 2005 om 15:59:
Jah, dat denk ik ook jah, dat ie in een week tijd iemand tegenkomt waar ie serieus mee verder wil...

zeker niet alles goed gelezen :)

zou ik hem 4 weken niet meer zien aangezien hij naar Amerika op vakantie ging.

hij is 4 weken in amerika
 
bel hem...
 
Uitspraak van -Catwoman- op vrijdag 1 juli 2005 om 16:22:
hij is 4 weken in amerika

Dat is dus:
4x 7 = 28
28 x 24 = 672 uur
672 x 60 = 40320 minuten
40320 x 60 = 2419200 seconde

Nog meer kans op het vinden van een ander 8)
hele verhaal gelezen.. omfg.. (y) last van je vingers?

ik zou zeggen als hij thuis komt eerlijk vertellen wat je van hem vind en daarna.... heeeeele lange lekkere sex hebben samen :jaja:
laatste aanpassing
En goed de dingen die je gedaan hebt daar weet hij alles van af toch?

Jij kent hem al zolang....hoe reageerde hij altijd als je daarover met hem zat te praten?
Je weet vast ook wel op wat voor soort meisjes hij valt.

Je weet je kansen wel dus....;)
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 1 juli 2005 om 16:27:
Dat is dus:
4x 7 = 28
28 x 24 = 672 uur
672 x 60 = 40320 minuten
40320 x 60 = 2419200 seconde

Nog meer kans op het vinden van een ander

wat ben je ook een heerlijk kreng :kwijl:
 
Ik denk dat je 't 'm nog niet moet vertellen.

Je moet eerst goed bij jezelf te rade gaan of je echt wel op die manier om hem geeft. Je hebt verschillende verkeerde kerels ontmoet in het verleden, en hij is de enige die er altijd voor je was en je nooit heeft gekwetst, wat heel goed de reden kan zijn dat je jullie vriendschap nu met verliefdheid/liefde verward. Ik zeg niet dat je niet verliefd op hem kan zijn, maar dat je er wel goed over na moet denken of je gevoelens wel oprecht zijn, voordat je het met hem hierover hebt. Een goede vriendschap wordt al snel verward met verliefdheid, omdat diegene je goed laat voelen en je graag bij diegene bent. Stel nou dat jij, als je een serieuze relatie met hem begint, je realiseert dat je toch niet echt verliefd op hem bent maar gewoon verliefdheid verwarde met een ontzettend goede, intense vriendschap, dan heb je kan je beste maatje ooit kwijt te raken.

Dus ja, je moet het hem vertellen uiteindelijk, maar eerst zelf uitvissen wat je exact voelt, of 't allemaal oprecht is en niet is omdat hij de enige man is die er altijd voor je was als het mis ging...
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 1 juli 2005 om 16:20:
nou Carlijn, behalve dat ze verder helemaal niets meer post, lijkt het me niet voor de hand liggend om je levensverhaal open en bloot op tafel te gooien bij een stel onbekenden...

sjah het ZOU kunnen, maar k geloof er niet echt in...

Misschien is het juist fijn omdat deze mensen er ver vanaf staan en daarom een objectieve mening kunnen vormen...? Het is maar een gokje hoor... o:)
 
Uitspraak van Yve op vrijdag 1 juli 2005 om 15:39:
ik houd het nooit lang uit en dat komt meestal door de types waarop ik val… zucht.
Je ziet ze vaak in clubs en discotheken staan, die echte “binken” waar elke meid op kwijlt, ow zo fout is het om op die figuren te vallen, maarja toch trap ik er telkens weer in en krijg er later weer spijt van aangezien het allemaal players zijn die je wel beloven trouw te zijn, maar na een tijdje je weer laten vallen als een baksteen als er weer eens een ander leuk meisje langs komt huppelen

:yes:

wel n lang verhaal hoor!
Je moet eerst goed bij jezelf te rade gaan of je echt wel op die manier om hem geeft


Dit moet je in ieder geval zeker weten!!
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 1 juli 2005 om 16:30:
wat ben je ook een heerlijk kreng

8) Dank u dank u 8)

Mop :lief: je weet toch dat ik je lief vind en heus leuke kanten heb 8)
 
Ja, maar t is wel een partysite, met veel uiteenlopende persoonlijkheden, waarvan je nooit kunt zeggen hoe ze zullen reageren....misschien dat ze daarom niks meer post...

maar zoals ik al zei, ik kan er geen touw aan vastknopen, het zal speculeren blijven tot Yve uitsluitsel geeft...

in dat laatste geef k je gelijk, dat mensen beter pers dingen kunnen vertellen tegen onbekenden, dan tegen mensen die al weten hoe ze in elkaar zit, en dus vaak geen objectief oordeel kunnen vellen...
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 1 juli 2005 om 16:39:
, met veel uiteenlopende persoonlijkheden

Misschien is dat ook wel een reden.


Maar inderdaad, het zal speculeren blijven tot Yve ons verlost... ;)
hm dat is behoorlijk irritant idd :/ ik had het geluk dat ik zon bink wist vast te houden ;-)alweer 9 jaar nu (l)
je moet hem vertellen wat je voor hem voelt, en kijken of het wederzijds is, en bel hem op en zeg dat je hem mist :D
Succes :flower:
 
Niet moeilijker maken dan het is. Gewoon vertellen hoe je je voelt.
Anders krijg je echt zo'n ross en rachel verhaal
zow dit verhaal had je ook wel wat korter kunnen vertellen geloof iK!

ik zou gewoon bellen joh!
 
Mijn advies: gebruik alineas of hoe je dat ook mag schrijven. (Y)
 
Was ik 9 jaar geleden maar zo wijs bij hem te blijven, dan had ik al die shit niet mee hoeven te maken…maarja dat zie je pas achteraf

achteraf gelul bereik je niks meer mee dan zelfmedelijden..niet doen dus.
wat je wel kunt doen is het hem ná zijn vakantie vertellen..jammer, erg jammer als hij dan een ander heeft ontmoet..maar zijn vakantie verpesten is gewoon niet goed
Bellen:yes:
Jullie hebben n goeie basis opgebouwd voor n relatie en zo te horen heb je van je fouten geleerd.Zonder dat je t door had was Mr Right al die tijd al in je leven;)
Let him know how u feel!
Bedankt voor de reacties,
Ik heb nog niet gebeld maar ik wil het wel zo graag, ik mis hem echt enorm. Ik wil gewoon graag weten hoe het met hem gaat en wat ie allemaal heeft gedaan. Toen ik op vakantie was vond ik die 2 weken zonder met hem te praten al erg en nu zijn het er nog eens 4.
Wat is een maand lang...
Ik hou jullie wel op de hoogte
 
Je merkt het op zich wel aan kleine dingentjes of hij ook meer zit zitten of niet. Als hij het niet erg vind als je flirt hoeft het niet te zeggen dat hij het van binnen wel erg vind... maar het gewoon niet laat merken. Misschien denkt hij wel hetzelfde en wil hij je niet kwijt als vriendin.
Ik denk dat je gewoon wel nog 3 weken kan wachten, want wie kan hij nou in een maand ontmoeten in Amerika? En vast en zeker mist hij jou ook :jaja:!
Dus wanneer hij terug is gewoon iets leuks voor hem doen... nodig hem uit voor een etentje ofzo :)! En ja dan kan je het hem laten merken of vertellen... je merkt vanzelf wel aan hem hoe hij er over denkt...

En de mensen die hier zo kansloos reageren, niks van aantrekken ;)!
Succes en het komt vast wel goed, en zo niet, dan heb je toch een hele goede vriend voor het leven, net zo belangrijk! En stel dat hij niks wil, hij is zo'n goede vriend dat hij je heus niet zal laten vallen dan!

:D
Leuk verhaal :)

Ik zou hem dit topic laten lezen :jaja:

Succes ermee!
 
Wat :vaag:
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 1 juli 2005 om 15:49:
Gewoon voor hem gaan

idd gaat er voor voordat het te laat is meid!
Als hij iemand in amerika zou ontmoeten... weetje dat hij niets voelt... en als niet... kan je het altijd proberen:):D

Maar succes er mee:)
 
Uitspraak van Yve op vrijdag 1 juli 2005 om 15:39:
Ik ben namelijk niet echt iemand van langdurige relaties, ik houd het nooit lang uit en dat komt meestal door de types waarop ik val… zucht.

Mag ik vragen hoe je relatie met je vader was en is??
(F)
Hij heeft me net een mail gestuurd met foto's vanuit zijn hotel! Echt super lieve foto's.
Nu mis ik hem alleen maar meer, zal ik hem terug mailen en zeggen wat ik voor hem voel of nog even wachten?
Ik zou dat toch persoonlijk doen, niet via de mail :)
gewoon de link van dit forum mailen :jaja:
wow... en nu de samenvatting..
Uitspraak van -Catwoman- op woensdag 6 juli 2005 om 11:27:
gewoon de link van dit forum mailen

Lijkt mij ook een goeie!

Of hem bellen met de boodschap dat je graag na zijn vakantie met hem wilt kletsen!