Partyflock
 
­ Nederland
Q-Dancers,

In het jaar 2002 kan je elke twee weken een update van Q-dance verwachten!
Helemaal nu wij wekelijks te vinden zijn in de Hemkade hebben wij genoeg activiteiten waar we jullie van alles over kunnen vertellen.
We zijn druk bezig met een nieuwe Q-dance site, maar daar zullen we nog een paar weken op moeten wachten. Vanaf dat moment kan je in elk geval op www.Q-dance.nl terecht om alles over ons en onze feesten te weten te komen.

Q-BASE (every Saturday @ Hemkade 48)
OPENING 30-03-02

Wie weet het nog niet? De Hemkade gaat weer open...
Sinds de dag dat we het bericht eruit hebben gegooid worden we overspoeld met vragen wat er dan gaat gebeuren in Q-BASE. Er waren veel mensen die dachten dat er top 40 muziek gedraaid gaat worden..., Q-dance en top 40? Don’t think so!!!
Wat voor muziek gaat er dan wel gedraaid worden?
Een mix van alle muziekstromingen die wij door het hele land met onze evenementen vertegenwoordigen...
Dus...Trance, Techno, Classics en uiteraard onze goede eigen hardstyle sound.
Een echte dancetempel dus.
Welke DJ’s komen er draaien?
We gaan daar niets over vertellen...! Elke week een verassing, elke week weer topkwaliteit!

Als je nou zeker wil zijn dat je er bij de opening op 30 maart bij bent ga dan snel naar een Ticketbox outlet en haal daar je kaartje voor € 16,- ( ex fee.)
Als het uitverkocht is kan je ook voor de week daarna of die daarna een kaartje halen.
De Hemkade gaat van voor naar achter, van links naar rechts open, maar we laten maar 2500 mensen per keer binnen! Zorg dus dat je snel bent...

TEQNOLOGY 23-02-02

23 februari is het dan eindelijk zover...Q-dance doet zijn eerste pure techno feest!
De Heineken Music Hall is de place to be als je van beukende techno houdt. Zelf zullen we in de nacht van 23 feb weer bij de geluidstafel zitten om het volume flink op te schroeven en om iedereen te laten zien what party @ Q-dance is all about.

In de Techotalent room zullen de volgende DJ’s hun skills laten zien:
Dré Lastique, DJ Huibster, Boris Werner, Xanno Gallois, Cain Corso en DJ Optimus.
Voor degene die nog geen kaartje hebben is het te laat, want TeQnology is helaas al weer uitverkocht.



HOUSEQLASSICS 23-03-02

23 maart is het weer tijd voor HouseQlassics. Dit jaar gaat het oudste Q-dance feest nog twee keer plaatsvinden in de HMH. Zodra de Vechtsebanen klaar is met verbouwen, gaat HouseQlassics weer terug naar Utrecht.
Voor de aankomende HouseQlassics zien we het als uitdaging om van dit enige echte Classics evenement in Nederland weer de beste editie ooit te geven! De line-up ziet er als volgt uit...
CJ Bolland, Orlando Voorn, The Bountyhunter, The Prophet, Darkraver en ReQuez in de main. In area 2 laten Robin Albers, Angelo an Paul Jay hun beste oude platen horen.

Zorg ook voor dit evenement dat je er snel bij bent, want het gaat al weer erg hard. Er zijn maar 5000 kaarten te koop en HouseQlassics is altijd snel uitverkocht!

QLIMAX 06-04-02

En dan....het feest der feesten!!!
6 april, Thialf, Heerenveen. 10 uur lang knallen op een stampende hardstyle sound!
De line-up is al een tijdje bekend, die is ook te vinden op teletekst en op onze site.
Maar wat nog niet iedereen weet is wat “the Sound”nou eigenlijk inhoud. Het is het geluid van de vorige edities van Qlimax en van de de Qlubtempo avonden in Zaandam.
En dan een super goed bericht....Q-dance mag van de gemeente echt een stuk harder met het geluid dan op de vorige feesten in de Thialf!!! Voor ons was dit een voorwaarde, want wat is hardstyle zonder goed geluid?

De grote flyer van Qlimax is vanaf 15 februari verkrijgbaar. Dit keer is de flyer alleen heel anders dan normaal. Q-dance verspreidt 30.000 gratis CD’s door heel Nederland en op alle grote evenementen van Q-dance en ID&T. Op deze CD staan 4 van de beste hardstyle tracks van het afgelopen jaar! In de digipack waar de CD inzit vind je ook alle informatie over dit groots opgezette evenement! Zorg dat je er eentje krijgt...
Voor de grootste Qlimax ooit loopt de kaartverkoop al weer storm. Bij de vorige editie hebben veel Qlimax liefhebbers het feest helaas moeten missen omdat het 3 weken van te voren was uitverkocht. Zorg dat het je niet nog een keer overkomt...!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Het is belangrijk om te weten dat je de kaarten niet meer kan halen bij de Ticketservice, maar bij de Ticketbox!! Dit is voor jullie veel makkelijker, omdat de kaarten nu door heel Nederland te verkrijgen zijn. Overal waar je een staatslot kan halen kan je nu ook een kaartje voor een Q-dance evenement halen! Daarnaast kan je ook naar de Free Record Shop of naar de bekende platenzaak. Meer info op www.ticketbox.nl
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Over twee weken alles over het Qlubtempo “Hardstyle Weekend”
Wat 31 Mei & 1 Juni in de Heineken Music Hall plaats gaat vinden…..

Het afgelopen jaar hebben jullie zo nu en dan een Q-dance update van ons via de mail ontvangen. Dit email adres heb je een keer aan ons gegeven zodat wij jullie van onze evenementen op de hoogte kunnen houden. Als je geen mail van ons meer wilt ontvangen stuur dan een bericht naar unsubscribe@q-dance.nl
JAAAAAAAAh, lees die een na laatste alinea: 2 dagen Q-dance in HMH, super!!!! :bounce:
Een weekend lang hardstyle in de HMH? Da's niet verkeerd! Ik vind de HMH een lekkere lokatie en hardstyle, dat kan niet beter! Afgelopen Qlimax en Qlubtempo waren echt heel erg vet.
dat zou heel vet zijn,
ben benieuwd wat het gaat worden,
ik kan je wel zeggen, dat ik er ben,
heb me kaartje nog dus, :)

greetz mike b
Tjah dat wordt zekerz vet!!!!!!!!!!!
als Q-Promo krijg ik vast wel een vrijkaartje voor dat Hardstyle weekend :P

:bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
 
Jesus ik ben benieuwd wat dat weekend precies inhoudt maar ik ben van de party!!!!!!
 
ik weet alleen niet als ik van mama 2 dagen agter elkaar mag qnallen....?? wil anders iemand mij onder begleiding meenemen...??
er staat & toch niet t/m ?????

Gaat toch niet de hele tijd door? heheh hou ik never nooit niet vol :P
Pff, mietjes, niet volhouden????

Op mysteryland ga je ook lang door

En op Nature One Ook
was idd zeer goed bericht ja
 
wat denken jullie dat het weekend gaat inhouden?

ik denk zaterdag vanaf 14 uur starten tot 7 uur s'ochtends op zondag!
Ik kan alleen maar hopen!

Ik moest die zondag werken, maar ik heb gisteren alvast vrij gevraagd! hehehe
Zijn de kaarten voor q-base 30 maart nou eik al verkrijgbaar? Want op de site van ticketbox staat alleen Teq, HQ en Qlimax.