Partyflock
 
­ Nederland
 
Ik bedoel op een "Gabber-Party" hangt een hele andere sfeer dan op een "Trance-Party" . Hou jij meer van dat 'agressieve volkje' of meer van dat 'i-lov-u' volkje ... .
Het is mij bijvoorbeeld opgevallen dat als je bijv. in de vrouwen-plee die gesprekken luistert tussen die meiden dan gaat dat op hardstyle / hardcore feestjes alleen maar over; ..'en ik sla dat wijf op d'r bek ' etc. (althans vaak).
Maar op Techno feesten kan je gewoon met je soortgenoten lullen over vanalles en nog wat zonder ook maar raar aangekeken te worden en zo..
als ik begin te lullen wordt ik overal raar aangekeken................................ dus ik heb weinig vorkeur qua sfeer, alleen als je wil praten moet je vaak ff naar t wat rustigere gedeelte ofzo
 
Artiest Elcol
Hum....Qlimax: liepen alleen maar mensen rond die dachten dat ze het wel ff ginggen maken in thialf :S tering kutsfeer was daar..MoH-->project HC enz...gabbers onder elkaar altijd goede sfeer....mischien komt het omdat op "trance"enz feesten meer alle soorten publiek komen...p.s alles is uit eigen ervaring
Heb nooit zo,n last van aggresieve sfeer op Hardstyle feesten, komt misschien door mezelf. Als ik ook maar merk dat er IETS gebeurd loop ik gewoon een stukkie naar voren :)

Je hebt wel gelijk dat er op trance feesten idd een wat andere sfeer is dan op bijv. hardstyle/hardcore feesten. Maar of die sfeer beter te noemen is, ik weet het niet ...
 
invloed van soort drug- gebruik zal ook meetellen denk ik..
Ik denk (mag me corrigeren)dat er op hardcore feesten bijv. veel meer speed gebruikt wordt wat tot meer agressiviteit leidt. Op Trance feesten veel GHB / XTC ..tja 'love-drug'!
Pff, ja

Over het algemeen is een hardcore sfeer iets ehh, agressiefer denk ik, en een trance sfeer is meer een lekker GHB geil groepje

Maar ja, al die trance/hardhouse mensen slikken echt wel veel meer pillen dan mensen op een hardcore feest. Dat zie je echt wel, de meeste gabbers gaan veel verstandiger met drugs om volgens mij. Op hardhouse/trance feesten zie je echt zo ontzettend veel mensen naar de kanker zijn van GHB/Pillen.


Maar ehh, ff ontopic

Ik hou zeker wel meer van de gabbersfeer. Lekker beuken (maar geen agressie). Ik hou der niet van als ik op een feest loopt en iedereen is bezig met ze haar in model te doen. Lekker gaan en raggen :)
Doe mij maar een techno feest, iedereen lekker gezellig samen met de muziek. Leuk uitziende mensen. Nuchter en strakke mensen ongeveer gelijk.
 
Hardstyle feest: veel relaxe mensen en toch lekker beuQen :D
 
Gewoon Hakkuh!
gabber, hardstyle, techno of trance, als het maar relaxte mensen zijn.

als je per ongeluk tegen iemand aan stoot dat je niet gelijk zwaar rellen heb al zeg je gewoon sorry.
ik ben ook een voorstander van een streng deurbeleid met leeftijden, hoe je het went of keert, het zijn meestal de 16 jarige doorgesnoven pikkies wie agresief zijn. (niet altijd, weet ik ook wel)

awakenings was een relaxed feest, leuke mensen
Hardstyle is the best Dat deur beleid moet over al verbetert worden vooral in plaatselijke discotheken.
 
Waar ik kom over het algemeen wel een gezellige sfeer. Hardhouse en Hardtrance voornamelijk, maar binnenkort ff de GOAtrance verkennen! Lijkt me echt een megarelaxede sfeer!
Powerzone, Lexion sfeertje is perfect.. Mooie mensen, mooie kleren, mooie vrouwen:-P .. Maar ik moet zo nu en dan ook gewoon ffe beuken:-P

Het zino's sfeertje is ook wel heel relax.. Iedereen helemaal naar de klote.. En heel vaag volk
 
Ik hou van het Wij-Houden-Van-Elkaar-En-House sfeertje. Met iedereen een beetje lullen. iedereen aan de MDMA zeg maar! ;-)
 
2 ILOVETECHNO: Zino...2min lopen van mijn huis..:) haha je hebt gelijk iedereen heelemaal naar de klote..opgepomte gasten die alleen lopen en totaal nie meer weten wie of wat er aan de hand is vrouwuh die totaal..van de plaat zijn en nog meer waaaazig volk hehe wel relaxed "bijna" nooit ruzie en iedereen komt wel eens een vaag praatje maken..helaas kan ik nie zow vaak naar de after..:'(...maar zaterdag is ook elke week weer relaxed..maar de after heerst! ofnie..techno:p
 
Kwa mensen hou ik liever van een trance feest maar kwa muziek gewoon een vette gabber party.
Dus ik zoek een middenweg... Hardhouse feestje!
 
hardstyle feest!
voor mij is er geen andere muziek, en de sfeer is er ook volop leuk.
Tofste is nog wel dat als je ah stampen bent en je hebt het volop naar je zin, je ineens oogcontact hebt met een compleet vreemde, en die ff zn duim of zoiets opsteekt. Je wéét gewoon van elkaar, dat het helemaal geweldig is :-d
 
Multigroove sfeer ik vond em zwaar goed!
 
ik vind de sfeer pas goed als er niet te veel mensen stilstaan en gewoon iedereen uit z'n dakkie gaat....en dat kan op een hardcore of technofeest zijn.....maakt niets uit, als iedereen maar uit z'n dak gaat!!
2 InSomNiaC : Ben nog nooit zaterdag geweest.. hoorde dat ze daar dan oldschool draaien..

Maar het is zeker vet daar... Alleen zijn de mensen vaak niet zo spraakzaam enzo meer.. das wel weer jammer
 
Ik ben ook meer into hardhouse/hardstyle. Lekker feesten met een lekker knalmuziekje. Uiteraard biertje erbij, lekker uit je dak gaan. Sfeer is dan meestal ook wel lekker. Niet te agressief en ook niet te soft. Doen waar je zin in hebt. Ik vond de liveset van Qlubtempo erg strak trouwens. Op het eind gaattie ook nog echt knallen !
 
beste sfeer voor mijn gevoel was duidelijk DUTCH DIMENSION, trance energy sfeer is ook chill behalve dat heeeeeeee hoooooooo...
Ook concept was de sfeer relaxed maar dance valley sloeg alles!
Er gaat niks boven de ECHTE Awakenings sfeer.Heb die nu al een paar keer mogen meemaken en het is echt SUPER!!! 1 BIG HAPPY TECHNOFAMILY!

GREETZ!!
 
De beste sfeer was op dance valley 2001 t was me eerste feesie en wel t gaafste feest ooit gezellige sfeer dus ;) doei
 
2 ilovetechno zaterdag zino: trance/hardstyle/oldschool/hardcore van alles wat en iedereen vermaakt zich echt kickuh!!moet je een keer meegmaakt hebben :-)
TECHNO feest die sfeer gaat boven alles!!!! die mense zijn zo relaxed en daar heb je nog een beetje die sfeer van vroeger dat er bij iedere verandering in bas of ander soort verandering in muziek iedereen uit zn dak gaat. ik wil dit jaar zeker naar ILT!!!!!
Ik wil gewoon lekker uit mn plaat knallen op een hardstyle muziekje, en dat als je dan per ongeluk tegen iemand aan hakt, dat je die gast ff een handje ken geven ofzo, waarna je gewoon weer door rost.

Ik wil ook wel ff kwijt dat die heeee-hooo gasten de sfeer aanzienlijk verneuken, en als er een dj kut draait waardoor iedereen em uitfluit, dan moet ie niet denken dat ze fluiten omdat ie denkt dat goed bezig is. das ook klote.

Voor de rest moet iedereen lekker zn ding kunnen doen.
De sfeer op feessies vind ik wel heel belangrijk, als er zo'n agressieve sfeer hangt voel ik me niet op m'n gemak, geef mij maar feessies waar iedereen lekker vriendelijk tegen elkaar is en waar iedereen uit z'n dak gaat van de muziek en idd als je tegen iemand aan knalt dat je sorry zegt/ een hand geeft en weer verder feest....
Bellie snapt het :-)

Er gaat niks boven de echte Awake (GAS sfeer)
zowiezo vind ik dat de sfeer op Techno feesten super is altijd

Heb zelf het idee dat je op Techno feesten minder opgefokt gedrag ziet dan waar dan ook.

Maar ja ik vermaak me eik overal wel en maak me eige goeie sfeer. Soms zeggen mensen ja vet opgefokte sfeer en heb ik iets van huh %-) niks van gemerkt. Ik hoor ook nooit mensen die elkaar op hun bek willen slaan ofzo
nou ik weet niet of er op hardcore feesten minder geslikt word (DAMIEN!)
Maar de sfeer is op hardstyle feestjes enzo wel wat beter.
Maar ook wel vaak van die overdreven mensen :s
Ik stoor me niet aan de sfeer op hardcore feesten. En ik zie ook niet echt meer de agressiviteit in die feesten. Maar die is er wel.
Ach, ik vind het allebij goed.
Maar op niet-hardcore feestjes is het altijd love & peace.

kan er denk ik niets over zeggen
twijvel :)
Mixie 22 mei 2002 21:09
Bellie snapt het

Er gaat niks boven de echte Awake (GAS sfeer)

---------------------------
Vind een gaslucht nou niet bevorderlijk voor de conditie ;)

Maar de beste sfeer is hoe je die zelf maakt!
 
op hardcore feesten zijn het meestal de relgasten en die "nazi's" wie de boel lopen te verneuken de sfeer onder de gabbers zelf is altijd wel toppie nou komen die gasten bijna niet op trance feesten maarja daar kom ik ook nie dus zou eigenlijk nie weten hoe de sfeer daar nu is zal wel goed zijn
van dat agresieve hou ik helemaal NIET. geef mij dan maar het kleffe I love u sfeertje: GEWELDIG :-)
 
Een betere sfeer dan op Awakenings ben ik nog nooit tegen gekomen en volgens mij komt dat door de goeie organisatie en de muziek. Een agresieve sfeer kan ik echt niet tegen, dan ga ik liever naar huis maakt niet uit wat voor feest het is.
Lexion-sfeertje!!! Gewoon super blij :-)
Helaas, de Lex is niet meer... :cry:



Maar 1 juni Bigtime :bounce:
Hoop dat er daar iets te proeven valt van de Lex-sfeer...
Geef mijook maar een MDMA sfeertje! En het sfeertje bij de IBIZA EXXperience in de matrixx was ook toppie! het was echt niet mijn styl muziek maar ik heb me er zoooo goed vermaakt!
 
Funky Club SFeer....
lekker STYLISH en Happy.. Lekker Fonky en Gek. I love it!
en techno feesten zijn ook super.. meestal goeie saamhoorigheid.. like the crowd = 1 :-)
geef mij maar gewoon hardcore mensen op een hardcore feest en hardstyle mensen op een hardstyle feest, als ik naar een hardstyle feest ga dan ga ik oowk niet voor de muziek, misschien is dat het verschil.

maar geef mij de hardore maar, daar lopen oowk niet van die opgetutte meisjes ;D bij ..

en ik heb op hardcore feesten oowk vette gesprekken met meiden hoor .. en ik hoor bijna nooit dat iemand op ze bek wordt geramt .. misschien licht het aan mij maar ik heb al die ervaringen niet ..
 
Vrorig jaar Awake Festival, iedereen vrolijk, mooi weer en gek doen..........iedereen is gelijk en mag doen en laten wat ie wil.........das de leukste sfeer vind ik en die heb je met name op awakenings vind ik.
 
##Summy zei eerder: >>.. en ik hoor bijna nooit dat iemand op ze bek wordt geramt .. misschien licht het aan mij maar ik heb al die ervaringen niet ..>>>> ###

Mijn reactie>> Ik heb het dus 2 x meegemaakt. 1 x in op een klein feestje hier in Den Helder (Helter_Skelter) en 1x op M.O.H. . En die keren waren voor mij genoeg!!! Ik vind het gewoon een heel verschil met Techno-feesten. Komt ook omdat het publiek daar wat ouder is, dat schept ook een andere sfeer.
Goede Sfeer is belangrijk,

Zoals MOH 23-03 was echt Perfect...

En niet Zoals Hemkade :s
Ik hou van een goede sfeer - zoals al eerder is gezegd - een sfeer waarin je lekker met iedereen kan lullen en je elkaar gewoon een hand geeft als je iemand per ongeluk aanstoot... Helaas is die sfeer er niet altijd op hardcore feesten, maar zoals Alphen Terror al zegt, afgelopen MOH was perfect!
 
Artiest William Tech
Ik vind de "i-luv-u" sfeer echt ultiem op feesten! Dat agressieve speed-sfeertje vind ik maar bagger, feesten doe je om een leuke avond te hebben en niet om in de problemen van een ander terecht te komen.
Artiest {SHOWLIST artist 61069, 10100, 62386}
tja hardcorefeesten::: de muziek ruleert gewoon zwaar maar helaas de sfeer vaak niet al hoewel ik THUNDERDOME HMH een super feestje vond. En ga je paar maanden later naar Rebound zie je gig veel extreme rechtseh... en ja hoor na een tijd weer lekker rellen..... waar is dit goed voor ..ik denk persoonlijk dat het bij hardcore feesten grotendeels door de kleding komt... iedereen lonsdale en je hoort erbij nu nog kisteh aan broek opgerold enz enz dat hoeft van mij niet waarom allemaal hetzelfde kleding als we er toch gezeik over (kenneh) krijgeh ... op een hardstyle hzm trance :@ feesie is gewoon een supersfeer .... net als shockers gewoon helemaal top ... de sfeer ..heb de hardcore zeker gemist ... ik zou het vet vinden om een feest te hebbeh als shockers met dezelfde sfeer en dan hardcore maar dat is mogelijk volgens mij:(
Geef mij maar een gezellig sfeertje maar er moet ook worden geknalt :D Ik vind alles wel best vooral een feest in de HMH :D
Ik vind dat agressieve opgefokte sfeertje altijd wel lekker. Niet dat mensen de hele tijd tegen je aan lopen te zeuren met een enorme grijns. Maar gewoon dat je iemand een beuk op z´n harses kan geven als ie tegen je aanloopt, dan weet iedereen tenminste waar het op staat en blijft iedereen uit zijn doppen kijken waar hij loopt.
:P
 
nou koen das wel heel agressief nie eg nodig vind ik ben je wazig en dan moet je ook nog op gaan letten dat je niet tegen iemand aanloopt met 10.000 luitjes om je heen lijkt me lastig:D
 
Dah, natuurlijk een........I love everybody feessie !!!
Ja en? Hoe denk je dat het is als ik lekker wazig ben en 10.000 luitjes lopen met hun vage kop de hele tijd tegen mij aan. Das pas lastig!
Koenie...je bent wel eerlijk..

Ik hou toch meer van het 'samen' gevoel. Als je daar staat, de eerste tunes van een klepperplaat beginnen, iedereen juicht, iedereen kijkt elkaar met een smile aan. Dat maakt voor mij een feest goed...
hmmz ... ik hou et toch maar met het sfeertje wat op Multigroove hing 10 jaar terug .. Elementenstraat .., maar zo zal ik et wel never meer meemaken.