Partyflock
 
­ Nederland
gaan er toevallig nog mensen naar de documenta 11 in Kassel deze zomer??
 
sooow hoe zeg je?
Werkzaam bij Partyflock
ja kan je dat eten ?

is dat een feestjuh of wat is dat?
ok gevonden..


dit is de uitleg die ik op internet erover vond:

Voor het eerst werd een Afrikaan aangeduid als curator van een Documenta. Okwui Enwezor heeft samen met zijn team van mede-curatoren het openbaar proces van de Documenta 11 al in het voorjaar van 2001 opgestart. Er werden en worden platformen georganiseerd met zeer politieke onderwerpen. In Wenen ging het over Democratie als een onvoleindigd proces, in New Delhi was het onderwerp Experimenteren met Waarheid en ging het over de waarheidsprocessen en verzoening. Platform 3 vindt plaats in St. Lucia in november 2001 en behandelt Créolité and Creolization, Platform 4 tenslotte wordt gehouden in Lagos en draagt als titel Under Siege: Four African Cities. Freetown, Johannesburg, Kinshasa, Lagos. Dit programma kent zijn bekroning in Platform 5, de Documenta 11.
Het is duidelijk dat Enwezor een duidelijk verband ziet tussen kunst en politiek en dat hij zowel interdisciplinair als intercontinentaal denkt en handelt. Zijn Documenta zal wellicht veel meer op de toekomst gericht zijn dan die van zijn voorgangster Cathérine David, die in wezen op het einde van de twintigste eeuw was gefixeerd en vooral een retrospectief karakter had.
Hier en daar heeft Okwui Enwezor al laten aanvoelen in welke richting hij denkt en zijn tussenkomsten bijvoorbeeld in de tentoonstelling Authentic - Ex-centric in het kader van de Biënnale van Venetië 2001 waren interessant en verfrissend. Deze Documenta schept dan ook grote verwachtingen.
 
ow.. stuk duidelijker ineens :D
uhm..
hardstyle?
ow sorry ;)

dat is een super groote tentoonstelling in Kassel wordt 1 x in de 5 jaar gehouden.

het is best wel bekend duz ik dacht dat mensen het hier misschien oowk wel kenden.
als je nou ffies uitlegt wat voor tentoonstelling :)
 
ooowh op die fiets
nou summy, ik denk dat je alleen moet gaan