Partyflock
 
­ Nederland
 
kritivibes jah
haha of hoe schrijf je het?:P
weet iemand hier meer over??
want ik ga naar Kreta dit jaar :D:D

thx
(K)
 
critivibes if i am correct:)
 
Het is Kritivibes :P

Ennuh, het wordt op een afgelegen plaats gehouden, de Kriti Arena. Der rijden vanuit Hersonissos en Malia pendelbussen heen en weer.
Der werd een beetje de Trance Energy style gedraaid, maar het is er zeker wel gezellig ;)
 
2 Daan, hoevaak per week/maand wordt zo'n party gegeven?? Want ik zit ook in Chersonisos van 21 juli tot 3 augustus ofzo
Goeie , dat wil; ook wel weten :P
 
Euh, toen was het elke week ofzo, weet niet zeker, ben er maar 1x geweest :P

Ennuh, ik weet niet of die organisatie er nog is, maar als er nog Gold Fish feesten zijn, moeten jullie daar zeker naar toe gaan, das allemaal VEEL HARDER :D
 
uhm thx iig :)
dus als ik daar ben kom ik er vanzelf wel achter dan ofzo?:)
Kriti Vibes is helaas niet meer...
2 jaar geleden zijn ze overgenomen door een Griekse organisatie Kriti Arena... die feesten werden altijd één keer in de week gegeven... ik geloof op woensdag! Maar gewoon even rond vragen als je daar bent en dan weet je het zo...
3 jaar terug was ik op kreta, en toen ging het op het laatste moment niet door (kregen de mensen bij de bussen pas te horen). De vergunningen schenen helemaal niet in orde te zijn.
Verder kregen de mensen met een kaartje NIET hun geld terug, maar ze werden afgescheept met een flauw cd'tje :-(

Niet echt netjes dus allemaal :-(
 
ennuh, overdag lekker knallen op Star Beach :)
 
Hmmzz...
jammers dan
maar ach ik vermaak me toch wel hoor!:D:P
hehe
 
Je hebt in Hersonissos ook de It zitten :D
 
Ja, die kriti-arena is wel Ok, ik was er vorig jaar met namen als marco v, spider willem en johan gielen. Van de trance dus. Als je wil beuken moet je naar de NRG gaan. dat zit helemaal aan het begin van de boulevard (of aan het einde als je hotel aan de andere kant van chersonissos licht, flauw he?)
mikey thnx ik ga 17 juli heen
 
hebben jullie nog meer tips over goeie tenten in chersonissos?? die hoor ik dan wel graag ff jatoch
 
ehm, ik zou ff gaan voorzuipen in één van de engelse barretjes waar er heel erg veel van zijn. De maponabar, alias de negerinnehoerebar (vraag niet waarom) is een aanrader. Daarna kan je door naar de overkant naar de biobio (wel geinig). Ga vervolgens eens kijken in de veronicabar. Da's linksaf de zijstraat in bij de New York. Daar zitten een hoop nederlanders dus da's gezellig. Ben je gezegend met een blonde kop (zoals ik), ga dan ook eens ernaast kijken bij de scandinavische bar (alias de ZweedsehØerebärre). Hordes bezopen Zweedse en Noorse blondines die helemaal van god los zijn doen daar niet moeilijk over het vriendje dat nog in Zweden knäckebrod zit te eten. Erg leuk dat taaltje en voor twee flesjes cider zit je de hele avond gebakken.
Verder zou ik je nog aan kunnen raden om eens in de Aria te gaan kijken. Da's zo'n beetje de grootste discotheek daar denk ik en die is ook wel redelijk.
En overdag natuurlijk lekker chillen op star beach!
 
MIKEY> NRG is idd vette tent :)
mikey je bent de players bar vergeten ouwe. Ox daar waren wij 8en de enige nederlanders maar wel gezellig