Partyflock
 
­ Nederland
Hola ik ga me eiguh hier maar even voorstellen. aangezien ik nieuw ben op Partyflock. kzit al wel einge tijd op s2d maar wil nog meer mensjes leren kennen. ik ben dus 19 jaar bijna 20 en woon in Oss. mn hobbys zijn feesten ennuh...... nee eigenlijk alleen feesten dus. favo muziek is toch wel techno en hardstyle. 2 uitersten maar ik ben wat dat betreft wel een allrounder hoor. ik krijg in Juni mn diploma (toerisme. MTRO De Rooi Pannen, Tilburg) en ben dus hard op zoek naar een baan om het feesten te kunnen blijven betalen. meer weet ik ff niet te melden mocht je vragen hebben dan vraag t maar en ik geef wel een antwoord. rest mij nog te zeggen:
BE NAUGHTY AND ENJOY THE PARTY!!!!
GreetZ Coño!!!!
welkom sletje......;)
hoi
 
Morrie
 
krijgen we allemaal s2dérs hiero joh
veel plezier
60% van PF.nl is/was toch ook s2d'er?

:/
"60% van PF.nl is/was toch ook s2d'er?"

Of fransman blijkbaar :)
 
Welkom!
Dank julie wel allemaal voor jullie warm onthaal ennuh H@RDHOUSEFREAK niet meteen verklappen dat ik een sletje ben jongen heel oss weet t al maar niet heel .nl hoeft t te weten!!!!! nou kan ik niet meer florten met JLaDY!!! want die moet ik ech wel een keertje meeten!!!!
nou prettige avond allemaal en tot zienss he
 
Welkom en have fun
 
welkom :)
oh sorry cono, zal het niet meer doen ;), maar eh met Jlady komt wel goed een keer i guess.
ga je oowk naar Qlub Tempo Trouwens. ikke wel wordt echt wreed. vette line-up. zou zeggen haal nog een ticket bij de gratis plaatjes zaak (free record shop) ze hadden er gister nog 15 ofzo. hoor t nog wel
laters
gegroet
 
mi llamo Jordees, mucho gusto mijn jongen.