Partyflock
 
­ Nederland
 
Zaterdag in Harderwijk...

Waarom zouden die eppo's willen demonstreren? Zodat atrikel 1 van de grondwet wordt afgeschaft? :S
Ennuh, wedden dat het rellen wordt, want ik hoor hier in A'dam geruchten rondgaan dat ze die nazi's flink willen beuken...
 
ben geweest was weer lachen hoor hoe ze zich voor lul zetten net als in heerlen toen hahah
 
ja ach laat ze maar lekker ja toch
 
ja maar vind het wel lachen heb je die beelden gezien op tv hoe ze werden begeleid
Yo, Pim was nog geen uur dood of hiero in Den Haag waren de Nazies al in grote getalen opgerukt. Voor mij is dat nog steeds één groot vraagteken. Naizes zijn tegen homo's zover ik weet was Pimmetje er 1. Pim was tegen drugs, nou daar zijn de meeste ook niet vies van. En zo ken ik nog wel ff doorgaan. ze hebben weer een bel horen luiden (Pim had het over(tegen) buitenlanders) en ja hoor daar gaan ze met ze alle. Ik was het niet met Pim eens vind het wel erg dattie dood is, maar dit gun ik hem zeker niet een stel leeghoofden als aanhang.
 
extreem rechts is niet persé hetzelfde als een nazi.... maar wel net zo fout..

dus als je het mij vraagt: oprotten met die lui
 
oke word hier dus wel een beetje moe van de mensen die in den haag waren skinheads en geen nazi's....ken er namelijk zat die er zijn geweest.

een nazi/skinhead is anti-drugs dus weet niet hoe je er bij komt dat ze er niet vies van zijn

een skinhead is niet per definitie tegen joden een nazi wel

een skinhead hoeft niet rasistisch te zijn...

weet niet hoe jij zo een twee drie weet of iemand een nazi is of nie..maar we moeten nie zoals altijd weer iedereen over een kam scheren

maar goe wie ben ik om da te zegge
 
Ik moet wel zeggen dat in mijn gabbertijd dat die Skins op parties er ook behoorlijk extreem rechts uitzagen...
 
ja en skins kunnen idd rechts zijn ja maar ja net zo goed links..

enne extreem rechts hoeft nog nie meteen nazi te zijn..echte nazis zie je trouwens nie op gabberfeesies
 
enne gabber ben je nie voor even..gabber ben je voor je leven!
Even wat verduidelijking over skinheads en nazi's:

Een nazi is een aanhanger van het nationaal-socialisme: een politieke stroming die hier in Nederland niet eens mee bestaat volgens mij. NEP-nazies (en dat zijn degene die onze hardcore feesten verpesten) zijn weer een heel ander verhaal - zij zijn geen racist omdat ze daarachter staan, maar omdat ze het STOER vinden.

En over die kleding - In de jaren 70 had je de hippies enzo die lang haar hadden en in oude kleding etc... liepen. Toen ontstond er ook een beweging die zich daartegen wilde afzetten: namelijk de skinheads. Zij scheerden hun hoofd kaal en gingen expres in extra nette kleding lopen van merken als Lonsdale en Fred Perry, en luisterden naar muzieksoorten als Reggea, Ska en Oi. Ze waren absoluut niet extreem rechts of zoiets. Sterker nog, de eerste skinheads waren GEKLEURDE mensen, de skinhead scene bestond in het begin uit Engelse jeugd en immigranten uit Jamaica. Pas later kreeg je de 88-Skinheads, die dus WEL nazi waren, en meteen het hele imago van de skinhead-scene gingen bepalen, door met witte bretels en witte veters in hun kisten te gaan lopen. Sindsdien worden ook de kleding van Lonsdale en Fred Perry voor nazi-kleding aangezien, terwijl dat dus eigenlijk helemaal niet zo was.

Echte Nazi's zijn er in Nederland vrij weinig (wat wel blijkt op die zielige demonstraties)

Echte skinheads zijn er ook vrijwel niet, en die vind je al helemaal niet op hardcore-feesten (de meesten hebben een hekel aan gabbers), eerder op ska- en Oi-feesten.
Allemaal stumperds, als je ze met een groep tegenkomt hebben die zaadlozingen een ontzettende grote bek, maar in hun eentje, ho maar...

Gewoon de ME die lui totaal in puin laten meppen, dan doen ze wat nuttigs van me belastingcenten :D
Pfff word eg weer overdreven zeg,
tuurlijk zijn nazi's fout maar ja der zijn zoveel foute dinge hier in nederland...snap nie dah jullie je der soow over opwinden hoor...
ik heb liever 30 extreem rechtste in hardewijk, als 1000 van die gekke hoofddoekies hier in denhaag als hun weer wat te klage hebbe..
joh laat lekker iedereen zijn gang gaan, doen wij wel lekker normaal ja tog :vaag:
2 WHiTeJuNKie >> Je weet zelf gewoon echt niet wat je zegt he... want dat slaat echt nerges op, denk eerst es na voordat je van die onzin uitkraamt %)
Ik weet psies wat ik zeg h00r,

ik denk dat ik gewoon op een realistische manier over dat soort dingen nadenk...en dan moe je uiteraard die opmerking over die hoofdoekjes niet te letterlijk nemen...

maare ik heb naar mijn mening al weer veels teveel aandacht besteed aan dit soort stomme zeik discussies...
 
2 whitejunkie.

ik snap wat je bedoel en ik geef jou groot gelijk.
 
daar gaan we weer
weer een nutteloze topic...
In ieder geval zijn de junkies het met elkaar eens. :-D
 
*LOL* :D
Haha, inderdaad ja!
hehe ja heel grappig idd..

stelletje nono's..
2 gold:
Volgens mij wat jij bedoelt is een NEO-Nazi, en dat is toch wel ff heel wat anders dan een gewone Nazi. toch?
Oja nog ff iets:
Nazi's bestaan niet meer gelukkig, Neo-Nazi's zijn die kenkerlijers die geen fucking jeugd hebben gehad, en maar bij een groep willen horen.
En Neo-Nazi's hebben ook geen hekel aan Joden, alleen omdat Nazi's uit en rondt de 2e wereld oorlog hekel aan ze hadden, hebben de neo-nazi's tegenwoordig ook een hekel aan ze. Slaat nergens op, want de reden waarom ze toen werden afgemaakt is op dit moment zeker niet van de orde.
Zo zie je maar weer dat het mensen zijn met empty fucking heads!!!!!!!!!!En volgens mij helpt het echt niet om American History X te kijken, want op het einde wordt die gozer toch weer door een neger geQnalt, dus zien hun die film anders als dan wat wij zien. Maar laat ze idd maar Schindler's List kijken, that will fucking teach them.
 
Wie hierboven post is een aap! :D
WesZ> Ja, daar heb je gelijk in, waar ik 'nazi' zeg, moet eigenlijk 'neo-nazi' staan, want echte nazi's bestaan al zo'n halve eeuw niet meer...
 
eeen neonazi is het zelfde als een nazi alleen neo nazi is na de 2e wereld oorlog de denkbeelden e.d. zijn hetzelde
zo nie is het een nepperd
En laat het nou juist die nepperds zijn die hardcore feesten verneuken... want een 'echte' neo-nazi gaat echt niet naar een feest waar gekleurde DJs draaien, en noemt zich ook geen gabber (joods woords).
 
idd ensow is ut maar net
 
Artiest Elcol
-----
Waar hebben we het weer over..

Je word het toch niet eens..

Dit is een partysite.. Wat heeft dit met feesten te maken.. Helemaal nix.. wat lost het op.. Helemaal niets!!

Vecht het allemaal lekker uit in een ander forum..
dit is het actuele gedeelte van het forum waar je actuele dingen hoort te bespreken... en ik heb best het id dat dit een actueel onderwerp is, dus kun je er best over discussieren hier.
 
ben het wel met pred@tor eens eigenlijk...

enne volgens mij zijn we best met zijn allen eens dat nazis foute lui zijn...

d8 ik zo!!

(K)
waarom loopt iedereen te zeuren dat neo nazi's/ extreem rechtse geen hardcoe feessies moeten kiezen om dr mening te uiten
nu doen ze t dus netjes in een demonstratie is t nog niet goed!
 
die lui moeten hun mening helemaal niet uiten
 
oooow dus iedereen mag zijn mening uiten behalve extreem rechts..das ook nie helemaal eerlijk..als het op een normale manier gebeurt is het wel redelijk d8 ik zo..en idd wat linda zegt beter zo als op hardcorefeesies
alles wat extreem is is fout!! Extreem links net zo goed!! Maar jah, dat is MIJN mening!! Extreem rechts vind ik ook errug ziek hoor!! Zoals ze daar lopen te zwaaien met NAZIvlaggen uit de wo2, terwijl hun opas en omas hebben geleden in de oorlog!!!
how
niet alles wat extreem is is fout

ik ben ook extreem

extreem terror
En inderdaad had Pim zich als publieke homoseksueel omgedraaid in zijn graf. Hitler heeft honderdduizenden homoseksuelen de gaskamer ingejaagd, plus de dood van honderdduizenden normale NEDERLANDERS, om over het aantal Zigeuners, Joden, Polen en Russen nog maar te zwijgen.

homo's zijn toch ook normaal? :O
 
extreem geil :)
2 vrienden van mij (die veel van hardcore houden en er ontzettend van balen dat die lui elke keer de sfeer op feessies verpesten) deden ook mee bij de demonstratie...alleen dan liepen ze mee met de anti- natie partij..
anti-naTiE? willen ze onafhankelijk worden ofzo?
YOjo> Liepen er ook een anti-nazi partij bij dan? Waren die vrienden trouwens ook op Mayhem?
 
iedereen die een ander het licht in de ogen niet gunt (extreem links of extreem rechts) moet zich stilhouden vindik
2 Sabientje;
iedereen mag zn mening gewoon uiten, maar zodra je racistische dingen gaat lopen blaten overtreed je gewoon de wet. De grondwet zelfs, waar ik (en ik denk/hoop heel Nederland)het gewoon mee eens ben(/is.) En dat is nou net wat die luitjes allemaal doen.
 
ja alsof ik da nie weet....
je mag best protesteren zolang je nie i love hitler ofsow gaat roepen
Jamaar dat is nou net het probleem, die luitjes blaten maar raak, en dan blaten ze het ook racistische shit
k vond t maar typisch dat die gaste daar liepe met nazivlaggen terwijl de politie dr naast liep!!
FUCK ALLE NAZI'S JULLIE STELLEN GEEN FUCK VOOR ONDERSCHOOLDE KUTMENSEN EEN DAADWERKELIJKE SMET OP ONZE MULTI-CULTURELE SAMENLEVING. NAZI'S HEBBEN HET MEESTE GEMEEN MET MARROKANEN JE HEBT ER RUZIE MET EEN EN DE HELE POSSE KOMT GELIJK OP JE AF NOU BIJ DEZE "IK POEP OP JULLIE ALLEMAAL STELLETJE STAKKERS".
De award voor de meest zinvolle bijdrage gaat vandaag naar jou :S
sow kheb mah ff nie de meoite genomen om dat caps verslaafde bericht te lezen
maar ik geloof ook gelijk dat het ene zinvolle bijdrage is...

maar dr is altijd ene discussie over in hoeverre je de ene grondwet mag overtrden om de ander na te leven

als je zegt dat ze allemaal dr bek moeten dichthouwen omdat het te rascistisch is
is dat in principe gene vrijheid vam meningsuiting
(jah dat is simpel bekeken ik weet t, die wet is er alleen maar zodat er geen gevolgen voor je zijn als je je mening uit)

maar als je rascistische mening uit mag dit niet omdat je niet mag discrimineren ensow

ik heb er op zich geen problemen mee als die mensen dr meinign willen uiten
maar bedenk dan wel ene goede reden om te demonstreren