Partyflock
 
­ Nederland
Dit kreeg ik vandaag op me mail!!!

Ik zou dit maar eens ff goed lezen voordat je op een of andere linkse partij stemt!!!!

_______________________________________________

AAN HET HELE VOLK DEZE OPROEP EN TEVENS PAMFLET
> GAAT IN DUIZEND TALEN HET LAND IN.
>
> Arbeiders volk, rechts denkende, en verkeerd ingelichte linksdenkende of recht doorlopende mensen. PAS OP! Alles wat hieronder staat vermeld is uit zéér betrouwbare bronnen. Wel of geen voorstander van Pim Fortuyn, dit wil ik U niet onthouden. De dader Folkert van der Graaf (krijg mijn vingers bijna niet op mijn toetsen om deze naam te tikken) heeft nauwe banden met de politieke partij "Groen Links", vooral met de 4e man op de lijst van Paul Rosenmöller, genaamd Wijnand Duyvendak. Hij was lid van het Milieu Offensief tot 1999, Gesubsidieerd door de Nederlandse staat. Zijn praktijken bestonden uit het dwarsbomen van boeren, bij aanvraag van vergunningen voor verbouw en aanbouw van stallen. Op zijn site wordt ook de naam Wien van den Brink genoemd als nummer 20 op de lijst Pim Fortuyn! Hij ging steeds in beroep tegen de vergunning aanvraag van de boeren, en de buitensporige strenge milieuwetten die ingevoerd waren.
> Ze gaven hem ook vaak succes. 80% van de zaken won hij! Pim heeft zich publiekelijk uitgelaten dat hij de nertsenfokkers in Nederland terecht niets in de weg zal leggen als hij Premier van NL is. Deze extreme linkse Milieu en dieren activist, Folkert van der Graaf, heeft boeren gechanteerd voor bedragen van 50.000 gulden per keer nadat de subsidie was stopgezet. Hij deed dit in verschillende gevallen, nadat de subsidie was stop gezet en het Milieu offensief in geldnood kwam. Boeren die toch wilden uitbreiden heeft hij geld afgetroggeld met het argument dat hij zijn beroeps acties staakt na betaling. Milieu-offensief heeft nauwe banden met Milieu Defensie waarvan de directeur Wijnand Duyvendak is, NR.4 op de lijst van GroenLinks, Milieu-Defensie had met een aantal organisaties aankomende Zaterdag een grote manifestatie in Amsterdam om de lieve Nederlander over te halen vooral Links te stemmen. Lieve mensen; wij worden belazerd door de Haagse linkse kliek, en ze misbruiken onze belastingcenten voor hun perfide doelen.
> Wees niet blind, open de ogen en laat op 15 mei, of je het nu wel of niet met Pim eens bent, je stem horen op LPF om een gevaarlijke linkse oppositie af te remmen in al hun levensgevaarlijke doeleinden waar zij naar streven. Pim moest dood, Rosenmöller en de zijnen wilde dat. Weten jullie nog het debat, de gevaarlijke felheid van Rosenmöller tegen Pim. De woede uit de ogen van een gevaarlijke, onopgemerkte linkse milieu activist. De connecties met Moordenaar F van der G. De smerige krokodillentranen na de moord. chantage van boeren die het land economisch sterk moeten houden. Ik huiver en was geschrokken van deze bron. Dan nu, een stukje linkse media, nieuws: Barend en van Dorp en alle andere pers en media propaganda van de afgelopen decennia. Verkondigen, beweren, en motiveren de LPF om op te stappen met hun partij uit de politiek. Daar hoef je toch geen rechten voor gestudeerd te hebben om te weten wat voor MONOPOLY hier gespeeld wordt.
> De emotionele broer van Pim wordt herhaaldelijk in het nieuws gebracht, omdat de man heeft geroepen dat de LPF zich beter terug kan trekken. Dat is nou net wat men wil. Het is gewoon een vuige, en smerige gore, visuele cirkel die continu linksom draait. En wij als lief zacht, sociaal en democratisch werkvolk laten al deze gore smerige praktijken over ons uit kosten. Pim zag dit, Pim voelde dit, Pim wist dit. Pim wilde ons daar wakker voor maken. Daar schrok de enge linkse hoek van. Ho ho werd er geroepen Na het inzien van overvolle macht aan Pim zijn zijde. Dit moeten we remmen, maar hoe. Ik weet nog wel een fanatieke linkse activist Riep Wijnand Duyendak, en Paul smulde, en zei, neem maar contact op. En zo geschiedde het. Een Psycholoog die door de linkse media opgeroepen was om iets te vertellen over dit soort moorden, wist het domme volk er al weer bijna van te overtuigen dat de man overspannen was de laatste tijd. en we konden na het linkse gesprek al verkondigen dat de smerige moordenaar die aan het werkvolk overgelaten had moeten worden, terecht zou komen in de TBS kliniek. Geen haan die daar nog naar kraait. Het lijkt een film, het is een scenario die niemand kan bedenken, maar de realiteit is gebleken, Pim is er niet meer, die rust zacht bij zijn ouders. Maar wij hardwerkend volk, moeten nog lang mee in deze linkse bonte kermis.
> STA OP, en beteken iets voor de man die bijna een grote linkse dictator had verslagen, maar met ons belastinggeld om zeep is geholpen, ze komen droevig en professioneel over als echte acteurs dit betaamt. En daar staren wij met lede ogen, ons nog jaren blind aan. PAS OP!! U zeit gewaarschuwd, en discussies zullen oplaaien, want uit alle hoeken zaait men verderf. En de mens is angstig en gauw ongeloofwaardig, en deze briefmaker is fanatiek en spoort niet. Nou vergeet het maar, ook ik ben een van U. alleen ik wordt nog wel boos en ik durf ook mijn mening te uiten. En neem van mijn maar aan dat dit hierboven de realiteit is, want nogmaals Pim had hen voorzien maar kon zijn taken niet afmaken. dus rest ons nog dat ene kleine verantwoordelijksgevoel waar Pim altijd over sprak. Blijf niet zitten en stem massaal op LPF al is het maar uit noodweer.
> Waar deze brief ook terecht komt, stuur hem door naar iedereen in je adresboek laat hem ratelen in je printer, hang hem op ieder prikbord in het winkelcentrum. dit is mijn actie voor Pim. Omdat het waarheden zijn die mijn zijn toevertrouwd uit betrouwbare bron, en met dit soort bronnen kan ik niet stil zitten, want dan voel ik me schuldig, zéér schuldig. Pim ik ben er voor je. Dit deed je niet voor niks.
> RED DE DEMOCRATIE VAN DE ONDERGANG EN VOORKOM MOORDEN
> ZOALS DIE VAN 6 MEI
> PIM FORTUYN, R.I.P.
> AT YOUR SERVICE
'k Denk dat Rowan zou willen dat de bontjassen nep werden ofzo.... van die kunst-bont dingen. Probleem daar weer van is, dat de meeste kunstof weer uit de olie-industrie komt... ook zo'n leuke optie he? :)
Ik zou willen

Dat der geen 1 persoon

Zo ontzettend debiel is dat ie met bontjassen wil lopen. Ut schijnt een teken van macht te zijn. Lekker met je vachtje lopen.

Ik kots op zulke mensen.
idd

smerige snobs met zoon klotejas

ik trek mijn billen uit elkaar en schijt op snobs!
Ik vind dit verhaal bullshit, en vind 't het allerdomste om te stemmen op een dooie!!

Ik zie het als een stem kado doen aan een partij waarvan je hélemaal niet weet wat ze er mee gaan doen.

Als je dan zo graag rechts wil stemmen stem dan lekker vvd, dan weet je tenminste dat het het politici zijn...

Ik stem lekker D66...
Ik heb LN gestemd, die staan tenminste ergens voor, en hebben nog ervaring in de politiek, verders ben ik het totaal met xypzo eens.
 
ik geloof er niks van en stem op CP'86
Nakkie 15 mei 2002 19:07
Ik heb LN gestemd, die staan tenminste ergens voor, en hebben nog ervaring in de politiek, verders ben ik het totaal met xypzo eens.
-----
Wie dan? Fred Teeven?
 
Hoezo een partij die helemaal niet weten wat ze gaan doen??De meeste doen net alsof er een zootje achterlijken in LPF zitten!Dat zitten er niet!Ze zijn bijna allemaal hoogleraar,politicoloog etc. etc.
Okay,ze zijn nu een beetje instabiel.maar vind je het gek als zo'n lieverd als Pim word vermoord.
Verdiep je eerst 's in een partij voor je je mening geeft
Ik heb ook GroenLinks gestemd, en wordt ziek van dat soort verhaaltjes als waarmee het topic begonnen is... pure stemmingmakerij. En verder snap ik niet dat iedereen hier zo 'rechts' is, terwijl de linkse partijen (zoals Damien ook al zegt) toch het meest positief tegenover drugs staan. En ook nog eens tegenover sluitingstijden van discotheken e.d... (moet je voor de lol eens kijken wat partijen als het CDA daar over denken). Maar boven alles stem ik op GroenLinks omdat ik dieren/natuur-liefhebber ben, en iedereen kan zeggen wat ie wil, maar dat krijg je toch niet uit m'n kop...
*Pim4Ever* 15 mei 2002 19:15
Hoezo een partij die helemaal niet weten wat ze gaan doen??De meeste doen net alsof er een zootje achterlijken in LPF zitten!Dat zitten er niet!Ze zijn bijna allemaal hoogleraar,politicoloog etc. etc.
----

Ja, wien van de broek enzo :)

Diepgaant persoon

Zwaar christelijk
Wil dat heel nederland in rokken loopt
Vind het leuk om in een boerderij op zijn klompen te lopen
is voor de rest zo achtelijk als ik weet niet wat



Oftewel, misschien moet jij je is verdiepen is waar je op stemt
Wien van den Broek zat toch in LN, niet in LPF? Of vergis ik me nu...
Om precies 16:12 ging mijn stem uit naar LPF. :)
ben het wel met Damien eens...LPF bestaat uit een bijelkaar geraapt zooitje mensen met veeel te veel geld en macht in het bedrijfsleven. allemaal advocaten en projectontwikkelaars enzo!! JA LEKKER VOLK IS DAT!
 
Stemmen met motivatie is goed.
Stemmen uit frustratie/medelijden/respect is fout.

Klaar. Als je LPF stemt doe dat dan voor de agendapunten en niet uit respect voor Pim.
 
die van mij is ook al voor fortuyn geweest dus./............................
H(Q)ardhouze> Inderdaad, en bovendien mensen die ook nog eens machtswellustig en mediageil zijn!
 
H(Q)ARDHOUSE>>>> HELEMAAL MEE EEns!!!
Gold 15 mei 2002 19:41
Wien van den Broek zat toch in LN, niet in LPF? Of vergis ik me nu...

Op zijn site wordt ook de naam Wien van den Brink genoemd als nummer 20 op de lijst Pim Fortuyn!
Ok, ik had er weer eens overheen gelezen :)
ja maar zoals al eerder werd gezegd: iedere partij heeft zijn mindere personen!!
En dat de partij nu best instabiel is,vind je het gek na de dood van pim!!Daar moet je toch ook eerst ff normaal overheen komen??

Maar ja iedereen moet uiteindelijk zelf beslissen waar hij/zij op stemt....!!
 
Ik vind het echt niks dat CDA nu de meerderheid heeft! Krijgen we straks ook nog een rechtse coalitie met LPF!
Tuurlijk heeft elke partij instabiele mensen in hun lijst staan en tuurlijk is LPF instabiel vanwege de dood van Fortuyn, maar het is een feit dat de meeste personen op LPF geen er varing hebben.
Ik heb evengoed wel op ze gestemd hoor, maar eigenlijk verwacht ik er niet te veel van.
Mijn beweegreden om toch op zt te stemmen, is uit respect voor Pim en wat hij allemaal bereikt heeft in dit pleurislandje.
Scorpion, jij stemt dus vanwege het verleden, en niet vanwege de toekomst.
En je geeft ook nog is toe dat je niet veel ze verwacht.

Ik zeg verder niks
Het is meer uit protest vanwege de hedendaagse politiek.
En achteraf ben ik het er ook niet mee eens en heb ik me te veel laten leiden door emoties van andere. Ik weet het dat is niet goed te praten, maar toch.
8:15 ----> LPF Fortuyn gestemd ;-)

Niet uit medelijden maar om de goede punten die Pim had!!!!!!!
 
FLieRP
FLieRP
Oef, weer zo´n onzin kettingbrief die over de email het hele land wordt doorgestuurd. Uiteraard zonder bronvermelding, traceerbare schrijfer en met als afsluiting: "stuur dit aan iedereen door".

De gemiddelde PF´er zit volgens mij genoeg op Internet om te moeten weten dat dit soort berichten niet betrouwbaar zijn.
Nosfera7u 16 mei 2002 09:55
8:15 ----> LPF Fortuyn gestemd

Niet uit medelijden maar om de goede punten die Pim had!!!!!!!
--------

Goed dat je zegt HAD

Maak je je eigen stem al weer belachelijk

Ik ga toch ook niet op VVD stemmen omdat ze 8 jaar geleden zo'n goed programma hadden
 
Ik ben het volledig met Damien eens!

Punt.
2 Phantasia: Mensen die niet uit medelijden of eerbetoon stemmen op LPF kunnen daar hele goede redenen voor hebben. Dat ze een andere mening hebben maakt ze niet meteen tot onnadenkende mensen en zeker niet achterlijk.


Tsjee, dat ik het nog eens voor LPF-stemmers op zou nemen:)
 
Phantasia: Bedankt dat je me een onnadekend persoon vindt, maar voor mij zijn er genoeg redenen geweest om op LPF te stemmen en voor mij heeft de dood van Pim Fortuyn daar niks mee te maken.
 
Hoezo is het achterlijk als je op LPF stemt nu Pim dood is??Pim mag dan wel dood zijn,maar zijn ideeen leven nog hoor!En daar gaat het tenslotte om met verkiezingen:wat de plannen zijn van een partij!!!!!!!!!!
En er zijn trouwens weinig mensen die uit eerbetoon hebben gestemd want voor zijn dood stonden ze op 38 zetels (opiniepeilingen).Ze zijn duz gezakt hoorrrr.
 
Oké oké, ik ging een beetje te ver; I'm sorry.

Maar de mensen van LPF die nu nog over zijn, weten helemaal geen ruk van de politiek! Pim wilde die mensen weg hebben. Harry Mens zei dat degenen die eerst op Pim wilden stemmen, nu beter op CDA of VVD konden stemmen, want LPF stelt zonder Pim niks meer voor.
Wat is dan nog een goede reden om nog wel op LPF te stemmen?

Ik ben wel erg benieuwd hoe LPF het er nu vanaf gaat brengen...
Een goede reden om op LPF te stemmen is dat je het eens bent met de standpunten van Pim en dat je denkt dat LPF die het beste zal verdedigen de komende vier jaar.

Overigens ben ik het volledig met Harry Mens eens (ook al vind ik het een eikel) en verwacht ik dat we binnen niet al te lange tijd weer mogen stemmen.
Ik ben benieuwd hoe Balkenende dit allemaal gaat oplossen.
Ik denk dat dat allemaal niet zo moeilijk voor hem zal zijn. Hij zal bijna zeker Minister President worden van een coalitie van VVD, CDA en LPF. Dit zijn allemaal rechtse partijen dus een gezamelijk beleid zal makkelijker te maken zijn dan bijvoorbeeld bij het paarse kabinet.

Daarnaast staat CDA met VVD toch wel zo sterk dat ze de wat extremere puntjes van LPF makkelijk af kunnen zwakken.
Ja da's waar Koenie, maar nou is het de vraag hoe lang het stand gaat houden met LPF.
Ik heb sympathie voor ze dat ze door zijn gegaan en ik ben het ook wel eens met de meeste ideeen van ze.
Daarom heb ik er ook mede op gestemd.
Maar ik ben benieuwd of ze bij elkaar blijven en of ze de druk aankunne.
Want de meeste vonden het met Fortuyn wel makkelijk lekker in de luwte zittten, maar nu moeten ze toch meer naar de voorgrond treden en ik ben heel benieuwd hoe ze daar mee om gaan en of ze dat uberhaupt aan kunnen.
 
het komt allemaal wel goed hoor met LPF. echt
Oh, je bedoelt hoe Balkenende het op gaat lossen als LPF het verprutst in hun regeringsperiode. Mijn reply hierboven sloeg alleen op de kabinetsvorming.

Nou ik denk dat Balkenende he niet op kan lossen als LPF het in hun regerinsperiode verprutst. Ik denk dat het kabinet uit elkaar valt en dat er nieuwe vervroegde verkiezingen zullen plaatsvinden. En of Balkenende dat erg zal vinden betwijfel ik.
Balkenende lijkt op Harry Potter :P
Haha, dat klopt ja.

Alsof ie net uit de zondagsschool komt.
*Pim4Ever* 16 mei 2002 13:58
En er zijn trouwens weinig mensen die uit eerbetoon hebben gestemd want voor zijn dood stonden ze op 38 zetels (opiniepeilingen).
----------

Hoe vaak moet ik het nog zeggen, stemmen doe je niet alsof het een rouwkaart is, daarvoor leg je bloemen

Die man was goed, ook al was ik het niet met zijn ideeen heen


Maar laat maar, sommige mensen snappen nooit iets van politiek
 
amen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
2 Damien: daarom zeg ik ook, dat er weinig mensen uit eerbetoon hebben gestemd, want voor dat ie vermoord werd had ie meer stemmen dan na zijn dood.

Neej, ik vind ook niet dat je moet stemmen uit eerbetoon maar omdat je het met ze eens bent.

Snap je nou wat ik bedoel?
Als je het zelf maar snapt he daphne. :D
 
het maakt niet uit waar je op hebt gestemd of wat je reden was!als je het zelf maar weet!
Ik snap het

Maar toch klopt het niet

Want 99,9% van de mensen zou op pim hebben gestemd, en niet op de nummer 2

En aangezien pim niet meer der is, klopt het dan toch niet dat je op die party stemt
laat iederen lekker zelf bepalen wat ie stemt of het nou met gevoel is of met verstand.....ik heb geen eens kunnen stemmen omdat die gasten in denhaag een formuliertje kwijt waren..omdat ik in het buitenland woon....
 
2Damien: Ze waren het waarschijnlijk wel eens met de plannen van LPF.

Maar ja.Het zal verder allemaal wel.
Ik word echt zo ziek van dat eeuwige gezeik over 'condoleancestemmers'.
KENNEN JULLIE AL DIE 1,5 MILJOEN MENSEN DIE OP LPF GESTEMD HEBBEN?
Nee, dacht het niet he?
Dus hou kan je nou zeker weten om welke reden(en) zij op LPF gestemd hebben!
Ik zelf heb op LPF gestemd. Ten eerste om het programma, ten tweede omdat ik een signaal wil afgeven naar de andere partijen dat ze echt moeten veranderen, en ten derde op Pim uit respect.

2Damien: Bij elke partij worden de meeste stemmen uitgebracht op de nummer 1. Alleen bij VVD schijnt Zalm nogal veel voorkeursstemmen gekregen te hebben.