Partyflock
 
­ Nederland
 
Ik heb dus een kennis die homo is (nah hij zegt dan altijd dat ie bi is maar goed) ff 2 the point.... Hij gaat dus volgende week trouwen met zijn vriend na een relatie van denk zo'n 6 jaar. Ben er dus ook voor uitgenodigt en ik ben eiglijk best wel benieuwd naar hoe dat gaat lopen (ben nog nooit naar homo bruiloft geweest) is ook niet wat je vaak mee maakt dan ofzo. Maar ik vind het opzich wel erg leuk voor die 2, als zij er gelukkig mee worden :D....

Wat vind jij er nou van en zou jij naar zo'n bruiloft gaan?

(k)...
Tuurlijk zou ik ga, joh leuk toch om een keer mee te maken, en als hun van elkaar houden is dat toch mooi, ik zou geen reden kunnen bedenken om niet te gaan

(K)
uhmmmz - lijkt me vaag - hoe de ambtenaar van de burgerlijke stand dat gaat zeggen,maar goed, waarom zou je er niet heen gaan ? tis toch n kennis,
 
gewoon heengaan en anders doe je het voor hun ja toch
Ben tijd geleden in Delft met een stel vrienden naar een Gay Party geweest, zijn echt hele toffe lui en stel me bij zo'n bruiloft ook zo'n zelfde fleXe sfeer voor..
 
Ik ga er wel zeker heen ja. Na afloop houden ze ook nog een party das helemaal leuk. Hebben ze een zaal voor afgehuurd... Dat wordt dan wel gezellig!!...

(k)
Ja als het vrienden of kennissen zijn van me die ik zou kennen zou ik er zeker heengaan. en dan nog geen eens uit nieuwsgierigheid of zo, maar gewoon voor hun en de felicitaties.

en de gratizzz drank :D:D:D
Mijn oom is een fagget gelukkig zie ik hem nooit. Maar dat is dan ook echt een stinkdebiel. En ik weet niet wel of ik zou gaan, vind bruiloften net zoals verjaardagen. SCHRAAL dus.
Ik zou ook gaan, als je vrienden maar gelukkig zijn en ze nodigen je niets voor niets uit ja toch :) Gewoon gaan voor hun en het is denk ik vast wel gezelli :D
Waat gebeurt er met het gedeelte:
U mag nu de bruid kussen????

:D
 
Ik zou ook zeker gaan. Als het vrienden zijn vind ik dat je het niet kunt maken om weg te blijven. Ieder zn eigen keuze natuurlijk, maar ik zou niet kunnen wegblijven. Bovendien zal het wel een apart sfeertje zijn, zo'n homohuwelijk.

Have fun !!
 
ja,zal misschien een cutuurschok zijn,maar het zijn dustwee kennissen van je die die dag op hun eigenste benen richting stadhuis of kerk gaan,met degene die ze daar graag bij willen hebben om getuige te zijn van het fenomeen...trouwen.
daarbij zeg je ja tegen elkaar en wissel je ringen.
kledingkeus is misschien wat apart,maar normaal strijden de schoonmoeders om die titel.

moeder en ex-minnaars mogen een traantje laten en bruismeisjes mogen giegelen.

je gaat volkomen hetero weer weg.

alleen sommige dingen zijn wat aangepast; de bruid kussen;word u mag elkander kussen en ook de figuurtjes op de bruidstaart zien er uit als een tweeling.

ik heb er verschillende bijgewoond,maar nooit de overweging gemaakt om niet te gaan omdat ze van hetzelfde geslacht zijn.

de huwelijksnacht hoef je niet bij te wonen.
(meestal een opluchting bij de meeste bruidsparen)

veel plezier(k)
Werkzaam bij Partyflock
Het zijn toch je vrienden?

nou gaan dus, je zal ze eerder beledigen als je zonder goede reden weg blijft. Het enige dat kan gebeuren is dat je onwijs dronke word op het feestje erna :D
Mijn oom is ook homo, maar een paar maanden geleden is er kanker bij hem geconstateerd! En hij is ongeneeslijk ziek!
Hij had al 30 jaar een vriend en ze zijn toen uit pure noodzaak toch maar getrouwd(ze hadden nooit zin in al die poespas!) Ik mocht er niet bij zijn(het was heel besloten, alleen getuigen!) en dat vond ik echt heel erg!
Ik ben er best trots op dat ik een homo oom heb en ik wilde heel graag dat hij ging trouwen!
Toen ging hij eindelijk trouwen en ik mocht er niet bij zijn!

Dus als ik jou was zou ik het wel weten!

Veel plezier!
 
erg voor je Maggy, niet die bruiloft,maar dat je oom zo ziek is.

ja,als ze dat trouwen niet zagen zitten en het nu doen om hun zaken te moeten regelen is het meer een droeve zaak,dan een feestje.

begrijpelijk,maar wel heel erg.

sterkte de komende tijden!(k)
gewoon gaan

respect
Das idd klote voor je... maggy... :kusje2:

En waarom zou je niet gaan ?? Kicke tog dat ze dat doen??? T maakt niet uit of je homo bi of hetero bent... trouwen is aan iedereen laten zien dat je vreselijk veel van elkaar houd en graag voor altijd (als dat lukt) bij elkaar wil blijven... Das tog het mooiste van de wereld?? En als ze jou daar bij willen hebben is dat een hele eer lijkt me... en ook nog eens leuk als je dat nog nooit hebt meegemaakt...

Volgens mij issut in beginsel t zelfde als bij hetero's... tranen, lachen, stomme stukjes, lekker eten, feest muziek... lachen tog??? Dus, mooie kleren kopen(excuus om te winkelen hahaha) en lekker gaan!!!
Fijne dag!

en wat is die Shrek voor een figuur dan... da's er een voor een lege post en FLieRP, maar dat terzijde!!! Fijne dag!!!
Dank jullie wel!

Het gaat nu wel goed met hem hoor! Hij heeft medicijnen, wat de ziekte vertraagt!

Maar Katy-G, heel veel plezier en idd excuus om een leuke nieuwe outfit te kopen! ;)
gewoon lekker gaan!
ik ken ook heel veel homo's en ga ook vaak met ze uit is altijd gezellie en je verveelt geen seconden :):):)
Ik zou zeker weten wel gaan!!!
Het maakt toch helemaal niet uit of die nou met een vrouw of man gaat trouwen!
Als ze maar gelukkig zijn!!!

Maar heel veel plezier!!!
 
ben t helemaal eens met stuitertje
Gewoon gaan meid...lijkt me zelf ook wel een leuke nieuwe ervaring...mag ik mee???:P
 
Go & be merry! :)
als je een gay bar wilt bezoeken moet je voor trvestieten bij de lellebel zijn in a'dam en voor de homo barretjes in de mon-martre ook in a'dam, ik ga er 8 juni weer heen en je hoeft niet te denken dat je daar geen aandacht krijgt omdat ze homo zijn,want je krijgt super veel aandacht als meissie en tis ook echt heel gezellie!
iig veel plezier!
Voor juh vrienden hoor je er te zijn ongeacht....
Mijn ooms zijn ook getrouwd.
EN ja ik was er bij.
Wat maakt het nou uit? T zijn gewoon mensen :)
En het was nog leuk ook
xxxx
ben wel is bij een homo-huwelijk geweest, maar heb er zelf niet zoveel mee!!! je krijgt dan echt zo´n mannetje-vrouwtje effect!!!! je weet wel, de ene in t wit enzo! maar dat kan ook aan die personen gelegen hebben, hahaha!!!! maarja, vind bruiloften zo-ie-zo een beetje ouderwets, maar ok, ieder z´n ding!!! gewoon gaan dus!!!
2 Fairytale verklaar is nader????
 
ik ben zelf nog nooit op een homo huwlijk geweest.
maar als een van mijn vrienden zou trouwen met een vent zou ik zeker gaan het is een vriend van je dus waarom niet het zou onzin zijn als je niet zou gaan omdat het een homo is.
ookal ben je homo of bi een huwlijk is iets moois en word altijd anders gevierd dus gaan ;-)
 
Tuurlijk zou ik gaan, leuk!
Iedereen heeft het recht om te trouwen, homo of hetero!
Mijn mening...
Lijkt me zelfs super leuk, eens iets anders!
ik zou er niet langer over hoeven na te denken dan bij een hetero huwelijk

ben trouwens nog nooit op 1 van beide geweest
ken niet zoveel mensen die trouwen denk ik