Partyflock
 
­ Nederland
Dit kreeg ik vandaag op me mail!!!

Ik zou dit maar eens ff goed lezen voordat je op een of andere linkse partij stemt!!!!

_______________________________________________

AAN HET HELE VOLK DEZE OPROEP EN TEVENS PAMFLET
> GAAT IN DUIZEND TALEN HET LAND IN.
>
> Arbeiders volk, rechts denkende, en verkeerd ingelichte linksdenkende of recht doorlopende mensen. PAS OP! Alles wat hieronder staat vermeld is uit zéér betrouwbare bronnen. Wel of geen voorstander van Pim Fortuyn, dit wil ik U niet onthouden. De dader Folkert van der Graaf (krijg mijn vingers bijna niet op mijn toetsen om deze naam te tikken) heeft nauwe banden met de politieke partij "Groen Links", vooral met de 4e man op de lijst van Paul Rosenmöller, genaamd Wijnand Duyvendak. Hij was lid van het Milieu Offensief tot 1999, Gesubsidieerd door de Nederlandse staat. Zijn praktijken bestonden uit het dwarsbomen van boeren, bij aanvraag van vergunningen voor verbouw en aanbouw van stallen. Op zijn site wordt ook de naam Wien van den Brink genoemd als nummer 20 op de lijst Pim Fortuyn! Hij ging steeds in beroep tegen de vergunning aanvraag van de boeren, en de buitensporige strenge milieuwetten die ingevoerd waren.
> Ze gaven hem ook vaak succes. 80% van de zaken won hij! Pim heeft zich publiekelijk uitgelaten dat hij de nertsenfokkers in Nederland terecht niets in de weg zal leggen als hij Premier van NL is. Deze extreme linkse Milieu en dieren activist, Folkert van der Graaf, heeft boeren gechanteerd voor bedragen van 50.000 gulden per keer nadat de subsidie was stopgezet. Hij deed dit in verschillende gevallen, nadat de subsidie was stop gezet en het Milieu offensief in geldnood kwam. Boeren die toch wilden uitbreiden heeft hij geld afgetroggeld met het argument dat hij zijn beroeps acties staakt na betaling. Milieu-offensief heeft nauwe banden met Milieu Defensie waarvan de directeur Wijnand Duyvendak is, NR.4 op de lijst van GroenLinks, Milieu-Defensie had met een aantal organisaties aankomende Zaterdag een grote manifestatie in Amsterdam om de lieve Nederlander over te halen vooral Links te stemmen. Lieve mensen; wij worden belazerd door de Haagse linkse kliek, en ze misbruiken onze belastingcenten voor hun perfide doelen.
> Wees niet blind, open de ogen en laat op 15 mei, of je het nu wel of niet met Pim eens bent, je stem horen op LPF om een gevaarlijke linkse oppositie af te remmen in al hun levensgevaarlijke doeleinden waar zij naar streven. Pim moest dood, Rosenmöller en de zijnen wilde dat. Weten jullie nog het debat, de gevaarlijke felheid van Rosenmöller tegen Pim. De woede uit de ogen van een gevaarlijke, onopgemerkte linkse milieu activist. De connecties met Moordenaar F van der G. De smerige krokodillentranen na de moord. chantage van boeren die het land economisch sterk moeten houden. Ik huiver en was geschrokken van deze bron. Dan nu, een stukje linkse media, nieuws: Barend en van Dorp en alle andere pers en media propaganda van de afgelopen decennia. Verkondigen, beweren, en motiveren de LPF om op te stappen met hun partij uit de politiek. Daar hoef je toch geen rechten voor gestudeerd te hebben om te weten wat voor MONOPOLY hier gespeeld wordt.
> De emotionele broer van Pim wordt herhaaldelijk in het nieuws gebracht, omdat de man heeft geroepen dat de LPF zich beter terug kan trekken. Dat is nou net wat men wil. Het is gewoon een vuige, en smerige gore, visuele cirkel die continu linksom draait. En wij als lief zacht, sociaal en democratisch werkvolk laten al deze gore smerige praktijken over ons uit kosten. Pim zag dit, Pim voelde dit, Pim wist dit. Pim wilde ons daar wakker voor maken. Daar schrok de enge linkse hoek van. Ho ho werd er geroepen Na het inzien van overvolle macht aan Pim zijn zijde. Dit moeten we remmen, maar hoe. Ik weet nog wel een fanatieke linkse activist Riep Wijnand Duyendak, en Paul smulde, en zei, neem maar contact op. En zo geschiedde het. Een Psycholoog die door de linkse media opgeroepen was om iets te vertellen over dit soort moorden, wist het domme volk er al weer bijna van te overtuigen dat de man overspannen was de laatste tijd. en we konden na het linkse gesprek al verkondigen dat de smerige moordenaar die aan het werkvolk overgelaten had moeten worden, terecht zou komen in de TBS kliniek. Geen haan die daar nog naar kraait. Het lijkt een film, het is een scenario die niemand kan bedenken, maar de realiteit is gebleken, Pim is er niet meer, die rust zacht bij zijn ouders. Maar wij hardwerkend volk, moeten nog lang mee in deze linkse bonte kermis.
> STA OP, en beteken iets voor de man die bijna een grote linkse dictator had verslagen, maar met ons belastinggeld om zeep is geholpen, ze komen droevig en professioneel over als echte acteurs dit betaamt. En daar staren wij met lede ogen, ons nog jaren blind aan. PAS OP!! U zeit gewaarschuwd, en discussies zullen oplaaien, want uit alle hoeken zaait men verderf. En de mens is angstig en gauw ongeloofwaardig, en deze briefmaker is fanatiek en spoort niet. Nou vergeet het maar, ook ik ben een van U. alleen ik wordt nog wel boos en ik durf ook mijn mening te uiten. En neem van mijn maar aan dat dit hierboven de realiteit is, want nogmaals Pim had hen voorzien maar kon zijn taken niet afmaken. dus rest ons nog dat ene kleine verantwoordelijksgevoel waar Pim altijd over sprak. Blijf niet zitten en stem massaal op LPF al is het maar uit noodweer.
> Waar deze brief ook terecht komt, stuur hem door naar iedereen in je adresboek laat hem ratelen in je printer, hang hem op ieder prikbord in het winkelcentrum. dit is mijn actie voor Pim. Omdat het waarheden zijn die mijn zijn toevertrouwd uit betrouwbare bron, en met dit soort bronnen kan ik niet stil zitten, want dan voel ik me schuldig, zéér schuldig. Pim ik ben er voor je. Dit deed je niet voor niks.
> RED DE DEMOCRATIE VAN DE ONDERGANG EN VOORKOM MOORDEN
> ZOALS DIE VAN 6 MEI
> PIM FORTUYN, R.I.P.
> AT YOUR SERVICE
Zou mijn theorie dan toch kloppen?
 
jah en als ik zou kunnen stemmen zou ik nogsteeds op links stemmen thats just me :S
Ja maar San wie zegt, dat dit niet gewoon gelul is. no offence, voordat iedereen weer gaat zeiken
 
goh ja echt erg die politiek!
hoorde het vanochtend al voor een deel op de radio....
Nou ik stem lekker op PIM!! En dit zou toch wel heel goed kunnen kloppen!! Niet dan>???
dit is wel vrij apart ja...
wat wil je hiermee bereiken thundergirl??
 
k stem toch groenLINKS
 
was toch al van plan op pim te stemmen, ook voor t hele gebeuren, dit veranderd daar niks aan, maar is wel interessante info qua "nieuws"
sick hoor, maar vandaag de dag weet je niet meer wat wel en niet te geloven is!!! ik weet t niet hoor!! Maar idd wel sick!!!
Weeeeeeet je hoe fucking pissig ik over zulke verhaaltjes word

Wie dit gelooft is een kip zonder kop.


Als je vrijheid van democratie wil, moet je vooral zulke dingen verspreiden.
1: tuurlijk stemt folkert op groenlinks, want hij is milieu actievist
En ehh, logisch dat ze hem kennen, want hij deed fucking veel voor het milieu. Alleen jammer dat ie is doorgedraait

Wat die folkert altijd heeft gedaan is goed. Die vieze stink nertsen fokkerijen aanpakken. En die Wien van den Brink is ook een raar mannetje. Die heeft ook een poging tot moord op een milieu actievist. (geloof ik)

Dus ehh, denk allemaal na als een kip zonder kop.

Ga lekker je mening laten veranderen door dit verhaaltje
Wat ik hiermee wil bereiken??
Gewoon ik krijg dit op me mail gestuurd en het is zoals poekie zegt inderdaad erg interessant!!
Als het waar is is het toch wel belangrijk nieuws lijkt me!!!!
En ik stem lekker op groenlinks

Omdat ze de enige party in nederland zijn die eerlijk zijn over hun mening en niet een halve waarheid vertellen om zo de stemmen van het volk te krijgen
precies damien!
van wie kreeg je het op je mail gestuurd dan?


er worden tegenwoordig zooooooveel dingen doorgestuurd en doorgestuurd via de mail.

als het echt waaar was geweest was het allang luid en breed op het nieuws geweest hoor!
daar komt ook nog eens bij dat iedereen zun eigen mening heeft en dat die heus niet veranderd word door een of ander raar mailtje.
Je kunt die beesten beter kweken dan dat ze ergens uit de natuur worden geknuppeld.
Ja maar als het niet waar is, heb je onnodig voor commotie gezorgd.
Ik weet wel dat dat je bedoeling niet is en dat je iets wil laten zien van wat er nou weer aan de hand is, maar het kan zijn dat dit dus gewoon gelul is en dan heb je voor niets een discussie topic geopend. :P
hoe kom je daaaaar nou weer bij partyhardy!
" die beesten kweken " bedoel ik
partyhardy 15 mei 2002 16:35
Je kunt die beesten beter kweken dan dat ze ergens uit de natuur worden geknuppeld.
-----

Raar mannetje ben jij

Ik hoop dat ze jou in een hokje stoppen. Je elke dag mishandelen en bijna geen eten krijgen.
Want zo worden de meeste pelsdieren ook behandeld
Owja, en dan zijn ze meestal ondertussen ook nog proefkonijn voor het 1 en ander
to q-girl: Denk je nu echt dat als dit waar was dat het op de televisie zou komen? Wie denk je wie er bepaald wat er op het journaal wordt uitgezonden? Juist!
Ik heb mijn ogen gericht op Peter R. de Vries, die heeft al verklaard de politie niet te vertrouwen en gaat zelf op onderzoek uit.
2 psychotron: dus jij gelooft een stukje wat iemand toevallig in zun mailboxje heeft gekregen??

beeeeetje onnadenkend hoor
Nee, want ik heb een zelfde soort theorie al eerder verkondigd op dit forum. Dit werd me toen niet in dank afgenomen. (leuk fotootje trouwens)
 
Ik had eindelijk het idee dat er iemand was die mijn ergenissen begreep, en in een klap is dat verpest. Maar dat is voor mij nu juist een rede om op hem te stemmen, om te laten zien dat de politiek is moet veranderen. Maar wat ik jammer vind is dat veel mensen nu zeggen dat LPF niks meer voorstelt, misschien is dat zo maar je kan nu natuurlijk niet in een keer zeggen we laten Pim en zijn gedachtes achter ons (die er bijna voor zorgde dat zijn partij het groots zou worden in Nederland) en we gaan gewoon weer verder met die vergrijsde tweede kamer.

Stem op LPF!
ja en dat is ook wel te begrijpen vind je niet?
 
Wat nou in het nieuws gewees??Als je de kranten leest had je dat zelf ook kunnen zien!!!Dit is duz zo waar gewoon!!
Als je een beetje nadenkt dan weet je dat!
Thundergirl heeft gelijk!!!
maar goed.....ik hou erover op, heb namelijk geen zin meer in dezelfde discussie die ik weet niet hoe vaak al is gevoerd.

laat iedereen in ze waarde en laat iedereen stemmen waarop die wil stemmen!
 
jeetje wat maakt iedereen zich weer druk meteen! je hoeft er toch niet meteen heilig in te geloven als je wat leest, dat doe ik ook niet als er achterop een potje dagcreme staat dat mijn huid voor eeuwig 18 blijft!
gewoon ter info, ook al is het pittige info...zo agressief rteageren is toch niet nodig?!

het zonnetje schijnt mensen!:)
ben het helemaal met je eens poekie!

tis lekker weer en ut is alweer bijna weekend!
Nou als ik jou zo zie Poekie, geloof ik meteen wat er op dat potje dagcreme staat hoor...

Jezus wat een slijmbal ben ik....
Het zonnetje schijnt

En der is maar 1 moordenaar van pim, en dat is Folkert.

Dus waarom gaan al die domme redenen proberen groenlinks onderuit te halen????

:puke:
2 pim 4ever: Jij bent haar beste vriendin, dus dan zou ik ook zeggen dat ze gelijk had
 
en precies...in het nieuws/roddelsequi en kranten wordt ook steeds verkondigt dat de lpf niks meer voorstelt, maar iedereen die het een beetje heeft gevolgd, voor de dood van Pim, weet dat dat ook best wel meevalt, er zitten zat goeien tussen! en ook wat rotte appels ja, NET ALS IN IEDERE ANDERE PARTIJ!
De LPF is niks zonder Pim en hij zal ook nooit meer het zelfde worden.
De lijst draaide om Pim en de rest van de partij zat er maar een beetje bij.
 
Ik vind het mooi dat mensen op verschillende partijen stemmen! DAT vormt een coalitie, en juist om de combinatie van verschillende partijen in een coalitie draait t toch allemaal....zo komen zoveel mogelijk ideeen van verschillende mensen bijeen in een kamer....

pffff dat klinkt wel wijs zeg..
 
2Scorpio> mmm beetje kortzichtig? niet echt politieke programma's gevolgd zeker?

maakt niet uit ieder zijn mening;)
Ik ben niet kortzichtig hoor, maar een echt programma hebben ze nu niet meer echt, omdat niemand van hun echt weet wat ze er mee aan moeten.
Ik stem nog wel op LPF hoor, maar dat is eigenlijk meer, omdat ik een hekel heb aan de andere partijen
 
Ja dat vind ik ook wel een redelijke reden:)
Ze zijn nieuw, ik vind dat ze een kans moeten krijgen te laten zien wat ze kunnen!, teveel van pim's ideeen kunnen ze toch niet zomaar gaan afwijken:)
 
Ik begrijp niet dat als er weer is iets over Pim gepost wordt dat er sommige mensen er alles aan doen om Pim zwart te maken. Zijn jullie bang voor bepaalde ideen van hem of hebben jullie andere redenen om hem zwart te maken, want ik begrijp dat echt niet.
ehhhh damien volgens mij gaat folkert niet meer stemmen die gaat weg zitten rotten in een cel
Moet LPF nou 4 jaar lang gaan regeren met de mening die Pim had????

Pim is ook vaak zat van standpunt veranderd. Dus das een beetje dom om te zeggen
G-PULZY 15 mei 2002 16:56
ehhhh damien volgens mij gaat folkert niet meer stemmen die gaat weg zitten rotten in een cel
-------

Ehh, ja, geloof dat je in de bak ook nog wel stemrecht heb

En ehh, met stemmen op, bedoel ik dat hij zich aansluit bij groenlinks
 
2 partyknaller: wie wordt er in de eerste post nou zwart gemaakt :S
ik vind dat als je in de cel zit voor moord dat je dan geen recht heb, ja op de stoel
 
2 D-Licious: het gaat niet alleen over deze forum maar over al die forums. Ik merk gewoon dat er sommige mensen wel heel erg in de aanval gaan om Pim zwart te maken en een echte reden geven ze vaak niet.
 
2Damien:
ideeen moet je juist aanpassen aan de situaties en ontwikkelingen die zich voordoen:)
maar ze hebben vanuit mij gezien de juiste "start" ideeen;)
 
2 partyknaller: is ook niet helemaal waar maar goed.. nogsteeds vriendjuz :D
 
welbeschouwd zijn degenen die 't meest van pim's dood profiteren het CDA, de VVD en LN. Zal ik nu ook ff een mallotige theorie opstellen over hoe de kogel van rechts kwam?
 
2 D-Licious: Ik respecteer ieder zijn mening dus ik maak nooit ruzie.