Partyflock
 
­ Nederland
 
Zijn er hier mensen die werken op feesten en zo ja hoe kom je aan dat werk, ik zou best wel op feesten willen werken, maar weet echt niet waar ik het zoeken moet, heeft iemand tips of ideetjes voor mij???
 
ik sprak een wijffie op shockers die een beetje aan het fl;yeren was bij die id en t stand een vriend van mij stond bij dancevalley 8ter de bar en een vriendin van een vriend van mij liep met die peuken rond op shockers, ik zou dit ook allemaal wel willen doen dus als jullie wat weten hoor ikk het ook graag
 
Ik wil de pret niet drukken, maar volgens mij is ook hier een maandje of 2 geleden al een topic over geweest.
 
sorry arthur
 
het lijkt me zuigen ik bedoel jij moet werken terwijl anderem ensen feesten ghehehehe

ik heb wel een tijdje gewerkt als gogo danseres dat was wel tof en verdiend geloof ik ook beter dan achter de bar enzo
ik kan ook weleens op feesten werken en heb dit ook aleens gedaan maar ik feest toch liever zelf.. ik moet nu meestal alleen maar aan t einde wat spullen meenemen...
 
2 kamikaze: Maakt niet uit hoor. Ik heb nog ff gekeken of dat topic terug te vinden was, maar dat lukt niet. Weet het overigens ook niet helemaal voor 100% zeker.
Overigens werk ik ook wel eens op feesten. Verdient vrij slecht (ik wel in elk geval. 15 GULDEN p/u om precies te zijn). ALs je 22 bent, en het is nachtwerk, weekend, je kunt geen belasting terugvragen, enz. dan is dat niet bijzonder veel.
Ik doe het alleen op feesten waar ik niet als bezoeker heen wil, simpelweg omdat ik de muziek niet geweldig vindt, dus er het geld niet voor over heb. Dwz Trancefeesten enzo. Ik ga liever naar hardcorefeesten. Bij trancefeesten vind ik de muziek niet leuk genoeg om er die prijs voor te betalen.
Achter de bar is wel leuk werk, al moet je (afhankelijk van het feest) vaak wel keihard werken, terwijl er een rij van 2 meter loopt te kankeren dat het te duur is, sneller moet, dat ze het gratis of goedkoper willen, enz.
Garderobe en/of bonnenverkoop is sowieso klotewerk.
 
ja maar via wat werk je daar dan??
ik heb een paar keer in de jaarbeurs gewerkt tijdens 'feesten' , teweten; massive en 2x mega music dance eXperience.
verdiende (ik was 16-17) zo rond de F 15 per uur...en het is idd vrij hard werken achter de bar.
als 'inschenker' heb je het overigens een stuk lichter dan als 'uitgever' <-- die de drankjes daaadwerkelijk geven aan de k*nkerende menigte.

maar goed...tis gezellig & het is weer eens wat anders dan saai op kantoor he :D muziek valt best aan te horen
 
via Mise en Place, een "horecaprojectbureau", zoals ze zichzelf noemen. Dan moet je wel bij de afdeling "Events" zijn, de normale afdelingen hebben vooral werk in een net pak op chique feesten enzo. (Maar daar verdien je wel 2 piek per uur meer).
Voor werk in de jaarbeurs moet je bij Adecco zijn.
 
en daar moet je dan gewoon solliciteren ofzo en worden je reiskosten vergoed moet je er zelf heen etc vertel ff alles man kom op wees trots op je bijbaantjes!:D
 
ik ga binnenkort zelf flyers uitdelen op feesten
alleen t laatste uur
en je krijgt je kaartjes en
t-shirts en lampies en dat soort dingen
allemaal gratis
ik weet alleen nog dat ze mensen in
purmerent nodig hebben
Ik zat net in de bus achter mensen die gingen werken op Sensation bij de muntenkassa... Die hadden al het plan om hun ondergoed,zakken,sokken compleet vol te proppen met ID&T munten, zodat ze voortaan altijd gratis konden zuipen op ID&T feesten :).
 
2 MaRLoes: Waar regel je dat werk? Wil ik ook.

2 Kamikaze: Reiskosten worden in principe wel vergoed, bij grote feesten wordt vaak een bus geregeld, maar al je van je rijstijd 25% doorbetaald wordt, mag je blij zijn. Leuk dus, als je in Utrecht woont, en in Heerenveen of Groningen moet werken
Buitenlust leverde vorig jaar mensen voor MysteryLand, verder weet ik het niet, want ik werk daar nooit.
Zelf heb ik wel eens wat op- en afbouw werk gedaan op feesten, leuk werk maar je zet geen fuck van het feest (laatste uur ofzo).
 
Ah joh, kamikaze, hou jij het nou maar lekker bij van Holstein.....
 
wat joh ouwe schoenenverkoper
 
lekkere afwasser, McDonalds lijkt me ook wel wat voor jou....
 
Werken op feesten... Tsssssssss ;)

Persoonlijk zou ik het dus nooit doen. :)
Mise en place!

Maar das voor studenten.....

tis wel leuk, er zitten ook PF-ers bij Mise en das wel grappig als je ze tegenkomt op een feest aan de andere kant van de bar...scheelt gemiddeld zo'n 100euro of meer op een avondje!!!

Brammy Bedankt!!!!!
 
ik heb t via vrienden

ik werk met 3 vriendinnen dus das
best wel gezellig
 
mail id&t ofzo... weet k veel! iets anders als t openen van dit topic :)
Ik heb een tijdje voor Camel gewerkt, floorplans uitdelen bij de ingang. Was best relaxed, werken tot een uur of 2 en dan feesten, verdiende ongeveer 200 gulden op een avondje :-)
Maar helaas voor jou, ze hebben geen mensen meer nodig.
Ze zoeken ook vaak mensen bij die tentjes waar ze zonnebrillen etc. verkopen, moet je gewoon ff vragen aan die mensen die er staan te werken :-)
IK zou gewoon werken op feesten die ik nix vind zoals trance energie enzo,,gewoon die feesten waar geeen techno en hardsyle gedraaid word