Partyflock
 
­ Nederland
 
Nee,ik ben niet ongesteld!!!!!dat is het probleem niet!!

Ik wil graag naar meer feesten toe alleen hier komt het probleem:mn kameraden willen niet of hebben geen zin,je weet wel hoe dat gaat.
Hoe moet ik dat doen??
Iemand een oplossing??Ik hoor het wel
 
kijken naar andere mensen uit je omgeving die wel gaan en dat je feestmaten laten worden :)
 
ga ik wel met je mee:P,ik ga ook altijd alleen naar feesten.Of je spreek met een groepie van pf af is ook heel gezellig.

(K)ie madelief
Ken het probleem, ik heb er zelf ook last van.

In mijn eentje wil ik niet, dat lijkt mij niet leuk. PF'ers ken ik niet, dus dat lijkt me ook niet echt wat om daarmee af te spreken.
 
ik weet nog wel iemand die wel met je wil denk ik....Madelief heet ze, ze zit ook hier op pf. ;)
Ja en misschien worden jullie wel vriendjus :) Ga gezellig met z´n 2 -en ;) en wie weet bloeit er wel iets moois uit :) Greetzz Boef
 
jullie denken wel erg ver!!ha ha ha!!!!
Madelief,ga je altijd alleen naar feesten??Zou ik nooit doen,ik kom meestal wel bekende tegen maar ja dat kan je van tevoren niet weten.
 
He dit probleem ken sinds kort ik maar al te goed :(. Steeds meer vriendinnen willen niet meer stappen (1 is zwanger, ander heeft jaloers vriendje enz.).

Gevolg: moet het feesten opgeven. Maar dat wil ik niet!!!! Als er pf'ers zijn die met mij willen stappen, graag!!!!!!

2 Madelief: we wonen niet ver van elkaar, dus....

Kus, Daphne
 
je hebt het zelfde probleem als mij....
 
volgens mij ben ik gelukig niet de enige met het probleem,maar hoe los ik het nou op??
 
hahaha ja dan heb je zeker een probleem en ja problemen zijn er om op te lossen.
Alleen gaan is ook heel leuk hoor je leert namelijk dan eerder andere mensen kenen en dat is best leuk.
 
dat probleem HAD ik vorig jaar ff 'n periode...maar toen ben ik me gewoon gaan opdringen aan "vage bekenden" :D
En dan ontmoet je vanzelf wel steeeeds meer mensen op feesten :)

En als ik nu 's "alleen" naar 'n feest ga, dan is zijn er altijd wel bekenden die ik daar tegenkom, duzz ben ik toch nooit alleen ;)
 
Daar heb je gelijk in ja!
Ik vraag en kijk wel even rond want mn kameraden zitten liever met hun meisje thuis op de bank een soap te kijken in het WEEKEND!!!!
Dus menssen die ook alleen uitgaan,laat effe een berichtje achter.
oplossing is: ga naar alle PF meetings. Mijn groep heeft ook allemaal afgezegd voor qlubtempo 1 juni, maar ikke ga lekker toch. dacht eerst alleen maar heb al een paar pffers uit de buurt gevonden (die ik via meetings ken) waar ik nu mee ga. en aangezien er 279 pffers komen naar qlubtempo ben ikke zowiezo niet alleeen :D:D
 
nou dan spreken we toch gezellie wat af met z'n alle?
lekker alleen gaan :-)

je komt toch zoveel mensen tegen en vaak zie je dezelfde mensen op feesten.

Als je alleen gaat ben je ook niemand verantwoording schuldig en kan je doen en laten wat je wilt. Komen wanneer jij wilt, de dj zien die je wilt, weggaan wanneer je wilt wilt :-)

Ik vind het eik alleen maar voordelen hebben om alleen te gaan. Alleen tegenwoordig ken ik zooo veel mensen dat het af en toe zelfs teveel is.
Hahaha, Wilbert Ik heb af&toe het zelfde probleem hoor!!! Hier willen ze wel maar hebben de meeste geen geld om naar al die feesten te gaan!!!

Ik ga naar Sensation Black ook hier met een aantal PF-ers!!!! Moet morgen nog wel ff een kaartje halen!!
 
Dat zeg je nou wel dat als je alleen gaat zo kontakt heb,maar als je nie zo'n prater ben is dat best wel moeilijk om eerlijk te zijn.

Maar ik ga echt nei thuis zitten en maar wachten tot er iemand beld van ga je mee feesten,ga ik liever in mn eentje lekker stappen.is ook wel eng maar ja
2 Wilbert en :lief: madelief:

gaan jullie naar oxygene, q-base of qlubtempo? spreken we daar af op de meeting!!! PFFERS ZIJN 4-EVER FRIENDS
 
ha ha ha,wie weet!!!
Elwin,ik hoop dat je geluk hebt met het kaartje,want ze zijn volgens mij bijna allemaal uitverkocht.
 
wat zijn jullie toch allemaal toch weer lief:P
 
:bloos:
Ik ga ook vaak zat alleen hoor, en meet van te voren of op een feest, mijn vriendengroep is ook een btje zwaar aan het minderen qua stappen, maareh als ik wil stappen dan GA ik stappen.
2 Wilbert: morgenvroeg sta ik om 09.00uur bij de Ticketbox!!!!
 
En heb je je kaartje nog gekregen of waren ze op??
Hé Wilbert schijt aan de rest toch:)!! Dan ga je gewoon alleen. Doet ik ook (denk ik) met Impulz Outdoor!! De mensen met wie ik zou gaan hadden alleen maar praatjes, misschien dat er toch nog een paar meegaan, maar dat zie ik vanzelf wel. Daar heb k schijt aan! Ik ga toch wel:)!! Lekker beuke!!! :BOUNCE:
 
Ik was hier 5 jaar geleden ook de enigste die naar feesten ging en ik hoorde iedereen zeggen: feesten zijn zo uncool en pillen zijn slecht! En dan kom je ze ineens nu de hype is toegeslagen tegen op feesten :S
 
Ja,Alias daar heb je gelijk in!!!
Ga je zaterdag of zondag nog naar Starlight??
 
aaaaaaaaaa bah ik wil een blinddat hehehehehe
neeen niet om er mee te vozen maar om dat het geinig is om te doen :)

zullen we groepsdaten???

uhm wat had ik ook alweer dit komende weekend
na na na na nananana mijn kameraden willen ALTIJDDDD met mij meej,...denk dat ze je gewoon niet erg aardig vinden......kut voor je man
 
ze willen soms wel mee maar die gasten hebben NOOIT geld!!E wat jij zegt slaat ook negens op!
ik ken het probleem ook wel hoor..... mijn maten hebben dus echt helemaal nooit geld die ene keer Trance Energy en Qontact kon er nog net af maar meer ook niet... ik probeer altijd te zorgen dat er in ieder geval 1 mee gaat.... ook kom ik mijn zus tegen op die feesten (op 1 na) dus das ook leuk.... en trouwens de mensen hier op pf zijn ook errug gezellig :D
Hey Wilbert,
Zaterdag niet in iedergeval dan gaat k feesje vieren in Zaandam(6). Hardstyle in de Q-BASE dus...:)
K gaat dan met Househof en Stokkie > :BOUNCE::BOUNCE::BOUNCE: Wordt zeker lache! Misschien dat k je zondag zie...?
Hey, ik doe het niet vaak maaruh alleen stappuh heeft soms wel wat! Der is wel een tijdje geweest dat ik het wel vaak zo deed!!! Dan ging ik gwoon alleen naar de Escape op zondag avond ofzo!!! Niemand had tijd of zin om op zondag te stappen terwijl het dan juist errug gaaf is!!!Je hoeft bv nooit naar het gezeik te luisteren van anderen dat ze er bv niks aan vinden of moe zijn enz....!
+ Dat je kan gaan en staan waar je wilt na bv de afloop van het feest...!
Maaruh met een goeie maat of leuke vriendin is ook errug gezellie hoor
 
dit probleem treed dus op naarmate je ouder word je vrienden worden dus ook ouder en krijgen een vriendin... Alleen gaan zou ik ook niet doen en ook niet met mensen waarmee je het niet naar je zin hebt... Spreek gewoon af op pf met mensen en ga daar mee dat lijjkt mij de beste oplossing.
Maar je moet er toch aan toegeven dat het allemaal minder wordt groepen vallen nu eenmaal uit elkaar en vroeg of laat zsta je er altijd alleen voor.
Daarom ben ik blij dat ik nog altijd met me jongere broetrtje ken gaan stappen
maar als je gewoon naar de pf meeting komt en je lult met wat mensen dan heb je zo weer feestgangers erbij jatoch je moet er niet een al te groot probleem van maken lijkt mij
Ga nooit alleen ik ging ook een keer alleen omdat ik probeerde het weer aan tekrijgen met mijn ex maar inplaats daarvan werd het een ramp en ik heb me nog nooit zo alleen gevoelt enne ik heb ook nooit zo'n lange klote verrotte eenzamen nacht gehad. Niemand van mijn vrienden waren er en ik kon ook niet naar huis (taxi was 100 euro en dat had ik niet) maarja dit is ook wel een geval wat je nooit wilt mee maken. Ik zou het niet doen heb er geen goede ervaring mee. Je kan beter afspreken met iemand van PF voordat je naar een feest gaat (meeting op het station ofzo) sta je ook niet in je 1tje in de rij en dan naar een meeting gaan dat is altijd erg gezellig.
 
Wilbert, als je een keer met mij meewil moet je het gewoon ff zeggen. Is altijd goed :)
 
Ligt Nijkerk in de buurt van Nijmegen ? ;)

Ik ben hier ook de enige die graag gaat feesten geloof ik. MatriXX is goed vertoeven, maar party's blijven beter. Dus als er gezellig volk uit de buurt van Nijmegen gaat feesten, laat maar horen :)
 
Nee,Nijkerk ligt niet echt in de buurt van Nijmegen,Nijkerk ligt naast Amersfoort.

Trippy> We spreken elkaar nog wel en dan spreken we wel een keertje af,oke?
 
In de buurt van Heemskerruk nog wat!?
 
whehehe... Real Bitch you are mean...

i like it :devil: