Partyflock
 
­ Nederland
ja nu weten jullie het ook weer !

die kakkerlakken hebben alleen maar commentaar op Ajacieden gehad en nu doen ze het zelf over in hun eigen stad.


en ga nou niet lopen roepen dit was anders NEE DIT IS PRECIES HETZELFDE ZOALS HET IN AMSTERDAM GEBEURDE !
Jeff, provoceer nie zo,


klein opdondertje! :)
hij heeft gelijk.......................................
ja boef, weet ik maar als de joden het doen staat heel PF op zijn kop
Het is inderdaad hetzelfde als bij Ajax.
Het begon ook weer met een paar sukkels die zo nodig naar de politie moeten gooien.
ME er bij en het loopt weer uit de hand.
Heel triest , was daarvoor echt wel een feest op de Coolsingel.
Als we alles nu gewoon vergeten wat er is gebeurd tussen Ajax en feyenoord en gewoon samen normaal kunnen doen, lijkt me veel beter
Wat weet jij ervan dan Jeffrey? Was je erbij nee toch zeker?! Ik weet niet hoe het in Amsterdam is verlopen, maar op zekers dat wat er gisteren is gebeurt geen kanker met Feyenoord te maken heeft. Ten eerste was het de ME die begon met uitlokken (zoals altijd) en ten tweede waren het amper Feyenoorders die bij die rellen betrokken waren, maar voornamelijk Marokkanen, Turken en van die gelegenheidsrelschoppertejs die nog nooit in de Kuip zijn geweest. Nogmaals, ik weet niet hoe het in Amsterdam is gegaan, maar dit is het verhaal vanuit Rotterdam
 
Die gasten die relschoppen misbruiken de term: SUPPORTER :\
Dat ben ik niet met je eens. Die gastjes van gisteren wel, maar het grootste deel van de echte harde kern is wel zeker supporter. In goede en slechte tijden staan die achter hun club en met of zonder rellen, het blijven supporters. Hierin maak ik trouwens geen onderscheid per club, of het nou gaat om Ajax, Feyenoord of noem maar op, de meest trouwe supporters bestaan gewoon uit de de harde kern met daarbij de hooligans.
Heb er nog niet zoveel over gelezen, maar het zal wel meer te maken hebben met randgebeuren dan met voetbal.

We worden toch altijd in een kwaad daglicht gesteld. Dat moge nu wel duidelijk zijn.

Wat er in Amsterdam gebeurde was gewoon verdiend. Een huldiging hoort op het Leidseplein of in het centrum, niet op een parkeerplaats.
wat zondag in Amsterdam is gebeurd, waren ook geen supporters. Want je mag je geen supporter noemen als je gaat rellen naar mijn mening.
 
Juist Mixie, dat bedoelde ik nou :)
Oké, hierbij een verslag van het gebeuren in Amsterdam zondag:

NEC - A.F.C. AJAX / Huldiging Leidse

Na een zeer korte nachtrust in een hotelkamer in Nijmegen met elf man werd door enkelen besloten om eerst even wat te gaan eten in het hotel. Dit bleek achteraf niet zo'n goed idee, want 8 namen plaats een de eettafel en konden vervolgens een rekening van 80 Euro incasseren voor een paar broodjes, want veel zin om te eten was er niet. Even later werd besloten om allemaal terug te gaan naar Amsterdam (Rembrandt's en Leidse) om aldaar de ontwikkelingen te volgen van Ajax. Op het moment dat een gedeelte al onderweg terug was en sommigen op het punt stonden om weg te gaan, kregen we nog wel het nieuws dat supporters van andere kampen onderweg zouden zijn richting Nijmegen. Het was echter al te laat daarvoor en dus werd de trein en auto gepakt door de laatste aanwezigen.
Op het station aangekomen zagen we dat diverse mensen aangesproken werden en pas na goede screening doormochten. Wij liepen echter in zeer kleine groepjes en waren onderweg naar Amsterdam. Op het station was wel allemaal politie aanwezig, waaronder verrassend veel Amsterdamse politie om Ajacieden terug te sturen. Ze kijken daarom nogal vreemd op toen ze doorhadden dat wij juist onderweg waren naar Amsterdam.
Op dat moment werden we ook door onze eigen persfotograaf gemeld dat ook een groot deel Amsterdamse politie aanwezig was rondom het stadion van NEC en konden we niet anders concluderen dat de weg richting Amsterdam de beste was, al bleven daarvoor wel een aantal losse kaarten ongebruikt. We hadden sowieso besloten om solidair te blijven. Als de anderen niet naar binnen kwamen zouden we ook teruggaan.

In de trein kregen we bezoek van een tweetal stillen, die ons de rest van reis vergezelden. Toen we op een gegeven moment bezoek kregen van de conductrice en velen geen kaart hadden voor de trein, werd gezegd dat we waren teruggestuurd door de politie en daarom geen kaart hadden. De conductrice had hier veel gevoel voor en vond het knap lullig. Dat ze het echt lullig vond bleek uit het feit dat we een eigen coupé toegewezen kregen in de trein en dat terwijl het toch echt niet rustig was in de trein.
Onderweg stapten vele 'supporters' in de trein die de nacht niet hadden doorgebracht in Nijmegen en afrezen naar Amsterdam. Deze 'supporters' stapten allen uit bij Duivendrecht om daar naar het grootse feest op P2 te gaan. "Veel plezier jongens!", was onze gedachte.

In Amsterdam gingen we in eerste instantie naar Café Monico om daar te verblijven tijdens de wedstrijd. Eerst nog genoeg drank ingeslagen om daarna plaats te nemen op Rembrandt's. We konden weinig van de wedstrijd zien, maar konden wel de uitlatingen van iedereen volgen. P$V kwam op achterstand en wij op voorsprong en aangezien wij nog maar 1 punt nodig hadden t.o.v. P$V kon het feest in principe al losbarsten. De eerste fakkels konden ontstoken worden en een grote euforische stemming was aanwezig. Steeds meer mensen kwamen richting Monico en het kon eigenlijk al niet meer stuk. Toen achtereenvolgens Mido en van der Meijde 0-1 en 0-2 hadden gemaakt vervolgden wij onze weg naar Leidse.

Op het moment dat we daar aankwamen was het nog redelijk rustig, maar dat was al spoedig voorbij. Vele Ajacieden kwamen vanuit alle richtingen en al snel bleek dat alle echte Ajacieden richting Leidse gingen. Eerst was de stemming redelijk rustig, maar dat veranderde met de snelheid dat er meer Ajacieden kwamen.
Het werd drukker en drukker en het einde van de wedstrijd naderde. Al spoedig werd het rumoeriger en de eerste fakkels werden ontstoken. Veel vlaggen waren aanwezig en er heerste een zeer goede sfeer op Leidse. P$V was ondertussen wel al op 2-2 gekomen, maar de stand bij ons veranderde niet. Op dat moment was er ongeveer een man of 1000 aanwezig op het Leidse.
Op het moment dat het eindsignaal daar was, kon het feest losbarsten en viel er een geweldige sfeer te vinden op Leidse. Tientallen fakkels werden ontstoken en binnen een mum van tijd kon je geen meter meer vooruit kijken. Iedereen sprong zijn maten in de armen; eindelijk was de schaal weer thuis!
De stemming was opgelucht en geweldig en eigenlijk was het zo veel beter dan met een plein waarop ook alle teletekstsup's aanwezig zijn. Het was een groot feest en alleen enkele onbekende sukkels liepen een beetje te kloten door bijvoorbeeld mede-Ajacieden te rippen en te slaan. Deze werden echter snel op hun fouten gewezen en verder bleef de sfeer fantastisch.

Toen bleek in hoeverre Cohen zijn gelijk wilde halen. Cohen wilde alle Ajacieden de stad uit dirigeren naar een parkeerplaats bij de ArenA, om daar het feest te gaan vieren tussen de hekken in waar de M.E., politie e.d. de menigte omsingelde. Lekker bevrijdingsfeest op een dergelijke manier!? Wij gaan met een dergelijke huldiging natuurlijk niet akkoord en houden vast aan traditie. Een huldiging van A.F.C. Ajax hoort op de dag van het behalen van het kampioenschap op het Leidseplein en niet anders! Alle echte Ajacieden waren dus aanwezig op het Leidse en hadden daar een geweldig feest.
Cohen kon natuurlijk niet afgaan richting de buitenwereld en moest er koste wat het kost voor zorgen dat een huldiging op Leidse fout zou aflopen. Ineens kwam een hele lading M.E.-busjes vanuit de Leidsestraat het plein oprijden en dat zorgde direct al voor de nodige spanning. Het ging allemaal prima en al hadden deze weggebleven, dan had er niet gebeurd. Jongens die er verder nooit bij zijn openden op een gegeven moment de aanval op de M.E.-busjes, dat wil zeggen d.m.v. het gooien van voorwerpen. Op die manier kun je er zeker van zijn dat de M.E. er niet mee akkoord gaat en zal ingrijpen. Wij lieten dit echter niet gebeuren en wilden escalatie voorkomen. We besloten om voor de M.E. busjes te gaan staan om iedereen tot stoppen te brengen en zo de rust weer terug te laten keren. Als de M.E. in een situatie als deze probeert om rellen uit te lokken, dan heeft het natuurlijk weinig zin en pak je alleen jezelf ermee.

Nadat we er tussen gingen staan, hield het spoedig op en een enkeling die nog wel flessen durfde te gooien van afstand kreeg direct de volle laag en moest het bekopen met een aantal klappen. Pogingen om met de M.E. te praten liepen op weinig uit, omdat ze niet thuis gaven. Vreemd genoeg zaten ze bij aankomen al met gasmaskers op in de busjes en bleek eens te meer dat ze erop uit waren.
De rust keerde terug en het feest kon voortgezet worden en na enige tijd reed de M.E. een stukje achteruit.

Het feest ging door en een mannetje of 3000 a 4000 deelde de feestvreugde met elkaar. Er werd geroepen om een huldiging, maar daar was het nog veel te vroeg voor. Ajacieden klommen op tramhokjes en tevens op het balkon. Op het balkon werd een heuse huldiging nagebootst met een nep-schaal, wat weer voor de nodige sfeer zorgde. De politie was het er echter niet mee eens dat de supporters een huldiging op het balkon wilden en verwijderde de supporters die erop geklommen waren.

Toen werd duidelijk dat een aantal Marokkanen was gekomen om de nodige streken uit te halen en sommigen werden even terecht gewezen. De sfeer werd op dat moment wat meer gespannen en dat was voor de M.E. aanleiding om direct het plein te gaan ontruimen. De bereden politie spurtte richting de supporters en M.E.-busjes haastten zich naar voren als botsauto's. Het waterkanon, wat al van te voren aanwezig was, begaf zich tevens naar het midden van het plein om vervolgens alle supporters van een natje te voorzien. Een paar duizend supporters, toeristen en toevallige passanten vallen over elkaar heen, zoeken een veilig heenkomen in een kroeg of gaan op afstand staan. Meestal wordt een waterkanon neergezet as men de grootste ongeregeldheden verwacht, maar daar was nu totaal geen aanleiding toe.
De supporters staan nu grotendeels in alle zijstraten van het Leidse of proberen nog een stuk verder een veilig heenkomen te vinden. De in grote aantallen aanwezige M.E. haast zich uit de busjes en richt zich op de supporters die totaal niet weg willen. Een aantal supporters krijgt goed klappen en probeert de M.E. te bestoken met voorwerpen als fietsen en stenen. De M.E. doet er nog even een schepje bovenop en begint als een gek in alle richtingen traangasgranaten te deponeren. Vele honderden supporters en andere aanwezige mensen krijgen de volle laag. De verslaggever zelf beukt met slot en al een deur van een restaurant uit zijn voegen en loopt daar de keuken in om zijn ogen en gezicht uit te spoelen. Het traangas werd bewust gebruikt om mensen te raken en niet om ze weg te jagen. Zelf kreeg ik een aantal traangasgranaten vlak langs mijn hoofd vliegen en 1 trof zelfs doel. Meerdere mensen schenen hier last van te hebben en werden geraakt alsof ze in oorlog waren.
Op dat moment rijden 3 M.E.-busjes met stillen richting de supporters en 1 persoon wordt vol geraakt door een busje op het kruispunt voor Byzantium. Het gevolg is een zwaargewonde die even later meegenomen wordt door de ambulance; een grote plas bloed is een stille getuige.
Ondertussen gaat het feestgedruis gewoon door en overal staan mensen die niets meer kunnen zien en braken van de vergassingsaanval van de M.E. Vrouwen en kinderen staan overal te janken en weten niet waar ze heen moeten.
Grote groepen Marokkanen hebben zich dan al gevoegd onder een aantal andere mensen die de M.E.belagen en halen grote hoeveelheden klinkers uit de straat, om deze vervolgens richting M.E. te werpen. Sommigen halen het in hun hoofd om tramhokjes en ramen in te gooien. Deze sukkels worden door sommige supporters terecht gewezen en een groot aantal krijgt klappen vanwege die zeer 'heldhaftige' daad. Andere slopers zijn niet snel te spotten en kunnen jammer genoeg hun gang gaan. Dit soort sukkels kunnen we dus niet gebruiken en mogen van ons per direct opgepakt worden. Sommigen worden ook opgepakt en dat is maar beter ook. Je sloopt je eigen stad niet!!! Een andere groep eikels haalt ook de grootste daden uit en gooit ramen in van winkels en andere panden rondom het Leidseplein. Een aantal hiervan krijgt ook klappen en een aantal komt weg met bijvoorbeeld het slaan van een winkelier met zijn allen. Dit soort zaken zijn te triest voor woorden en zijn geen mensen uit de diverse groepen; enkel wegrennertjes en slopers zijn hiervoor verantwoordelijk.

Ondertussen gaat de belaging van de M.E. gewoon door en de Marokkaantjes blijven maar gooien. Groepen supporters staan langs de diverse grachten en krijgen steeds allerlei charges om hun oren. Grote hoeveelheden traangas worden gebruikt en je vraagt je af wat de gasrekening van de politie is. De bron lijkt in ieder geval onuitputtelijk. Is dit een oefening voor nieuwe mensen ofzo?
Als de M.E. op dat moment gewoon alsnog had weggegaan had het gewoon weer een groot feest geworden en was er verder niet aan de hand. De M.E. bleef echter doorgaan en zo werd het een kat-en-muis spelletje tussen supporters, slopers en M.E. Veel slopertjes worden opgepakt door de grote hoeveelheid stillen en worden op die manier even goed gecorrigeerd voor hun daden. De kroegen en restaurants op- en in de buurt van het Leidse werden in eerste instantie volgejaagd door de M.E., maar de aanwezige mensen worden er even later weer uitgeslagen door de M.E.
Het blijft allemaal nog een tijdje zo doorgaan en supporters laten zich niet zomaar verjagen van het Leidse en de omgeving ervan. Supporters en vooral Marokkanen belagen de M.E. en de M.E. komt vervolgens weer met charges en traangas. Wij besluiten dat het geen in heeft om hier echt wat tegen te doen. Het zou water naar zee dragen geweest zijn. Even later wordt ook een Ajacied in het water geduwd. Een aantal supporters die op de brug staat te kijken lacht en schiet, hoe belachelijk, niet te hulp. Naar verluid was het ook hier een marokkaan die de jongen in het water duwde. De jongen dreef in de gracht en we hebben hem er maar even uit gehaald; toch het minste wat je kunt doen en sommigen kunnen daar nog een voorbeeld aan nemen i.p.v. alleen maar voor je eigen hachie zorgdragen. Moet iemand nou juist een maat van je zijn voordat je hem helpt? Wat mij betreft valt dit precies in hetzelfde straatje als mede-Ajacieden beroven en 'normale' supporters te pakken nemen. Triest mensen, heel triest!

In ieder geval gaat alles ondertussen lekker door en besluiten wij om lekker plaats te nemen onder de terrace-heaters bij Café La Bastille. Daar kunnen we rustig aanschouwen hoe mensen die er normaal nooit bij zijn, de M.E. belagen en sommigen worden opgepakt door stillen: net goed denken wij.
Als op een gegeven moment alles wat rustiger lijkt te worden, besluiten wij om richting Rembrandt's te gaan, omdat veel anderen daar al zijn of ook heengaan. Op het Rembrandt's is het weer echt gezellig en valt een grote euforische stemming te bespeuren. Na daar nog tot 12 uur 's nachts te hebben gedronken en gelachen, besluiten we om richting huis te gaan. later blijkt dat vele Marokkanen nog een tijd bezig zijn geweest met het bestoken van de M.E.

Al met al een grote smet op deze feestelijke dag. De schaal is weliswaar weer thuis, maar Cohen heeft gekregen waar hij op uit was: zijn gelijk! Hij wilde ons verbannen naar een kooi (P2) en toen wij niet deden wat hij wilde, heeft hij de rellen uitgelokt om zo zijn gelijk te halen naar de buitenwereld. Cohen je wordt bedankt!

Ik wil wel nog even afsluiten met de woorden van een mede-supporter: "De supporters krijgen de schuld en de politie en Cohen kunnen zeggen dat het niet aan hun heeft gelegen. De Amsterdamse burgemeester Job Cohen heeft het aangedurfd om Ajax te verbannen naar een parkeerterrein in de gemeente Ouder Amstel. Hij heeft het aangedurfd, omdat om dit terrein aan alle kanten omgeven is door een hek. Een hek dat ook nog eens bewaakt werd door security, politie met platte pet en de ME. Lekker gezellig, of om met de woorden van Cohen te spreken: "best leuk". Best leuk om opgesloten binnen een hekwerk je bevrijdingsdag mag vieren. En vervolgens durft deze burgemeester, deze Joodse burgemeester, het aan om met Bevrijdingsdag mensen de toegang tot een openbaar plein te ontzeggen! Ik vind het een grote schande, een hele grote schande..."

Prhyme
 
gewoon trieste gasten die gaan rellen, echt heel triest. Ik heb tot 5 uur vannacht gefeest in de stad en hoe vaag 't ook klinkt, die rellen heb ik nieteens opgemerkt. Komt doordat stadhuisplein was afgezet met hekken, dus je kon de coolsingel niet zien. op stadhuisplein was de sfeer perfect!
Waarom maken jullie aan al die debielen nog woorden vuil??

Het zijn gewoon gasten die er niets van begrijpen.
2 Scheeters: Precies!!! Die )&’¾¼€&^% ME lokt het echt uit hoor door zich zo heerlijk provocerend op te stellen altijd...GATVER!!!! Echt misselijkmakend gewoon!!! Met die traangastroep en knuppeltjes durven ze wel :s:s:s:s:s
 
tja als je het niet meer weet wordt je M.Eer
not nooit van me leven
en ja die jongens geilen gewoon op hun stokkie
en maskers lozerssss
 
ME-ers doen het werk alleen voor het beuken, ze rammen zelfs onschuldige mensen die er niks mee te maken hebben, kijk maar op het Leidseplein met Ajax...
 
De gene die in Rotterdam waren aan het rellen (in het begin)

waren vooral kleine marokkaantjes & turken op fietsen MIETJHUS zijn het
Dus wij zijn de trieste supporters van het land. Jonge ben je helemnaal blind ofso. Er is maar een kleine groep die het verpest dat heeft iedere club en daarom bestempel je o.a. mij en andere supporters van feyenoord als de slechtste supporters. Sja je lult gewoon keidom uit je nek
 
Fijn toch dat er Marokkanen en Turken in dit land wonen, die kunnen we lekker de schuld geven omdat zij de enigen zijn geweest die met stenen hebben gegooid.

Ik heb ze zien gooien hoor op de televisiebeelden. Ze waren blank en hadden blond haar, maar het waren toch heel duidelijk Marokkanen. En ook als het geen Marokkanen waren: het is allemaal de schuld van de Marokkanen.

En voor degenen die me niet willen snappen: dit is allemaal heel sarcastisch bedoeld.

En als je me dan nog steeds niet snapt, geef je gewoon de Marokkanen de schuld. Want de Marokkanen zijn begonnen, dus als er daarna nog een enkele niet-Marokkaan (bijvoorbeeld een Turk) met stenen heeft gegooid, blijft het de schuld van de Marokkanen die begonnen zijn. Ik bedoel, als Marokkanen stenen mogen gooien, dan mag iedereen stenen gooien. Logisch toch?
nouw ik ken er nix an doen
maar ik moest al vrij vroeg naar huis omdattik anders geen vervoer had, maar toen ik terugliep waren het vooral opeens veel grote groepen zwarte gozers die niet kwamen voor de gesellugheid
natuurlijk waren er ook feyenoorders bij, maar die waren niet in de meerderheid.

net zoals die telefoonwinkel op t nieuws, dat zijn echt mensen die gewoon van de situatie gebruik maken..

maja ik heb nergens last van gehad whehe
Peter beter doe je niet zo kankerbijdehand sukkel, je weet helemaal nergens van af! Ik ben volop links en en geef nooit zomaar een bepaalde groepering de schuld. Ik zei toch dat het marokkanen en een zooitje nepmannetjes waren die helemaal geen kanker met Feyenoord te maken hebben. Dat was ook zo, en als jij iets op tv ziet moet je niet meteen gaan denken dat je weet hoe alles gegaan is kankermongool. 80% van de relschoopers gisteren bestond uit turken, marokkanen en negers en dat heeft geen tyfus te maken met de schuld afschuiven.
Maar goed, jij zal het allemaal wel beter weten, want jij staat duidelijk nog met je beide benen in de realiteit. Iedereen van bijna 50 jaar oud gaat immers toch nog naar houseparties....??
Precies, en een echte supporter weer gerust wel wanneer het sowieso niet kan, wanneer je er niet me moet beginnen.
Mij zie je niet mijn stad slopen hoor, sterker nog: ik pak gasten aan die dat doen.

Er zijn kinderen en soldaten e.d opgepakt. Ze weten dondersgoed dat wij het niet waren, alleen komen ze daar niet mee naar buiten. Overigens kan ik zeer goed zien wie ik allemaal klinkers uit de grond heb zien trekken.
Ach ja...Zondag waren er ook een aantal "supporters" die de boel wilden gaan verzieken na de huldiging. Maar die werden vrij snel door de rest gecorrigeerd. Neem aan dat het gister ook ongeveer zo gegaan zal zijn onder feyenoord supporters.
 
Je moet wat meer tegen me gaan schelden Scheeters, ik vind dat je nog niet erg overtuigend overkomt.

En heel goed dat je naast de Marokkanen en de Turken ook nog de negers even noemt, die was je volgens mij in eerste instantie vergeten.

P.S. Gefeliciteerd met de overwinning (niet sarcastisch bedoeld deze keer, maar of je er blij mee bent?)
Zozo, je bent nog erg scherpzinnig voor je leeftijd....
 
peter wil het geloof ik niet eens begrijpen...:Z

blijf maar lekker provoceren hoor...
 
Peter ik heb het zelf gezien

marokaantjes & turken op fietsen

rellen tegen ME ers hoppa 5 min. later straat afgezet

Was voor de geile bar van Yorin rond 02:00
 
Sip topic... vooral het niveau van sommige posts ... jammer
 
Ik provoceer omdat ik er schijtziek van word dat hier op Partyflock enkele mensen rondhangen die altijd naar buitenlanders wijzen als het over problemen in Nederland gaat.

Wat ik mij nog afvraag: "echte supporters" die ook Marokkaan, Turk of neger zijn, bestaan die? Pas op, het is een strikvraag.

Ter geruststelling: dit is mijn laatste posting in dit topic.
Hebben ze wat over ons te zeggen!!
Ze zijn net zo erg!
En ik word schijtziek van mensen die denken dat ze weten waarover ze praten en dan ook nog eens bijdehand gaan lopen doen, terwijl ze hun informatie van de tv of radio krijgen. Zoals ik al eerder heb aangegeven ben ik linksdenkend, dus ik ga heus niet zomaar zulke uitspraken doen.
Maar om even antwoord te geven op je strikvraag: ja die zijn er, net zoals er ook blanke nepsupporters bestaan.
Misschien kunnen we deze discussie ooit nog eens voortzetten als je later volwassen bent....
IN 150 TOPICS PRAAT MET MEN VEEL LOF OVER PIM FORTUYN. Dat iedereen 1 moet zijn en dat we gezamelijk met onze samenleving moeten vechten voor onze rechten. En dan zijn we dat nu even vergeten en schelden we mekaar helemaal de kolere in, omdat de andere supportersgroep slechter zou zijn dan de andere.

DOE VERDOMME NORMAAL...

Geen echte supporter gooit met stenen of slaat autoruitjes in. DAT DOEN MONGOLEN DIE NIETS MET CLUBLIEFDE TE MAKEN HEBBEN.

Blank/Zwart/geel/paars BOEIEN, als je met stenen gooit ben je GEEN fan!

En nu ga ik slapen voordat ik echt ga schelden
Goh,iedereen loopt te zeiken over Amsterdam en Ajax met de rellen en dat het onze schuld is.
Wij zouden geen echte supporters zijn, maar zo zie je maar weer in Rotterdam zijn ze net zo erg.
Dan is het wel in eens de schuld van de ME en de buitenlanders en zeiken jullie ook nog dat we er niet bij waren.
Waren jullie er dan wel bij in Amsterdam? Nee toch?
Dus zeik niet een andere club af als jullie net zo zijn.
He Jeffrey goeie topic van je trouwens!!!!!!
TOPPIE OUWE!!!!!!!!1
HELEMAAL GELIJK F-SIDE PARTY GIRL LAAT DIE KAKKERLAKKEN MAAR OUWEHOEREN
 
Kun jullie voetbal oorlogen aub op de daarvoor bestemde websites uitvechten of bij de stadions en partysites lekker met rust laten? Wij danken u!
F-side partygirl, het was daar in rottendam net zo als bij ons. Belachelijk is echter, dat ze niet naar buiten komen met de mensen die daadwerkelijk zijn opgepakt. Ze weten dondersgoed dat bijna tot geen mensen van ons zijn opgepakt, dat laten ze alleen niet horen.

In Amsterdam zag je bijvoorbeeld normale mensen hun fiets pakken en direct door 5 M.E.'ers de tering in geslagen worden. In rottendam zag je dat mensen gepakt werden die gewoon op een taxi stonden te wachten.

Iemand van ons sloopt Amsterdam niet, net als dat een kakkerlak zijn eigen stad niet sloopt; sterker nog, ze pakken mensen aan die dat doen. Ik denk dat er voor volgende huldigingen (waarvoor dan ook) bij allebei goede afspraken gemaakt gaan worden om die gasten te pakken of weg te krijgen door de sides zelf en dan heb je de poppen aan het dansen.

O jah Peter... die zijn er inderdaad. Het zijn er echter niet veel en ik word er schijtziek dat anderen het dan voor hun verkloten. Uiteindelijk moeten wij ze dan weer voor eigen mensen beschermen of ervoor zorgen dat hun naam niet geschaad wordt.
kakkerlakken blijven kakkerlakken en pim lag er ook nog wij hadden zeker meer respect getoond tis niet te vergelijken geen appels met peren vergelijken
Hahaha hadden ze wat over Amsterdammer te zeggen!

Het is STIL aan de overkant
het is STIL aan de overkant!!!
:P :P :P

(no avance)
Ik wil hier wel ff aantekenen dat scheeters ABSOLUUT links is!
Dus peter, in deze zit je fout met je oordeel. Je oordeelt op basis van 1 minuut op tv en das onterecht.
Als scheeters zegt dat het afgelopen woensdag hoofdzakelijk turken, marokkanen en negers waren dan is dat zo.
Hij zegt dit niet om naar "buitenlanders" te wijzen, maar gewoon omdat het een feit is. Zoals het ook een feit is dat de gasten die aan t rellen waren niet altijd in het stadion zitten en dus geen echte supporters waren.

In het algemeen wil ik zeggen dat het gewoon zwaar triest is dat het weer fout is gegaan en ik vind dat ze de mensen die opgepakt moeten zijn zwaar moeten straffen onder andere door het verhalen van de schade.

Scheeters> Ik weet dat je emotioneel wordt als het feyenoord betreft, maar met wat minder scheldwoorden had je je punt toch beter kunnen maken denk ik.

Greetz!
 
joden lopen hier nou zielig te zijn dat zij de schuld krijgen en dat wij net zo erg zijn.

Al was de UEFA cup eerder binnen dan jullie landstitel waren hier eerst rellen geweest en waren de rollen dus omgedraaid geweest.

ik ging/ga als Rotterdammer niet roepen dat ze erg zijn in A'dam, want de rellen na kampioensschap in '99 staan nog goed in mijn geheugen gegrift. Dus zou wel krom zijn om dan commentaar op de a'damse rellen te geven...
 
Ik had beloofd om niets meer te zeggen, maar dat lukt natuurlijk niet.

Scheeters: "...ten tweede waren het amper Feyenoorders die bij die rellen betrokken waren, maar voornamelijk Marokkanen, Turken en van die gelegenheidsrelschoppertejs die nog nooit in de Kuip zijn geweest"

Phryme: "Toen werd duidelijk dat een aantal Marokkanen was gekomen om de nodige streken uit te halen"
"Grote groepen Marokkanen hebben zich dan al gevoegd onder een aantal andere mensen die de M.E.belagen en halen grote hoeveelheden klinkers uit de straat, om deze vervolgens richting M.E. te werpen."
"Supporters en vooral Marokkanen belagen de M.E."
"Naar verluid was het ook hier een marokkaan die de jongen in het water duwde."

Bronco: "Zoals het ook een feit is dat de gasten die aan t rellen waren niet altijd in het stadion zitten en dus geen echte supporters waren."

Vragen:
- hebben alle Marokkanen een tatouage "ik ben een Marokkaan" op hun voorhoofd? Of hebben jullie in de chaos even keurig om hun identiteitsbewijs gevraagd?
- hoe onderscheidt je een Marokkaan van een Turk?
- herkennen jullie de gezichten van alle meer dan 50.000 supporters die regelmatig in de Arena of in de Kuip zitten? En kunnen jullie die in de chaos op straat onderscheiden van de stenengooiers?

Maar de belangrijkste vraag: wat is het nut van het vermelden van nationaliteiten en huidskleuren?

En dit is echt het laatste wat ik erover zeg.
peter, dat was mijn punt helemaal niet en dat weet je....

ik wilde alleen even aan je duidelijk maken dat scheeters niet iemand is die altijd naar buitenlanders wijst (eigenlijk nooit, hij heeft zelf een zwakte voor vrouwen met een mooie tint :-))....that's all....

En je kan steeds alles met wedervragen beantwoorden, maar dan komen we er nooit uit....

Je kan als je elke week in het stadion zit ( zowel uit als thuis) echt wel een inschatting maken als je er woensdagavond bij was, lijkt me....

En wat mij persoonlijk betreft doet het er ook helemaal niet toe welke huidskleur iemand heeft, maar als het nou een feit is, waarom mag het dan niet vermeld worden?

Als het nou maar voor iedereen duidelijk is dat dit soort dingen gewoon NOOIT moeten gebeuren, door WIE DAN OOK, dan zijn we al een end

Dat heeft niks met racisme te maken (waar jij het op lijkt te willen gooien)
Feyenoord campeone!!

De jaloezie druipt er weer aan alle kanten vanaf bij de aanhangers van de mindere clubs.

Vooral doorgaan, maakt mijn leedvermaak des te groterAHAHA
Peter> En waarom steeds zeggen dat je er niks meer over zegt?

We kunnen toch een normale discussie voeren?

ik geloof namelijk niet dat je mij kan betichten van schelden of grote onredelijkheid....
 
Peter doe niet zo mierenneukerig, je lijkt wel een opstandige puber.

Wat een trieste vragen zeg. Het is gewoon een feit dat een groot aantal relschoppers geen Feyenoordfans waren. Er zaten idd wel fans tussen, maar worden verafschuwd.

Laat ik het zo vertellen. Terwijl er rellen waren, werd er 30 m verderop op het stadhuisplein gewoon hevig doorgefeest!
 
Bronco: "Als het nou maar voor iedereen duidelijk is dat dit soort dingen gewoon NOOIT moeten gebeuren, door WIE DAN OOK, dan zijn we al een end"

Creamfields Crew Rotterdam a.k.a. Ray: "Het is gewoon een feit dat een groot aantal relschoppers geen Feyenoordfans waren. Er zaten idd wel fans tussen, maar worden verafschuwd."

Als dit de uiteindelijke conclusies zijn, zijn we het over het belangrijkste wel eens denk ik.

En Bronco + CCR aka Ray, jullie hebben gelijk, ik ben een mierenneuker en een normale discussie voeren is wel mogelijk.