Partyflock
 
­ Nederland
Wat was het slechtste feest?
Ook leuk om te weten natuurlijk.
Innercity 2000 was tog niet 1 van me beste feessies, kut geluid, iedereen stond stil en het was nog eens veel te druk ook..
 
thunderdome '98
veel t veel vechtpartyen
Thunderdome '99 veel t veel nazi's

dus nu alleen hardhouse
bevalt m echt goed
 
he shibby

dat ene ruffneck feest heette RUFF CARNAGE 2

heb t fluitje nog als aandenken
 
hardhouser geworduh omdat er volgens jou verkeerde mensuh op feestuh zijn????? wel een beetjuh nep als het daarom te doen was he. maarja zelf wetuh.

maar mijn menig is :'GABBER BEN JE NIET VOOR EVEN MAAR VOOR JE LEVEN'.
Gheghehgege, wel weird hardhouser............TH '99 wordt door vele gezien als 1 van de betere feeste (inclusief door mij :D)

En thunderdome 98 vond ik ook niet verkeerd trouwens :bounce:
De slechste was toch wel the scene op 31-12-2000! Ben nie eens binnengekomen omdat het vol zat... daar kom je met je kaartjes van 100 piek! Allemaal ME en van die vriendelijke hondjes enzo...

Feest waar ik wel ben binnengekomen:
Innercity2000:
Al was het wel gezellig en waren de gloeistaafjes tijdens Paul van Dyk wel vet was het verder nie speciaal.
 
Zeker trance energy 30-09-2000 in thialf aarggh echt een kut feest

* kut geluid
* Kut muziek
* kut decoratie
* kut verlichting (bijna alleen maar gele lampen)
* kut dj's
* de dj's stonden achter een klaptafel te draaien
(hoe bedoel je niks voorbereid!!!)

kortom dit doe ik echt nooit meer
Trance Energy 17-02-2001

Echt the worst ever - je kon elkaar fluisterend nog verstaan - ook laatste keer dat ik me laat overhalen voor n feest waar ik eigenlijk NIET heen wilde.
 
Atlas was me al voor maar voor mij was t slechtste feest dus ook The Scene..
Lang vantevoren al kaarten geregeld, allemaal perfect.. Wilde eigenlijk graag naar de Lex (afgesproken met een heeeel leuk meisje :-D) maar had al kaartje Scene en had al afgesproken enzo..
Toch nog op de avond zelf kaartje Lex geregeld voor NA The Scene en toen naar The Scene.. Stond van 23:00 tot 0:30 in de rij.. Vrienden waren al binnen omdat ik nog even dat Lex kaartje was gaan regelen dus daar sta je dan met oud&nieuw tussen allemaal vreemden..

Maargoed, eenmaal binnen.. Geen garderobe meer.. Was helemaal prop en propvol.. Stonden allemaal mensen moeilijk te doen etc.. Dus jas bij me gehouden.. Gelukkig.. Bleek achteraf bij het ophalen een nog veel grotere chaos te zijn..
Mensen: grimmige opgefokte sfeer.. Vechtpartijen, iemand bijna dood zien gaan, mensen die ruiten insloegen om zo binnen te kunnen komen, veel politie.. Ben na 2 uurtjes, zo rond half 3 weggevlucht.. Kwam nauwelijks weg omdat er een menigte voor het hek stond en ME ze stond tegen te houden.. Mensen hadden kaarten gekocht en kwamen niet binnen omdat er teveel of valse kaarten in omloop waren.. Drinken scheen al om 3 uur op te zijn geweest etc..

Kutfeest ? Nah... :-P

Was ik ff blij dat ik een kaartje Lex had.. Heeft m'n nacht gered.. Kwam er binnen en was meteen weer happy :-)
t slechtste feest waar ik afgelopen jaar geweest ben was zonder twijfel Hardcore Overdrive in Antwerpen.
KUTsfeer zacht geluid veel te veel nazi-achtigen

Nix aan

gelukkig had ik mn kaartje gewonnen hehe
ennuh TD 98 was een Bruut feest!!!!
I LOVE TRANCE in de Lexion....2 uur in de rij wachten,Club muziek %-),gare mensen,zwaar KUT dus.Dat was ook mn 1ste en laatste keer lexion.kuttent (was het :d)

GREETZ!!
shockers...maar dat had nix met het feest zelf temaken hoor.Ik ging mijn vriendje (Peacock) daar opzoeken.(ik zou eerst niet gaan ,maar toen ik uiteindelijk toch ging dacht ik hem wel te gaan vinden dus had nix gezecht)Ik heb hem dus pas om 7 uur 's ochtends gevonden...lullig he... gelukkig was ik wel met een vriendin.. (lautje)ik heb het al met al wel leuk gehad door haar
Dat was innercity, was echt kl*t*!
Verder alles wat in Alkmaar wordt georganiseerd kan ik ook om janken. Dus er zit niets anders op dan ergens anders heen te gaan
Bladerunner, 12-10-1996.

Als je wil weten waarom kijk je maar even in topic:"wat is je beste feestje"
 
ml in 2000 busloo
en globel sound in zichtenburg in den haag en dat omdat ik me beste maat daar voor het laats heb gezien......09-12-00....
 
Impulz, 17 februari 2001...

Veel aso "boeren", werd niet echt lekker gedraaid in de main, geluid en licht viel ± 20 minuten uit en het was ijs en ijskoud in de main...
 
ik sluit me aan bij chupa, impulz vorig jaar was vond ik ook niet zo geslaagd. Maar dat kwam niet alleen door het feest, had ook persoonlijke redenen. ik ben nog niet echt een feest tegengekomen dat compleet bagger was..
Dutch Dimension 2001 .... wat een slappe boel zeg !! de grand opening van de heilige HMH ,maare ze draaiden echt suffe muziek...

het enige plus punt was dat de bass zo hard stond dat je borstkast elkekeer klappen kreeg !! hehe dat was wel cool !
 
ml 2000 in busloo wat een baggah feest was dat zeg.....muziek zacht ...geen sfeer.....smerig bier.... en een uur lopen naar de parkeer plaats ...
 
Wat lullen jullie nou aLLEMAAL over Dancevalley
dat feest was echt gaaf, het was mooi weer muziek was helemaal top.
Slechtste feest was voor mij een kutfeestje in de houtrusthallen, alleen maar nazis met lonsdale kleding, allemaal zwaar a/d speed.
beste feest was trouwens shockers 05-05-01.
Was echt gaaf
 
innercity 2001 was t slechst .
Inderdaad Xypzo....Bladerunner in de MartiniHal ('96) was voor mij ook het slechte feest ooit! Als jullie ooit nog eens klagen over het feit dat het te druk is op een feest....dan mag je blij zijn dat je daar niet bij bent geweest :D
Ik was ook op Bladerunner.

paar uur in de rij en typhus druk binnen, maar toch vind ik m niet de slechtste omdat ik me daar toch echt nog wel goed vermaakt heb.
innercity 2000 was zo slecht dat ik op innercity 2001 niet eens ben geweest.
 
Voor mij zijn al die Impulz feesten klote. Ik ben er naar 2 geweest en allebij waren ze fucked up.
Doe mij maar de Q-feesten!!!!
Hardcore Overdrive Sportpaleis Antwerpen.
Geluid superzacht in vergelijking met bijv. Thunderdome '97, waar dus bleek dat het wel kon! en véél rellen, geen/weinig decoratie en licht.
Mijn slechste feest is Shockers !!!
Ik vind de Rai al gewoon een kut lokatie en dat feest was heel erg grauw daar hou ik ook niet van en de muziek vond ik ook tegen vallen.
Ik weet dat mensen echt een kanlfeest vonden maar ik vond het echt een kut feest !!!!

Doei,doei
Tezz
Ik bedoelde een knalfeest
 
Voor mij is dat dance valley 2001. De technomziek was zwaar beneden pijl en de technotent was op een gegeven moment niet meer te bereiken. En na afloop was het natuurlijk een groot drama maar die verhalen wil ik jullie besparen.
 
ik vond Shockers ook een pokke feest, ik vond het totaal NIET opschieten. Ik hou sowieso niet echt van die hele grote feesten
Oke dan , ben ik effe blij dat er iemand met me eens is dat shockers een kut feest was.
Bedankt man!!
Groetjes Tezz
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
Ik ben een keer in me leven naar ene progessive feest geweest (Massive). terwijl ik er helemaal net van hou. Het was dus KUT. En ja, mijn slechtse gabber feest is denk ik toch, uhhhh Hardcore Confrontation in de <<o>> den haag. begon anderhalf uur later en eindigte een uur eerder.
 
volgens mij was dat toch Innercity 2000.
tis gewoon mijn feesie niet, helaas :-(
Slechtste feest was op 2 februari 2002, geen hardcore op feessie van maxima :p
Trance Energy 30-09-2000 :-( geluid was echt bagger, muziek was kut, intro`s duurde echt wel bijna een half uur elke keer en ze riepen de hele tijd RADIO 538 AND TMF :-( ....Hopen dat TE me deze keer wel gaat bevallen:-s
Innercity 2000 moet ik ook ff noemen, wat een klotefeest :-(
 
Innercity 2001 GATVER!!! Ik ben niet zo moeilijk, maar dit feest vond ik toch zo vertieft triest! Techno was wel tof maar de rest........
 
Rewind - Extrema september 2001 in het beursgebouw in eindhoven :bah:

totaaaal geen sfeer, terwijl het mooi aangekleed was enzo...maar die mensen daar waren gewoon BLEEEEEEEGH (braderievolk) :bah:
Slechtste Feesten?, Impulz die van 1 december geloof ik en Trance Energy 2000 in de Jaarbeurs
Ik bedoel dan natuurlijk van vorig jaar 2001, maar van Foute feesten leer je natuurlijk:P
innercity voor mij de sfeer was wel gezellig maar de muziek was zwaar klote :bah:
-Trance Energy Heerenveen 2001 was echt 3 x KUT , Geluid kut, locatie kut...het enige wat er wel redelijk was is de sfeer.
-innercity 2000, al veel genoemd, de RAI is niet geschikt voor grote feesten, al die kut gangen en vanwege trap op trap af kreeg ik nog supererge kramp ook!! ..
-Lunapark in Tropicana: FOUT PUBLIEK en voor een cola betaal je 8 piek ofzo..

verder zijn alle feesten me wel goed bevallen :-)
Trance Energy afgelopen weekend was voor mij echt het slechtse feest allertijden was veel te weinig Party People , en erg veel jongen mensen helaas

OP zich was het wel gezellig maar daar blijft het ook bij!!!

Greatz Party Smile
Playboy night 2001 dat was wel 1 van de mindere feesten... dj's was zeker wel goed!! veel club enzo!! en de shows waren ook zeer lekker!! ;) maare ik ging met iemand anders (dan me standaar vrienden groepje) en dat was gewoon kut doe het nooit meer...

en de mensen die daar gewoon waren was niet echt mijn type folk.. alleen maar bekende mensen en mensen in pak!! dus dat was gewoon de boosdoener!!

ciao..
Fabian
By the way.. ik hou van alle house stylen (ik sta dus overal open voor) dus ook club!!
maare Techno blijft nummer 1
 
Mysteryland '98 in Lingebosch / Gorinchem vond ik ook vrij klote. Althans, niet het feest zelf, maar vooral het begin. Had ID&T in de Thunder Magazine geschreven dat ze voor de voetballiefhebbers de poort eerder zouden open gooien, en de WK wedstrijd Nederland-Argentinië (2-1) op een groot scherm zouden laten zien. Dus wij niet in de kroeg kijken, maar voor 25 piek een taxi genomen naar mysteryland, hebben ze weer onzin geschreven in hun magazine. Van die wedstrijd geen fuck gezien dus.
Dat vond ik juist zo mooi aan dat feest.
Wij zaten in een partytravelbus vanuit Leeuwarden, en we luisterden naar die wedstrijd op de radio... Nou dat was echt VET!! Die hele bus ging uit zn dak door die wedstrijd en op t feest was de stemming door die wedstrijd zo geweldig!!!!!

Mysteryland 98 was voor mij dus ook 1 van de allerbeste feesten!
Vooral door die Tunnel of Terror


tot TToTT ;)
 
Ja die Tunnel of Terror was gaaf. (beter dan het jaar ervoor, toen die eigenlijk elke keer als ik er was uitviel. Toen was Tunnel of Error een betere benaming). Ook beter dan de jaren er na trouwens, toen ze de Tunnel maar helemaal afgeschaft hadden.
myn slechtste feest was denk ik toch wel innercity 2001.... had erniet opgerekend er nog heen te gaan dus t kwam onverwachts en had erniet echt naar toegeleeft ofzoiets, tja dat doe je toch altijd wel een beetjes :)
De Rai viel me zwaar tegen, net een doolhof daar, k was helemaal de weg kwijt en kon mijn terugreis-persoon na ongeveer 2 uur zoeken pas weer vinden.
Muziek was slecht bij de techno en de techno hal vond ik echt TE klein (of leek dat maar zo?)
Greetz