Partyflock
 
Forumonderwerp · 753695
­ Nederland
Wat een prachtig nieuw album van Tiesto the remixes! :yes:
Er komt een serie van 3 met o.a Ferry Corsten. Ben benieuwd hoe die gaat worden. (y)
tha shizzle mang


krijgen we weer van die Urban Wanker uitspraken :S:S

:frusty:
galamagala...
Misschien dat mensen je serieus nemen als je normaal praat



zegt meneer de taalbederver hemzelf :vaag:
Ik neem mensen serieus als ze normaal zijn en coke aan me geven
nou niet zo raar de tiesto is gwoon een grote lozer en daar kan hij ook nx aan doen het is alleen jammer dat jullie dat niet zien. echt hopeloos


Thijs heeft het beter gedaan dan enig ander dj in de wereld. Hij heeft meer bereikt in zijn leven dan mening mens ooit zou kunnen bereiken.

Achja jij kan er ook niks aandoen dat je uit sloten komt :no:
laatste aanpassing
tiesto is een sukkel
 
meisje ga spelen met je poppen ofzo


Kan je beter tegen je vriendin zeggen nerd

Whahaha

nou gelukkig is hij geen nerd :P en volgens mij ben jij een dom huppelkutje met een verstand alsof ze op de praktijkschool zit, enne wat is er mis met barbies? heb ik me vroeger dagen mee zoet gehouden hoor, jij niet dan?
rel-sloerie .... ga alsjeblieft op tmf.nl chatten ofzo
zegt meneer de taalbederver hemzelf :vaag:


Jij bent gewoon jaloers omdat je Angerfoot niet kent!
:frusty:

get a life!!
 
ah is t speelkwartier alweer begonnen? :z
 
Ik vind die tracklist die hierboven is genoemd niet echt super boeiend ofzo, veel oude nummers, weinig orgineels. Het wordt tijd dat hij aan een ISOS 4 gaat werken oid, dat waren altijd prettige cd's, alhoewel ik een tweede Nanya ook wel zou kunnen waarderen.

Tiesto maakt best lekkere trance :) En ja, ik sta op trance- en terrorfeesten en kan op beide compleet los gaan :) Narrowminded people zijn kneusjes 8) Wat zou ik er een hekel aan hebben wanneer ik op een feest maar op een muziekstroming los zou kunnen gaan... %)

Owjah, ik vind het altijd prachtig om te zien dat bijvoorbeeld op Symbiont de lonsdale dragende figuurtjes afhaken wanneer Onrust en Rotjong eens een keer echt een bikkelset neerzetten of wanneer Akira eens een keer een beetje stevig draait :) Wat heb je dan een leven zeg :)
laatste aanpassing
Tiesto maakt leuke muziek (hij draait wel beter) , maar die remixen? ik weet niet of ik daar nu op zit te wachten. eigenlijk weet ik het wel, daar zit ik niet op te wachten. Tiesto heeft zijn beste tijd wel gehad. Of hij gaat nu gewoon radicaal vet produceren of hij gaat gewoon weer mega-vette setjes wegzetten. Niet dat half-half alles wat ik doe is tochwelleuk gedoe.

De laatste drie keer kon ik niet uit mijn dak gaan omdat ie iedere keer met van die verrekte opbouwloze platen kwam. En het lef wat ie eerst had is ook weg.(FFWD beginnen met Jump Around enzo).

maar goed, er zijn mensen genoeg die niet zo kritisch zijn. alleen verwacht ik gewoon heel wat van iemand die zich al tig keer beste dj van de wereld mag noemen. en die verwachting lost ie niet in.
 
tiest is een vette trance nicht laat m toch een keer echte musiek make

rot a u b op met die vent

moet hem niet


hahahhahaha:D
:respect:
nou gelukkig is hij geen nerd en volgens mij ben jij een dom huppelkutje met een verstand alsof ze op de praktijkschool zit, enne wat is er mis met barbies? heb ik me vroeger dagen mee zoet gehouden hoor, jij niet dan?


Ahhguutt Gerda komt dr vriendje helpen :o
Wat schattig :D

Maargoed.. :z
Mwahahha ik moet altijd zo lachen om die mensen die als favo rijtje ''terror, hardcore, darkcore, speedcore'' hebben en gelijk vol over Tiesto heen zeiken. Meer heb ik er niet over te zeggen eigenlijk.
Wanneer komt die cd uit dan?
2 Herman Knikker

god jonge wat ben jij een sukkel je weer nie eens wat hakke is.

ga toch harde nippels van die tiesto kijke loser
mensen die van echte muziek houwe die zijn het met me eens die tiesto is gwoon een dikke loser 1e klas
Is hakkuh bekend bij die 18 jarige nerd :O


Loser 1e klas :x Man je mocht willen dat je zo'n mooie vriendin hebt..
laatste aanpassing
bezope hamster

die kan ook nie hakke op echte muziek, ook nie vreemd dat die naar tiesto luisterd

sneu man neem is een lijntje coke of pep
oh dus als je van tiesto houd dan heb je ook een mooie vriendin

nou dan heb ik liever iemand met een mooi sneeuw koppie
jezus wat een gezeik man. tiesto is cker goed. jammer dat ie niet de muziek draait waar ik van hou. maar hij heeft ckers succes.
ik heb weer evn steun van echte mense die het wel snappe wat echte muziek is en die wel goed kunne hakke.
en sneider en graveyard weet wat helemaal zielig is dat jij slikt terwijl je gewoon naar de plaatselijke kroeg gaat. hoe sneu ben je.......
daarom wil ik niet zeggen dat tiesto kut is. tiesto is vies goed. best relaxte muziek.
maar zou er niet constant naar kunnen luisteren maar wel relaxt. sneider graveyard ga jij nou maar ff slikken als je naar de plaatselijke kroeg gaat.
Thijs heeft het beter gedaan dan enig ander dj in de wereld. Hij heeft meer bereikt in zijn leven dan mening mens ooit zou kunnen bereiken.

Achja jij kan er ook niks aandoen dat je uit sloten komt

he wijsneus ik ben sneider niet je zit nu tegen graveyard te praten en die komt niet ut sloten

en als je het moet wete zoek je het maar uit
ja wat kan je eigelijk nog van jullie zegge.................sneu gwoon
de wereld had zo mooi kunne zijn allemaal maar hakke en los gaan met de juiste middelen
kom eens met een sterk argument man. je algemene kennis gaat niet zo ver zeker.
en dat is super achterlijk als je je alleen maar kunt vermaken met die klote drugs. je hebt nog een heel leven voor je man je bent nog maar 17 en nu je leven al verkloten door die shit. super sneu. en om van hardcore te houden hoef je niet die shit te gebruiken om er bij te horen zoals jij!!
yeah sneider en graveyard :vaag:

lijkt wel een clownsduo, uit sloten en..... ergens anders :vaag:
en wikel een heel klein gehucht. daar menen dat ze er bij horen met drugs. WHAHAHAHHAHA niet dus
dat dacht je...je kent ze niet eens
jij begint over wikel te lulle terwijl dit over tiësto de jankbek moet gaan
ja idd ja. jij hapt er op. jullie moeten niet janken dat tiesto slecht is. is ie niet. draait alleen niet de juiste muziek. verder draait ie wel relaxt best aardig om naar te luisteren. stelletje jambekken!!!!!
ieder zijn mening, dit was is menig
stelletje adhd mongolen, die zo strak staan dat ze alleen los kunnen gaan op terror en speedcore zijn echt verdomde zielig ... plz get a life , ga een baan zoeken ofzo..
eej wat is dit nou voor dom geauwehoer over tiesto.? en beetje dom pillen slikken voor je na Feestjuh gaat wawt het dat nou weer voor zin..? ken je anders niet vermaken ofzo? Tiesto zuigt!!! als hij nou is gwoon goede hc ging draaien ofzo dan konde we ng is met em mee praten, Stelletje jambekken!!!
ja idd. super sneu dat je alleen maar los kan gaan op hardcore met drugs op. super sneu. als je denkt dat je er dan bij hoort zit er iets fout in je schedel.
ja idd bn ik met je 1ns ken je niet gwoon hele aaf staan hakken als je bier op heb ofzo neej dan moe je eerst weer van die viese rotzooi nemen. oude pille boeren laten we jam gaan hallen:D:S
en tiesto is vies goed. als je zondag's wakker word ff rustig op bouwen met tiesto en dan weer vies hardcore draaien. maar hij heeft het wel ff gemaakt en daar moet je het mee eens zijn.