Partyflock
 
­ Nederland
 
Ik vraag me af, zijn er op partyflock mensen die in de problemen gekomen zijn door drugsgebruik?

En dan bedoel ik niet in aanraking gekomen met justitie of wat dan ook maar geestelijk/lichamelijk.

Heb je er complicaties aan over gehouden??
Of heeft het je leven in negatieve zin beïnvloed?
Kun je er niet meer vanaf blijven??

etc etc etc

Ik bedoel... af en toe lekker wegspacen of uit je dak gaan is toch vrij onschuldig maar toch vraag ik me soms af of sommige mensen de gevolgen onderschatten (vooral de mensen die geen mate weten te houden)

Een vriend van me is er zo 1 ik zie hem steeds meer "wegzakken" en ik kan er alleen nog maar naar kijken :S :(
 
Ik zou wel es graag willen weten of iemand er Depresief van is geworden!
Als ik teveel drugs op heb op een avond (xtc coke speed) dan kan ik wel merken dat ik een week of 2 a 3 met depressieve gevoelens rondloop. Maar echt depri niet.
Volgens mij is het wel zo dat als je het regelmatig over een langere periode gebruikt dat je geheugen naar de klote gaat. (Bepaalde neurologische verbindingen in de hersens vallen weg). Waardoor je orientatie, concentratie en waarnemingsgevoel achteruit gaat. Binnen bepaalde grenzen herstelt het wel maar als er echte hersenbeschadigingen zijn is er niks meer aan te doen.
 
hmmz nou met shockers en qontact had ik flink wat genomen... heb ik geweten ook... WEL GADVERDAMME heb een week ziek thuis gelegen en ben nog depri ook
Een paar maten van mij zie ik het ook steeds slechter gaan.voornamelijk aan de sos.
Ik denk dat het te maken heb met hoe je er zelf tegenover staat.Voor mij is drugs niet zo bijzonder.Neem ook haast altijd dezelfde hoeveelheid en word niet meer.Ik vind het ook maar een bijzaak op feesten.Maar sommige hbb het nodig om zich lekker te voelen. Voor hen is het een risico. Je lichaam vraagt om meer met de zelfde bijwerkingen.Maarja ik heb zoiets ,als het bij het weekend blijf kan er niet veel fout gaan!
maar das mijn mening
 
ik ben bezig met stoppen omdat het me leven wel degelijk heeft beinvloed ik ben gestopt met mijn opleiding toen der tijd en heb op me oude baan heel wat achterover gedrukt gelukkig zijn ze er nooit achter gekomen daar
 
Ook dat bedoel ik Corrin ik heb ergens gelezen over gevallen waarbij mensen totaal doorgedraaid zijn
Bij tripmiddelen is die kans er zeker wel.. dat mensen helemaal para worden enzo
Heb veel mensen naar de klote zien gaan de afgelopen jaren... een oud klasgenootje en vroegere vriendin van me zit tegenwoordig op Veldwijk tussen de gekken! Ze is geestelijk naar de klote van de drugs... begonnen met een pilletje, en steeds iets verder en vaker gebruiken... en nu is d'r hele leven naar de klote! Zo kan ik er nog een aantal opnoemen helaas... veel jongelui onderschatten drugs nogal erg!

Vandaar dat ik al 4 jaar niet meer gebruik ;-)
 
Ben soms wel snel opgefokt en weinig kunnen hebben maar dat kan ook door schoolstress komen!
hmmz
de laatste tijd ben ik echt vet depri de dagen erna, de laatste keer had ik er gewoon een week last van en weet niet of ik het er nog wel voor over heb...
6 uur lang uit je dak en dan een week je kut voelen????????

(k)
 
2 Grrr: check " hoe drugs je leven kan verpesten " maar ;)
daar staat genoeg in
Ben een keer gruwelijk fout gaan (inmiddels alweer twee jaar geleden) en heb daar ruim een jaar last van gehad!!!

Steeds paranoide ideeen, angstaanvallen en dergelijke!!!! Sindsdien gebruik ik ook nooit meer drugs (behalve soms een jointje maar dan ook maar een paar heisjes daarvan!)

Ik ben er van overtuigd dat sindsdien ik fout ben gegaan de drugs mijn complete denkbeeld over alles heeft veranderd! Vroeger nam ik het niet zo nou, maar tegenwoordig denk ik drie keer na voordat ik dingen doe en zie ik gevaren (die er soms heel niet zijn!)
een maat van mij is door frequent gebruik en problemen in zijn prive leven zwaar aan de crack rook sos geraakt zijn hele inboedel verkocht maar gelukkig hebben we hem err vanaf gekregen en gaat nu weer goed met deze jongen