Partyflock
 
­ Nederland
 
jullie hebben haat tegen pim gesticht, nu niet in je schulp kruipen en geschokt reageren, maar de media en de linkse partijen zijn medeschuldig!!
ja en nu schjnt de dader in eens blank te zijn en hoppa nu zijn de linkse partijen aan de beurt i.p.v de buitenlanders.... What's next???
 
linkse buitenlanders?
 
goh.. lig in een deuk..
hou toch es op met die complot theorieen, ut slaat weer als een tang op een varken :/ Dit reikt veel verder dan buitenlanders, links of rechts. Dit gaat om HAAT en strakjes ben jij aan de beurt omdat jij toevallig anders denkt of er uit ziet
groovyloco wat ben jij SIMPEL zeg.......

het is zeker niet goed wat er gedaan is, is een hele ernstige misdaad, maar het zijn die simpele mensen zoals jij die maar brullen buitenlanders het land uit ik stem op fortuyn die de aanleiding zijn voor zijn dood. Door jullie word hij ge-associeerd met extreem rechts en is hij nu dood.........

ik zeg niet dat ik altijd even politiek correct ben (geloof me ik hou er ook wel eens extreem rechtse denkbeelden op na) maar het achterlijke gezever wat jij op je toetsenbord neerkotst gaat ook nergens over
 
linkse buitenlanders

<== is ironisch en niet bedoeld om serieus op in te gaan, dat hadden jullie toch wel door mag ik hopen, maar wel een beetje flauw geef ik toe
 
"media en de linkse partijen zijn medeschuldig"???

Klinkklare nonsens. Niemand weet nog iets over de motieven van de dader.

De media en de linkse partijen hebben Pim Fortuyn alleen met woorden aangepakt, maar hij heeft zelf ook dingen gezegd die volgens mij niet door de beugel kunnen. Zijn woorden zijn wel vaak verdraaid, dat kan de media en sommige andere partijen wel worden aangerekend.

Maar "medeschuldig" omdat 1 gestoorde een gruwelijke misdaad pleegt? NO WAY!
 
2 taub:
Heb jij mij hier racistische uitlatingen zien doen, ik ben alleen van mening dat partijen als de pvda en groen links er samen met de media voor hebben gezorgd dat er een soort haat gewekt werd tegen pim fortuyn.
Ik ben nota bene half spaans dus als ik racistisch was dan zou ik mijn eigen vader kwellen. Daarentegen ben ik het wel met veel dingen eens geen extreem rechtse ideeen, maar wel tegen een beter asielbeleid. Taub niet zo snel conclusies trekken en goed lezen wat ik schrijf..
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
de media heeft idd veel dingen verdraait en daaroor werd pim vaak anders over gebracht tot nederland. hij kwam door de media vaak slechter over dan ie bedoelde of was.
groovyloco je hebt gelijk, zie nu dat ik mijn post niet direct aan jouw had moeten richten

dus mijn excuses

(hij is echter wel van toepassing op een hele hoop andere mensen)
We kunnen wel partijen gaan maken op Partyflock.
STEM Lijst Nutero nu.

Punten: -Alle niet Partyflockers uit NL :-P
 
ik ben lid van een linkse partij (beetje links).. ben ik een moordenaar? nou? denk ff na
das onzin wie weet
wat die dader in z'n hoofd had
misschien is ie wel tegen homo's
en het kan toch zijn dat hij rechts was
ik geef toe ik ga niet stemmen
maar ik ben wel absoluut links
en moordenaar slaat nergens op.
niemand mag iemand vermoorden.
zelfs niet als het slachtoffer
zoveel dingen op z;n geweten heeft
en nog even iets
de moordenaar schijnt nederlands te
zijn.(niet verwacht he)
hey het is bekend bij de politie ,dat de dader extreem links is......hij is een bkenede bij de politie...................

Pim @ your service
 
door de daad van slechts 1 man worden er hier weer hele partijen over 1 kam geschoren hoezo discrimineren
TE is nooit goed..... dus ook niet TE links of TE rechts......
Behalve TEVREDEN natuurlijk
Houspauzinnetje heeft gelijk. dit is niet de daad van een partij maar van 1 individu die geestesziek is
ik vind dat iemand wel erg ziekelijk is om zomaar mensen de schuld ergens van te gaan geven.
Wat hebben linkse partijen er nou weer mee te maken???
Fortuyn, die eerder die dag nog was bedreigd, werd door minimaal drie kogels geraakt in het hoofd, hals en hart. Ondanks verwoede reanimatiepogingen van het toegesnelde ambulancepersoneel overleed hij kort na de moordaanslag.

Het kabinet kwam gisteravond in spoedzitting bijeen. Besloten is dat vandaag in nauwe samenspraak met de leiding van Lijst Pim Fortuyn (LPF) wordt gekeken of de Tweede Kamerverkiezingen doorgaan op 15 mei. "Iedereen zal begrijpen dat we juist met zijn partij rekening willen houden, alvorens verdere stappen te ondernemen," aldus een aangeslagen premier Kok rond middernacht.

De vermoedelijke moordenaar van Fortuyn is vijf minuten na de aanslag opgepakt. Het gaat om een 33-jarige blanke Nederlandse man die afkomstig is uit Harderwijk. De man is bekend bij de inlichtingendiensten die hem bestempelen als extreem links.

De man, bij wie inmiddels huiszoeking is verricht, verzocht direct na zijn aanhouding om bijstand van advocaat mr. Bakker-Schut.

Volgens minister Korthals (Justitie) ziet het er naar uit dat hij alleen heeft gehandeld. Zeker is dat echter niet. De exacte motieven van de dader zijn nog onbekend.

De verdachte, van wie twee getuigen inmiddels hebben verklaard dat ze hem hebben zien schieten, wil geen verklaring afleggen voor de moordaanslag.

Ook is onduidelijk hoe de man op het sinds 11 september streng beveiligde Mediapark heeft weten door te dringen.

Een vijftien man sterk rechercheteam is inmiddels een onderzoek begonnen. Volgens de politie waren er vooraf geen bedreigingen binnen gekomen.

Wel zijn alle lijsttrekkers direct na de aanslag onder strenge politiebewaking gesteld.

Verkiezingen
Politiek Den Haag heeft geschokt gereageerd. Kamervoorzitter Van Nieuwenhoven maakte gisteravond bekend dat de verkiezingscampagne tot 15 mei wordt afgeblazen.

Onduidelijk is of de verkiezingen, waarbij Fortuyn leek te gaan zorgen voor een ware aardverschuiving in de Nederlandse politiek, nog zullen doorgaan.

Minister Jorritsma voelt er weinig voor: "Gevoelsmatig zeg ik dat dat bizar zou zijn."

Vlak voor het spoedberaad sprak minister Pronk van de "eerste politieke moord in de geschiedenis van de Nederlandse democratie".


Fortuyns grootste politieke tegenstander Melkert sprak van een "weerzinwekkende daad en een dieptepunt in de democratie in Nederland". Net als alle andere partijen heeft de PvdA de verkiezingscampagne tot nader order opgeschort. "Alles is anders hierdoor. We moeten nadenken over het doorgaan van de verkiezingen."

Ook in het buitenland is vol afschuw en verbijstering gereageerd op de moord van Fortuyn. De Britse premier Blair zei dat Engeland meeleeft. "Wat voor gevoelens politici ook mogen oproepen, de enige plaats om die te uiten is in het stemhokje."

De advocaat van Fortuyn, Oscar Hammerstein, sprak direct na de aanslag van zijn cliënt zijn woede uit over het feit dat de politie de bedreigingen aan Fortuyns adres nooit serieus heeft genomen. Volgens zijn raadsman werd Fortuyn de laatste maanden steeds vaker bedreigd. "We weten niet uit welke hoek die bedreigingen kwamen. Dat zeiden die lafbekken er natuurlijk niet bij," aldus Hammerstein.

Henk Westbroek, oprichter van Leefbaar Nederland waarvan Pim Fortuyn tot enkele maanden terug deel uitmaakte als lijsttrekker, vindt dat een deel van de politiek een sfeer heeft gecreëerd waarbij gekken dit doen. Hij wees daarbij met de beschuldigende vinger richting PvdA-leider Melkert en GroenLinks-voorman Rosenmöller.

Diezelfde mening is ook de Lijst Pim Fortuyn toegedaan. Een zegsman stelt dat de moord op Pim Fortuyn is veroorzaakt door stemmingmakerij van linkse partijen.
de linkse partij-en en de media hebben pim wel voordurend slecht afgeschermt en naar buiten gebracht. wou je dat gaan ontkennen? steeds werden dingen van hem verdraait.
Ik denk dat niemand iets wil ontkennen, tis alleen onnadenkend om alles over een kam tegaan scheren.
zoiets als: alle mensen die links zijn, zijn verantwoordelijk, zoiets kun je denk ik niet echt hard maken........
linkse partijen zijn medeschuldig!!<<

nou ja...misschien hebben ze wel hun debiele zoontjuh erop afgestuurd....ik kan me goed voorstellen dat de andere partij-en, Fortuyn het liefste weg zouden willen hebben....hij regeerde makkelijk, kreeg veel stemmen, in een paar maanden tijd......zijn manier van regeren was anders....en hij kreeg veel stemmen...waren ze jaloers op......

misschien was er wel eentjuh met een kronkel in zijn kop..of zoveel haat dat ie zei van Zoon.....hier heb jij 100.000 gulden...als die Fortuyn maar opgeruimt word.....

je weet het niet he.......maar zou goed kunnen
ik denk dat de schuld niet bij de linkse partijen ligt......
er zijn veel mensen die gewoon maar wat roepen, zoals buitenlanders het land uit. Het zijn deze mensen die de woorden van pim verdraaien en op hem willen stemmen omdat hij buitenlanders weg wil. Hierdoor hebben veel mensen een vertekend beeld van pim gekregen waaronder ook de media en linkse partijen. Ze zijn hem gaan zien als extreem rechts en hebben ook dit beeld van hem gegeven omdat zei hem ook zo zien.
Ik zeg dus dat het de niet-nadenkende (er bestaan er zeker wel die WEL nadenken) extreem rechtse mensen zijn geweest die schreeuwden dat pim goed was enzo, en dat hij daarom tegen zijn wil in met extreem rechts ge-associeerd is. De media kregen hierdoor het vertekende beeld en gaven dit door.

Dus ben je een van die 'schreeuwlelijkerts' (kan ook zijn dat je je echt in zijn ideen verdiept hebt, dan ben je dit zeker niet) denk dan even na door wie het echt komt.........
Ik heb vroeger weleens een verhaal vernomen. Weet niet of dit waar was, dat dhr rossenmoller : nazi liet opruimen door een speciale dienst die hij daarvoor heel veel geld betaalde. Hij zorgde dat deze nazi niet meer voor hun mening konden uit komen. angezien rossenmoller nu opeens het eerst allerlij stappen onderneemt, terwijl hij de grootste tegen stander van pim was. Hij heeft ooit gezegt dit is een vorm van extreem rechts over pim ( dit namelijk helemaal neit het geval.) Pim heeft alleen een mening daarover gegeven, maar dan ben je niet meteen extreem.

Pim je zal bij mij altijd een plekje houden, zlefs als menigt nederlander je al is vergeten
 
een ding is zeker mensen die het niet eens met pim fortuyn waren probeerde met alles hem in een kwaad daglicht te zetten, ik ben zelf ook uitgemaakt voor racist en nog veel meer dingen omdat ik alleen maar aangaf dat ik op lijst fortuyn zou gaan stemmen, nu komt er eindelijk een beetje naar boven dat hij helemaal niet zo slecht was wat iedereen denkt maar hij is slecht gemaakt door mensen die gewoon bang waren.

Bedankt Pim
Waarom moet er nu nog steeds gelijk met een vingertje gewezen worden?
Pim Fortuyn is dood...
een mens is dood, door zinloosgeweld.....


Kunnen we daar nu eens over nadenken?
2 mizz mako...je moet ook over de toekomst denken en gevolgen en feiten bespreken. dit zijn punten dat iedereen met zijn neus 1 kant op kan staan...................................

Wat een vriend van mij altijd mooi zei: we roeien allemaal de zelfde kant op als er iets gebeurt waar we allemaal betrokken bij zijn
Dat is zeker waar Indian, het raakt me gewoon gigantisch. Pff, had dat niet verwacht...
ik heb zelfs een traan moeten laten , dit is tevens , dat ik aangetrouwde familie van hem ken
 
gevolgen en feiten bespreken, goed!
en hiermee geef je het zelf al aan, feiten, wat ik op dit forum alleen nog maar lees zijn vage vooroordelen en complottheorietjes over o.a. links.
over extreem links gesproken, vinden jullie rossenmoller echt extreem links dan?
Goh.. opeens heeft heel Nederland verstand van politiek en kennis van zaken %-). Als er één iemand NIET schuldig is is het Rosenmuller wel aangezien zijn partij van alle partijen het meest tegen geweld is. Maar omdat hij Fortuyn een paar keer er goed uitlulde heeft hij het nu gedaan? Belachelijk, een ander woord heb ik niet voor de McCarthy praktijken die er nu door het domme deel van de bevolking worden losgelaten.

Opeens is Fortuyn een held en loopt iedereen met zijn icoontje. Wat er is gebeurd is verschrikkelijk maar dat kan iedereen gebeuren vandaag de dag. En zo gaat het al sinds het begin van de mensheid omdat mensen zich door emoties laten leiden...
 
psies helemaal mee eens, rossenmoller is een kei in debateren
Dat icoontje is uit respect. Verder vind ik het ook zwaar ONZIN dat linkse partijen verantwoordelijk zouden zijn voor de dood van Pim Fortuyn. BULLSHIT. Zoals Tjeerdo ook al zegt, het enige dat Rosenmuller heeft gedaan is Pim er uit lullen. Ik ben nog steeds links, en Rosenmuller krijgt nog steeds mijn stem, onzin dat hij of andere linkse partijen verantwoordelijk zou zijn voor zoiets!
GVD de enige die schuldig is is de moordenaar zelf.!!!!!

Ga nou niet Kok de schuld geven ofzo.. Denk na
 
Ik dacht dat de linksen tegen wapens en geweld waren! Ik zeg niet dat de linkse partijen hier schuld aan hebben, maar de dader die op dit moment als (extreem) links bekend staat (milieuactivist). Deze mensen willen op allerlei manieren laten blijken dat ze het er niet mee eens zijn, maar op een manier die ze zelf afkeuren d.m.v. deze acties of denk bijvoorbeeld aan die verfbom op de goudenkoets. In plaats van dat ze zelf iets nuttigs ondernemen, gaan ze dit soort acties doen, of allerlei blokkades opwerpen (kraakpanden, bulderbos) die de maatschappij veel geld kosten. Volgens mij hebben deze mensen toch wel genoeg tijd omdat de meesten onder hen een uitkering hebben of werkeloos zijn, en zouden ze best hun stem kunnen laten horen in de vorm van bijvoorbeeld een eigen partij!!! Maar ik zal het wel weer fout hebben, ik vind het iniedergeval een erg laffe en misselijke daad!
 
1 woord >>> VOOROORDELEN

Denk eens wat langer na en ga dan wat typen...
wat ik dus gistere al verwachte op de chat, dat iedereen het meteen had over 'de k*nker' moslims, die zijn de schuldige enzo!

en het blijkt dus een blanke man te zijn, van een jaar of 32-33, die misschien wel milleu activist was (zie www.telegraaf.nl) Dus mijn mening: de gene die meteen al schreeuwde dat het een moslim was, die is pas racist, en die heeft vooroordelen, en dat vind ik gewoon een zielug volk!
Jeroennn> Ja, je hebt het inderdaad weer fout ja,wat een bullshit in die ene alinea tekst zeg!
 
Ik wil wel happen hoor:
Als je kijkt naar al die anti-globalisten demonstraties bij bv wereldtops, dan zie dat er altijd mensen op rellen uit zijn, maar dat zie je bij alle grote demonstraties en bijeenkomsten wel (ajax huldiging bv).
De kraakbeweging zijn tegenwoordig ook maar wat lui die nog vastgeroest zitten in de jaren 80, vergane glorie zeg maar.
dr zitten altijd wel een paar rotte appels tussen die hun standpunten (tijdelijk) ff laten voor wat ze zijn, en met geweld proberen hun doel te bereiken; sta je in zo'n grote groep, dan rel je al snel mee...
 
mensen mensen toch, We leven in een democratie
dus het doet er niet toe wie wat tegen elkaar heeft gezegt dit noem je dus gewoon campagne voeren zo gaat dat nou eenmaal.
Ja en als er mensen zijn in deze wereld die daar niet tegen kunnen is dat heel jammer, dit is politiek. Het heeft dus helemaal niets te maken met de dood van pim je kan hier niemand de schuld van geven want pim is ook hard geweest tegen andere partijen zo gaat het over en weer.
De dood van pim is gewoon door een echte doorgeslagen man veroorzaakt die ze niet op een rijtje heeft zitten dus hier kan niemnad de schuld van krijgen alleen die vent en die vent moeten ze doodstraf geven!!!
ik sluit me helemaal aan bij technogirl en ilove techno!!!

die linkse partijen doen ook hun werk en daar hoort bij je partij te beschermen en het op te nemen voor je partij...debateren!! rechts, links alles debateerd met elkaar en daarnaast zijn het gewone mensen die heus niet anderen dood willen hebben om een andere mening
en tuurlijk is de 1 niet eens met de ander maar das nog geen reden iemand dood te knallen .....
er moet altijd iemand de schuld krijgen maar dat is in mijn ogen alleen die vuile moordenaar die pim heeft doodgeschoten!!!
 
wijze woorden yojo! ik ben ook links, en vrienden van mij zijn rechts... we lullen en discusieren wat af, maar maken elkaar zeker niet af

zo discusieren links en rechts al zo lang de politiek bestaat, en dat deden Pim, Rosenmöller, Dijkstal, Kok en Marijnissen ook... Pim viel ook wel eens andere mensen aan met woorden, en als nou niet hij maar Rosenmöller was vermoord was Pim dan ook medeverantwoordelijk????

laat me niet lachen..
goed zo gerrit-jan;)!!

oke ik ben dan niet links (ook niet rechts) maar ben het er helemaal mee eens!!