Partyflock
 
­ Nederland
Dat vroeg ik me nou eens af, kunnen ze niet kiezen ofzo ? Kijk tegen fanatieke supporters heb ik niks, maar wel al die meelopertjes met hun grote bekken.
Hehe discussie is idd het verkeerde woord. Conversatie wheheheh.
 
ik begin voetbal steeds meer te haten en ckers na dat gedoe in adam gisteren
We waren niet stil, maar dat kan ik toch niet aantonen dus ga ik er niet verder op in.

Laat ik 1 ding zeggen:

Ik kan me herinneren dat de @J@# supporters in het Philips Stadion met de rug naar het veld gingen staan, en gingen zingen:

Oh wat zijn ze kut, ow wat zijnz e kut, zo kut zijn we in jaren niet geweest zo kut, zo kut.

Dat zing je niet over je eigen club.
Zing dan wat positiefs over je club, stel je voor dat je voor zulke supporters moet voetballen, dan heb je toch meteen geen zin meer ???
Qoute: "Ouwehoeren over meelopers, mar als er 2 clubs zijn die momenteel de meeste meelopers huisvesten dan zijn p$-vee en kakkerlak f.c. het wel."

Wat zielig om weer van dien debiele namen te verzinnen & zelf weet je ook wel dat dit dus absoluut neit zo is, de sfeer in Eindhoven is top & er zitten echt niet zoveel van die meelopertjes als in Amsterdam hoor, want iemand die jaar na jaar klauwen met geld uitgeeft om zijn of haar cluppie te volgen dat is in mijn ogen toch echt geen meeloper.

Qoute: "Sfeer maak je niet, dat is er of is er niet. Ik moet er niet aan denken om bij f.c. trommel (utrecht) op de tribune te staan iedere wedstrijd... wat kansloos! Ik wil lekker met mijn maten op de tribune staan met een biertje en lekker ouwehoeren en grappen... en natuurlijk ook soms een beetje kloten."

Ben je al zolang niet meer geweest ofzo? Na de wedstrijd tegen NAC is er dacht ik zo toch echt een bier verbod ingegaan. En dan nog wat als je sfeer niet maakt, dan zal het er bij jullie ook nooit komen, want dat hok wat ze stadion noemen straalt nog minder sfeer uit dan een doodskist. Maar je hebt geluk, want sfeer maak je zeker wel, dus doe je best en ga met zijn allen op zangles, misschien word het dan nog wel wat. Trouwens de uitwedstrijden tegen fc Utrecht of zoals jij ze noemt fc trommel vind ik toch altijd een van de gezelligste.
 
Er is maar 1 hondstrouw legioen !!!



Zelfs studio jood geeft het toe.
"hondstrouw" whahahaha ja de 25.000 die er altijd zitten ja.
Oke er zijn ff een paar dingen waar ik op wil reageren:

-
Ik kan me herinneren dat de @J@# supporters in het Philips Stadion met de rug naar het veld gingen staan, en gingen zingen:

Oh wat zijn ze kut, ow wat zijnz e kut, zo kut zijn we in jaren niet geweest zo kut, zo kut.

Dat zing je niet over je eigen club.
Zing dan wat positiefs over je club, stel je voor dat je voor zulke supporters moet voetballen, dan heb je toch meteen geen zin meer ???
-

Man denk toch eens na voordat je wat zegt, na alle suc6 volle jaren en alles tegen te hebben zelfs het bestuur, dan wordt je gek als dit je overkomt. Je geeft zoveel om deze club zoveel geld besteed je eraan en dan krijg je dit ervoor terug, denk je dan dat je niet gefrustreerd raakt?
Enne denk nou niet dat dit bij andere club anders is want de sfeer bij feyemoord is niet altijd geweest wat het nu is hoor, zoals ik al zei 4-5 jaar geleden kwam er geen kip in de kuip.

-
Er is maar 1 hondstrouw legioen !!!
-
ten eerste, hondstrouw legioen??? Ik d8 dat je een kakkerlak was, maar volgens mij ben je een 100% neppert, zelfs ik heb de fabeltjesboeken gelezen die uitgebracht zijn door SCF met kakkerlak van gageldonk. En wat staat daar in:
"Op een gegeven moment ging het zo slecht met feyemoord, dat er niemand meer kwam kijken, alles was kut en het bestuur had het gedaan, we wouden bijna alles gaan slopen maar dat doe je niet je eigen stadion slopen"
Zo komt dit gewoon uit die fabeltjes krant van jullie dus wat lul je nou met hondstrouw legioen!!
ten 2de:
-
Zelfs studio jood geeft het toe.
-
Studio Jood, Man die gasten zijn gewoon media geil. Want je kan het nu beter Studio Kakkerlak noemen, want omdat opeens Feyemoord in de Finale staan in opeens het WIJ vorm aangenomen, wat een onzin, en dit was bv ook in de jaren dat Ajax voor de grote prijzen gingen. Dus verander je studio jood nou maar gewoon in studio Kakkerlak, want je praat nu gewoon onzin ouwe.

zo dat moest ik ff kwijt.
25.000 toeschouwers ???

In de aRENa misschien.


Feyenoord heeft de laatste 3 seizoenen de meeste toeschouwers, zowel thuis als uit.

Maar dat zie je niet als je alleen naar je eigen clUPPIE kijkt :-)
 
Omdat f... de laaste drie jaar weer goed speelt, eerder niet en dus leeg stadion...zegt genoeg...

Overal het zelfde, nl overal nep en echte supporters...ik wordt beloond na 4 jaar kankervoetbal....de dubbel

waarom voor Ajax...dat hoef ik niet uit te leggen...
sjonge jonge wat kortzichtig weer van aspirity, ik geef gewoon toe dat in die snelkookpan alleen maar successupporters komen, net als OVERAL in elk stadion, "nee bij ons komen de laatste 3 jaren de meeste supporters" sja daarvoor zat het ook bijna leeg omdat er gewoon kut gevoetbald werd, net als bij Ajax de laatste tijd en nu het weer beter gaat komt iedereen weer
 
AJAX FOREVER ;)
 
Eens Ajacied, Altijd Ajacied....
 
to aspirity:Ik kan me herinneren dat de @J@# supporters in het Philips Stadion met de rug naar het veld gingen staan, en gingen zingen:

Oh wat zijn ze kut, ow wat zijnz e kut, zo kut zijn we in jaren niet geweest zo kut, zo kut.

Dat zing je niet over je eigen club.

------------------
dat ik hier nou weer ajax moet gaan verdedigen, maar dit schreeuwt om een antwoord:
een club (elke club) is van de supporters, dus zij zouden geen kritiek mogen hebben op het spel van de spelers??? juist wel toch? er is geen betere uitdrukking van betrokkenheid denkbaar lijkt me.... iemand die slechts een enkele keer naar een wedstrijd gaat baalt van een kutmiddagje, en houdt verder zijn bek dicht.. het zijn juist de trouwe fans die een paar meier voor een jaarkaart hebben neergelegd die dit soort liedjes zingen als het een lange tijd slecht gaat.. vaak veranderen er dan ook wel zaken binnen een club als zoiets gebeurt
2 -> EastSideGait


Ik heb ook een seizoenkaart en goldkaart van mijn club.

Ik steek ook genoeg geld in mijn club, ik offer ook vrije dagen op voor mijn club, ik offer ook mijn weekenden op voor mijn club.

Maar ik weet dat ze niet altijd kunnen winnen.
Wij maken ook altijd nederlagen mee (vooral na de winterstop), maar dan ga ik ze nog niet voor schut zetten.

Juist de mouwen opstropen, en gaan met die banaan.

Dan zing je:

Wij willen bloet, zweet en tranen !!!

Maar dan ga je je eigen spelers niet voor gek zetten in het stadion van de concurrent.

Tenminste, een normaal iemand niet.
Jezus Phoolie, ik krijg een beetje het idee dat je over randzaken omtrent voetbal probeert mee te praten, maar er verder weinig mee te maken hebt. Maar goed, we proberen het wederom.

Quote: "Wat zielig om weer van dien debiele namen te verzinnen & zelf weet je ook wel dat dit dus absoluut neit zo is, de sfeer in Eindhoven is top & er zitten echt niet zoveel van die meelopertjes als in Amsterdam hoor, want iemand die jaar na jaar klauwen met geld uitgeeft om zijn of haar cluppie te volgen dat is in mijn ogen toch echt geen meeloper."

Famous for not traveling.. zegt dat je iets? P$v staat altijd al bekend voor deze aantijging. Er zijnmaar 2 clubs waarvan de supporters altijd mee zullen reizen en dat weet iedereen.
Bij jullie krijgen mensen die bij Philips werken korting op hun seizoenkaart... kom op zeg... Niet opgevallen dat het de laatste 3 jaar ineens een stukje drukker is geweest bij jullie? Niet? Ga dan maar oefenen op: "ik heet Hans"

Qoute: "Ben je al zolang niet meer geweest ofzo? Na de wedstrijd tegen NAC is er dacht ik zo toch echt een bier verbod ingegaan."

-> Als men wil, dan krijgt men simpel dingen mee naar binnen. Dat kan varieeren van een blikje bier tot een grote fles rum. Je moet alleen wel een beetje slim spelen. Overigens wordt er nu buiten het stadion veel meer gedronken dan vroeger en daardoor zijn mensen juist veel meer naar de klote (juist een slechtere uitwerking van het geheel dus).


Quote: "En dan nog wat als je sfeer niet maakt, dan zal het er bij jullie ook nooit komen, want dat hok wat ze stadion noemen straalt nog minder sfeer uit dan een doodskist. Maar je hebt geluk, want sfeer maak je zeker wel, dus doe je best en ga met zijn allen op zangles, misschien word het dan nog wel wat. Trouwens de uitwedstrijden tegen fc Utrecht of zoals jij ze noemt fc trommel vind ik toch altijd een van de gezelligste."

-> Waarom denk je dat daar hard aan gewerkt wordt door mensen? In de commercialisering van tegenwoordig gaan clubs naar de klote. Sfeer kan me geen ene moer schelen. Als ik in rotterdam aankom laat ik me horen of ergens als ik los kom. Verder doe ik gewoon mijn ding en niet anders. Ik ga niet zingen omdat het me wordt opgedrongen... sterker nog: ze moeten eens een opmerking maen van hetc feit dat ik niet zing....
tis wel sow dat feyenoord pas de laatste jaren weer heel veel bezoekers trek da ken je nie gaan ontkenne
precies sowals Aspirity zeg t laatste wa je er zal zien is dat je negatief over je eige club zal zinge of uitfluite of wat dan owk
hebbut iemand een keer zien probere om te fluite en die is er toen netjes op gewese daje dan in een andere stad moest wesen

voetballers weten het zelf owk wel als het zwaar klote gaat
dan is het toch totaal overbodig om dat er nog s extra in te wrijve
maja

sow klees de topic s
we zijn weer een heel end off-topic whehe

mah er zijn owk opeens wel heel veel meelopers het ene moment ken je een week nadat de kaarten voor een europese wedstrijd in de verkoop is gegaan nog kaarte halen en maandje later moeje snachs voor de deur gaan leggen
denk s an t verschil van de wedstrijd tege freiburg en die tege inter!
bij die eerste was t toch wel errug rustug
maja
boeit t owk allemaal
as je t mah gesellug heb

mah dr staan weer allemaal brichies van mnese die t sowat as een excuus gebruike om voor ajaks te wese
"jah natuurlijk benk voor ajaks want ik kom uit adam"
tsja ach jah
je weet nie beter he
sow das er owk weer uit...
whehe

vraag me nog steeds af wrom ik hele verhalen loop te lullen om jullie mijn mening te late lezen
net of iemand het wat intresseert
maja
hopeloos tijdverdrijf
na een half uur heb ik dus kunnen ontcijferen wat je schreef.
en wat bedoelde je ermee ?
Hahhahah idd Jeffrey, het is een beetje kakkerlakken taal, ik ken het ook niet helemaal lezen. Maar ik vindt dat je niet voor feyemoord ken zijn als je in amsterdam woont, dat begrijp ik gewoon echt niet. Alleen begrijp ik mensen van onze OPA generatie wel waarom sommige niet voor Ajax zijn, maar dat heeft hele andere redenen, die ik hier nu ff niet ga uitleggen.
Enne tjah waarom we voor Ajax zijn????????
Ajax heeft altijd het mooiste voetbal van nederland laten zien, ze hebben het complete voetbal uitgevonden, ze hebben uitgevonden met vleugel spelers te voetballen, ze hebben het one touch voetbal uitgevonden. Het mooiste voetbal kwam altijd uit amsterdam en daar ken je nix tegen spreken klaar! En daar waren die kakkerlakken altijd jaloers op, daarom is er nu zo een grote haat tegen elkaar. En natuurlijk Amsterdam - RotjeKnor dat ligt natuurlijk niet.
VAN ME GEBOORTE TOT ME DOOD VOOR AJAX..............
WesZ > hoezo zou je niet voor Feyenoord mogen zijn als je in A'dam woont? Als je nou voor je werk ofzo moet verhuizen, wat dan? Moet je de baan dan afslaan omdat je toevallig voor Feyenoord bent? Of moet je opeens voor a*ax zijn als je verhuist? Beetje krom om je leven zo door voetbal te laten leiden. En uiteindelijk is het toch ook maar een spelletje...
ahhahah jah tuurlijk is het een spelletje maar soms gaat het dieper vooral als je er heel veel geld in steekt. Enne tuurlijk dan ken je best voor feyemoord zijn, als je moet verhuizen, ik heb het meer over als je in amsterdam bent geboren...dus dat bedoelde ik meer...snapie?
Ik weet wel waarom de oudjes in AmsterdOm niet voor @J@# zijn.

Er was vroeger nog een club in die stad, die veel geliefder was dan @J@#, een echte volksclub, niet zo'n nep clUPPIE als @J@#, toch Wesz ?
Dat is gelul Aspirity. DWS en Ajax was weliswaar een grote tweespalt, maar het grootste deel was Ajacied. Het heeft er alleen wel grotendeels mee te maken waar men vandaan kwam; uit welk stadsdeel welteverstaan. Met de verdwijning van DWS (uit de picture zullen we maar zeggen) zijn ook veel mensen gewoon omgevormd.

En ik vind het wel heel simpel om te zeggen dat Ajax een nepclub is, want als we een vergelijking maken met vroeger, dan wint f.c. kakkerlak wel degelijk. Nu is het meer een volksclub, maar ik moet nog maar eens zien wat jouw club gaat doen mochten ze nog eens wat winnen....

Historie, dat is iets wat jullie in ieder geval zeker niet hebben en wat dat betreft staan wij fier en koen DIK bovenaan!
Ik kijk niet naar de historie, ik ben voor FEYENOORD, dat zit eenmaal in je en dat gat er nooit meer uit.
Dat kan je niet uitleggen, dat gevoel heb je, ofdat heb je niet.

Maar ik respecteer iedereen, ieder mag zijn eigen club uitkiezen, dat kan ik niemand verplichten.
Ga ook niemand op zijn kop slaan omdat hij niet voor FEYENOORD is, maar voor @J@# of Twente ofwat dan ook.

Ik weet alleen dat @J@# zijn hoge naam nog heeft dankzij hun historie, maar als ik de resultaten van de afgelopen jaren bekijk, dan stelt het gewoon niks meer voor.
Nee, maar dan stelt geen enkele Nederlandse club wat voor...
gvd dat wou ik nou net zeggen :D
 
Mensen mensen

AJAX is gewoon de CLUB maakt niet uit hoe ze spelen...

het is gewoon Ajax.. Vooral als je ermee opgevoed en opgegroeid bent en als je al van kleins af naar wedstrijden van hen gaat....

Ajax is het gewoon in het nederlandse voetbal....
Ik ben niet voor Ajax - ]

AZ
Ach iedereen heb z´n eigen oordeel over een club ... dit is een eindeloze discussie .. Deze site is gemaak voor mensen die van stappen houden en nie om supporters geweld op te trommelen :)
FC Trommel. das een andere club :P

Voetbal is voor vrouwen, voetbal is voor vrouwen, we zingen voetbal is voor vrouwen!!!!!!!!

Schiet die bal naaaaaaaar voren!!!!!!
OF NIET AMIR(SPACER) WIJ AMSTERDAMMERS ZIJN ER MEE OPGEGROEID,,,HET IS EEN CULTUUR GEWORDEN ,,HETZELFDE ALS EEN MOSLIM DIE EEN HOOFDDOEK DRAAGD OF EEN CHRISTEN DIE NAAR DE KERK GAAN GAAN WIJ NAAR AJAX
Boef, mag ik dan aan jou vragen waarom je zo'n provocerende s.c.f.-pet op hebt?
Nee mag je nie vragen via dit forum je kom je antwoord maar halen ;)
 
Ieder zijn clubbie......graag zelfs anders kon ik nooit kaartjes kopen dan was alles steeds uitverkocht... : )

Geld het zelfde voor feesten, blij dat niet iedereen van hardstyle houd, dan waren ook alle feesten steeds uitverkocht voordat ik een kaartje had...

Desalniettemin..: AJAX rulez!!!
WAAROM IEDEREEN VOOR AJAX IS OMDAT ER MAAR 1 CLUB IS TOCH BEETJE DOMME VRAAG MAAR JA IK HAD OOK NIKS ANDERS VERWACHT VAN IEMAND DIE NIET VOOR AJAX IS
Omdat de aanvoerder een lekker ding is?:P
AJAX ZIT IN JE BLOED OF NIET EN ZIT HET WEL IN JE BLOED DAN BEN JE GEZEGEND
Pff altijd weer die eindeloze discussies over dat voetbal! et is net de oorlog tussen de palasteinen en de joden, duurt al zolang die volken bestaan.. waarom kan niemand zich neerleggen bij het feit dat iedereen z'n eige club heb? Waarschijnlijk niet , want anders waren we hier al lang over opgehouden...
en ik vind het nie echt supper toepasselijk om op een 'party' forum te gaan discuseren over voetbal! maak jullie eige forum dan! en ga daar lekker op elkaar schelden tieren, en weet ik veel wat!

Ik vind eerlijk gezegd de sfeer op het forum een beetje verpest word door deze topics!

Mja
beer heeft gesproken :P
heej Yogi AF!!!! :P
 
FEYENOORD IS THE BEST!!
Kijk ik zal je wat vertellen:
DIT IS PAS EEN CLUB!


HAJDUK SPLIT!!!


TOOOOORRRRCIIIIIDAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


:P :P :P :P :P :P :P :P :P
Ajax in Europa
1993 - 1994 Europa Cup voor Bekerwinnaars

Ajax - Hajduk Split 6-0 :P :P :P :P

Ajax in Europa
1994 - 1995 Europa Cup voor Landskampioenen

Ajax - Hajduk Split 3-0 :P :P :P :P
hoe bedoel je beertjuh ????

1. Zagreb 30 67

2. Hajduk 30 65

3. Dinamo 30 59

Hajduk is 2e geworden hoor

NK Zagreb kampioen van croatie
Quote: "Nee mag je nie vragen via dit forum je kom je antwoord maar halen"

--> Daar ben ik helemaal niet te beroerd voor hoor........