Partyflock
 
BED
28 mei 2013
AdresCoolsingel 18
3011 AD
Rotterdam
Nederland
Telefoon+31 10 414 16 14
Linkx
Opvolger van Harvey's.
Deel

Informatie

BED is al meer dan 10 jaar een begrip in Rotterdam. De nieuwe BED telt drie verdiepingen; een kelder met ledplafond waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar genoten kan worden van speciale comedy avonden en live optredens, de begane grond waar geluncht en gedineerd kan worden en waar vanaf 22:00 uur gedanst kan worden tot in de vroege uurtjes en de eerste verdieping met groot dakterras dat uitzicht biedt over de Coolsingel en waar het zowel overdag als 's avonds heerlijk genieten is. BED wil uitgaan in Rotterdam opnieuw introduceren zoals het ooit bedoeld was. Dit betekent dat kwaliteit, sfeer en beleving centraal staan.
Boek een overnachting in of in de buurt van BED via Booking.com.

Uitgaansagenda BED

Laatste feest was op vrijdag 23 februari 2018: Vrienden van Nora

Statistieken

135·feesten
geen·in de toekomst
135·in het verleden
2·nieuwsberichten
4·video's
480·bezoekers · herkomst
238·unieke bezoekers
140Partyflockfans
1·opmerking
ok·stemresultaat (5.6033 stemmen)

Nieuws

Partyflock gaat maandelijks op zoek naar de leukste feesten met een speciale dresscode. Dit gebeurt in samenwerking met Dresscode.nl. Ook in de zomermaand augustus komen er weer een hoop feesten aan die veel spektakel beloven. Het wordt een lekkere maand met verhitte feesten dus wij adviseren je om je luchtige kleding alvast uit de kast te trekken!
Op 17 juni 2016 speelt Ronnie Flex een thuiswedstrijd in Ahoy Rotterdam met bevriende rappers en DJ's. Een drie uur durend spektakel om de zomer keihard in te luiden. Maar daar blijft het niet bij! Nadat de Ahoy helemaal op zijn kop is gezet, rolt Ronnie Flex door naar Club BED voor de afterparty en neemt een aantal speciale mystery guests mee. 4

1 opmerking

 
wie wil met mij mee?? ik heb 2 kaartjes, omgeving nijmegen xxx