Partyflock
 

Kazantip

op de kaart
AdresPopivka
Popivka
Rusland
Boek een overnachting in of in de buurt van Kazantip via Booking.com.

Uitgaansagenda Kazantip

Laatste feest was op donderdag 14 augustus 2014: Kazantip 2014

Statistieken

60·feesten
geen·in de toekomst
60·in het verleden
5·video's
228·bezoekers · herkomst
64·unieke bezoekers
14Partyflockfans
12·albumfoto's
11·opmerkingen
geweldig·stemresultaat (12.3139 stemmen)

11 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3526, 16538}
Artiest {SHOWLIST artist 154159, 47522}
Schijnt helemaal de shit te zijn 5 weken non stop feesten!
As seen on BNN!
ja ik wil hier ook echt heen volgend jaar!
Ik ben er net geweest. Legendarisch maar ik heb zeker zo mijn kanttekeningen.

De BNN uitzending geeft naar mijn idee een stuk rooskleurige indruk van de sfeer dan het daadwerkelijk is. Waarschijnlijk omdat er een camera bij betrokken was en de mensen daar absoluut camerageil zijn. Het aantal fotoshoots op het strand bij zonsondergang is absurd, en ze gaan er ook echt helemaal voor. Ik heb een aantal Nederlandse jongens leren kennen en iedereen zegt hetzelfde; zodra je 'English?' zegt is dat het einde van het gesprek. Mensen draaien zich om en lopen weg. Ze praten geen Engels en nemen de moeite ook niet. Ze moeten toeristen eigenlijk gewoon niet.
"You're only here for sex". Eén van de redenen hiervoor kan zijn is dat Kazantip een officiele waarschuwingsmail de deur uit heeft gedaan net voor het festival dat er een aantal schimmige websites zijn die seksreizen aanbieden naar Kazantip. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Echter, het resultaat is dat de locals (Moskou, St. Petersburg en Kiev) ons als sekstoeristen zien. Het is niet fijn om in dat hokje geplaatst te worden, mensen kijken je echt weg en je voelt je net een oude man in Thailand die nare dingen op de planning heeft. Dit is absoluut niet wat ik er van verwacht had. Mijn idee was echt een soort woodstock anno 2011 met peace and love. Seks, alcohol en feesten is inherent aan zo'n festival dus dat ze ons daar op aan kijken slaat nerges op. Zoals de waard is vertrouw hij zijn gasten, zeg ik dan maar. Er waren zeker wat storende factoren (Amerikanen en zeker ook een paar Nederlanders die zich echt niet aan de Kazantip mores hielden) maar dat was echt een klein groepje. Een kleine groep verpest het voor de rest (waar kennen we dat toch van?).

- Pluspunten: super lekker weer, goedkoop en redelijk eten, mooie stages en goed geluid, mooiste zonsondergang die ik ooit heb gezien, lekker op het strand hangen in je fatboy en biertjes tikken voor 1,5 euro, schoon strand (je mag er niet op plassen en niemand doet dat ook, je wordt er echt hardhandig uitgeknikkerd en je viza wordt afgepakt) halve liter wodka 10-15 euro, geen agressie gezien op het festival, en echt beeldschone vrouwen. Nog nooit zoveel mooie vrouwen op één plek gezien. Dat er geen drugs gebruikt wordt klopt ook echt. Heus wel wat, maar de gevalletjes die ik in een week heb gezien waren op 1 hand te tellen. Als de security vermoedens heeft, ben je echt de lul. De security is zo'n Russisch privé leger bestaande uit buffels met stierennekken, die de guardia civil als stel jongetjes doet lijken.

- Musicwise en stagewise kunnen ze zeker nog wat leren van ons Nederlanders. De mainstage is maar 1 keer per week open en zelfs dan halen ze er niet alles uit wat zou kunnen. Ja er is vuurwerk maar iedereen zit vervolgens wel in zijn ogen te wrijven om het as er uit te krijgen. Daarnaast bestaat de main uit een hele grote brug, gemaakt van een stijger, waar wel wat lampen op staan maar verder niks mee gedaan wordt. Erg jammer. De lasershows zijn wel erg goed. Muziekwise is het iets meer gericht op trance (sander van doorn tijdens opening) en goa (echt-heel-naar). Er is ook wel techno en dubstep etc, maar dat is vaak in de iets kleinere tenten.

- Mijn advies. Boek alles zelf, dan kan je echt een vlucht, viza (festivalticket), en kamer voor 8 dagen voor circa 550 hebben. Dat is erg goedkoop, ik heb bijna het dubbele betaald.
- Ga met een grote, gevarieerde groep (mannen en vrouwen) zodat je daar in principe mee af kan, en niet afhankelijk bent van Russen. Op deze manier kan je echt een topvakantie hebben.

Mijn vakantie was ook top maar het totaal niet kunnen communiceren met andere mensen was toch erg jammer.
net aflevering terug zitten kijken van bnn, ik geloof dat je zeker gelijk hebt in de bovengenoemnde dingen. voor de camera prachig en geil maar als je der zelf staat stuk minder. het moet wel een geweldige ervaring zijn om mee te maken!!!
 
dit jaar tog kijken daar ondanks de mening van 1 persoon jeeeeeeeeeej
twijfel twijfel
 
Uitspraak van Rammelt op dinsdag 16 augustus 2011 om 14:45:
Mijn idee was echt een soort woodstock anno 2011 met peace and love. Seks, alcohol en feesten
Daar ging je dus al! Ouwe sex tourist!
ik heb ineens zo mn twijfels hier over. maar voor de ervaring zeg ik ja vast wel een x ; )
Topfeest gehad dit jaar! Veel alcohol, half naakte chicks en chille muziek! Beetje vreemd, maar wel lekker :-P
Hoogstwaarschijnlijk onze vakantiebestemming volgend jaar.