Partyflock
 

AFAS stadion

op de kaart
AdresStadionweg 1
1812 AZ
Alkmaar
Nederland
Linkwikipedia
Boek een overnachting in of in de buurt van AFAS stadion via Booking.com.

Uitgaansagenda AFAS stadion

Laatste feest was op donderdag 27 april 2023: Oranje Koningsdag

Statistieken

20·feesten
geen·in de toekomst
20·in het verleden
14·nieuwsberichten
23·video's
402·bezoekers · herkomst
279·unieke bezoekers
13Partyflockfans
14·albumfoto's
2·opmerkingen
goed·stemresultaat (28.5964 stemmen)

Nieuws

Het nieuwe festival ORANJE Koningsdag heeft een flink aantal nieuwe namen naar buiten gebracht voor de twee edities in Alkmaar en Amersfoort op 27 april. In Alkmaar staat niemand minder dan Nicky Romero op de Mainstage. Het Vunzige Deuntjes Stage is onder andere uitgebreid met Jonna Fraser, Chivv en AFROBBROS. In Amersfoort zit je ook bijzonder goed met Bram Krikke, Kris Kross Amsterdam en Feest Team. In de stad die onze Koning vorig jaar nog bezocht host Vunzige Deuntjes tevens een eigen stage met onder andere Yung Felix en Henkie T naast een aantal acts die ook in Alkmaar te zien zijn.
Het nieuwe festival ORANJE Koningsdag heeft een flink aantal nieuwe namen naar buiten gebracht voor de twee edities in Alkmaar en Amersfoort op 27 april. In Alkmaar staat niemand minder dan Nicky Romero in de Dance tent. Vunzige Deuntjes Stage is onder andere uitgebreid met Jonna Fraser, Chivv en AFROBROS. In Amersfoort zit je ook bijzonder goed met Bram Krikke, Kris Kross Amsterdam en Het Feest Team. In de stad die onze Koning vorig jaar nog bezocht host Vunzige Deuntjes tevens een eigen stage met onder andere Yung Felix en Henkie T naast een aantal acts die ook in Alkmaar te zien zijn. Eerder maakte de organisatie al een aantal grote namen bekend, waaronder De Jeugd van Tegenwoordig, Bizzey, Wolter Kroes, Bassjackers, Donnie en La Fuente.
Niet één, maar twee plaatsen worden op 27 april door ORANJE Koningsdag op zijn kop gezet. Dit nieuwe Koningsdag festival vindt zowel in Alkmaar als in Amersfoort plaats. Zo staat ORANJE Koningsdag voor verbinding, feest, muziek, broederschap, saamhorigheid, vrolijkheid en ORANJE. In Alkmaar op dezelfde plek als voorgaande jaren, met vertrouwde en nieuwe elementen. In Amersfoort met een flink programma van dance, hiphop, pop en urban. De kaartverkoop voor ORANJE Koningsdag start dinsdag 28 januari om 19:00 uur.
Tienduizenden bezoekers. 31 acts. 2 podia. 1 festival. SLAM! Koningsdag 2019 was aan! Vanaf de eerste acts op de twee podia ging het uitzinnige publiek los op de beats van ruim 30 acts en dj's.
Corrino Studios is trotse partner geworden van SLAM! Koningsdag. Corrino zal de TV registratie verzorgen van het evenement. Zo is SLAM! Koningsdag op 28 april te zien op SLAM! TV en worden de beelden via verschillende kanalen gedeeld, onder andere via de YouTube kanalen van SLAM!
Famke Louise zal net als vorig jaar te zien zijn op SLAM! Koningsdag. De Youtube film van haar optreden zorgde vorig jaar binnen 1 week voor meer dan 1 miljoen views. 1
Extra stage zorgt voor een nog groter feest op 27 april!
Vandaag heeft de organisatie van SLAM! Koningsdag de eerste namen bekend gemaakt voor SLAM! Koningsdag 2019 in Alkmaar. Bassjackers, Jay Hardway, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Lucas & Steve, Nicky Romero, STUK en Ummet Ozcan zullen zaterdag 27 april de Mainstage van het leukste Koningsdagfestival van Nederland betreden.
Het leukste Koningsdagfestival van Nederland ook dit jaar weer in Alkmaar. 1
Radiozender SLAM! brengt tijdens SLAM! Koningsdag in Alkmaar een muzikaal eerbetoon aan de vorige week overleden DJ Avicii.

2 opmerkingen