Partyflock
 

Petrovaradin Fortress

op de kaart
afbeelding Petrovaradin Fortress
AdresKamenicki put
Novi Sad
Servië
Boek een overnachting in of in de buurt van Petrovaradin Fortress via Booking.com.

Uitgaansagenda Petrovaradin Fortress

Laatste feest was op donderdag 8 juli 2021: EXIT 2.0
Statistieken
34·feesten
geen·in de toekomst
34·in het verleden
14·nieuwsberichten
1·fotoshoot
157·foto's
98·video's
799·bezoekers · herkomst
318·unieke bezoekers
10Partyflockfans
139·albumfoto's
3·waarderingen
geweldig·stemresultaat (266 stemmen)
12 juli 2007
Foto's, Exit fest, 12 juli 2007, Petrovaradin Fortress, Novi Sad
Nieuws
Stedentrippen enkel geschikt in het voor- en najaar? Zeker niet! Als je in de zomer gaat, ben je niet alleen verzekerd van goed weer (oké, voor 95% dan), maar ook van een uitgebreid aanbod aan muziekfestivals waar je je citytrip mee kunt combineren. Hierbij drie steden die je juist in de zomer wilt bezoeken.
Eén is leuk, twee is beter, drie is goud. Niet omdat je wekenlang uit je plaat wilt gaan, maar omdat je hiermee Europa beleeft op een manier die je je leven lang niet vergeet.
Het Servische EXIT Festival staat niet alleen bekend om haar exclusieve locatie tussen de vestingmuren van het Middeleeuwse Petrovaradin Fort, maar ook om het hosten van één van 's werelds beste podia: de Dance Arena.
De eerste namen van EXIT Festival 2017 zijn bekend. Een verrassende mix van artiesten, variërend van ex-frontman van Oasis en één van de grootste rocksterren allertijden, Liam Gallagher, tot aan de populaire dj Hardwell.
Na bijna twintig jaar het meest toonaangevende festival van Zuidoost-Europa te zijn, vestigt EXIT Festival zich in 2017 in Kroatië met een nieuw festival: Sea Star.
Zondag 22 maart om 19.55 uur wordt op NPO3 een nieuwe aflevering van 3 op Reis uitgezonden over het EXIT Festival in Servië. Het festival staat met name bekend om haar bijzondere locatie in een fort aan de Donau. De Dance Arena, een groot podium omgeven door indrukwekkende muren, is volgens veel dj's één van de mooiste podia ter wereld. Elk jaar staat er een sterke elektronische line-up en dat is dit jaar niet anders. 2
In 2000 protesteerden Servische jongeren in Novi Sad tegen de toenmalige president Milosevic. Honderd dagen lang ging het er vreedzaam aan toe met veel optredens. Dit wordt gezien als het eerste EXIT Festival, dat dit jaar toe is aan haar vijftiende editie. En dat jubileum wordt komende zomer natuurlijk goed gevierd! Speciaal voor de vijftiende editie is dit jaar een groot aantal exclusieve back2back-sets geboekt. Het EXIT Festival vindt dit jaar plaats van donderdag 10 tot en met zondag 13 juli in het vertrouwde kasteel aan de Donau. 1
Naar het EXIT Festival in Servië zal dit jaar voor het eerst een rechtstreekse trein vanuit Nederland gaan rijden. De treinrit die wordt georganiseerd door Festival Travel zal vertrekken vanuit Utrecht op 7 juli en een dag later aankomen in Novi Sad. In de trein is een partywagon waar gedurende de hele reis DJ's zullen draaien. 5
Cable, het bass music platform van de Melkweg, gaat deze zomer een partnership aan met Exit festival in Servië. Tijdens het festival host Cable een eigen podium met een aantal internationale artiesten en daarnaast een delegatie Cable residents dj's.
EXIT is moeilijk te vergelijken met andere festivals. De locatie is een 18e-eeuws fort met 20 podia, verbonden door klinkerwegen, wallen en tunnels. 2

3 waarderingen

Aking
Werkelijk waar briljante locatie!
lucje_b
Sowieso een van de dikste locaties waar ik ooit ben geweest:k TE VET!!!
CHEDDAR
de gruwlijkste locatie waar ik ooit ben geweest :respect: