Partyflock
 

Lijm & Cultuur

op de kaart
afbeelding Lijm & Cultuur
AdresRotterdamseweg 272
2628 AT
Delft
Nederland
SiteSite lijmencultuur.nl
E-mailinfo@lijmencultuur.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Capaciteit2000

Informatie

Lijm & Cultuur is een concept dat culturen aan elkaar lijmt, dat verschillende werelden met elkaar verbindt: de kiem voor creativiteit en innovatie.
Boek een overnachting in of in de buurt van Lijm & Cultuur via Booking.com.
Nieuws
Broodrooster Vrienden, 6 juli is het weer tijd om de bloemetjes buiten te zetten! Op veler verzoek presenteren wij: de Broodrooster Zomereditie.
Op het rauwe, industriële terrein van een oude gelatinefabriek in Delft verrijst deze zomer een nieuw festival van een beproefd concept. De buitenaardse katze Herr Zimmerman is tien jaar op aarde en viert dit met een uniek underground festival op zaterdag 4 juni. Een decennium vol techno & kattenkwaad vraagt tenslotte om een speciaal feest.
Loudfest
14 september 2015
Aanstaande zaterdag is het zo ver, dan vindt Loudfest voor het eerst plaats op het terrein van Lijm & Cultuur in Delft. Tijdens deze hele speciale editie kun je zowel in- als outdoor genieten van de kenmerkende sound van Loudness. 28
Echte liefhebbers van raw hardstyle opgelet! In navolging van de Loudness edities in de Maassilo Rotterdam, Klokgebouw Eindhoven en de hosting tijdens Decibel outdoor te Hilvarenbeek, doet B2S dit jaar voor het eerst Lijm & Cultuur in Delft aan met een hele speciale uitvoering van Loudness. 17