Partyflock

De Vasim Fabriek

De Vasim Fabriek

op de kaart
Vasim Fabriek (afbeelding)
AdresWinselingseweg 41
6541 AH
Nijmegen
Nederland
SiteSite devasim.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitter
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Vasim Fabriek via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
77·feesten
4·in de toekomst
73·in het verleden
33·nieuwsberichten
5·fotoshoots
876·foto's
36·video's
8421·kliks
7105·bezoekers · herkomst
4130·unieke bezoekers
119Partyflockfans
7.3 KFacebooklikes
535·albumfoto's
5·opmerkingen
3·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (2427 stemmen)
Nieuws
Met een machtige fabriekshal als kloppend hart en een imposant terrein met zeven podia trapt Herfstdrift op zaterdag 24 november haar 8e jaargang af.
Naar een succesvolle start afgelopen Maart van het nieuwe concept deepsense, komt deepsense met Second Stop en keert het weer terug naar Cultuurspinnerij de Vasim in Nijmegen. JM Evenementen brengt met deepsense een unieke mix van muziekstijlen naar Nijmegen en breidt hiermee het Nijmeegse danscircuit uit. Het doel is van het feest is even weg van de realiteit met een intense beleving van de zintuigen, zoals de naam van het feest ook zegt. Kom naar deepsense Second Stop en luister, kijk, proef, voel en ruik.
Nijmegen is een nieuw dancefeest rijker: deepsense. Op zaterdag 10 maart opent deep sense voor het eerst de deuren van Cultuurspinnerij de Vasim in Nijmegen.
Op zaterdag 9 juni is het meest bruisende festival van Nijmegen terug met een achtste editie van Drift Festival.
Organisatie verwacht recordaantal bezoekers in en rondom De Vasim.
Antal, DVS1, Ben Ufo en DJ Tennis bevinden zich onder de artiesten die zaterdag 25 november hun opwachting maken op Herfstdrift Festival. Dat maakt organisatie Drift vandaag bekend. De kaartverkoop voor het Nijmeegse festival is gestart.
Op zaterdag 10 juni bruist Nijmegen weer optimaal, tijdens de zevende editie van Drift Festival. De hele dag en avond kun je dansen en nieuwe muziek ontdekken op zeven podia met de meest avontuurlijke techno, house, disco, italo en electronica van het moment.
Zaterdag 11 juni strijkt Drift Festival neer op haar vertrouwde stek voor de zesde voorjaarseditie. Dit keer zijn er vijf podia, gevuld met toonaangevende house en techno artiesten uit binnen- en buitenland. Daarbij komt de nadruk te liggen op het sterke gemeenschapsgevoel waar Drift om bekend staat.
Op zaterdag 28 november heerst de herfst in Nijmegen tijdens de vijfde editie van Herfstdrift Festival. Na de bijzonder fijne edities van afgelopen jaren houdt Drift de traditie in stand en komt het opnieuw met een volwaardig festival in het najaar.
Op zaterdag 6 juni rukt danslievend Nederland uit naar Nijmegen voor het vijfjarige jubileum van Drift Festival. Wederom maakt een scherpe selectie smaakmakers uit de techno en house zijn opwachting binnen de vuige contouren van cultuurerfgoed De Vasim. Het programma bestaat uit een uitgekristalliseerde mix van wereldtoppers en vers talent. Zoals altijd is er volop ruimte voor vernieuwende kunst.
3 waarderingen
Soundcrusher
Beste locatie ooit:D Nog nooit zulk hard en relaxed geluid gehad. Mijn darmen werden eruit gebeukt door de bass. kkan nie wachten op het volgende feestje
BasSbO­unCEr:­bounce­:
goeie locatie WAS VET MENSe
HCRob
zeker goede locatie:D

5 opmerkingen

tot 23okt weer :D Vorgjaar supper vermaakt :D
Awakenings Nijmegen ^^­
wtf wort ik er uit gezet om dat ik van te voren op me bek ben gegaan laat mij ma weten warom dan
wan het gaat echt nerges over