Partyflock
 

Evenemententerrein Binnenvaartstraat

op de kaart
AdresBinnenvaartstraat
3530
Houthalen
België 🇧🇪
Boek een overnachting in of in de buurt van Binnenvaartstraat via Booking.com.

Uitgaansagenda Binnenvaartstraat

Laatste feest was op zondag 19 mei 2024: Extrema Outdoor

Statistieken

12·feesten
geen·in de toekomst
12·in het verleden
3·nieuwsberichten
21·video's
185·bezoekers · herkomst
97·unieke bezoekers
3Partyflockfans
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (57.1945 stemmen)

Nieuws

Het elektronisch muziekfestival Extrema Outdoor heeft naar goede gewoonte de lineup in één keer aangekondigd. Het festivalseizoen wordt ingeluid in Houthalen-Helchteren met ca. 170 artiesten verspreid over 7 Districten.
Het elektronisch muziekfestival Extrema Outdoor heeft naar goede gewoonte de line-up in één keer aangekondigd. Het festivalseizoen wordt ingeluid in Houthalen-Helchteren met ca. 170 artiesten verspreid over 7 Districten. Gevestigde én frisse namen zoals Peggy Gou, Reinier Zonneveld, Boris Brejcha, Armand Van Helden, Amelie Lens, Joyhauser, Kerri Chandler, Job Jobse, John Digweed & Sasha en nog veel meer zakken van 26 tot en met 28 mei af naar het recreatiedomein De Plas in Houthalen-Helchteren. In totaal sieren meer dan 170 artiesten de affiche.
Nederland beleefde dit jaar opnieuw weer een uiterst sobere festivalzomer, waarin bijna alle geplande muziekevenementen werden geannuleerd. Dit in tegenstelling tot buurland België, waar grootschalige festivals met camping deze zomer wél doorgang vinden. Zoals het indrukwekkende Extrema Outdoor Extra dat van vrijdag 17 tot en met zondag 19 september plaatsvindt bij recreatiedomein De Plas in Houthalen-Helchteren (het festivalterrein van Pukkelpop vlakbij Hasselt).

1 waardering

Shannon
Meer dan 2 uur bezig geweest om van auto naar terrein te komen… eerst parkeren, toen met de bus en toen nog een uur lopen naar de ingang aangekomen in de snikhete zon, moesten we dik een uur wachten in de rij bij de ingang. Ik zou pogende keer een openkapping maken, scheelt weer een zonnesteek dj’s draaiden goed maar was jammer dat het niet in een tent was.