Partyflock
 

Douvenrader Park

op de kaart
Douvenrader Park
27 februari 2019
AdresKoekoeksweg 2
6411 RX
Heerlen
Nederland Nederland
Linkfacebookpage

Informatie

Douvenrader Park in Heerlen (Zuid-Limburg) verrijst in het hart van een internationale regio.
Douvenrader Park heeft dan ook een internationale bereikbaarheid met haar gunstige geografische ligging in het midden van een verstedelijkt gebied met zo'n 220.000 inwoners.

Een goede infrastructuur zorgt voor optimale internationale bereikbaarheid. Douvenrader Park is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Douvenrader Park ligt aan de autosnelweg A76/N281 en A79 en vlak nabij Maastricht Aachen Airport.
Boek een overnachting in of in de buurt van Douvenrader Park via Booking.com.
Statistieken
5·feesten
2·in de toekomst
3·in het verleden
4·nieuwsberichten
1·fotoshoot
511·foto's
19·video's
14·bezoekers · herkomst
13·unieke bezoekers
1Partyflockfan
goed·stemresultaat (5.363 stemmen)
Nieuws
Nadat de eerste editie van Knaltibal Festival in Heerlen uitverkocht raakte kunnen liefhebbers van verkleedpartijen én zomerse temperaturen hun hart ophalen. Knaltibal maakt de tweede buiteneditie én volledige line-up bekend. Knaltibal zet hoog in met niemand minder dan headliner Snollebollekes (ook wel bekend als Rob Kemps) op 15 juli 2023 in het Douvenrader Park (de oude voetbalvelden van Weltania) te Heerlen.
Met nog één week te gaan tot de datum van het nieuwe Heerlense "Knaltibal Festival" op zaterdag 23 juli 2022 in het Douvenrader Park (achter het Vista-College) verwachten de organisatoren een 7.500 bezoekers. Dat betekent dat het festival uitverkocht zal raken op de eerste outdoor editie.
Met nog één maand te gaan tot de datum van het nieuwe Heerlense "Knaltibal Festival" op zaterdag 23 juli 2022 in het Douvenrader Park (de oude voetbalvelden van Weltania) maken de organisatoren bekend dat het evenement uitverkocht zal raken met 7.500 bezoekers. 1
In navolging op drie uitverkochte edities van het evenement "Knaltibal" in Music Dome Kerkrade, dat afgelopen carnaval plaatsvond, presenteren de organisatoren voor het eerst een outdoor editie genaamd ''Knaltibal Festival'' op zaterdag 23 juli 2022 in het Douvenrader Park (de oude voetbalvelden van Weltania) te Heerlen.