Partyflock
 

Club Blu

op de kaart
afbeelding Club Blu
AdresPrins Alexanderlaan 37
3068 PN
Rotterdam
Nederland
SiteSite clubblu.nl
E-mailcontact@clubblu.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsnapchatsoundcloud
Opvolger van Eclipse.

Informatie

An unbridled celebration of sight, sound, scene and form, BLU Rotterdam offers the alluring versatility of a v.i.p experience in one captivating, multi-level venue. With state-of-the-art space and different areas, BLU features dynamic visual and lighting elements, a smartly curated combination of both premier and up-and-coming DJ talent and international renowned artists.
Boek een overnachting in of in de buurt van Club Blu via Booking.com.

Uitgaansagenda Club Blu

Laatste feest was op zaterdag 29 augustus 2020: Jesuis
Statistieken
240·feesten
geen·in de toekomst
240·in het verleden
3·nieuwsberichten
41·video's
600·bezoekers · herkomst
328·unieke bezoekers
86Partyflockfans
46.9 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (69 stemmen)
Nieuws
Frenna's Bday Bash
21 november 2019
Op zaterdag 23 november is het tijd voor de birthday bash van het jaar, en dat kan er natuurlijk maar één zijn: Frenna's Bday Bash!
Rumag Rich homie quan
15 november 2016
Als je NIET van de lekkerste muziek, in één van de dikste clubs van Rotterdam, met één van de hotste rappers uit Amerika houdt, moet je vrijdag 25 november zeker NIET naar CLUB BLU komen!
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.­nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In dit artikel zetten we de leukste feesten in de maand juni voor je op een rij; een heerlijke maand voor de partyliefhebbers! Het zomerse weer zorgt ervoor dat ons hart weer sneller gaat kloppen! Tijd voor strandfeestjes, festivals en zomers clubavonden, want de keuze is reuze!